ne
ir mano vardas Kristina-man taip pat patinka
Kartais pagalvoju, kodėl mama pasidavė to meto madai ir pavadino Kristina Na, tiek tų Kristinų, kad vardas tapo toks nuvalkiotas.... Kai mokiausi univere, tai grupėje buvome 6 Kristinos, nu kažkoks siaubas
Taip jau būna su tais vardais, kai ant bangos, tai vos ne kas antras tokiu vardu...
Taip jau būna su tais vardais, kai ant bangos, tai vos ne kas antras tokiu vardu...
Man irgi sunku suvokti kodėl tėvai pavadino mane šiuo vardu.... Visada bandau trumpinti savo varda Kristi,Krista.....
atsybodes
QUOTE(martyna_mx @ 2010 03 31, 14:46)
Kartais pagalvoju, kodėl mama pasidavė to meto madai ir pavadino Kristina Na, tiek tų Kristinų, kad vardas tapo toks nuvalkiotas.... Kai mokiausi univere, tai grupėje buvome 6 Kristinos, nu kažkoks siaubas
Pas mus univere buvom 4 Kristinos grupėj Daug mūsų, daug. Bet jei toks vardas daug kam patiko, vadinas, jis yra gražus
Sutinku vardas grazus,bet tik kad labai jau labai senas,pasenes vardas.
QUOTE(dezira @ 2010 05 09, 16:05)
Sutinku vardas grazus,bet tik kad labai jau labai senas,pasenes vardas.
Nebūna pasenusių vardų. Būna tik madingi ir nemadingi. Madingumo požiūriu mano vaikystės laikais Rokas ar Martynas, o juo labiau Motiejus buvo visiškai nepriimtini. Galima pažiūrėti ir kitaip: tai klasikinis, senovinis vardas su tradicijomis.
Beje, šiandien skaitydama istorinį tekstą, radau ir vyrišką formą: Kristinas. Ten minimas XIV a. gyvenęs Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės didikas Kristinas Astikas .
O ma Kristina - nerealus vardas! dabar jau jis ne toks ir populiarus.Nepasakysi, kad retas, bet ir ne ant bangos.Ir mazybine forma yra (Kristute,Kristinele), ir svarbiausias dalykas, su tokiu vardu uzsienyje zmogus puikiai jauciasi.Anglu (Christine) , vokieciu, rusu ir t.t. Man tai atrodo svarbu,kad gerai jaustumeisi uzsienyje su savo vardu.Nes kokia Morta tai nusisaut galetu
Zinau, tetis norejo mane Kristina pavadinti. Dziaugiuosi, kad mama nesutiko, nes man sis vardas gana nusibodes
man grazus