Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

na kaip laikotes busimos mamytes?kokios mintys siandien,.uz lango grazi ziema,..
Papildyta:
ar yra busimu mamyciu kurios dirbtu naktini darba?kaip manot ar nepakeks vaikeliui naktinis darbas?dirbu ligonineje,buna visokiu sresiniu situaciju,.ka manot apie tai?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , prisijungiu prie jūsų ir su savo baimėmis, aš taip pat ne pati jauniausia man ant nosies 28m ir pradėjom mastyti apie pirmagimį, na rimčiau jį planuosim po kokio gero pusmečio, tik va kažkur esu prisiskaičius, kad būtent 28 metų moteriai yra pavojingiausia pastoti, kadangi moters organizmas labai keičiasi ir gali būti įvairių problemų ir su nėštumu, ir vaikelio sveikata (apsigimimai ir t.t. verysad.gif ) verysad.gif, tai dabar mastau, kad gal reikėtų iki 29 metų palaukti. Gal jūs ką žinote kaip ten su tais 28 metais??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivute: 23 sausio 2007 - 13:23
O tai čia dabar kas? Iš kur tokia info? doh.gif Nu, neteko girdėt schmoll.gif Išsigalvojimai
Atsakyti
Na apie tai tikrai negirdejau,.bet cia galetu atsakyti ginekologe,juk super mamoj gali paklausti,manau tikrai atsakys tau. Man kazkaip mama sakydavo niu iki 25 metu reikia jau vaikelio susilaukti,na stai kovo men.bus 25 bet vaikelio nera,.bet jauciu kad siaip metais reiks nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2007 01 23, 14:19)
Sveikutės  4u.gif , prisijungiu prie jūsų ir su savo baimėmis, aš taip pat ne pati jauniausia man ant nosies 28m ir pradėjom mastyti apie pirmagimį, na rimčiau jį planuosim po kokio gero pusmečio, tik va kažkur esu prisiskaičius, kad būtent 28 metų moteriai yra pavojingiausia pastoti, kadangi moters organizmas labai keičiasi ir gali būti įvairių problemų ir su nėštumu, ir vaikelio sveikata (apsigimimai ir t.t.  verysad.gifverysad.gif, tai dabar mastau, kad gal reikėtų  iki 29 metų palaukti. Gal jūs ką žinote kaip ten su tais 28 metais??? 4u.gif

g.gif Na ir nesąmonė smile.gif Čia tas pats kaip nesėdėti už stalo kampo, nes neištekėsi smile.gif Aišku, jei nori atidėti, tai visada rasi priežasčių. Dabar 28 metai, po to bus 29 - gal irgi paaiškės, kad dėl kokių nors priežasčių blogai pastoti... O ką jau kalbėti apie pilnatis, potvynius, 13 dienas ir t.t.t. biggrin.gif
Atsakyti
jo jo tie kampai,.as vengdavau ax.gif tongue.gif xixixi. ot tie prietarai,tai varo mane is proto,perkeltine prasme,..stengiuosi neimt i galva,bet kartais neiseina,.gerai kad vyras sako neprisigalvok,mane nuramina.
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2007 01 23, 14:19)
Sveikutės  4u.gif , prisijungiu prie jūsų ir su savo baimėmis, aš taip pat ne pati jauniausia man ant nosies 28m ir pradėjom mastyti apie pirmagimį, na rimčiau jį planuosim po kokio gero pusmečio, tik va kažkur esu prisiskaičius, kad būtent 28 metų moteriai yra pavojingiausia pastoti, kadangi moters organizmas labai keičiasi ir gali būti įvairių problemų ir su nėštumu, ir vaikelio sveikata (apsigimimai ir t.t.  verysad.gifverysad.gif, tai dabar mastau, kad gal reikėtų  iki 29 metų palaukti. Gal jūs ką žinote kaip ten su tais 28 metais??? 4u.gif

Na tada ramiau, man jau 29 clap.gif Išties manau, kad jau kiek ir vėluoju, bet anksčiau man tik svetimi vaikai patiko, savo nesinorėjo schmoll.gif Gal dabar taip ir nedrąsu blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,
neradau temos i kuria galeciau parasyti, gal cia tiks? ax.gif
ar tures itakos vaukucio sveikatai jei as 4 metai esu vegetare??? kol kas neplanuojam, taciau kada nors... blush2.gif malonu butu supuoti maziuka, tuo labiau,kad vyras labai myli vaikus... smile.gif
Atsakyti
man atrodo antra planuoti baisiau mirksiukas.gif kadangi jau zinai kas taves laukia... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2007 04 02, 15:59)
man atrodo antra planuoti baisiau  mirksiukas.gif  kadangi jau zinai kas taves laukia... smile.gif

Oho, čia tai nuraminai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 04 02, 17:49)
Oho, čia tai nuraminai...  doh.gif

tiesiog norejau pasakyti kad apie pirmaji vaikeli galvoji kaip apie didziausia stebukla kuris ateina labai lengvai.. tada negalvoji kas tau blogo gali nutikt ar tavo vaikeliui... po gimdymo kai tau ir vaikui viskas gerai o aplink gimdymo namuose sakykim pamatai kad yra ir kitokiu mamu (su nesveikais vaikuciais arba joms pacioms kas nors atsitiko gimdymo metu) va tada dekoji dievui kad viskas laimingia baigesi ir apie antra vaikuti jau (bent man) atsiranda daugiau o jeigu....

kol su tuo nesusiduri sunku isisamoninti kad sveikas vaikas ir sveika mama yra didziausias stebuklas .. na gal bisk iper daug ir ne i tema issipleciau...

o siaip tai linkiu visoms planuojancioms nebijoti.. vaikucio atsiradimas tai yra nenusakomas jausmas...

pats geriausias jausmas kai tau ant pilvo padeda toki maziuka maziuku gumuliuka kuris rausiasi ir glaudziasi prie taves... nu jausmas tai fantastiskas.. tikrai noreciau dar karta tai patirti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-Inga @ 2007 04 01, 18:29)
sveikutes,
neradau temos i kuria galeciau parasyti, gal cia tiks?  ax.gif
ar tures itakos vaukucio sveikatai jei as 4 metai esu vegetare??? kol kas neplanuojam, taciau kada nors... blush2.gif  malonu butu supuoti maziuka, tuo labiau,kad vyras labai myli vaikus...  smile.gif

geriausia tartis su gydytoja. Tikslios info nezinau, bet girdejau, kad gali trukt tam tikru medziagu, del to gali skirt daugiau vitaminu/maisto papildu.
Atsakyti