Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

Nagi merginos, kur pradingote g.gif ar pavasaris taip teigiamai veikia, kad ne ryzto nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Nusprendziau ir as prie jusu prisijungti smile.gif
Vis dazniau pasvajoju apie vaikeli( o ir amzius-29meteliai )
Aisku, turiu keleta baimiu, o didziausia-o apskritai,ar as vaisinga?Nes dar niekad nebandziau, vis saugojausi....Kaip tycia, suzinojau,kad kelias infekcijas pasigavau unsure.gif Aisku,yra vienas budas suzinoti apie mano vaisinguma, tik kad baisai didele rizika....Todel belieka tik gydytis ir tiketis 4u.gif
Dar guodzia tai,kad cia pasisakiusiu merginu parasus puosia linijuote su vaikuciu duomenimis thumbup.gif
Taip kad visoms linkiu issivaduoti is baimiu ir pirmyn tapti nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man 25 metai ir as itaip pat labai rimtai galvoju apie nestuma....
g.gif Labai bijau visu pirma bet laikas stumia pirmyn mane nes su vyru siaip planuojam tureti 2 vaikelius ax.gif na bent jau tiek noretume rolleyes.gif
Zinau kad reikia ir kad noriu bet nzn kauip reikia apsispresti.......
Atsakyti
tau tai dar nieko, o as noreciau isviso kokiu 3 blush2.gif , o dar net pirmam nesiryztu doh.gif o amzium nuo taves tikrai neatsilieku unsure.gif
Atsakyti
kai bus pirmas bus ir apsisprendimas dėl kitų. arba nebus apsisprendimo, o ims ir užkibs koks netyčiukas pupuliukas (sako, kad tokie vaikai geriausi ir būna lotuliukas.gif )
Atsakyti
va cia gal ir ideja, reikia maziau galvot, o daugiau dirbt lotuliukas.gif bus ir netyciukas, ir neplanuotas ir koks geras ir mylimas... o cia vis apsisprest neina kaip geriau doh.gif zinok ideja, ale kad tas netyciukas niekaip neuzkimba, kaip ji uzkabint unsure.gif Per daugiau nei 5 metus, nesisaugojom (nu ta prasme saugojomes naturaliu budu lotuliukas.gif ) ir nieko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 22 balandžio 2008 - 22:32
Sveikutes na ir as nusprendziau pasidalinti su jumis savo baime unsure.gif

Su vyru mes jau 4 metukai. Pries du metukus susituokeme ir pasieme globoti jo 13 metu paaugli broli. Zodziu jam ten buvo nepavydetina situaciaja ir norejom padeti. verysad.gif bet gavos viskas taip kad dabar jau mes visai su juo nebesusitvarkome verysad.gif labai ziauru namie, net neisivaizduojat ka jis isdarineja, net po darbo nesinori ten grysti ( na isivaizduokit jis net soko pries mano vyra ir tvojo jam i aki) na zodziu kazkokia nesamone. Bet priemem toki sprendima kad kai pasibaigs mokslo metai grazinsim ji atgal i kaima gyvent.

Na o mb labai nori vaikucio. Bet taip nori kad jau su juo nebeymanoma daugiau apie nieka kalbet. Neatitraukia akiu nuo mazu pipiru zaidianciu kieme tongue.gif
Na man aisku labai smagu kad jis toks ax.gif
Bet as kazkaip labai bijau. stengiuosi nusiraminti bet visvien kai tokia itampa tai neaisku kiek laiko dar reitu pakentet kai isvesim jo broli kaiman.
Ir is kitos puses labai bijau kad gal ir su savo vaikuciais nesugepesim susitvarkyt, bet kazkaip visi labai ramina kad viskas bus gerai
Net nezinau verysad.gif labai pasimetus jauciuosi verysad.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

