Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

QUOTE(auruciukasss @ 2007 12 22, 23:42)
o as tyrimu visu bijau ir daktaru unsure.gif brrr,bet noras uz baime stipresnis wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as turiu kokia tai problema - negaliu ziureti i visokias zaizdas, operacijas ir .t.t as ne tik "ligonines priimamojo" neggaledavau ziuret bet negaliu klausyt jokiu pasakojimu apie sveikatos taisymo proceduras.... tai jus isivaizduokit... paskaitau as apie ..tarpvietes plysimus ir siuvimus (naturaliai pykina) ir as negaliu isivaizduot kad galeciau ture vaiku apskritai... as alpstu, mane pykina, blogiausia, kad pagalvojus ar perskaicius ka nors (sustimuliavus fantazija) as jauciu tam tikra jausma toje vietoje (pvz jei kalba apie kojos trauma as girbiuosi uz kojos ir turiu suspaust, nes jausmas neramalonus. keista tai, kad net nezinodama pie kuria koja kalbama 9 is 10 atveju griebiuosi uz teisingos....)
zodziu ka norejau pasakyt.negi as del to negalesiu turet vaiku?vaiku as noresiu, dar ne dabar, bet noresiu.
gal kam panasiu problemu yra teke iveikt?
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2008 02 05, 12:17)
as turiu kokia tai problema ....

zinok pas mane labai panasiai, esu labai jautri tokiems dalykams, vos isgirstu man darosi labai silpna, jau net nekalbu jei pamatau krauja tada kojas pakerta atrodo nualpsiu. o del vaiku tai kazkaip nepergyvenu, kai jau artes gimdymas tada gal stresuosiu o dabar dar ramu
Atsakyti
na kas liecia vaikeli ir karjera... pas mus gavosi taip: isvaziavome, viska meta ir tik pradeje karjeros laiptais kompi, i uzseni - pinigeliu uzsidirbti, bet vis va dar esame ne teviskeje, tai kaip ir karjera pamirstame blush2.gif jau atitrukau nuo visko, nors labai noriu dirbti pagal specialybe ir tobuleti ax.gif bet kaip pastebejom, kad laikas bega kaip vanduo, tai vyras viena diena ir sako: na gal jau pradedam vaikeli daryt? as aisku kazkiek pasilauziau, bet vat ir pradejom... mirksiukas.gif aisku nerealiai nepasitikiu savimi ir bijau, kad nemokesiu buti gera mama wub.gif bet niekada nezinosi kas ir kaip bus - reikia bandyti ant savo kailio mirksiukas.gif
noriu tik visas busimas ir planuojancias mamytes padrasinti!!! VISKAS BUS GERAI!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saules_asarele @ 2008 02 05, 12:17)
as turiu kokia tai problema - negaliu ziureti i visokias zaizdas, operacijas ir .t.t as ne tik "ligonines priimamojo" neggaledavau ziuret bet negaliu klausyt jokiu

patarciAU MAZIAU SKAITYTI TOKIU ATVEJU IR ZIURETI MEDZIAGOS KAS SUSIJE SU TUO
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 05, 21:02)
na kas liecia vaikeli ir karjera... pas mus gavosi taip: isvaziavome, viska meta ir
noriu tik visas busimas ir planuojancias mamytes padrasinti!!! VISKAS BUS GERAI!!!  4u.gif

