Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

As manau, kad kiekvienai moteriai skirtingai biologinis laikrodukas tiksi smile.gif Vat kai ateis laikas tureti mazyli, tada nekils jokiu abejoniu ar problemu ieskojimo. Juk tai- stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
Na mergyckos manau man jau teks man ryztis g.gif savaitgali kalbejomes us vyru ir nusprendem kita menesi jau nebepirkti kp ax.gif
unsure.gif tai daba toks nerimas doh.gif net darbe negaliu susikaupti hihihi.gif
kai angsciau apie tai kalbedavom tai dar taip toli atrode o daba jau kinkos dreba blush2.gif
Atsakyti
labukas. na pas mane irgi ta baime,bet vis galvoju,kad praeis ir ateis didelis noras, bet su metais darausi vis baimingesne ir kuo toliau tuo labiau atidedam ,as bijau pokyciu prarasti nepriklausomybe ir turbut atsakomybes bijau. ir kai pagalvoji vis prisideda priezasciu kodel dabar ne g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 05 19, 16:55)
Na mergyckos manau man jau teks man ryztis  g.gif  savaitgali kalbejomes us vyru ir nusprendem kita menesi jau nebepirkti kp  ax.gif
unsure.gif  tai daba toks nerimas  doh.gif  net darbe negaliu susikaupti  hihihi.gif 
kai angsciau apie tai kalbedavom tai dar taip toli atrode o daba jau kinkos dreba  blush2.gif

labai sveikinu jus o kartu ir pavydziu wub.gif nes mes kolkas dar turim palaukt doh.gif tad dziaugiuosi kad pagaliau nuvijot baimes thumbup.gif
Atsakyti
Daznai buna, kad emus planuot dar taip nepavyksta is karto pasigaut vaikelio, vat tada ir dingsta visos abejones, ar tikrai norisi...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 05 20, 00:41)
Daznai buna, kad emus planuot dar taip nepavyksta is karto pasigaut vaikelio, vat tada ir dingsta visos abejones, ar tikrai norisi...

pritariu doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
As ir labai bijojau, prisikurdavau priezaciu, kad tik ta momenta nutempti i prieki - neturime savo namu, dar norisi darbe padirbeti, didesnio atlyginimo sulaukti ir t. t. Bet isvaziavau savaitelei i Druskininkus, pabuvau su savo mintim ir grizau daug ramesne, bet jau nebe tiek bijanti ir planuojanti. O kai nurimo nervai, vaikelis ir uzkibo is pirmo karto smile.gif Dabar turiu 9 men dukryte, statomes nama, baimiu nebeliko, esu laiminga mama, retkarciais jau pasvajojanti apie antra wub.gif Zodziu, svarbiausia yra pasiruosti, o paskui jau viskas buna tik gerai. Ir dabar, kai atsisuku atgal, pagalvoju, kad per ilgai bijojau ir laukiau, juk taip saunu buti MAMA smile.gif
Atsakyti
Buvau pas daktaryte ax.gif pradejau gerti ta folio rugsti, kolkas dar saugomes bet i vasareles pabaiga sakem paliksim Dievulio valiai biggrin.gif kada uzkips tada bus gerai biggrin.gif tik va visai sveikata sustreikavo doh.gif kaip kokia pencininke siaubas g.gif viena po kitos beda g.gif o angsciau niekuo nesiskusdavau blink.gif nieko nesuprantu g.gif baisu net daros sakau gal dar nelaikas unsure.gif bet nemegstu planu keist .... nu nezinau kaip cia bus
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 05 19, 23:41)

Man irgi taip buvo - abejojau, o kai jau 4 menuo nepastoju, tai kažkaip kvaila atrodo kai prisimeni abejones smile.gif Kiekvienas vaikelis turi savo laika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana66 @ 2008 06 06, 12:12)
As ir labai bijojau, prisikurdavau priezaciu, kad tik ta momenta nutempti i prieki - neturime savo namu, dar norisi darbe padirbeti, didesnio atlyginimo sulaukti ir t. t. Bet isvaziavau savaitelei i Druskininkus, pabuvau su savo mintim ir grizau daug ramesne, bet jau nebe tiek bijanti ir planuojanti. O kai nurimo nervai, vaikelis ir uzkibo is pirmo karto smile.gif Dabar turiu 9 men dukryte, statomes nama, baimiu nebeliko, esu laiminga mama, retkarciais jau pasvajojanti apie antra wub.gif  Zodziu, svarbiausia yra pasiruosti, o paskui jau viskas buna tik gerai. Ir dabar, kai atsisuku atgal, pagalvoju, kad per ilgai bijojau ir laukiau, juk taip saunu buti MAMA smile.gif

Pas mane sumise jausmai jau kelis metus... kai tikrai begalo norejau, nebuvo galimybiu, nepalanki situacija ir t.t., metai bega... o tu problemu nemazeja, rodosi truksta to, ano... doh.gif , pradeda atrodyti, kad tas TINKAMAS laikas niekada ir neateis unsure.gif , kartais bandai viska pateisinti tuo, kad nera normalu neturint visko pradeti vaikeli, bet is kitos puses, kada tas VISKAS bus ir ar is viso, imanoma tureti viska? unsure.gif doh.gif biggrin.gif Manau, geriausias laikas tas, kada ateina vaikelis, ne pagal kazkokius didelius planus, kartais butent vaikelis ir sudelioja viska taip kaip reikia. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
manau svarbiausia - sutikti savo antra puse 4u.gif - tada visos abejones issilaksto.... smile.gif o visi tie finansiniai ir kitokie pasiteisinimai.... doh.gif Vienam tiek uztenka - kitam ir desimt kartu daugiau uzdirbant atrodo kad vaikui dar ne laikas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 07 02, 16:46)
Buvau pas daktaryte  ax.gif  pradejau gerti ta folio rugsti, kolkas dar saugomes bet i vasareles pabaiga sakem paliksim Dievulio valiai  biggrin.gif  kada uzkips tada bus gerai  biggrin.gif  tik va visai sveikata sustreikavo  doh.gif  kaip kokia pencininke siaubas  g.gif  viena po kitos beda  g.gif  o angsciau niekuo nesiskusdavau  blink.gif  nieko nesuprantu  g.gif  baisu net daros sakau gal dar nelaikas  unsure.gif  bet nemegstu planu keist ....  nu nezinau kaip cia bus

gal parašysiu kaip trenkta, bet kadangi nemažai metų bendrauta planuojančių nestuke.gif temose, tai galiu pasakyt, kad pas tave normali organizmo reakcija į nestuke.gif planavimą, beveik visos planiukės tai perėjo, kad vos tik pradedi rimtai planuot, pasipila visokie negalavimai kaip iš gausybės rago, apie kuriuos anksčiau net neįsivaizdavai... mes nusprendėm, kad taip sąmoningai psichika nuteikia organizmą nestuke.gif taip sakant pašalina visus galimus neigiamus faktorius 4u.gif Didelės sėkmės planuojant ir kuo greičiau sulaukt tų geidžiamų II
Atsakyti