Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

QUOTE(Ašara @ 2011 02 18, 20:13)
tai tuom noriu pasakyt ,kad jeigu vyrai giria kvepalus, tai nebutinai reiskia,kad konkretus kvapas patinka.

su situo labai labai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniškis nelabai mėgsta saldžių kvepalų, tačiau išimtis tikriausiai būtų Herrera 212 vip. Sakė, jog neerzina ir toks grynai žiemiškas kvapas. Dar bėgsta Hugo boss ir burbery London.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 12 09, 18:05)
MB mano turimi kvepalai niekaip nesuka nei galvos, nei plaučių, nei vidurių...  hihihi.gif

irnesakyk.gif
ir aš tuo labai tikėjau , kol neparsivežiau Chloé by Chloé... mėgstu tą kvapą, bet kvepinuosi tik tada, kai žinau , jog mūsų keliai nesusikirs
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 02 18, 20:13)
gal greiciau reiktu pasakyt taip-daugumai vyru bet kokie kvepalai patinka, by tik kvepia...seniai sitai zinojau, bet isitikinau tuom visu 100% tada, kai i solidziu,  vyresnio amziaus zmoniu kompanija pateko jauna panele prikvepinus nezmonisku kiekiu baisiais, pigiais, ikyriais kvepalais. (atitinkamai ir pasiredzius buvo, lyg is pigaus bordelio). kadangi merguzele
apsireiske su tikslu isigyt pasiturinciu vyriskos gimines draugu, atitinkamai ir elgesi. visiems tiems vyrams mielai sypsojosi ir koketavo,koketavo...o tie patenkinti viens kitam kalbejo-O  KAIP JINAI KVEPIA..O KAIP JINAI APSIRENGUS...(tik neitarkit pavydu jaunai merginai demesio,istorija tuom nesibaigia ir turi pabaiga, kuri buvo aiski nuo pat pradziu, bet tik ne tiems vyrams...} a, tai tuom noriu pasakyt ,kad jeigu vyrai giria kvepalus, tai nebutinai reiskia,kad konkretus kvapas patinka.

sutinku drinks_cheers.gif
jei giria - tai gali būti ir dėl kitų priežasčių lotuliukas.gif nes gal tie kvepalai jam ir visai nepatinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Denali @ 2011 01 26, 13:05)
galiu tik pasakyti, kad mano vyrui nepatinka dior Jadore   doh.gif
O,maniskiui jie patinka bigsmile.gif Va ir dovanu gavau pries keleta dienu is jo dior j'adore wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 15 lapkričio 2011 - 20:11
QUOTE(*Anila* @ 2011 11 15, 20:11)
O,maniskiui jie patinka bigsmile.gif Va ir dovanu gavau pries keleta dienu is jo dior j'adore wub.gif

ir aš iš savojo šitų gavau... wub.gif abu mus tas kvapas sužavėjo......... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ž.J.: 16 lapkričio 2011 - 08:51
jaunajai vyriskajai kartai t.y studentams (jokiu budu neteigiu kad visiems jiems) patinka BS fantasy, tai vieninteliai kvepalai del kuriu esu gavusi nemazai komplimentu ne nuo savo MB. ta patvirtino vakarykste diena kai gal po metu pertraukos nusprendziau ispurksti paskutinius ju likucius ir gavau komplimenta. beje teko girdet ir ne man skirtu komplimentu butent siem kvepalam nes as juos uzuodziu is kilometro, syki taip uostineju viesajam transporte tokia panele ir tyliai sakau MB: zinai niekad negalvojau kad britne gali taip nekaip kvepet, matyt zmogaus chemija ir staiga girdziu tos paneles kompanjona (kaip supratau ten buvo jos grupiokas ar buves klasiokas kzk pan) kaaip tu skaniai kvepi, kas cia per kveplai o ji is rankinuko isitrauke BS lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis žavisi CK Euphoria, man jie taip pat labai wub.gif

------------------------------------------------------------------------

ir pritariu mimi88 del jaunosios vyriskosios kartos ir BS cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 18 lapkričio 2011 - 16:38
Pasiskaitinejau as sita tema ir issirinkau pagal atsiliepimus kvepalus VERSACE BRIGHT CRYSTAL wub.gif Nu ir negaliu atsidziaugti thumbup.gif Nors kvepinuos jau savaite, bet vis dar pasipurskiu, sedziu, kvepuoju ir kaifuoju wub.gif Iskart griebiau dar viena bonkele, ir dar viena planuoju, kad nepritruktu lotuliukas.gif Zodziu, patinka kam ar nepatinka tai ju problemos, o as daugiau niekuo kviepuot nenoriu, tik jais thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiu patinka tik Nina Ricci Nina wub.gif
Atsakyti
Manau, kad vieni is tokiu - La Prairie Midnight Rain

Man jie nerealus, manajam irgi, sake tokie gundantys, viliojantys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(def Fox @ 2011 01 26, 15:34)
Ivairaus amziaus vyrams nuo 20 iki 60 Helovynas labai patinka. Kiek nepasikvepindavau tiek komplimentu sulaukdavau. Padariau isvada , kad vyrams patinka vaisiai, vaisiniai kvapai.

man tai helloween kazkaip labai uzsiuodzia, ta prasme ilgai laikosi gal jie , nes kas tik juos turi is pazistamu iskart juos as uzuodziu g.gif dabar kazkokius naujus sarmoj maciau , ciut pasikeites kvapas, gal ir man reiktu isigyti smile.gif
Atsakyti