Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

QUOTE(wwwvilma @ 2008 03 20, 08:44)
rimtos rimtos o del rukymo cia nuo zmogaus individualumo priklaso
kita gali mesti tik suzinojus kad  nestuke.gif  o kita dar labaiu traukia ir gyditojai nerekomenduoja iskart tokioms mesti rukyti.....

iskart nerekomentduoja, bet mazinti-tai reikia rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Linutas @ 2008 03 20, 18:21)
iskart nerekomentduoja, bet mazinti-tai reikia  rolleyes.gif

kuo maziau tuo geriau ir sveikiau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o gal tai ir butu pasakta kaip tik ta proga laukiant vaikelio mazinti rukyma ir galiausiai mesti bigsmile.gif
Tai kaip ir vienu suviu 2 zuikius nusauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 03 21, 15:40)
o gal tai ir butu pasakta kaip tik ta proga laukiant vaikelio mazinti rukyma ir galiausiai mesti  bigsmile.gif
Tai kaip ir vienu suviu 2 zuikius nusauti  lotuliukas.gif

kitos ir meta o kitos ne
Atsakyti
as jau irgi paglavoju apie maza beibuka, bet labai gasdina minyts apie gimdyma ir apie sugebejima ji (beibiuka) uzauginti. Maniskis jau vaikuciu noretu senai, jis va tas retas atvejis, kurio ikalbineti del vaikucio nereikia. Mane reikia ikalbineti smile.gif smile.gif
Vienintelis dalykas kuris darosis vis aiskesnis - niekada nebus tinkamas laikas isplesti seima, visada bus kazkokiu kabliuku, baimiu ar seip ivykiu gyvenime kurie sulaikys nuo to liamemo zingsnio.
Jeigu tik yra noras, jasumas, kad jau pribrendai buti mama - tai tada va ir laikas. (cia as bandau pati save labiau itikinti, nei bet ka kita smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2008 03 25, 19:46)
as jau irgi paglavoju apie maza beibuka, bet labai gasdina minyts apie gimdyma ir apie sugebejima ji (beibiuka) uzauginti. Maniskis jau vaikuciu noretu senai, jis va tas retas atvejis, kurio ikalbineti del vaikucio nereikia. Mane reikia ikalbineti smile.gif smile.gif
Vienintelis dalykas kuris darosis vis aiskesnis - niekada nebus tinkamas laikas isplesti seima, visada bus kazkokiu kabliuku, baimiu ar seip ivykiu gyvenime kurie sulaikys nuo to liamemo zingsnio.
Jeigu tik yra noras, jasumas, kad jau pribrendai buti mama - tai tada va ir laikas. (cia as bandau pati save labiau itikinti, nei bet ka kita smile.gif )

mano vienas geras pazystamas kazkada pasake: kai suprasi, kad jau turi laiko ir pinigu vaikui, tau negaila jam skirti SAVO laiko, aukoti karjeros, gadintis savo nervus, busi jau ....pensijoj lotuliukas.gif manau, tai tiesa, kiekvienas turim savus prioritetus, vieniems tai darbas, kitiems vaikai. as asmeniskai pagal save galiu pasakyti, jei nori vaikelio, tikrai ateis toks laikas, kai nei darbas, nei dar kazkas bus nebesvarbu, galu gale su metais zmogus ismoksta ir darbus suskirstyt kaip reikia, kad spetu VISKA.
Atsakyti
Man asmeniskai kazkodel nereikejo didelio pasiryzimo leliukui,tiesiog buvo didelis noras ji tureti,buti mama,sulaukti svo vaikelio meiliu zodziu,silto apkabinimo...Kuo toliau tuo labiau pradejau del jo svaigti blush2.gif ,atrode kad noriu jo cia ir dabar blush2.gif Dabar visai nesigailiu,kad esu jauna mama,labai dziaugiuosi,kad nelaukiau,kol turesime savo busta,pakankamai pinigu ar pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2008 03 27, 17:37)
Man asmeniskai kazkodel nereikejo didelio pasiryzimo leliukui,tiesiog buvo didelis noras ji tureti,buti mama,sulaukti svo vaikelio meiliu zodziu,silto apkabinimo...Kuo toliau tuo labiau pradejau del jo svaigti blush2.gif ,atrode kad noriu jo cia ir dabar blush2.gif Dabar visai nesigailiu,kad esu jauna mama,labai dziaugiuosi,kad nelaukiau,kol turesime savo busta,pakankamai pinigu ar pan. 4u.gif

na, puse mano klases panu jau 11 klasej apie vaikus svajojo. siais laikais taip jau nebuna. lotuliukas.gif skirtingas auklejimas ir tiek. gerai, kad nesigaili, su tuo ir sveikinu. rimtai.
Atsakyti
Na zinot merginos ax.gif bet kokiu atveju as manau, kad pastoti veliau yra geriau nei per anksti... vien del to, kad igauta patirtis yra daug didesne ir jau turesi ka vaikeliui duoti, ko ismokyti... ir kaip viena mano pazystama pasake: "dziaugiuosi, kad neperanksti tapau mama, nes dabar esu kaip vilke, niekam negaleciau leisti nuskriausti savo mazylio" O jaunoms visdelto nelabai ta motinyste dar terupi, reikia palakstyti ir t.t. ir tikrai nieko ten grazaus, kaip sesiolikine vaika supuoja g.gif
Atsakyti
seikos mergaite. nusprendziau ir as pas jus uzsukti. nes kuo toliau tuo labiau i r as apie savo maziuka pasvajoju
ir su vyru apie tai vis dazniau pakalbame, bet vis atrodo dar ne laikas, ne tos aplinkybes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2008 03 27, 17:37)

saunuole tu turbut ir as nelauksiu.Mes dabar ruosemes i usieni nes darbai ten neblogi svieciasi bet taip maziuko noriu, o svetimoj sali labai nejauku ce tai ne tik busto problemos unsure.gif
Atsakyti
Mergytes, norėjau paklausti, gal jūs žinot ar numanot kas būtų, jei pastočiau gerdama antidepresantus? Vaikelio labai noriu... Aišku, planuojant vaikiuką pirma reikia mest antidepresantus, susitvarkyt sveikata ir pan, bet jei taip nutiktu neplanuotai, kol aš dar juos geriu... Ar tai reikštų, kad vaikiuko vystymasis iki man išsiaiškinant kad aš laukiuosi, būtų sutrikdytas? verysad.gif Ar nebūtinai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2008 03 28, 10:19)
Mergytes, norėjau paklausti, gal jūs žinot ar numanot kas būtų, jei pastočiau gerdama antidepresantus? Vaikelio labai noriu... Aišku, planuojant vaikiuką pirma reikia mest antidepresantus, susitvarkyt sveikata ir pan, bet jei taip nutiktu neplanuotai, kol aš dar juos geriu... Ar tai reikštų, kad vaikiuko vystymasis iki man išsiaiškinant kad aš laukiuosi, būtų sutrikdytas?  verysad.gif  Ar nebūtinai?  unsure.gif

na as matau pukia iseiti, kol geri tuos depresantus saugokis ax.gif geriau nerizikuok... ir koks cia begalinis noras tureti vaiku sergant nervu ligomis g.gif keistas pasisakymas... geriau apie tai net negalvok, o pradek galvoti kaip pasveiksi, tada ir pasaulis atrodys daug grazesnis ir galesi pasvajoti apie vaikiuka blush2.gif SEKMES 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sun23: 28 kovo 2008 - 13:48