ACIU ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 05, 21:02)
na kas liecia vaikeli ir karjera... pas mus gavosi taip: isvaziavome, viska meta ir tik pradeje karjeros laiptais kompi, i uzseni - pinigeliu uzsidirbti, bet vis va dar esame ne teviskeje, tai kaip ir karjera pamirstame  blush2.gif jau atitrukau nuo visko, nors labai noriu dirbti pagal specialybe ir tobuleti  ax.gif  bet kaip pastebejom, kad laikas bega kaip vanduo, tai vyras viena diena ir sako: na gal jau pradedam vaikeli daryt? as aisku kazkiek pasilauziau, bet vat ir pradejom...  mirksiukas.gif  aisku nerealiai nepasitikiu savimi ir bijau, kad nemokesiu buti gera mama  wub.gif  bet niekada nezinosi kas ir kaip bus - reikia bandyti ant savo kailio  mirksiukas.gif
noriu tik visas busimas ir planuojancias mamytes padrasinti!!! VISKAS BUS GERAI!!!  4u.gif

nu kas cia dabar blink.gif blink.gif kaip tai nemokesi buti gera mama, savo vaikui tu busi pati geriausia is visu ir saves taip nenuvertink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evlin @ 2008 02 06, 09:21)
nu kas cia dabar blink.gif  blink.gif  kaip tai nemokesi buti gera mama, savo vaikui tu busi pati geriausia is visu ir saves taip nenuvertink 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif daugiau pasitikejimo truksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 02 06, 10:25)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif daugiau pasitikejimo truksta  4u.gif

na kazkiek gal ir abejoju! gal ir bijau... bet tai juk normalu, kai nezinai ko laukti ir tiketis! mirksiukas.gif
dabar tik zinau, kad noriu leliaus! lotuliukas.gif mane net prie to vyras ikalbinejo! doh.gif blush2.gif kazko lauziausi... bet apsipratau su ta mintim ir va jau gaminam! lotuliukas.gif tai kai jau busiu nestuke.gif pratinsiuos prie tolimesniu sunkumu ax.gif mano jau toks budas wub.gif
zinau, kad mes, busimosios, busim kuo puikiausios mamos! thumbup.gif
aciu, mergaites, uz palaikyma! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hippo:) @ 2008 02 06, 21:19)
na kazkiek gal ir abejoju! gal ir bijau... bet tai juk normalu, kai nezinai ko laukti ir tiketis!  mirksiukas.gif
dabar tik zinau, kad noriu leliaus!  lotuliukas.gif  mane net prie to vyras ikalbinejo!  doh.gif  blush2.gif  kazko lauziausi... bet apsipratau su ta mintim ir va jau gaminam!  lotuliukas.gif  tai kai jau busiu  nestuke.gif pratinsiuos prie tolimesniu sunkumu  ax.gif  mano jau toks budas  wub.gif
zinau, kad mes, busimosios, busim kuo puikiausios mamos!  thumbup.gif
aciu, mergaites, uz palaikyma!  4u.gif

nera uz ka svarbu kad nora turi tapti mama o tai svarbiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwvilma @ 2008 02 06, 22:28)
nera uz ka svarbu kad nora turi tapti mama o tai svarbiausia 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
o as pati nezinau ko bijau,ar vaika turet ar gimdyt ar artimuju reakcijos,bet nebesu as tokia maza man 21,o draugui 26 vaiko labai nori,as suprantu jam jau pats amzius ,bet man mokslai liko pusantru metu mokytis.nors iskitos puses labai daznai pagalvoju apie vaikeli,kaip butu jai butu.
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 04, 16:35)
o as pati nezinau ko bijau,ar vaika turet ar gimdyt ar artimuju reakcijos,bet nebesu as tokia maza man 21,o draugui 26 vaiko labai nori,as suprantu jam jau pats amzius ,bet man mokslai liko pusantru metu mokytis.nors iskitos puses labai daznai pagalvoju apie vaikeli,kaip butu jai butu.

jei kiekvienas zinotu kaip butu jei butu, butu neidomu net gyventi
kitos merginos net per egzu ikarsti guli GN ir gimdo ir neapleidzia mokslu aisku atsideda kazkokiam laikui bet mokslas ,draugu pazystamu ,giminaiciu ir artimuju reakcija tikrai nepakeis to jausmo kaip buti nestuke.gif ir buti mama ir kaip pati rasei tau jau nebe niolika .....
Atsakyti