Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

QUOTE(*leila* @ 2007 02 21, 20:28)
ESCADA Magnetism  wub.gif  wub.gif  wub.gif Neturiu dar ju,bet kai kosmetikos parduotuvej pasipurskiau ant rieso,maniskis net kelis kart pakartojo,kad skaniai kvepia...

magnetism skaniai kvepia, bet ant rieso visiskai nelaike. Matyt jie ne man
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2007 02 16, 16:00)
pastebejau kad vyrams patinka saldus ir vaisiniai. tokie kaip givenchy hout couture, rochas alchimie, gucci rush, escada island kiss, rockin rio, sunset heat ir pan... jiems gaivus  schmoll.gif

Maniskiui tai tikrai ne, as norejau pirkti Escados Island kiss, tai baisiai uzpriestaravo, kad jam labai ikyrus kvapas. O po to kai nusipirkau vanilinius is TBS irgi sake kad vanile jam lb nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 02 22, 10:25)
magnetism skaniai kvepia, bet ant rieso visiskai nelaike. Matyt jie ne man

Man jie skaniai irgi kvepejo kol nenusipirkau, pasikvepinau tik pora kartu ir atidaviau savo mociutei.
Beje ir vyrui jie nepatiko. Per daug saldus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigita23: 14 kovo 2007 - 12:51
QUOTE(vene @ 2007 02 16, 13:06)
Mano vyriškiui kvepalai galvos nesusuka, bet mūsų skoniai visada sutampa, mūsų uoslės panašios  ax.gif . Jeigu man patinka kvepaliukai, tai žinau, kad ir jam patiks wub.gif . Mes abu drąsiai galim eiti rinktis kvepaliukus...

va va, man lygiai taip pat atrodo-r del saldumo, ir del apsipirkinejimo kartu. ir siaip, manau svarbiausia, kad tiktu kvapas ir tau, ir tavo brangiojo nosytei biggrin.gif
Atsakyti
kam patinka saldus, galit pabandyt casharel promesse. as pati renkuosi saldzius ir su prieskoniais, bet promesse kvapas gaviai saldus. o ir ne karta daug kas yra klauses, kuo kvepiu, nes kvapas nerealus smile.gif karta sesuo uzipurske eidama i kluba, tai grizusi klause, kokiu kvapu naudojuosi (ant buteliuko pavadinimas neaiskiai uzrasytas), nes daug kas jos klause, koks ten kvapas smile.gif

o dabar nusipirkau light blue (dolce&gabana), nelabai mano, bet visai nieko. uz tai ziemai zinau, ka pirksiu - kazkuri is dkny - saldus, su prieskoniais! frankfurto oro uoste uosciau ir ta pacia minute supratau, kad sitas mano kvapas. tik va durna, nenusipirkau, o lietuvoje ir nerandu. be to ir pavadinima pamirsau sad.gif gal kas zino, kaip konkreciai vadinas?
Atsakyti
nemazai diedu susizvejojau su moschino cheap&chic (juodi su raudonu) pagalba.
sunkus ir saldus jie. thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiu kai buvo New Yorke galva susuko Dior addict2,parveze tai ir man susuko,siandien daviau pauostyt mamai,tai jai taip susuko,kad jau kaina domisi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
prisiskaiciau jusu pasisakymu, kas jusu manymu suka galvas vyrams, ir pati pradejau sukt galva, del kokiu kvepalu gaudavau daugiausia komplimentu umn.gif ir visgi daugiausia pagyru esu gavusi is vyru kai kvepedavau YSL Baby Doll (jei tiklsiai pamenu pavadinima) tokie ruzavam buteliuke ir, mano manymu, laaabai saldus. buvau gavus dovanu, tai ir naudojau bele isnaudot, ir nelabai man jie patiko.
visgi, atrodo, vyrus traukia viskas, kas saldu lotuliukas.gif
Atsakyti
dioro hypnotic poission raudonam buteliuke...darydavo stebuklus blush2.gif ...neimanoma praeit bet kur visai svetimi ir savi sakydavo komplimentus...vede maldaudavo pasakyti pavadinima:sakydavo zmonai nupirksiu,gal vel patikt prades....bet dabar nenaudoju,ne mamytiski jie tokie...
Atsakyti
QUOTE(SkyLy @ 2007 04 22, 11:03)
dioro hypnotic poission raudonam buteliuke...darydavo stebuklus blush2.gif ...neimanoma praeit bet kur visai svetimi ir savi sakydavo komplimentus...vede maldaudavo pasakyti pavadinima:sakydavo zmonai nupirksiu,gal vel patikt prades....bet dabar nenaudoju,ne mamytiski jie tokie...

Keista,bet maniskiui tai jie visai nepatiko.O gaila nes man jie patiko.Bet MB labai patiko Poison tai juos ir nupirko,kai as jau pries minute buvau nusipirkusi JPG.Sitie jam irgi patiko.O dar pries savaite as buvau issirinkusi Pure Poison tai ir jam patiko, tad ir sios man nupirko.Nezinau kas cia atsitiko kad patrauke ant CD Poison kvepalu.Ties mano meilei dar labai patinka ir Chanel Chance.Visada kai tik jais pasikvepinu tai sulaukiu is jo komplimentu, kad labai skaniai kvepiu wub.gif
Atsakyti
Kažkada pasikvėpinau pas draugę jos mylimiausiais "Amor Amor", berods, Cacharel ar pan. g.gif . Maniškis vis nedavė ramybės, uostė ir uostė mane blush2.gif ax.gif tongue.gif , gyrė, kad dieviškai kvepiu wub.gif ,nors man pačiai jie šiaip sau schmoll.gif Gal dar kuri nors esate susilaukusios kompimentų būtent dėl šio aromato smile.gif ? Šiaip nemažai komplimentų iš stipriosios lyties esu sulaukusi ir dėl Nina Ricci "Love in Paris" thumbup.gif
Atsakyti
na taip,vyrus traukia tokie saldesni kvapai.vat maniskiai kvepaliukai moschino couture,tai tikrai patys uz save kalba.as pasikvepinusi jais pati ju nejauciu,bet vat svetimi vyrai pajunta aromata ju greitai blush2.gif lotuliukas.gif super kvepaliukai wub.gif
Atsakyti