noriu tau pasiulyti toki dalyka pradek ziuret pozityviai i ta vaika kuris griauna jusu namu zidini, pareik namo ir galvok, kad jis padare kazka grazau, o ne negrazau... nekalbek apie ji negraziai, bandyk izvelgti pozityvias puses rolleyes.gif zinau, nelengva... bet niekas sioje zemeje nera lengva, mes tik vykdome misija, o susikalbeti galima su visais, net ir pats blogiausias zmogus i grazu zodi atsakys graziuoju, o jis tik vaikas... manau tas elgesys toks todel, kad jus ji gasdinant grazinti atgal i kaima ir jis bando tam visaip priesintis blush2.gif jis nesuvokia, kad toks pasipriesinomo budas netinkamas, jis nemoka pasakyti savo jausmu, o gal apie tai jo nieks neklausia unsure.gif
Atsakyti
Aciu ,Zunkeli, uz pamokymus smile.gif
bet cia visai kita situacija. Net nezinau ar cia sito forumo tema, bet trumpai galiu papasakot.
Kai mes ji pasiemem jis buvo is pradziu nedrasus vaikas. Taciau kai gyveno kaime jam buvo VISISKA laisve. Bet zinai kai jis cia pradejo negryzineti namo, kaip iprates ten, ir vestis visokio plauko i namus kai musu nera, tai cia dar nieko. Zinai mes ji isleidziam bet jis turi tik mum pasisakyt,bet jam tai visiskai nepriimtina.
Mes po kelias valandas praleizdavom su juo diskutuodami ka jis noretu gyvenime pasiekti ir kad mes jam padesim kuo galesim (jis isties yra labai gabus mokslams) Zinai ka jis mokykloje pareiske blink.gif kad jo gyvenimo svajone trumpai sedeti zonoje.
Ir ko mes tik neisbantem unsure.gif ir su Aukletoja kalbejom belekiek ir pas psichologa ejom. Ir graziuoju ir piktuoju o jam i mus nusispajut. ( Uz tai kad uzrasem ji i baseina jis pats susidejo smutkes ir sake veskit mane pas mama. Tai va uz tai kad vyra liepe neissidirbinet ir paaiskint kas netaip tai jis ir gavo i aki)
Jau nekalbu apie pinigu dingima, melavima kiekvienoj situacijoj dar gryzo zoles apsirukes pora kartu, mergaite mokykloj apsparde.

Nu zodziu unsure.gif tu man daba pasakyk kiek dar galima kantrybet turet??????
As jau nebegaliu daugiau. O cia dar tik trumpai papasakojau
Atsakyti
Auklejimo patirties stoka vaikysteje, deje, deje... jus cia niekuo deti, grazinkit i kaimuka ir ziurekit kas bus, leiskit jam rinktis, jeigu nores gryzti pas jus tai elgsis visai kitaip, nes bus del ko stengtis ax.gif

O del leliaus tai dziaukis ir tik pirmyn jeigu taviskis taip nori... maniskis irgi is proto eina, bet as zinau, kad mums dar ne laikas schmoll.gif reikia dar daug ka gyvenime nuveikti, o po dvieju meteliu teks rimtai pagalvoti rolleyes.gif
Atsakyti
na taip ir padarysim smile.gif tegu pats galvoja kad jau tokia asmenybe jaucias. Gal kai prisimins kaip buvo tai nusileis ant zemes g.gif

o del naujos gyvybes tai biski baisu bo tai as pasidariau per tuos du metus labai nervinga, jautri, net naktim krupciot pradejau unsure.gif baisu kad nepersiduotu.

verysad.gif Is tiesu tai kai buvom pas pchihologe tai ji pati man patare dabar jokiu budu nepastoti verysad.gif

Idomu kada bus jau galima. Dabar stengios i viska pro pirstus ziureti g.gif biskuti padeda, bet idomu kada atsigausiu rolleyes.gif Maniskis tai jau isijautes kad vasara tikrai pradesim bendrauti su gandrais bet man ir nejauku jam sakyt kad dar gal palaukiam unsure.gif
Nors jis labai del manes dabar stengias 4u.gif tai gal viskas bus gerai
Atsakyti
Na manau, jeigu nepatare, vadinasi, reikia palaukti... o taviskis turetu buti supratingas, juk turi stengtis del vaikelio blush2.gif
Atsakyti