Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

Sveikutės, matau čia visos nekantriai laukiančios ateinančių mažylių. skaičiau jūsų laiškučius ir džiaugiausiu tokiu jūsų užsidegimu. mane pastaruoju metu apniko visai nykios mintys. verysad.gif vyras švelniai vis užsimena apie antra mažyliuką, bet mūsiškiui dar tik 1,5 metukų. ax.gif kažkaip tas būvimas namie mane išvargino ir tik dabar pradedu susigrąžinti gyvenimą. Nesakau, kad nemyliu vaikučių, bet mane baugina du pametinukai namie. bijau, kad nepultų depresija, kad nesusitvarkysiu viena ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Garbanyte @ 2007 01 02, 16:17)
Sveikutės, matau čia visos nekantriai laukiančios ateinančių mažylių. skaičiau jūsų laiškučius ir džiaugiausiu tokiu jūsų užsidegimu. mane pastaruoju metu apniko visai nykios mintys.  verysad.gif vyras švelniai vis užsimena apie antra mažyliuką, bet mūsiškiui dar tik 1,5 metukų.  ax.gif kažkaip tas būvimas namie mane išvargino ir tik dabar pradedu susigrąžinti gyvenimą. Nesakau, kad nemyliu vaikučių, bet mane baugina du pametinukai namie. bijau, kad nepultų depresija, kad nesusitvarkysiu viena ir pan.

nors as nei vieno neturiu dar vaikelio - bet giminaite turi du ,viena pagimde ir po poros menesiu vel pastojo - nu tai nieko - matos kad sunkoka - bet susitvarko,,,
tai manau gal imanoma susitvarkyti,,,tik va klausmas kaip pacios savijauta butu tokiu atveju,,,truktu poilsio manau - bet dziaugsmas - atpirktu viska...nes butu jau du mazi angeliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2006 12 11, 09:57)
Man irgi bus 28 po kelių mėnesių  unsure.gif

blush2.gif 4u.gif ir man vasario men... g.gif ir kazkaip labai daug tu baimiu ir abejoniu... blink.gif dabar galvoju kad kuo esi jaunesnis ir kvailesnis tuo lengviau susilaukti kudikio, ne tada negalvoji taip giliai, atsakymu buna daugiau nei klausimu, o su amziumi viskas sudetingeja ir klausimu buna daugiau nei atsakymu, pradedi ieskot slieku ten kur budamas 20 ar 22 net nesusimastai... ax.gif blush2.gif

ax.gif bet tikiuos kad mano kudikelis bus gudrus ir ras kelia pas mus tada kai jis pamatys kad jam bus gera gyventi musu seimoje 4u.gif nestuke.gif wub.gif

sekmes visoms thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos ir ne mamos... 4u.gif
As dar nenescia, bet nors ir visai jauna,jau po truputuka planuoju kada turet leliuka ax.gif
Bet labai dažnai apima baimė,kad vaikas gali buti nesveikas...na nežinau iš kur čia man taip schmoll.gif paskutiniu metu net sapnuojas tokios nesamones:kad be ranku, be koju verysad.gif kaip save nuramint?gal jau i psichologa kreiptis? nes baigiu save itikinti, kad jau mano vaikiukas tikrai bus kaskoks kitoks.... schmoll.gif
P.S. atsiprasau, jei tokia tema buvo doh.gif nelabai dar moku cia elgtis 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikute, iievapie, nesijaudink manau kad ne vienai busimai mamai sapnuojasi tokie sapnai... cool.gif as karta atsibudau kaip ne sava,visus gun_bandana.gif nes atidaviau savo 2.gif... tiesiog reiktu rasti kur kitur nukreipti mintis ir galvoti apie gera, nes ir taip uztenka tu liudnu akimirku kasdienybeje 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau nerimauju beveik 3 metai lotuliukas.gif . Aisku, pirmaisias menesiais po kiekvienu mmm - depresija, gyvenau vien tuo, kad gal si men mums pasiseks ax.gif , bet vis tekdavo nusivilti... Dabar kazkaip kitaip i tai ziuriu. Nors dar nesu nestuke.gif , dabar man labiau rupi, kaip pastojus isnesioti vaikeli ir nepersileisti doh.gif Tokio smugio tikriausiai neiskesciau..
Atsakyti
mano pirmasis buvo apsigimes(pas engeliukus)kai laukiausi antro net neabejojau kad bus sveikas,nes tureti maziuka noras didesnis uz baime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 01 07, 17:27)
tureti maziuka noras didesnis uz baime smile.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamos ir dar ne. 4u.gif
Metai eina, o aš vis pagalvoju, kad laikas būtų ir vaikelį pradėti planuoti (man tuoj bus 27 m.). Bet kyla visokių baimių ir abejonių: gąsdina nėštumas ir gimdymas, tai, kad visiškai pasikeis gyvenimas... doh.gif Vyras irgi kažkaip jau nieko prieš būtų, nors entuziazmu irgi netrykšta. Oi, labai sunku. Kartais pagalvoji, jei būtų koks netyčiukas, būtų geriausia, bet taip sąmoningai imti ir nebesisaugoti - baugoka.
Ar jus irgi kankina/kankino tokios mintys? Kaip jums yra/buvo? Kaip ryžtis?
Atsakyti
4u.gif labutis, mes jau taip pat vis dažniau pagalvojam apie 2.gif , labai norisi jau ax.gif , bet kažkaip labai baisu viskas, neramina ta nežinomybė, bet kartu taip norisi visa tai kuo greičiau patirti, manau tai yra labai natūralu
wub.gif
Atsakyti
vat pries 2metus tai apie vaikus dar nei pagalvoti negalejau,po metu jau buvo noras 50 ant 50.o va pernai na 2006 jau buvau tikra kad noriu leliuko.Buvo planuotas ir visa kita tik va baigesi nestumas nesivystanciu verysad.gif Ka padarysi reiks bandyt dar karta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos aš iš planuojančių antrą ir kitus vaikučius skyrelio.
Sūnelį pagimdžiau beveik 24, buvo pusiau planuotas - pusiau netyčiukas biggrin.gif Nerimas kaip viskas bus yra natūralus. Žmonės tokie jau yra - bijo naujovių, o ypač tokių, kurios keičia iš esmės ne tik tavo bet ir artimųjų gyvenimus.
Dabar man 28, ir jau 2 m. nebesisaugom o antras leliukas kaip neateina tai neateina, taip kad imamės veiksmų biggrin.gif
Visus nerimus, skausmus, baimes šimtą kartų atperka vaikiukas, patikėkit smile.gif
Aš nuo nėštumo lankiau nemokamus kursus, kuriuos vedė psichoterapeutė. Jie buvo grynai apie psichologiją, susirinkusios nėštukės dalinosi savo baimėm, pamastymais, o psichologė visa tai komentavo ir mokė kaip su tuo tvarkytis - man tai labai padėjo rolleyes.gif
Paramos vaikams centre, Latvių g. man juos pasiūlė mano ginekologė, ar dabar tokie vyksta nežinau g.gif

Manau visos jau mamos, patars ir padrasins planuoti vaikiuką 4u.gif
Atsakyti