Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

QUOTE(liepsnele @ 2008 05 19, 22:41)
Daznai buna, kad emus planuot dar taip nepavyksta is karto pasigaut vaikelio, vat tada ir dingsta visos abejones, ar tikrai norisi...

drinks_cheers.gif
Mes su vyru dar po vestuviu apie puse metu saugojomes. Dar tikrai nesijautem tiek stiprus, kad jau galetume auginti vaikiuka. Po to pusmecio nusprendeme nebesisaugoti, bet per daug ir nesistengeme susilaukti atzaleles, kaip sakoma palikome viska dievo valiai. Net ir kalbos tokios nebudavo, kas jeigu pastociau unsure.gif
Taip praejo jau 3 meteliai. Tik paskutini pusmeti as rimtai susirupinau kodel nepastoju. Zodziu issityriau ir vyra istyriau. dabar tikrai daug dazniau abu pakalbam apie vaikus... Deja, vyras labai nuliusta, kai ateina man menstruacijos. Jis taip nusivilia, kad galvoja, jog mum net nelemta tureti vaiku doh.gif O as, kadangi ji be galo myliu irgi jauciuosi vis nepilnavertiskesne. Jauciu kaip kazkas mane varo i nevilti. Nelinkeciau niekam tokio jausmelio schmoll.gif
Todel dabar galiu pavydeti tom, kurios pastojo netycia, apie tai negalvodamos (na nors pasvadomos). Pavydziu tom seimom kurios be baimiu, ir be ilgiausio laukimo susilauke atzaleliu blush2.gif Gailiuosi to laiko, kai saugojomes, gailiuosi tu ismestu pinigu KP...
Taigi teisi liepsnele.
Jeigu tik suradot vyra, kuris jus myli ir jus ji mylit, galit nebijoti del vaikeliu, ir negaisti laiko visokiom baimem ir bajonem, nes turbut baisiau yra tokios kancios, negu ,,nelaiku" atsirades vaikelis...
Atsakyti
Visai ne baisu buvo ir net negalvojau kas ir kaip toliau bus, labai norėjau wub.gif , bet dabar norime trečios atžalėlios, tai labai daug klausymų ir pamastymų iškyla ir apsispręsti be galo sunku blush2.gif
Atsakyti
Man beveik metu reikejo apsispresti, kad jau laikas lialiukui, nors vyras labai zyze.
Ir jau kai pradejome "daryti" nemaniau, kad taip is karto gausis, be to to, KT tris metus geriau pries tai. Bet gavosi is karto, ir ne vienas, o dvynukai bigsmile.gif
Bet dabar jokiu abejoniu nekyla, labai laukiu savo mazyliu wub.gif
Atsakyti
Manau, kad negali nebuti jokiu baimiu ... Ypac jei tai pirmasis. Juk kiekviena pora besilaukdama ar dar tik planuodam pirmagimi galvoja kokia atsakomybe juos uzgrius ir panasiai ... Reikia truputi bijoti. smile.gif
Atsakyti
Aciu Lurdesita uz palaikyma biggrin.gif na vat rugsejo 3 apturesiu dantu operacija. Ir jei viskas gerai sekanti menesi manau nebesisaugosim.
Pradedu jau galvot but gerai kad greiciau uzkiptu g.gif bo kuo toliau tuo daugiau pagundu kyla dar menesiui atidet.... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif man beveik 26 m. tik dabar jauciuosi visiskai subrendusi pirmajam vaikuciui. Vyras 5 metais vyresnis, taigi naturalu, kad jo tecio instinktai prabudo anksciau:) bet as buvau "stabdis" biggrin.gif na, o dabar, kibom i "darbeli" ir lauksim geru ziniu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilgele* @ 2008 09 15, 09:23)
Sveikos  4u.gif  man beveik 26 m. tik dabar jauciuosi visiskai subrendusi pirmajam vaikuciui. Vyras 5 metais vyresnis, taigi naturalu, kad jo tecio instinktai prabudo anksciau:) bet as buvau "stabdis" biggrin.gif  na, o dabar, kibom i "darbeli" ir lauksim geru ziniu nestuke.gif

