Na, merginos, pasakojam, pasakojam, kaip ten tas pasiryzimas vyksta
QUOTE(lijo @ 2006 09 23, 22:34)
visko skausmo, prarast figūrą, kad vaikutis nebus sveikas, kad vienas iš mūsų neteks darbo, todėl teks varganai gyventi, galiausiai, kad kuris nors mirs, kad nebūsiu gera mama, netinkama išauklėsiu... žodž, dar net nepastojau, o jau permąsčiau būsimo vaikelio gyvenimą iki 25 metų prarast nepriklausomybę taip pat
Grynai mano žodžiai
Lygiai taip pat galvoju ir jaučiuos. Nesvarbu tie metai. man jau 28-i lipa ant kulnų, o man vis dar tokios mintys, ir galvoju ,kad visą laiką taip bus. Niekada jaučiu neateis tokia mintis, kad va, viskas- planuojam. Ar kaip kažkas pasakė, na gulam į lovą, dabar darysim vaiką. man kažkaip visiškai kitaip atrodo. Visko bijau. Pasikeitimų bijau, kuo toliau , tuo labiau galvoji apie save ir savo ateitį, o čia ... trečias? baisu man...
Man irgi baisu del figuros kazkaip tai labai del to nerimauju man atrodo, kad maniskis jau manes nebemyles, kad nenumesiu tu baisiniu kilogramu, paskui del to kaltinsiu vaika, ein sau... ir dar daugybe visokiu problemu
kazakaip idomiai jus cia....bijot to ko dar nera....jei noresit ir pinigu bus ir tas svoris nukris ir vyras myles o jei del figuros nebemyles tai kazin ar ir dabar labai myli ir siaip net ir gydytoja man kazkada pasake kad tos kurios dar galvoja iki 30metu tai po to dazniausiai gailisi nes patoti kai uzsimano buna per sunku....taip kad varykit tas nesamoningas baimes salin
Labai tikiu minties galiomis, bet... negaliu pozityviai mastyti viena akimirka atrodo vaikas didziausia laime, o kita jog jis sugriaus tavo gyvenima
zinot as dar labai jauna o jau noriu kudikio.....o daugumai cia rasanciu jau virs 24 ir apie vaikeli jus tik pagalvojat arba net negalvojat.....pasakysiu taip:
pirma karta pastojau kai man buvo 17 buvo didziausias stresas visiem na bet istekejau ir visi pradejom laukti leliuko juk jis del nieko nekaltas.....bet deja as praradau ta mazyti kai jam buvo tik 5menesiukai dabar jau greitai bus trys metai kaip as lankau mazylio kapeli ir svajoju apie kita mazyli.......
tad pasakysiu visoms taip: kai pastosit tik tada suprasit kaip gera zinoti kad busi mama, kad padesi isvysti gyvenima naujai gyvybei kuria mylesi visa savo likusi gyvenima....motinyste tai dovana kurios negalima atsisakyti
pirma karta pastojau kai man buvo 17 buvo didziausias stresas visiem na bet istekejau ir visi pradejom laukti leliuko juk jis del nieko nekaltas.....bet deja as praradau ta mazyti kai jam buvo tik 5menesiukai dabar jau greitai bus trys metai kaip as lankau mazylio kapeli ir svajoju apie kita mazyli.......
tad pasakysiu visoms taip: kai pastosit tik tada suprasit kaip gera zinoti kad busi mama, kad padesi isvysti gyvenima naujai gyvybei kuria mylesi visa savo likusi gyvenima....motinyste tai dovana kurios negalima atsisakyti
Labai graziai parasei turbut taip ir bus
QUOTE(plato @ 2008 05 11, 11:06)
Nesvarbu tie metai. man jau 28-i lipa ant kulnų, o man vis dar tokios mintys, ir galvoju ,kad visą laiką taip bus.
man jau 28-eri. grožiuosi tais leliais, ir džiugina jie man širdį, bet savyje... nejaučiu to beprotiško noro tapti motina, tik nerimą...
QUOTE(Rutca @ 2008 05 11, 14:34)
siaip net ir gydytoja man kazkada pasake kad tos kurios dar galvoja iki 30metu tai po to dazniausiai gailisi nes patoti kai uzsimano buna per sunku....
grubokai pasakyta, bet, matyt, tiesos yra. laikas tikrai mūsų nenaudai bėga...
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 13, 15:27)
man jau 28-eri. grožiuosi tais leliais, ir džiugina jie man širdį, bet savyje... nejaučiu to beprotiško noro tapti motina, tik nerimą...
nepyk jei pasirode grubokai tiesioog paskaiciau kai kuriu pasisakymus ir truputi nervukai sueme kad jos sneka ne pvz apie gimdymo baime o apie tai kad susigadins figura man tai atrodo juokinga....nesupykit
QUOTE(Zunkelis @ 2008 05 11, 10:17)
Man irgi baisu del figuros kazkaip tai labai del to nerimauju man atrodo, kad maniskis jau manes nebemyles, kad nenumesiu tu baisiniu kilogramu, paskui del to kaltinsiu vaika, ein sau... ir dar daugybe visokiu problemu
Ne, nu cia tai jau topine mintis...Nesuprantu, kaip galima del kilogramu SAVO kudiki sugalvot kaltint... Jei tokios mintys, tai turbut tikrai dar nepasiruosusi motinystei... Kai ateina laikas, tai bet ka padarytum del vaikelio, kad tik jis butu.. Va, antrojo laukiu metus ir vis dar nesulaukiu - reiktu prisiauginciau nors tona, reiktu plikai nuskirpciau, reiktu plika nuoga vaiksciociau...
QUOTE(Rutca @ 2008 05 14, 09:57)
nepyk jei pasirode grubokai tiesioog paskaiciau kai kuriu pasisakymus ir truputi nervukai sueme kad jos sneka ne pvz apie gimdymo baime o apie tai kad susigadins figura man tai atrodo juokinga....nesupykit
na, ta figūra tai čia apskritai, mano manymu, niekinis argumentas kaip galima lyginti figūrą ir vaikiuką
žinot, šiandien stotelėje laukiau mikriuko ir greta stovėjo jaunutė jaunutė mamytė su vežimuku. o tam vežimuky - matyt nerealiai optimistiškos prigimties lelius patupdytas : įsispitrijo į mane ir kad ims juoktis be dantų, aptūzotas, pats savaime juokingas ir tiek jis ten kriuksi, juokiasi ir akys, ir lūpos ir dar rankom mosuoja taip kokias 5 minutes be pertraukos - tikra geros nuotaikos dozė visai dienai buvo
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 14, 13:24)
na, ta figūra tai čia apskritai, mano manymu, niekinis argumentas kaip galima lyginti figūrą ir vaikiuką
žinot, šiandien stotelėje laukiau mikriuko ir greta stovėjo jaunutė jaunutė mamytė su vežimuku. o tam vežimuky - matyt nerealiai optimistiškos prigimties lelius patupdytas : įsispitrijo į mane ir kad ims juoktis be dantų, aptūzotas, pats savaime juokingas ir tiek jis ten kriuksi, juokiasi ir akys, ir lūpos ir dar rankom mosuoja taip kokias 5 minutes be pertraukos - tikra geros nuotaikos dozė visai dienai buvo
tai vat butent nezadu jaudintis del figuros kai pastosiu bet ziuriu kitoms tokiu argumentu iskyla