Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai susukantys vyrams galvas 2

Sena tema

http://www.supermama...p;#entry7377858
Atsakyti
Na tai ka,mergaites,dziaugiuosi,kad ir jums cia daugeliui "prilipo" Escada Magnetism.Vakar pagalvojau,kad jau 4 metai bus kaip jais kvepinuos ir dar neatsibodo smile.gif Dar neturejau tokiu,kuriais taip ilgai dziaugciausi thumbup.gif Perku dazniausiai aerouostuose,tai tikrai zinau,kad perku originala.O vakar nusipirkau is "ilgapirsciu" kaip juos ten vadinam.Galvojau tikrai bus geri,juk "dirba" jie tai uzsienyje.Bet turbut esu situ kvepalu specas biggrin.gif ,grizau namo ir iskart pajauciau,kad kazkas ne taip,vien jau atplesus,pamaciau,kad buteliukas kazkoks netoks,kvapas atitinka,purskiasi kaip is duso,o geru kvepalu,tikru,turi buti mazyte srovele.Tai va,susinervavau labai.Ot gudrute,norejau 100ml uz 100lt ikirst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 01 11, 11:09)
Bet turbut esu situ kvepalu specas biggrin.gif ,grizau namo ir iskart pajauciau,kad kazkas ne taip,vien jau atplesus,pamaciau,kad buteliukas kazkoks netoks,kvapas atitinka,purskiasi kaip is duso,o geru kvepalu,tikru,turi buti mazyte srovele.Tai va,susinervavau labai.Ot gudrute,norejau 100ml uz 100lt ikirst doh.gif

nu gaila,kad nepasiseke. aisku, uz toki kieki 100lt jau per mazai unsure.gif
o tai is nepazistamu pirkai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 10:18)
nu gaila,kad nepasiseke. aisku, uz toki kieki 100lt jau per mazai  unsure.gif
o tai is nepazistamu pirkai?  unsure.gif

Skupas moka du kartus biggrin.gif Nepazystu,niekada nepirkdavau,nes nepasitikedavau jais,bet va drauge ikalbejo.Reiskia visi jos kvepalai "padielkos" g.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 01 11, 11:09)
Na tai ka,mergaites,dziaugiuosi,kad ir jums cia daugeliui "prilipo" Escada Magnetism.Vakar pagalvojau,kad jau 4 metai bus kaip jais kvepinuos ir dar neatsibodo smile.gif Dar neturejau tokiu,kuriais taip ilgai dziaugciausi thumbup.gif Perku dazniausiai aerouostuose,tai tikrai zinau,kad perku originala.O vakar nusipirkau is "ilgapirsciu" kaip juos ten vadinam.Galvojau tikrai bus geri,juk "dirba" jie tai uzsienyje.Bet turbut esu situ kvepalu specas biggrin.gif ,grizau namo ir iskart pajauciau,kad kazkas ne taip,vien jau atplesus,pamaciau,kad buteliukas kazkoks netoks,kvapas atitinka,purskiasi kaip is duso,o geru kvepalu,tikru,turi buti mazyte srovele.Tai va,susinervavau labai.Ot gudrute,norejau 100ml uz 100lt ikirst doh.gif

Kad labai retai lankausi as tuose oro uostuose tai ir turiu moket brangiai, o taip gaila pinigeliu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nagi ir as pakeiciau kvepalus penktadieni biggrin.gif Siandien i darba atbegau ne Magnetismu kvepedama,bet vyrai vienareiksmiskai nusprende,kad kvepiu dar geriau bigsmile.gif Siandien as Versace Bright crystal wub.gif
Atsakyti
Na man tai ne vienas vyras sakė, kad labai skaniai kvepia Burberry London. Net langus uždaro kai į mašina įlipu, kad neišsivėdintų 4u.gif Bet aš manau, kad čia skonio reikalas. Be to, ant skirtingų žmonių skirtingai tie kvepalai ir kvepia...
Atsakyti
QUOTE(dr.Rasa @ 2007 01 15, 13:39)
Na man tai ne vienas vyras sakė, kad labai skaniai kvepia Burberry London. Net langus uždaro kai į mašina įlipu, kad neišsivėdintų  4u.gif Bet aš manau, kad čia skonio reikalas. Be to, ant skirtingų žmonių skirtingai tie kvepalai ir kvepia...

tas tai tiesa, pvz. man ant mano vienos drauges labai kvepia chanel chance, o kitai kazkaip atrodo nelabai tinka.. smile.gif
Atsakyti
Vyrams tikrai labai patinka Hot Cuture thumbup.gif
bet man po nestumo tai schmoll.gif
4u.gif
Papildyta:
Givenchy Hot cuture 4u.gif
Atsakyti
O maniskiam patinka DKNY Be delicious tokie gaivus,ir tikru obuoliuku 4u.gif Ir losjonas irgi labai skaniai kvepia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fikusiukas @ 2007 01 15, 22:09)
Vyrams tikrai labai patinka Hot Cuture  thumbup.gif
bet man po nestumo tai  schmoll.gif 
4u.gif
Papildyta:
Givenchy Hot cuture  4u.gif

schmoll.gif drįsčiau paprieštaraut... 4u.gif Kažkada dar prieš susipažįstant su savo vyru, alpau nuo svaiginančio Hot Cuture kvapo...
Vyras man buvo pridovanojęs daugybę kvepalų,tad vis nenusipirkdavau to Givenchy.. Bet kartą užėjom į parduotuvę ir rinkom kvepalus jam.. Aš lyg netyčia daviau pauostyt savo išsvajotųjų kvepaliukų.. ir likau it musę kandus doh.gif Maniškiui tie kvepalai erzinančiai smirda doh.gif doh.gif Tai ir likau be Hot Cuture'o, juk kažkaip nesinori smirdėt mylimam vyrui.. Pati juk supykčiau jei jis kvėpintųsi prastais kvepalais... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2007 01 17, 00:56)
schmoll.gif drįsčiau paprieštaraut... 

kiek moetru, tiek nosiu, tiek kvapu. ir del vyru, manau, yra visiskai tas pats. kazkaip man keista sakyt, kad vat jei 1 alpsta del kazkokiu, vadinais, vyrams tas kvapas patinka rolleyes.gif pvz mano ex meile buvo dovanojus Organza. jis dievino juos. o veliau, kai jau buvau su kitu vaikinu, jis sake, kad jam smirda blink.gif

arba man pasitaikydavo labai skirtingu skoniu vyrukai rolleyes.gif

QUOTE(S.N.A.S @ 2007 01 17, 00:56)

Pati juk supykčiau jei jis kvėpintųsi prastais kvepalais... blink.gif

Hot Couture ne prasti kvepalai schmoll.gif tiesiog jo skonio receptoriai prastoki laugh.gif (tik pajuokavau, nesupykit blush2.gif bet labai jau knietejo tai pasakyt blush2.gif )
Atsakyti