Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

Man irgi bus 28 po kelių mėnesių unsure.gif
Atsakyti
nu o mes antra menesiuka vel bandome - tai ziuresim ar per sventes ateis pas mus stebuklelis ar ne???
Tik dabar - nuo preito nepavykusio kartelio - man kazkokia keistra depresija,,,,ner nuotaikos - o ir y darba atrodo nera nori eiti,,,,,,, bet noriu tiketi - kad galesiu savo vyra pries naujus metus nustebinti....TIKIUOSI smile.gif
Atsakyti
Sveikos!!! 4u.gif
Man neseniai buvo daryta abrazija (nesivystantis nestumas) verysad.gif , tai baimiu yra pilna. Bet stengiuosi apie tai negalvoti. Stengiuosi orientuotis i teigiamus dalykus, pvz., po savaites ateis Kaledos, po Kaledu atostogausiu. bigsmile.gif
Linkiu ir jums apsupti save tik tuo, kas malonu ir gera, o apie baimes galvoti kuo maziau.
As anksciau labai bijojau, kad nepastosiu. Kai mylejomes, tik apie tai ir galvojau. Rezultate - jokio pastojimo. Po musu vestuviu nuvaziavome i medaus menesi taip vadinama, atsipalaidavome, apie pastojima negalvojau. Ir ta pati menesi nesulaukiau mmm... ax.gif (tik deja vaikuti praradau verysad.gif ).
Tai ka as noriu pasakyti...kai yra ivairiu baimiu, organizmas uzsiciklina, ir baimes materializuojasi. Tai kam save programuoti?
Atsakyti
Ceja, auksiniai zodziai, kad nereikia apie tai galvot ir tokiu budu programuot saves nesekmei drinks_cheers.gif . Tik viena beda: nera taip paprasta apie tai negalvot g.gif Diena dirbu (apie tai negalvoju), vakare einu sportuot arba i uzsienio kalbos kursus (irgi negalvoju), bet vis tiek tenka po visko grizt namo ir cia jau nori to ar nenori, tenka apie tai pagalvot blush2.gif
As, aisku, nuteikineju save, kad viskas bus gerai. Bet, juk jei viskas butu gerai, tai ir saves nuteikinet nereiktu. Ar ne taip? ax.gif

Nu cia as i kazkokia melancholija puoliau. Atsiprasau! 4u.gif Aisku, kad viskas mums visoms bus gerai!

Gytute, o man susidare ispudis, kad tu save del to kaltini g.gif Saulyte, niekas cia nekaltas! 4u.gif Vadinasi, taip turi buti. Gal tiesiog reikia sulaukti savo laiko! Tik nepulk i depresija! Kaip jau sakiau anksciau, kazkodel manau, kad kai tik ateis pavasaris, bus sviesiau ir silciau, tada mes visos kitoj temoj susitiksim! :-) 4u.gif
Atsakyti
Aciu tau uz palaikyma - ir supratima STELLA. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella0605 @ 2006 12 19, 11:28)
Ceja, auksiniai zodziai, kad nereikia apie tai galvot ir tokiu budu programuot saves nesekmei  drinks_cheers.gif . Tik viena beda: nera taip paprasta apie tai negalvot  g.gif Diena dirbu (apie tai negalvoju), vakare einu sportuot arba i uzsienio kalbos kursus (irgi negalvoju), bet vis tiek tenka po visko grizt namo ir cia jau nori to ar nenori, tenka apie tai pagalvot  blush2.gif 
As, aisku, nuteikineju save, kad viskas bus gerai. Bet, juk jei viskas butu gerai, tai ir saves nuteikinet nereiktu. Ar ne taip?  ax.gif

