Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

gal visai seimininke nebutu pries vaikeli,juk mato kad jauna seima,ir jaucia kad gali buti greit vaikuciu,..na gal greitu laiku kas issispres del gyvenamosios aplinkos,tada ir leliuko sulauksit.
Atsakyti
mano nuomonė tokia: kol nesi pasiruošęs turėt vaikų, visada rasi ko bijot. ir dar: jei žiūrėt logiškai, visada atsiras priežasčių, dėl ko su vaikų planavimų verta plaukėt. Bent jau mes žiūrėjom ganėtinai emocingai. Norėjom vaikelio, dabar jį turim. nenukentėjo nei mano rezidentūra (nors metams buvau akademines pasiėmusi), nei finansinė padėtis, nei dar kas nors. Manau, kad vaikas gimė pačiu laiku. Jei artimiausiu metu pastosiu, tai ir antras vaikelis gims pačiu laiku 4u.gif
taip, kad, gerbiamosios, ir gerbiamieji, šalin visas baimes. Visas aplinkybes galima nugalėti.
Atsakyti
QUOTE(Liettuvaitte @ 2007 01 19, 22:33)
ot gal mane kada ispraus i kampa aplinkybes ax.gif ,..bet siaip kaip maza buvau visada svajodavau,kad kai istekesiu,.planuosiu vaikeli,ir net negalvojau apie tai kad nebus ryzto ir pan,..

tai linkiu tau kuo greiciau ryztis vaikuciui bigsmile.gif butu faina tada abi galetume auginti pilvukus nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(stebukliuke @ 2007 01 19, 23:27)
mano nuomonė tokia: kol nesi pasiruošęs turėt vaikų, visada rasi ko bijot. ir dar: jei žiūrėt logiškai, visada atsiras priežasčių, dėl ko su vaikų planavimų verta plaukėt. Bent jau mes žiūrėjom ganėtinai emocingai. Norėjom vaikelio, dabar jį turim. nenukentėjo nei mano rezidentūra (nors metams buvau akademines pasiėmusi), nei finansinė padėtis, nei dar kas nors. Manau, kad vaikas gimė pačiu laiku. Jei artimiausiu metu pastosiu, tai ir antras vaikelis gims pačiu laiku 4u.gif
taip, kad, gerbiamosios, ir gerbiamieji, šalin visas baimes. Visas aplinkybes galima nugalėti.

drinks_cheers.gif aš irgi tiesiog labai labai norėjau ir pagaliau turiu wub.gif universitete atostogų neėmiau, ir nereikėjo, iš darbo išėjau, ir dėkui Dievui, o šiaip kai pastojau viskas ėmė klostytis tik į gera wub.gif
Atsakyti
Kada pati būsima mamytė norės tada ir suplanuos vaikutį ax.gif
Atsakyti
Aisku kad butu faina nestuke.gif storulka tokia vaikstau tongue.gif matysim,.bet manau siais metais tikrai planus vykdysim,.tik kartais tie planai neisivykdo kad ir yra noro,.nezinau ar cia galim apie tai pasikalbet,.tikriausia nereikia blogomis mintimis uzkrest,..reiketu kazkokia temyte uzvest planuojanciu bet nesiryztanciu pokalbiai,.kur galima pasikalbet apie daug ka,..
Atsakyti
sveiki as naujutele cia : verysad.gif ax: vat noriu but mama bat nekaip ne pastuoju
Papildyta:
cia kas nors yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliona&ko @ 2007 01 21, 14:07)

cia kas nors yra ax.gif

Čia ne MSN ar Yahoo messenger - per akimirką atsakymo nebus - kantrybės smile.gif

Papildyta:
Mano manymu, mažyliai ir patys žino, kada pas mus ateiti. Ir nors kartais mums gali atrodyti, kad tinkamiausias laikas tikrai "ne dabar", o "kažkada vėliau", tai tik mūsų pačių užsisukimo rutinoje problema. Reikia tiesiog savęs nespausti ir suprasti, kad jei yra šeima, jei ji nori vaikelio, tai ir pirmyn 4u.gif
Mums tik pradėjus planuoti mažylį, pasikeitė mano darbo reikalai ir reikėjo staigiai viską pakeisti, t.y. laikas, kuris atrodė tinkamas, staiga tapo "nebetinkamas". Bet mes nebespėjom nieko pakeisti lotuliukas.gif Kai po keleto savaičių sužinojau, kad laukiuosi, pagalvojau "šakės, kas dabar bus". Ir ašarų, ir pasimetimo buvo. Na ir ką? Ogi nieko. Visi reikalai susidėliojo apie mažiaus reikalus labai tvarkingai smile.gif Dabar jau po truputį artėjam į finišo tiesiąją ir neįsivaizduoju, kad kažkas būtų kitaip smile.gif
Atsakyti
Pumpureli,manai kada musu vaikeliui bus laikas tada ir ateis? ax.gif perkeltine prasme gamta padaro taip kada laikas moteriai pastoja? blush2.gif blush2.gif niu nezinau ar supratot ka norejau pasakyt,.o jetau kaip sunku man issakyt mintis. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liettuvaitte @ 2007 01 19, 23:09)
gal visai seimininke nebutu pries vaikeli,juk mato kad jauna seima,ir jaucia kad gali buti greit vaikuciu,..na gal greitu laiku kas issispres del gyvenamosios aplinkos,tada ir leliuko sulauksit.

Kai pradėjom gyventi buvom tik pora, kartu gyvenanti. Šeimininkė net nežino, kad mees ir susituokėm ax.gif Pavardės nekeičiau , tai vis iš tos pačios saskaitos pinigus gauna ir daugiau jai nikoe iš mūsų nereikia smile.gif
Na bet labai tikiuosi, kad su mažiuko atsiradimu ir buto klausimas pajudėtų greičiau ax.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 21, 16:08)
Mano manymu, mažyliai ir patys žino, kada pas mus ateiti. Ir nors kartais mums gali atrodyti, kad tinkamiausias laikas tikrai "ne dabar", o "kažkada vėliau", tai tik mūsų pačių užsisukimo rutinoje problema. Reikia tiesiog savęs nespausti ir suprasti, kad jei yra šeima, jei ji nori vaikelio, tai ir pirmyn  4u.gif

Na mane, dar truputį stabdo ir sveikata truputį neramina. Kažkaip vis kažką paskauda, diegia. O ir kelių savaičių persileidimas buvo verysad.gif Tada kaip ir netyčiukas buvo , bet nepasiliko verysad.gif Nors tada turbūt visos baimės buvo dingusios, tik liūdesys ...Apie tai, kad kaip būtų buvė jei būtų net negalvojau
Atsakyti
Galiu tik tiek pasakyti: 9 nėštumo mėnesiai yra skirti ne tik vaisiui tapti vaikeliu, bet ir tėvams priprasti prie būsimo šeimos nario, prie naujos situacijos namuose ir naujų rūpesčių. Patikėkit, per tuos mėnesius prie visko pripranti ir sudėlioji savo gyvenimą aplink mažutėlio reikalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2007 01 22, 18:54)
Galiu tik tiek pasakyti: 9 nėštumo mėnesiai yra skirti ne tik vaisiui tapti vaikeliu, bet ir tėvams priprasti prie būsimo šeimos nario, prie naujos situacijos namuose ir naujų rūpesčių. Patikėkit, per tuos mėnesius prie visko pripranti ir sudėlioji savo gyvenimą aplink mažutėlio reikalus smile.gif

Hm, visai logiška, patinka man šita mintis. mirksiukas.gif
Atsakyti