QUOTE(eglegle @ 2012 01 19, 22:30)
eglegle, 19 Sau 2012 - 22:30, parašė:
eglegle, 19 Sau 2012 - 22:30, parašė:
Jei jau tema atgijo - gal numanot, kuo galėtų patikt vyrams Moschino Cheap&Chic?
Šitoj temoj radau kelis kartus paminėta ir rusaitės fragrantikoj labai giria - kaip ypatingai patinkančius vyrams. Man jie kvepia pigiu plaukų laku 
Jei jau tema atgijo - gal numanot, kuo galėtų patikt vyrams Moschino Cheap&Chic?

Šitoj temoj radau kelis kartus paminėta ir rusaitės fragrantikoj labai giria - kaip ypatingai patinkančius vyrams. Man jie kvepia pigiu plaukų laku

Tikrai ne visiems, aš priešingai, gaudavau daugiau antikomplimentų, bet komplimentų taip pat. Matyt Cheap&Chic tiesiog ryškūs ir arba patinka, arba ne...
Neseniai pradėjau stebėti tokį reiškinį, kad vyrai apskritai gaivius kvapus dažniau giria. Pvz. gavau komplimentą nuo kolegų už
ir jau ne pirmą kartą būtent už kokį nors gaiviaką, kuris man pačiai būna ne laiku, ne vietoje, tik šiaip, tiesiog pagal nuotaiką (pvz. testuojamas laisvą minutę)... Violetkas su mėtom gyręs vyriškis (60+) klausė kaip vadinasi ir žadėjo žmonai nupirkti, atseit taip jam patinka...