As manau, kad kiekvienai moteriai skirtingai biologinis laikrodukas tiksi Vat kai ateis laikas tureti mazyli, tada nekils jokiu abejoniu ar problemu ieskojimo. Juk tai- stebuklas
Na mergyckos manau man jau teks man ryztis savaitgali kalbejomes us vyru ir nusprendem kita menesi jau nebepirkti kp
tai daba toks nerimas net darbe negaliu susikaupti
kai angsciau apie tai kalbedavom tai dar taip toli atrode o daba jau kinkos dreba
kai angsciau apie tai kalbedavom tai dar taip toli atrode o daba jau kinkos dreba
labukas. na pas mane irgi ta baime,bet vis galvoju,kad praeis ir ateis didelis noras, bet su metais darausi vis baimingesne ir kuo toliau tuo labiau atidedam ,as bijau pokyciu prarasti nepriklausomybe ir turbut atsakomybes bijau. ir kai pagalvoji vis prisideda priezasciu kodel dabar ne
QUOTE(birbusiukas @ 2008 05 19, 16:55)
Na mergyckos manau man jau teks man ryztis savaitgali kalbejomes us vyru ir nusprendem kita menesi jau nebepirkti kp
labai sveikinu jus o kartu ir pavydziu nes mes kolkas dar turim palaukt tad dziaugiuosi kad pagaliau nuvijot baimes
Daznai buna, kad emus planuot dar taip nepavyksta is karto pasigaut vaikelio, vat tada ir dingsta visos abejones, ar tikrai norisi...
QUOTE(liepsnele @ 2008 05 20, 00:41)
Daznai buna, kad emus planuot dar taip nepavyksta is karto pasigaut vaikelio, vat tada ir dingsta visos abejones, ar tikrai norisi...
pritariu
As ir labai bijojau, prisikurdavau priezaciu, kad tik ta momenta nutempti i prieki - neturime savo namu, dar norisi darbe padirbeti, didesnio atlyginimo sulaukti ir t. t. Bet isvaziavau savaitelei i Druskininkus, pabuvau su savo mintim ir grizau daug ramesne, bet jau nebe tiek bijanti ir planuojanti. O kai nurimo nervai, vaikelis ir uzkibo is pirmo karto Dabar turiu 9 men dukryte, statomes nama, baimiu nebeliko, esu laiminga mama, retkarciais jau pasvajojanti apie antra Zodziu, svarbiausia yra pasiruosti, o paskui jau viskas buna tik gerai. Ir dabar, kai atsisuku atgal, pagalvoju, kad per ilgai bijojau ir laukiau, juk taip saunu buti MAMA
Buvau pas daktaryte pradejau gerti ta folio rugsti, kolkas dar saugomes bet i vasareles pabaiga sakem paliksim Dievulio valiai kada uzkips tada bus gerai tik va visai sveikata sustreikavo kaip kokia pencininke siaubas viena po kitos beda o angsciau niekuo nesiskusdavau nieko nesuprantu baisu net daros sakau gal dar nelaikas bet nemegstu planu keist .... nu nezinau kaip cia bus
QUOTE(liepsnele @ 2008 05 19, 23:41)
Man irgi taip buvo - abejojau, o kai jau 4 menuo nepastoju, tai kažkaip kvaila atrodo kai prisimeni abejones Kiekvienas vaikelis turi savo laika
QUOTE(ragana66 @ 2008 06 06, 12:12)
As ir labai bijojau, prisikurdavau priezaciu, kad tik ta momenta nutempti i prieki - neturime savo namu, dar norisi darbe padirbeti, didesnio atlyginimo sulaukti ir t. t. Bet isvaziavau savaitelei i Druskininkus, pabuvau su savo mintim ir grizau daug ramesne, bet jau nebe tiek bijanti ir planuojanti. O kai nurimo nervai, vaikelis ir uzkibo is pirmo karto Dabar turiu 9 men dukryte, statomes nama, baimiu nebeliko, esu laiminga mama, retkarciais jau pasvajojanti apie antra Zodziu, svarbiausia yra pasiruosti, o paskui jau viskas buna tik gerai. Ir dabar, kai atsisuku atgal, pagalvoju, kad per ilgai bijojau ir laukiau, juk taip saunu buti MAMA
Pas mane sumise jausmai jau kelis metus... kai tikrai begalo norejau, nebuvo galimybiu, nepalanki situacija ir t.t., metai bega... o tu problemu nemazeja, rodosi truksta to, ano... , pradeda atrodyti, kad tas TINKAMAS laikas niekada ir neateis , kartais bandai viska pateisinti tuo, kad nera normalu neturint visko pradeti vaikeli, bet is kitos puses, kada tas VISKAS bus ir ar is viso, imanoma tureti viska? Manau, geriausias laikas tas, kada ateina vaikelis, ne pagal kazkokius didelius planus, kartais butent vaikelis ir sudelioja viska taip kaip reikia.
manau svarbiausia - sutikti savo antra puse - tada visos abejones issilaksto.... o visi tie finansiniai ir kitokie pasiteisinimai.... Vienam tiek uztenka - kitam ir desimt kartu daugiau uzdirbant atrodo kad vaikui dar ne laikas...
QUOTE(birbusiukas @ 2008 07 02, 16:46)
Buvau pas daktaryte pradejau gerti ta folio rugsti, kolkas dar saugomes bet i vasareles pabaiga sakem paliksim Dievulio valiai kada uzkips tada bus gerai tik va visai sveikata sustreikavo kaip kokia pencininke siaubas viena po kitos beda o angsciau niekuo nesiskusdavau nieko nesuprantu baisu net daros sakau gal dar nelaikas bet nemegstu planu keist .... nu nezinau kaip cia bus
gal parašysiu kaip trenkta, bet kadangi nemažai metų bendrauta planuojančių temose, tai galiu pasakyt, kad pas tave normali organizmo reakcija į planavimą, beveik visos planiukės tai perėjo, kad vos tik pradedi rimtai planuot, pasipila visokie negalavimai kaip iš gausybės rago, apie kuriuos anksčiau net neįsivaizdavai... mes nusprendėm, kad taip sąmoningai psichika nuteikia organizmą taip sakant pašalina visus galimus neigiamus faktorius Didelės sėkmės planuojant ir kuo greičiau sulaukt tų geidžiamų II