Įkraunama...
Įkraunama...

Kristina

QUOTE(MyWay @ 2007 01 18, 22:51)
gražus vardas, bet duočiau tokį, kurį mažai kas turi wub.gif

Pritariu... rolleyes.gif
Atsakyti
Na padariau išvadą, kad Kristina gražus vardas, bet jis per dažnas. Aš irgi tokios nuomonės. smile.gif
Atsakyti
O aš manau,kad jis dažnas tik mūsų amžiaus grupėje,o mažų Kristinų labai nedaug.Man visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2007 01 19, 19:49)
O aš manau,kad jis dažnas tik mūsų amžiaus grupėje,o mažų Kristinų labai nedaug.Man visai nieko ax.gif

Na taip, mažų jau nedaug yra tokiu vardu. Va mano amžiau tai daugybė. Turbūt tada buvo Kristinos vardo manija. smile.gif Nors mama sako, kad ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 10, 20:48)
Labas. Būtų įdomu sužinoti, ar gražus jums vardas Kristina. Ar duotumėt jį savo dukrytei?

schmoll.gif
Atsakyti
O as tikrai daug mergyciu zinau Kristinu biggrin.gif Siaip vardas kaip vardas,bet va uosvienyte irgi Kristute ax.gif
Atsakyti
Man trumpinys Kristė visai nepatinka... schmoll.gif Bet šiaip Kristina lyg ir nieko, bet irgi daug tokių vardų jau Lietuvoje...nebeįdomu... verysad.gif
Atsakyti
Man tai ne... schmoll.gif
Atsakyti
Ne neduociau, nemazai as tu Kristinu pazistu,nes as tarsi sutapatinu su tuo bendravardziu.
Atsakyti
Kriste gal ir visai nieko vardas,bet Kristina man tooooks nuobodus,kad schmoll.gif .Nes gal 20 Kristinu pazistu biggrin.gif
Atsakyti
O man patinka kai trumpina Kristė. Va Krista tai negražu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 10, 20:48)
Labas. Būtų įdomu sužinoti, ar gražus jums vardas Kristina. Ar duotumėt jį savo dukrytei?

O man grazus wub.gif ... nes tai mano vardukas smile.gif
Atsakyti