Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

O maniškiui visiškai dzin, kuo aš kvepinuos.. jis vis tiek nesuuodžia biggrin.gif Iš vienos pusės gerai.. kvepinuos tuo, kas man kvepia.. thumbup.gif iš kitos pusės.. karatais norisi, kad savo nuomonę ir jis pasakytų.. bet jos nėra lotuliukas.gif

O šiaip, pritariu posakiui: kiek nosių - tiek nuomonių. Aš, asmeniškai, esu Cherutti 1881 auka.. iš vienų girdžiu, kad labai skaniai kvepia.. kitiems jie per saldūs.. O kažkada draugavau su vaikinu, kuris gal gerą pusmetį didvyriškai kentėjo, bet neištvėręs paprašė, kad jais nesikvėpinčiau, nes jam nuo jų skauda galvą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2011 11 20, 17:12)

vyšnytė, 20 Lap 2011 - 17:12, parašė:

vyšnytė, 20 Lap 2011 - 17:12, parašė:

Maniskiu patinka tik Nina Ricci Nina  wub.gif

Maniskiu patinka tik Nina Ricci Nina  wub.gif

Mano patys skaniausi kvepalai wub.gif O MB labai kvepia Marc Jacob "Daisy" ir DKNY "Be Deliciuos Fresh Blossom" smile.gif
Atsakyti
Is savo patirties galiu pasakyti, kad vyrus traukia ganetinai lengvi, geliniai, svelnus kvepalai. Su jokiais ten siprais, ar sunkiais rytietiskais ju neprisivyliosi. Moteris vyrui tuo patrauklesne, kuo ji labiau nuo jo skirtinga(prisiminkime krutine, uzpakaliuka, laiba liemeni) Tas pats ir su kvepalais. Paciu vyru kvepalai kvepia stipriau, tai jiems nuo moters ir norisi svelnumynu. Maniskiui labai patiko Versace Crystal Noir ir Allure.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikta liūtė: 19 sausio 2012 - 21:13
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 01 19, 21:11)

Pikta liūtė, 19 Sau 2012 - 21:11, parašė:

Pikta liūtė, 19 Sau 2012 - 21:11, parašė:

Is savo patirties galiu pasakyti, kad vyrus traukia ganetinai lengvi, geliniai, svelnus kvepalai. Su jokiais ten siprais, ar sunkiais rytietiskais ju neprisivyliosi. Moteris vyrui tuo patrauklesne, kuo ji labiau nuo jo skirtinga(prisiminkime krutine, uzpakaliuka, laiba liemeni) Tas pats ir su kvepalais. Paciu vyru kvepalai kvepia stipriau, tai jiems nuo moters ir norisi svelnumynu. Maniskiui labai patiko Versace Crystal Noir ir Allure.

O aš lyg tyčia pažįstu būrį Kenzo Jungle gerbėjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 01 19, 21:20)

Gafsa, 19 Sau 2012 - 21:20, parašė:

Gafsa, 19 Sau 2012 - 21:20, parašė:

O aš porą tokių visai nesenų vyrukų, giriančių šiprus ir visokius bobutiškus kvepalus biggrin.gif
Atsakyti
Jei jau tema atgijo - gal numanot, kuo galėtų patikt vyrams Moschino Cheap&Chic? g.gif Šitoj temoj radau kelis kartus paminėta ir rusaitės fragrantikoj labai giria - kaip ypatingai patinkančius vyrams. Man jie kvepia pigiu plaukų laku g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 01 19, 21:30)

eglegle, 19 Sau 2012 - 21:30, parašė:

eglegle, 19 Sau 2012 - 21:30, parašė:

Jei jau tema atgijo - gal numanot, kuo galėtų patikt vyrams Moschino Cheap&Chic?  g.gif Šitoj temoj radau kelis kartus paminėta ir rusaitės fragrantikoj labai giria - kaip ypatingai patinkančius vyrams. Man jie kvepia pigiu plaukų laku  g.gif

Jei jau tema atgijo - gal numanot, kuo galėtų patikt vyrams Moschino Cheap&Chic?  g.gif Šitoj temoj radau kelis kartus paminėta ir rusaitės fragrantikoj labai giria - kaip ypatingai patinkančius vyrams. Man jie kvepia pigiu plaukų laku  g.gif

Sunku pasakyti,bet kad patinka-tai faktas ax.gif ir tokiems su šiaip neblogu skoniu.Kas juos supaisys irnesakyk.gif
man pavasariop jie irgi nieko pasidaro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 01 20, 00:02)

Gafsa, 20 Sau 2012 - 00:02, parašė:

Gafsa, 20 Sau 2012 - 00:02, parašė:

Sunku pasakyti,bet kad patinka-tai faktas ax.gif ir tokiems su šiaip neblogu skoniu.Kas juos supaisys irnesakyk.gif

jezusmarija, einu apsitepliot - gal ir man ims patiks staiga? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 01 19, 22:11)

eglegle, 19 Sau 2012 - 22:11, parašė:

eglegle, 19 Sau 2012 - 22:11, parašė:

jezusmarija, einu apsitepliot - gal ir man ims patiks staiga?  biggrin.gif

jezusmarija, einu apsitepliot - gal ir man ims patiks staiga?  biggrin.gif

Da ne pavasaris rolleyes.gif
jiems lengvos šilumos reik ir vėjelio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 19 sausio 2012 - 22:18
QUOTE(eglegle @ 2012 01 19, 22:30)

eglegle, 19 Sau 2012 - 22:30, parašė:

eglegle, 19 Sau 2012 - 22:30, parašė:

lotuliukas.gif Tikrai ne visiems, aš priešingai, gaudavau daugiau antikomplimentų, bet komplimentų taip pat. Matyt Cheap&Chic tiesiog ryškūs ir arba patinka, arba ne...

Neseniai pradėjau stebėti tokį reiškinį, kad vyrai apskritai gaivius kvapus dažniau giria. Pvz. gavau komplimentą nuo kolegų už
user posted image
ir jau ne pirmą kartą būtent už kokį nors gaiviaką, kuris man pačiai būna ne laiku, ne vietoje, tik šiaip, tiesiog pagal nuotaiką (pvz. testuojamas laisvą minutę)... Violetkas su mėtom gyręs vyriškis (60+) klausė kaip vadinasi ir žadėjo žmonai nupirkti, atseit taip jam patinka...
Atsakyti
Aisku, kad vienareiksmiskai teigti negalima, kad vyrus traukia TIK kazkas tai. Darbe is vyru pvz, ne karta gavo komplimenta Cinema ir Allure Sensuelle, sie gi su gaiviakais net arti nestovejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 01 19, 23:11)

Pikta liūtė, 19 Sau 2012 - 23:11, parašė:

Pikta liūtė, 19 Sau 2012 - 23:11, parašė:

...vyrus traukia ganetinai lengvi, geliniai, svelnus kvepalai. Moteris vyrui tuo patrauklesne, kuo ji labiau nuo jo skirtinga.

...vyrus traukia ganetinai lengvi, geliniai, svelnus kvepalai. Moteris vyrui tuo patrauklesne, kuo ji labiau nuo jo skirtinga.

Labai teisinga mintis thumbup.gif Mano manymu, reiketu sukonkretinti - tradicinius vyrus. Siais laikais nuostatos labai simuliuotos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 20 sausio 2012 - 08:57