Sveikinu tikiuosi greitai bus jusu stebuklelis su jumis wub.gif Man beveik 25 m., bet wub.gif man dar neprabu wub.gif do jokie instinktai schmoll.gif kartais lyg ir noreciau schmoll.gif , bet schmoll.gif labai jau neryztingai, nes kita diena dziaugiuosi kad ju dar nera blush2.gif Mastom po kokiu 3 metu, tai butu 28 m., o jau ta blush2.gif da nori nenori, bet reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
tas tai tiesa:) mes su vyru jau tikrai pribrende tam reikalui:) dabar kartais pagalvoju, kad buti jauna mamyte, pvz. 21-23, visai neblogai. bet tada dar vaikuciu nenorejau schmoll.gif karjeriste didele buvau, tai nesusimastydavau blush2.gif aisku, baimes siek tiek yra. kartais pagalvoju, ar gera mama busiu, ar visko vaikui galesiu suteikti. bet... esam dar jauni, daug ko galim pasiekti thumbup.gif
Atsakyti
man kaip planuojanciai pastoti kartais taip pat iskyla ivairiu baimiu, bet tas noras tureti vaikuti yra didesnis uz visas baimes, ir neverta galvoti, kad kazkas bus blogai, geros mintys, juk mus pacius geriau veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdukė.2008 @ 2008 07 10, 15:30)
Pas mane sumise jausmai jau kelis metus... kai tikrai begalo norejau, nebuvo galimybiu, nepalanki situacija ir t.t., metai bega... o tu problemu nemazeja, rodosi truksta to, ano...  doh.gif , pradeda atrodyti, kad tas TINKAMAS laikas niekada ir neateis  unsure.gif , kartais bandai viska pateisinti tuo, kad nera normalu neturint visko pradeti vaikeli, bet is kitos puses, kada tas VISKAS bus ir ar is viso, imanoma tureti viska?  unsure.gif  doh.gif  biggrin.gif  Manau, geriausias laikas tas, kada ateina vaikelis, ne pagal kazkokius didelius planus, kartais butent vaikelis ir sudelioja viska taip kaip reikia.  smile.gif  4u.gif

Na man atrodo kad bet kuriuo atveju reikia susidėlioti prioritetus: ar turiu kandidatą į tėvelius, ar turiu kur gyvent, ar galiu save išmaitinti, ar galėsiu savo vaiku pasirūpinti. Visko tai ir nereikia turėti - manau svarbiausia yra susikurti kažkokį stabilų gyvenimo pagrindą, o visa kita su laiku statyt ant to pagrindo.

Kaip tik man rodos geriau tų siekių turėti ateičiai, nes kai viską turi tai labai nuobodu, nebėra kaip sakant azarto ir motyvacijos. O vat kai to tai ano dar reikia, tai ir gyvent įdomiau, bent jau turi tikslą, kad vat dabar pataupysim pusę metų, nusipirksim tą, nusipirksim aną.
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 09 15, 13:45)
Sveikinu tikiuosi greitai bus jusu stebuklelis su jumis  wub.gif  Man beveik 25 m., bet  wub.gif man dar neprabu wub.gif do jokie instinktai  schmoll.gif  kartais lyg ir noreciau schmoll.gif , bet  schmoll.gif labai jau  neryztingai, nes kita diena dziaugiuosi kad ju dar nera  blush2.gif  Mastom po kokiu 3 metu, tai butu 28 m., o jau ta blush2.gif da nori nenori, bet reikia  lotuliukas.gif

Labai panasiai ir as masciau. biggrin.gif Sulaukiau savo 27 tortadienio. Kazkaip i vaikus ziuriu labai ramiai. Jokiu instinktu mamos neturejau, bet draugai pasirizo 2-am vaikui ir pradejo mus agituoti pirmagimiui blush2.gif Nesisaugojom pries tai apie puse metu, bet mazhdaug apskaiciuodavau ovuliacija ir nerizikuodavau, o chia sakau, na davai pabandom. Ir uzkibo bigsmile.gif

Kad kas zinotu, kaip man baisu buvo. Kaip psihologiskai buvau nepasirengusi.
Vyras reagavo ramiai. unsure.gif Vaikas- gerai auginsim vaika. Na kazkas tokio.

Dabar jau instinktai pradeda savo darba, jau dabar myliu be galo vaikeli ir labai laukiu wub.gif Ir MB jau pilvuka glosto ir matau, kad laukia. rolleyes.gif

Tai, kad viskam savo laikas ir viskas bus taip , kaip turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 10 05, 14:19)
Labai panasiai ir as masciau. biggrin.gif Sulaukiau savo 27 tortadienio. Kazkaip i vaikus ziuriu labai ramiai. Jokiu instinktu mamos neturejau, bet draugai pasirizo 2-am vaikui ir pradejo mus agituoti pirmagimiui  blush2.gif Nesisaugojom pries tai apie puse metu, bet mazhdaug apskaiciuodavau ovuliacija ir nerizikuodavau, o chia sakau, na davai pabandom. Ir uzkibo  bigsmile.gif

Kad kas zinotu, kaip man baisu buvo. Kaip psihologiskai buvau nepasirengusi.
Vyras reagavo ramiai.  unsure.gif  Vaikas- gerai auginsim vaika. Na kazkas tokio.

Dabar jau instinktai pradeda savo darba, jau dabar myliu be galo vaikeli ir labai laukiu  wub.gif  Ir MB jau pilvuka glosto ir matau, kad laukia. rolleyes.gif

Tai, kad viskam savo laikas ir viskas bus taip , kaip turi buti.

Oi Iriska sveikinimai tau dideliausi 4u.gif
Atsakyti