QUOTE(lijo @ 2006 09 26, 21:59)
... gal tu ir teisi, sakydama, kad bijau gyvenimo
teisi, kad baimės persiduoda iš kartos į kartą
bet iš kartos į kartą persiduoda ir išmintis, kuri ateina su metais...
supykau
ir manau, kad pasigimdyti negalvojant apie ateitį yra kvailystė ir niekdarystė... eiti miegoti su mintim, kad tuoj darysim vaikelį - pritempta ir netikra
aš ir nesiekiu
prisiruošti , tiesiog su nerimu laukiu, kada ta diena ateis...
Na, bet del ateities niekada nebusi tikras, as tikrai nenorejau izeisti... na, as irgi bijau, kad galbut neturesim darbu, galbut kazkuris numirsim ar dar velniai zino kas atsitiks... Bet del to man tureti vaiku noras nemazeja...
Gal tu tiesiog NENORI tureti vaiku, nes nenori ar bijai buti uz kazka atsakinga ir kad kazkas butu visiskai priklausomas nuo taves...
Nes as irgi turiu tokia drauge, kuri sako, kad is esmes vaiku nori, bet dabar dar ne laikas ir sako lygiai tokias paciau globalias priezastis...
na, bet as tikrai tikiu, kad vaikiukas bus jums labiau dziaugsmas nei baime...
QUOTE(wwwmama @ 2006 09 27, 06:41)
Man vasara taip pat buvo nesivystantis.Gydytoja nuramino kad antra karta l.retai tai pasikartoja.Taigi kol kas ilsinu savo organizma ir ruosiuosi.Palauksiu pusmetuka ir vel bandysim kol sulauksim dvieju juosteliu:)Auksciau galva ir viskas bus ok!!
O as bijau... nes ... is visu nestumu nesekmingai baigiasi, tarkim apie 20%... ir mes patekom i si nedideli skaiciu. Kokia garantija, kad to nepasikartos?... Aisku, bandom, tikim ir labai labai norim
:
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion