Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

QUOTE(Stella0605 @ 2006 09 08, 14:09)
Kadangi man jau 29 metai, o visi rekomenduoja pirmą vaiką pagimdyt iki 30 metų, tai didžiausia mano baimė yra įvairūs apsigimimai  schmoll.gif  Jau pradėjau gert folio rūgštį, bet kžkokia paranoja užėjus ir nieko negaliu padaryt su savim  blush2.gif Net gimdymo skausmas neatrodo toks baisus  biggrin.gif

man dabar 28 ir aš tragiškai bijau pastoti blush2.gif bijau ir tiek... dėl visko
Atsakyti
Iijo, o ko tu bijai? Turbut vis tik yra vienas dalykas (o gal keletas), del kuri7 labiausiai nerimauji? Gal tai pvz. nerimas prarasti idealia figura, ar nepriklausomybe? Apie tai niekas nekalba, bet, mamau, kad tai irgi gali buti svarbu...
Atsakyti
QUOTE(Stella0605 @ 2006 09 22, 11:17)
Iijo, o ko tu bijai? Turbut vis tik yra vienas dalykas (o gal keletas), del kuri7 labiausiai nerimauji? Gal tai pvz. nerimas prarasti idealia figura, ar nepriklausomybe? Apie tai niekas nekalba, bet, mamau, kad tai irgi gali buti svarbu...

visko unsure.gif skausmo, prarast figūrą, kad vaikutis nebus sveikas, kad vienas iš mūsų neteks darbo, todėl teks varganai gyventi, galiausiai, kad kuris nors mirs, kad nebūsiu gera mama, netinkama išauklėsiu... žodž, dar net nepastojau, o jau permąsčiau būsimo vaikelio gyvenimą iki 25 metų doh.gif prarast nepriklausomybę taip pat cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 24, 01:34)
visko  unsure.gif skausmo, prarast figūrą, kad vaikutis nebus sveikas, kad vienas iš mūsų neteks darbo, todėl teks varganai gyventi, galiausiai, kad kuris nors mirs, kad nebūsiu gera mama, netinkama išauklėsiu... žodž, dar net nepastojau, o jau permąsčiau būsimo vaikelio gyvenimą iki 25 metų  doh.gif prarast nepriklausomybę taip pat  cool.gif

matosi,kad tu niekad nebuvai nestuke.gif Kai suzinosi,kad laukies -viskas dings,visos fobijos.Kai pamatysi savo zirniu pirma karta per echo,kai pajusi pirmus judesiukus,tada ir pasisnekesim ax.gif ax.gif ar labai svarbi ta tavo figura pries toki dziaugsma,koki suteikia 2.gif
Atsakyti
Tai, kad ne jūs vienos visko bijot, merginos. Aš irgi visko bijau... blush2.gif
Ypač tai bijau skausmo... Vien pagalvojus apie gimdymą, visokius tyrimus, vaikščiojimus pas daktarus ir t.t negera pasidaro. Brrrr
Jau kaip aš nemėgstu poliklinikų ir daktarų, nu negaliu...., o dar draugės kai papasakoja apie gimdymą, tai išvis plaukai pasišiaušia... g.gif
Atsakyti
QUOTE(klana @ 2006 09 24, 08:38)
Kai suzinosi,kad laukies -viskas dings,visos fobijos.Kai pamatysi savo zirniu pirma karta per echo,kai pajusi pirmus judesiukus,tada ir pasisnekesim ax.gif  ax.gif ar labai svarbi ta tavo figura pries toki dziaugsma,koki suteikia 2.gif

abejoju, kad man dings schmoll.gif esu pesimistė pagal būdą, taigi viena mano pusė gal ir džiaugsis, o kita - nerimaus, kad gali kas ne taip būti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 24 rugsėjo 2006 - 09:54
labutis
man siek tiek ramiau pasidare, jog ne viena as bijau nestumo, perskaicius jusu mintis blush2.gif su vyru taip pat norime pradeti leliuka, bet abiems baisu, atrodo o gal veliau, bet juk niekda nebus tinkamas metas.. as pati labiausiai bijau to, kad nesusitvarkysiu su gimusiu leliuku, nes esu 'zalia' sitoj srity, dar baisu del pokyciu, visgi bus jau trys seimos nariai. ir toji didele atsakomybe - isauginti zmogu, iskiepyti vertybes, nesu tikra kad tai galesiu..ir tuo paciu negaliu sulaukti kada pamatysiu dvi juosteles teste.. ax.gif
Atsakyti
As labai laukiu kada pastosiu taip noriu maziaus ar mazes, tik nerimauju ar pavyks man susitvarkyti su juo ir ismokti daryti tai kaip butu geriausia leliui, juk su pirmu vaiku yra sunkiausia kai viska reik ismokt kaip elgtis su lelium 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 23, 23:34)
visko  unsure.gif skausmo, prarast figūrą, kad vaikutis nebus sveikas, kad vienas iš mūsų neteks darbo, todėl teks varganai gyventi, galiausiai, kad kuris nors mirs, kad nebūsiu gera mama, netinkama išauklėsiu... žodž, dar net nepastojau, o jau permąsčiau būsimo vaikelio gyvenimą iki 25 metų  doh.gif prarast nepriklausomybę taip pat  cool.gif

Lijo, kažkodėl man atrodo, kad Tu bijai paties gyvenimo. g.gif Gal pirmiausiai reiktų susidorot su savo baimėmis, o tik paskui planuot vaikelį, nes tos baimės persiduoda iš kartos į kartą g.gif O dėl to būsimo vaikelio gyvenimo....žinai, yra toks labai teisingas posakis, kad žmogus planuoja, o Dievas iš jo planų juokiasi. mirksiukas.gif Reikia pabandyti gyvent šia diena, nes niekas nežino kas gali nutikti ryt ir neleist baimei užnuodyt savo dienų, valandų, minučių... Pabandyk. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 19, 23:11)
man dabar 28 ir aš tragiškai bijau pastoti  blush2.gif bijau ir tiek... dėl visko

o as tai labiau bijua ne pastoti o kad nepastosiu visai
sad.gif
Atsakyti
Super zodziai, MMarpl 4u.gif Zinoma, kad bijom pokyciu, to ko niekad nepatyrem, bijom, nes prarasim savo iprasta gyvenima, bijom busimu rupesciu, o gal per daug atsakingai ziurim i pareigas vaikui....Bandykim nugaleti tokias baimes, nes....bijodami jas ir prisisauksim. Beje, isties didelis noras TURETI tas baimes ir nugali. Sekmes visoms, tik neabejokit savimi 4u.gif
As irgi- vyresne mama, gimdziau pirmaji 35m. ax.gif

Atsakyti
O aš galvoju,kad nėra ko bijoti.Iš kiekvienos padėties visada yra išeitis.Kiekvienas vaikelis savo dalį atsineša.O galvot kas bus jei bus kvaila.Nebūkim kaip tos Elzės išmintingosios.Kažkaip papraščiau reikia į gyvenimą žiūrėt.Aš va turiu tris ir dar vieno noriu,nors neseniai tik nesivystantį nėštumą turėjau verysad.gif Kas sužino,kad ketvirto noriu,tai vos ne pirštu į smilkinį sukioja,tip[o nėra jokių garantijų...tokiais laikais...O kokie gi jau čia laikai?....Kokių dar garantijų...Man tai laikai visai neblogi,geresnio nei ankščiau....O pagalvės po rūra nuo visų gyvenimo negandų nepasidėsi....taigi,pirmyn ir jokių baimių nono.gif nono.gif nono.gif
Atsakyti