Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

QUOTE(wwwvilma @ 2008 03 04, 18:47)
jei kiekvienas zinotu kaip butu jei butu, butu neidomu net gyventi
kitos merginos net per egzu ikarsti guli GN ir gimdo ir neapleidzia mokslu aisku atsideda kazkokiam laikui bet mokslas ,draugu pazystamu ,giminaiciu ir artimuju reakcija tikrai nepakeis to jausmo  kaip buti nestuke.gif ir buti mama ir kaip pati rasei tau jau nebe niolika .....

gal ir teisingai sakai ax.gif ,tada matyt bijau kazko kito, g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 04, 23:17)
gal ir teisingai sakai  ax.gif ,tada matyt bijau kazko kito, g.gif

turi nugaleti savo baimes ir pazvelgti i gyvenima kitu kampu
ir tada pamatysi kad nera taip blogai ir taip baisu kaip tau atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 03 05, 09:31)
turi nugaleti savo baimes ir pazvelgti i gyvenima kitu kampu
ir tada pamatysi kad nera taip blogai ir taip baisu kaip tau atrodo 4u.gif

smile.gif blush2.gif aciu uz pagalba man kaip tik reikejo tokiu zodziu
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 06, 08:25)
smile.gif  blush2.gif aciu uz pagalba man kaip tik reikejo tokiu zodziu

tikekimes greit isgirsim geru naujienu is taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 03 06, 10:01)
tikekimes greit isgirsim geru naujienu is taves  4u.gif

nu gal nelabai greit,bet galvoju vasara pats laikas daryt biggrin.gif ,zinai kaip buna atostogos ir panasiai blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų šeimoj tikrai kažkoks bangavimas ir neapsisrendimas dėl vaikų blink.gif
Tai vyras nori, aš tada užsizarazinu, kad ne, negimdysiu, dar noriu pagyventi sau.
Po kiek laiko pamąstau, bum kžkas lyg per galvą - jau noriu lialiuko, bet tada - vyras šiurpsta.
Dabar geriu kontraceptikus, čia taip rekomendavo ginė, kad po poros mėn vartojimo ir nutraukimo būna ovuliacija. Tai va vyras kaip tik dabar spardytis pradėjo doh.gif Na tai kokio galo tada aš tą chemiją ryju? doh.gif
Kartais man atrodo, kad mes arba nesubrendę vaikams, arba nesame tikra pora/šeima... verysad.gif
Na, gal aš klystu... Duok Dieve... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 03 08, 12:34)
Tai vyras nori, aš tada užsizarazinu, kad ne, negimdysiu, dar noriu pagyventi sau.
Po kiek laiko pamąstau, bum kžkas lyg per galvą - jau noriu lialiuko, bet tada - vyras šiurpsta.
Dabar geriu kontraceptikus, čia taip rekomendavo ginė, kad po poros mėn vartojimo ir nutraukimo būna ovuliacija. Tai va vyras kaip tik dabar spardytis pradėjo  doh.gif Na tai kokio galo tada aš tą chemiją ryju?  doh.gif
Kartais man atrodo, kad mes arba nesubrendę vaikams, arba nesame tikra pora/šeima... verysad.gif

Ir mes pradzioje abejojome, bet viena kart emem ir nusprendem, kad gal ir reikia. Keli menesiai bandymu ir pyragelis jau pasautas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 03 09, 11:52)
Ir mes pradzioje abejojome, bet viena kart emem ir nusprendem, kad gal ir reikia. Keli menesiai bandymu ir pyragelis jau pasautas nestuke.gif

smagu, kad ilgai laukti nereikejo ir jau turite angeliuka! thumbup.gif
linkiu gero augimo! 4u.gif
aciu uz informacija! ji man visai patiko! drinks_cheers.gif
Atsakyti
O man dar tik 19 ir mes su vyru labai norime mazylio 4u.gif galbut kitom aplinkybem dar nenoreciau (ziurint pagal mano amziu) bet susikloste taip kad pries kelis metus dar budama visai jaunute pastojau, susituokem ir kai apsipratom su ta mintim kad busim tevai ir pradejom to mazylio nerealiai laukt, beveik penktame nestumo menesyje mes jo netekome angel_sadangel.gif , tad dabar mane atbaido tik ta mintis kad reikia baigt mokslus......tik as labai abejoju ar mums tie mokslai sutrukdys g.gif nes vis dazniau kalbam apie vaikuti....ir net materialine padetis mums nesukliudys, nes vaikutis bus lyg spyris kuris privers dar labiau stengtis rolleyes.gif

