grazus Jis daznas dabartineje suaugusiuju kartoje, taciau kazin ar daug Kristinu tarp dabartiniu vaiku. Taigi, itariu, dabar pavadinus ateityje ju tikrai nebus pilna
mmm... na man anksciau mano vardas labai nepatiko, bet dabar... gal ir nieko, tebunie man jis su kazkokiais sukritusiais drebuciais asocijavosi
mano amziaus kristinu tikrai labai daug, o mazu mergaiciu neteko sutikti tokiu vardu. tad jei kalbeti apie retuma/daznuma, dabar tai butu pats tas, nebutu klasej minimum 3 kristinu, kaip kad man visada budavo (ir grupej dabar ne viena esu)
o trumpiniu (bei ilginiu ) tai daug prigalvoja. mane, pvz, vyresnieji kristute, bendraamziai kriste vadina, mokykliniais laikais vadino tina, kriscinka, kristynka-o is to ir tynka issirutuliojo (sitas, kaip matote, tebegalioja ir dabar )
mano amziaus kristinu tikrai labai daug, o mazu mergaiciu neteko sutikti tokiu vardu. tad jei kalbeti apie retuma/daznuma, dabar tai butu pats tas, nebutu klasej minimum 3 kristinu, kaip kad man visada budavo (ir grupej dabar ne viena esu)
o trumpiniu (bei ilginiu ) tai daug prigalvoja. mane, pvz, vyresnieji kristute, bendraamziai kriste vadina, mokykliniais laikais vadino tina, kriscinka, kristynka-o is to ir tynka issirutuliojo (sitas, kaip matote, tebegalioja ir dabar )
Gražus vardas.
Siaip is esmes grazus vardas, bet toks yra mano kriksto, tai man nea... Man patinka svetimi vardai
man nepatinka, asociacijos su nelabai mėgiamu žmogumi.
Mano vardas Kristina.Man jis patinka. ..Draugaivadina Kristina ar Kriste,
Krisinute,vyras-Kisium
Krisinute,vyras-Kisium
Netyčia prisiminiau, kad mano krikšto vardas - Kristina. Pati išsirinkau, nes jau 9 metų buvau. Dabar nepatinka.
Nelabai... yra ir gražesnių.
Seip sau vardas.