Sena tema
http://www.supermama...p;#entry7377858
Na tai ka,mergaites,dziaugiuosi,kad ir jums cia daugeliui "prilipo" Escada Magnetism.Vakar pagalvojau,kad jau 4 metai bus kaip jais kvepinuos ir dar neatsibodo
Dar neturejau tokiu,kuriais taip ilgai dziaugciausi
Perku dazniausiai aerouostuose,tai tikrai zinau,kad perku originala.O vakar nusipirkau is "ilgapirsciu" kaip juos ten vadinam.Galvojau tikrai bus geri,juk "dirba" jie tai uzsienyje.Bet turbut esu situ kvepalu specas
,grizau namo ir iskart pajauciau,kad kazkas ne taip,vien jau atplesus,pamaciau,kad buteliukas kazkoks netoks,kvapas atitinka,purskiasi kaip is duso,o geru kvepalu,tikru,turi buti mazyte srovele.Tai va,susinervavau labai.Ot gudrute,norejau 100ml uz 100lt ikirst

QUOTE(abc @ 2007 01 11, 11:09)
Bet turbut esu situ kvepalu specas
,grizau namo ir iskart pajauciau,kad kazkas ne taip,vien jau atplesus,pamaciau,kad buteliukas kazkoks netoks,kvapas atitinka,purskiasi kaip is duso,o geru kvepalu,tikru,turi buti mazyte srovele.Tai va,susinervavau labai.Ot gudrute,norejau 100ml uz 100lt ikirst 

nu gaila,kad nepasiseke. aisku, uz toki kieki 100lt jau per mazai

o tai is nepazistamu pirkai?

QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 10:18)
nu gaila,kad nepasiseke. aisku, uz toki kieki 100lt jau per mazai

Skupas moka du kartus

QUOTE(abc @ 2007 01 11, 11:09)
Na tai ka,mergaites,dziaugiuosi,kad ir jums cia daugeliui "prilipo" Escada Magnetism.Vakar pagalvojau,kad jau 4 metai bus kaip jais kvepinuos ir dar neatsibodo
Dar neturejau tokiu,kuriais taip ilgai dziaugciausi
Perku dazniausiai aerouostuose,tai tikrai zinau,kad perku originala.O vakar nusipirkau is "ilgapirsciu" kaip juos ten vadinam.Galvojau tikrai bus geri,juk "dirba" jie tai uzsienyje.Bet turbut esu situ kvepalu specas

Kad labai retai lankausi as tuose oro uostuose tai ir turiu moket brangiai, o taip gaila pinigeliu

Nagi ir as pakeiciau kvepalus penktadieni
Siandien i darba atbegau ne Magnetismu kvepedama,bet vyrai vienareiksmiskai nusprende,kad kvepiu dar geriau
Siandien as Versace Bright crystal

QUOTE(dr.Rasa @ 2007 01 15, 13:39)
Na man tai ne vienas vyras sakė, kad labai skaniai kvepia Burberry London. Net langus uždaro kai į mašina įlipu, kad neišsivėdintų
Bet aš manau, kad čia skonio reikalas. Be to, ant skirtingų žmonių skirtingai tie kvepalai ir kvepia...

tas tai tiesa, pvz. man ant mano vienos drauges labai kvepia chanel chance, o kitai kazkaip atrodo nelabai tinka..

Vyrams tikrai labai patinka Hot Cuture
bet man po nestumo tai

Papildyta:
Givenchy Hot cuture

bet man po nestumo tai

Papildyta:
Givenchy Hot cuture

O maniskiam patinka DKNY Be delicious tokie gaivus,ir tikru obuoliuku
Ir losjonas irgi labai skaniai kvepia

QUOTE(fikusiukas @ 2007 01 15, 22:09)
Vyrams tikrai labai patinka Hot Cuture
bet man po nestumo tai

Papildyta:
Givenchy Hot cuture

bet man po nestumo tai

Papildyta:
Givenchy Hot cuture

Vyras man buvo pridovanojęs daugybę kvepalų,tad vis nenusipirkdavau to Givenchy.. Bet kartą užėjom į parduotuvę ir rinkom kvepalus jam.. Aš lyg netyčia daviau pauostyt savo išsvajotųjų kvepaliukų.. ir likau it musę kandus

QUOTE(S.N.A.S @ 2007 01 17, 00:56)

kiek moetru, tiek nosiu, tiek kvapu. ir del vyru, manau, yra visiskai tas pats. kazkaip man keista sakyt, kad vat jei 1 alpsta del kazkokiu, vadinais, vyrams tas kvapas patinka

arba man pasitaikydavo labai skirtingu skoniu vyrukai

QUOTE(S.N.A.S @ 2007 01 17, 00:56)
Hot Couture ne prasti kvepalai