labai jau cia viska supainiojau bet manau mane supratote blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 06, 22:22)
nu gal nelabai greit,bet galvoju vasara pats laikas daryt biggrin.gif ,zinai kaip buna atostogos ir panasiai blush2.gif  lotuliukas.gif

atsipalaidavimas pirmas dalykas darant leliu
QUOTE(Linutas @ 2008 03 08, 12:34)
Po kiek laiko pamąstau, bum kžkas lyg per galvą - jau noriu lialiuko, bet tada -

bangos gyvenime naturalus dalykas taciau jums reiktu dramai susesti ir rimtai apsvarstyti derama situacija ir issiaiskinti iki galo kas ko nori ir tada daryti kompromisus ir derinti viska mirksiukas.gif
QUOTE(Rutca @ 2008 03 11, 22:29)
O man dar tik 19 ir mes su vyru labai norime mazylio 4u.gif galbut kitom aplinkybem dar nenoreciau (ziurint pagal mano amziu) bet susikloste taip kad

gaila del tavo angeliuko tikrai labai apmaudu ....imk balioncika 4u.gif
taciau jei jus norit ir svajojat tai jau labai didelis pliusas ir kliutys jusu kelyje issipres zaibisku greiciu jei tik tu taptum nestuke.gif
paziurek is kitos puses tau 19 kol pastosi kol isnesiosi jau metukai grubiai cia
moklus galima atideti tikrai neproblema mirksiukas.gif mirksiukas.gif tad neiko baisaus ir nera tik reikai jusu lb doidelio noro ir ryzto
Atsakyti
QUOTE(Rutca @ 2008 03 11, 22:29)
O man dar tik 19 ir mes su vyru labai norime mazylio 4u.gif galbut kitom aplinkybem dar nenoreciau (ziurint pagal mano amziu) bet susikloste taip kad pries kelis metus dar budama visai jaunute pastojau, susituokem ir kai apsipratom su ta mintim kad busim tevai ir pradejom to mazylio nerealiai laukt, beveik penktame nestumo menesyje mes jo netekome angel_sadangel.gif , tad dabar mane atbaido tik ta mintis kad reikia baigt mokslus......tik as labai abejoju ar mums tie mokslai sutrukdys g.gif nes vis dazniau kalbam apie vaikuti....ir net materialine padetis mums nesukliudys, nes vaikutis bus lyg spyris kuris privers dar labiau stengtis rolleyes.gif

labai jau cia viska supainiojau bet manau mane supratote blush2.gif  4u.gif

tavo situacija kazkiek panasi i mano drauges.kai buvo jauna ji pastojo,bet jos motina labai senamadisku paziuru tai ja nutempe pasidaryt aborta,matesi kad ji tai visda ziauriais isgyvendavo.
bet dabar jai 20 ir ji jau turi maza leliuka toki faina riebu thumbup.gif lotuliukas.gif ir vyra.bet mokslu deja ner g.gif tik 12 klasiu.bet nors tiek gerai.
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 14, 13:41)
tavo situacija kazkiek panasi i mano drauges.kai buvo jauna ji pastojo,bet jos motina labai senamadisku paziuru tai ja nutempe pasidaryt aborta,matesi kad ji tai visda ziauriais isgyvendavo.
bet dabar jai 20 ir ji jau turi maza leliuka toki faina riebu thumbup.gif  lotuliukas.gif ir vyra.bet mokslu deja ner g.gif tik 12 klasiu.bet nors tiek gerai.

tokaii mamai nurauciau galva
dar parodyciau video medziaga kaip daro abortus ir kaip viskas atrodo
.......................................
cia biski net siurpoka viena moteryte pasidare aborta jai blogai ji padare gavosi uzkretimas ir ji jau po zeme
liudna bet pries ka nors darant reikia pagalvoti
Atsakyti