Viskas taip, mergyt, bet kas ivyko, tas ivyko. Visos mes patyreme psihologine ir fizine trauma, tikrai. As puikiai tave suprantu, irgi stengiuosi sugalvoti sau uzsiemimus, darbelius, uzsirasiau i anglu kursus(kaip ir tu), nuo sausio juos lankysiu. Vakarais po visu darbu vel apie tai galvoju, netycia pradedu skaiciuoti savaites. Viena diena geresne, kita sunksesne. Viena diena lygtai pasimirsta kas ivyko, o kita diena verkiu. Nieko nepadarysi - toks jau tas gyvenimas. Reika issiverkti - taip, mes visos turime tam pilna teise - o po to susikaupti ir apie tai negalvoti. O jei ir galvoti, tai kaip apie neisvengiama naturalu dalyka, nes gamta yra protinga. Kitas kartas bus sekmingas. Dabar reikia deti visas pastangas, kad tai nepasikartotu - ir pirmiausia nesinervuoti, nusiraminti - kam reikalinga nervuota mama?
O baimes tikrai turi pagrinda, bet deja baimes niekam nepadeda, o tik trukdo. Mes turime buti stiprios ir galvoti tik apie teigiamus dalykus!
Atsakyti
Sveiki,
Man 22m. gyvenu su draugu, kuriam 29m. Galvojame apie vestuves.
As labai noreciau pastoti.. Labai vaikelio nori mano draugas... Bet taip pat labai daug visokiu abejoniu, pvz.: kaip mes ji islaikysime, kaip gyvensime, kaip reaguos artimieji... as kazkaip visko bijau...
Baisiausia yra tai, kad as dar studijuoju ir neturiu darbo. Kazkur girdejau, kad norin gauti geresnes socialines garantijas, reikia minimaliai tris menesiu pries pastojima kazkur dirbti ir dirbti iki dekretinio... ar tai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(metaxiux @ 2006 12 19, 21:09)
Sveiki,
Man 22m. gyvenu su draugu, kuriam 29m. Galvojame apie vestuves.
As labai noreciau pastoti.. Labai vaikelio nori mano draugas... Bet taip pat labai daug visokiu abejoniu, pvz.: kaip mes ji islaikysime, kaip gyvensime, kaip reaguos artimieji... as kazkaip visko bijau...
Baisiausia yra tai, kad as dar studijuoju ir neturiu darbo. Kazkur girdejau, kad norin gauti geresnes socialines garantijas, reikia minimaliai tris menesiu pries pastojima kazkur dirbti ir dirbti iki dekretinio... ar tai tiesa?

nu taip reikia, bet jei pas jus yra didelis noras, o abu jau esate tikrai nebe vaikai, negalvokit apie tai, o pirmyn - as pazistu daug poru, kurios susilauke studentaudamos leliuku ir yra laimingos
Atsakyti
sveikutes ! visas su sventem ir viliuosi uz visas kad sulauksite kaledinio stebuklo !

O nerimas ir mano palydovas ir istorija tokia : labai daug draugiu susilauke atzalu,o taipogi darbe viena po kitos koleges eina i dekreta ,tik va mums nesiseka nestuke.gif . dar maza to suzinojau, kad dvi mano drauges jau ilga laika nesulaukia rezultato,viena ju net vaiksto i klinikas . Tai patikekit ,nera minutes kai negalvoju ,net verkti norisi verysad.gif
kartais pagalvoju kad perdauk stengiames ir reikia daryti pertrauka ,bet manau ,kad "paranojisku" minciu ir tada neisvenksiu unsure.gif
Atsakyti
smile.gif visas su sventem - o mano nerimas,,,,taigi vakar dariausi vakare testa - ir viena juostele teislindo...bet dariau anksciau laiko - nes mmm....,.turetu pasirodyt iki nauju,,,,bet as tikesiuosi kad nepasirodys ax.gif
Atsakyti
Su Naujais !! 4u.gif

Gutute, kaip tau sekesi? Gal jau 2 juosteles turi?? bigsmile.gif
Atsakyti
dar nera II,,, bet viena diena kai kas veluoja - tai nenoriu dar dziaugtis,,ir nenoriu dar karteli daryti testo - bijau nusivilti,,,nes krutine tai jau jautri,,,bet tarpais ir ta pilva pamaudziau - tai bijau kad nebutu tos nelaukiamos..mmmm........ tai sia savaite dar kenciu,,o jei savaitgali dar nesirgsuu - tai jau darysiu testuka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kerolli @ 2006 12 26, 02:59)
sveikutes ! visas su sventem ir viliuosi uz visas kad sulauksite kaledinio stebuklo !

O nerimas ir mano palydovas ir istorija tokia : labai daug draugiu susilauke atzalu,o taipogi darbe viena po kitos koleges eina i dekreta ,tik va mums nesiseka  nestuke.gif  . dar maza to suzinojau, kad dvi mano drauges jau ilga laika nesulaukia rezultato,viena ju net vaiksto i klinikas . Tai  patikekit ,nera minutes kai negalvoju ,net verkti norisi  verysad.gif
kartais pagalvoju kad perdauk stengiames ir reikia daryti pertrauka ,bet manau ,kad "paranojisku" minciu ir tada neisvenksiu  unsure.gif

visoms mums uzeiina sunkiu momentu - apie kuriuos ir tegalvojame,,,,manau mums visoms reikia istvermes ir dideles kantrybes,,,ir pavyks. ax.gif
Atsakyti