Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

[quote=Mambolino,2006 11 17, 15:41]
[quote=Linalexite,2006 11 13, 13:57]
Mes jau darom 2.gif bet mane kankina nerimas del mano darbo kolektyvo, kaip jie sureguos ar sefai nesupyks kad paliksiu darbo vieta... as zinau kad ne ju reikalas kada man nestuke.gif bet vis del to...
As irgi su tokiom baimem gyvenu schmoll.gif vat nesenai darbe buvo vertinimo pokalbis, tiek daug visko priplanavom su direktorium, nauju funkciju darbe dave, atsakomybe didesnis ir atlyginimas... o as vis galvoju, kad as noriu mazylio, kad tie planai tai tik zodziai, as ju neigyvendinsiu, nes galiu ir i dekretines iki to laiko iseit, taoi ka pagalvos direktorius?? o be to, savo angeliuka pirma praradau geguzes men., tad turbut vadovas net nesitiki , kad vel taipgreit noriu kito... na nezinau kaip cia toliau viska daryt g.gif
[/quote]

Mambolino ir kitos mamytes, drasiau. Laukit savu mazyliu. As irgi mazuli praradau si geguzi( butu gimes per Kaledas verysad.gif ), bet vel rugpjuti pradejau lauktis ir dabar viskas gerai thumbup.gif Praejusi geguzi musu seima patyre praradima, o ateinanti geguzi musu namus aplankys svente - mazutis grazutis leliukas wub.gif
Atsakyti
Gytute, nenusimink 4u.gif !

Gal tiesiog ne ta diena pabandet, o gal dabar laikas netinkamas.

As, pavyzdziui, svae nuteikineju, kad mums pavyks pavasari, kai jau bus silciau ir visokiu persalimu ir kitokiu nesamoniu rizika bus mazesne. Juk pirmus 3 menesius labai svarbu jokios infekcijos nepasigaut.

Tai nenusiminkit ir jus!! Sulauksim pavasario ir tada visos nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelene @ 2006 12 02, 16:01)
ateinanti geguzi musu namus aplankys svente - mazutis grazutis leliukas wub.gif

Sveikinu!!!! 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
valio uz tave dziaugiuos kad jums pavyko...

O va as savo vyrui vakar parejus jau kai gulejom lovoj pasakiau kad susirgau - ir apsiverkiau,,,, o jis mano kad mums bus sunku susilaukti vaikelio - nes pas ji giminej yra 2 seimos kurios negali tureti vaiku.... o tie giminaiciai yra tai mano uosvio brolis ir sesuo... verysad.gif
Bet as nors liudziu - bet tikiu kad mums pavyks... smile.gif tik klausimas kada... Bet tikiu.
Atsakyti
QUOTE(gytute @ 2006 12 06, 09:36)
valio uz tave dziaugiuos kad jums pavyko...
O va as savo vyrui vakar parejus jau kai gulejom  lovoj pasakiau kad susirgau - ir apsiverkiau,,,, o jis mano kad mums bus sunku susilaukti vaikelio - nes pas ji giminej yra 2 seimos kurios negali tureti vaiku.... o tie giminaiciai yra tai mano uosvio brolis ir sesuo...  verysad.gif
Bet as nors liudziu - bet tikiu kad mums pavyks...  smile.gif  tik klausimas kada... Bet tikiu.

Butinai pavyks! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu baimių unsure.gif ir tai yra pagrįsta tuo kad prieš 1,5 mėn palaidojom 5 mėn vyro brolio vaikutį cray.gif Gimė su stipria širdies yda plius visokių kitokių neišsivystymų nuo to. Nėštumas buvo normalus, gydytoja irgi nieko blogo nematė - šiaip man tos echoskopijos iš viso kelia įtarimą ar jie iš vis ten ką nors konkrečiai mato ar tik bendrą vaizdą - maždaug širdis plaka vadinasi viskas gerai g.gif nes neįsivaizduoju kaip galima nematyti apsigimimo kai pusė širdies neišsivysčiusios blink.gif plius nematyti kad kitų kai kurių organų trūksta doh.gif Todėl nesutinku su kažkuria čia pasisakiusia kad jeigu gydytoja nemato reikalo tai nėra ko ten lįsti pas genetikus. Aš esu tos nuomonės kad geriau jau lyšną kartą pasitikrinti negu paskui paleisti į gyvenimą invaliduką ir pačiai vargti. Bet kokia netektis yra sunki, bet vis tiek turbūt mažesnė trauma netekti dar negimusio kūdikėlio negu pagimdžius ir kelis mėnesius prasūpavus ant rankų doh.gif
Aš bijau to kad jeigu man taip atsitiktų man neužtektų jėgų tai pergyventi, nesijaučiu tokia stipri huh.gif
Atsakyti
Karmen, suprantu tave.
Nors man paciai (ir niekam is mano pazistamu ar artimuju) neteko susidurti su tokiu praradimu, bet visiskai palaikau tavo nuomone del to, kad geriau dazniu ir nuosekliau tikrintis, nei paskui ilgai ilgai gailetis, kad to nepadarei...
O siaip, tai viskas bus gerai! 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif viskas visoms bus gerai mergaites - tik reikia sulaukt momento, kada jums bus skirta turet mazyli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2006 12 02, 09:01)
Mambolino ir kitos mamytes, drasiau. Laukit savu mazyliu. As irgi mazuli praradau si geguzi( butu gimes per Kaledas verysad.gif ), bet vel rugpjuti pradejau lauktis ir dabar viskas gerai thumbup.gif Praejusi geguzi musu seima patyre praradima, o ateinanti geguzi musu namus aplankys svente - mazutis grazutis leliukas wub.gif

labai del taves dziaugiuos 4u.gif

as praradau savo pilvuka pries pora savaiteliu, tai dabar laukiu kol praeis nors pora men kad vel galeciau pastoti,tikiuos kad kaip ir tau mums pasiseks
Atsakyti
vilmiki, labai tikiuosi, kad tau pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella0605 @ 2006 12 07, 14:40)
O siaip, tai viskas bus gerai!  4u.gif

Nepaisant to kas mums ir aplink mus vyksta reikia tikėt kad viskas bus gerai nes kitaip galima išprotėt nuo pesimistinių minčių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurqutee @ 2006 12 07, 14:35)
vilmiki, labai tikiuosi, kad tau pasiseks  4u.gif

aciukas, as irgi tikiuos, tik kad labai jau letai tas laikas bega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella0605 @ 2006 09 08, 10:18)
Sveikos, supermamos, noriu pasidalinti savo išgyvenimais ir paklaust, gal yra daugiau besijaučiančių panašiai  blush2.gif

Man jau 29 metai, bet tik dabar pradedam galvoti apie pirmą vaikutį. Kol buvau jaunesnė, kažkaip atrodė, kad viskas turi vykti savaime, kad nereikia nieko ypatingai planuot. Bet, su metais  tongue.gif , kažkaip gauni daugiau įvairios informacijos, o su ja ir visokio nerimo daugiau atsiranda.

Tai va, kaip jau sakiau dar tik dabar pradedam galvot apie pirmą mažiuką, o mane kažkodėl kankina nerimas dėl to, ar mažiukas bus sveikas, juk aš jau nebe jaunuolė  g.gif

Pasidalinkit savo patirtim! Ar aš čia vienintelė tokia bailiukė?  blush2.gif

ma irgi jau 28 eina.... ir as bijau.... verysad.gif
Atsakyti