Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ryžtis pirmajam vaikeliui

Tada pamastykit, kad veliau procentaliai pastojimo galimybe mazeja, o laikas kol pastosite irgi. Moteris iki 25 per pirma menesi turi pastoti didele galimybe, o po 30 metu jau tik 10 procentu ax.gif
Atsakyti
Kiek daug sau pažįstamų baimių radau smile.gif
Nors labiausiai aš bijau (tiek anksčiau, tiek dabar), kad labai atsiliksiu nuo visų, nes būsių namie, auginsiu vaikutį. Ir iš tiesų pradžioje, kokį 1-2mėn. taip ir buvo. Bet po to aš pasivijau ta skubantį pasaulį, ir kaip draugė sako, net ir aplenkiau jį.
Žinot, kas dar stabdė? Ogi kad nei viena draugė, giminaitė nesilaukė ir net negalvojo apie galimybę tapti neščiai.
Atsakyti
Jetau as kaip pagalvoju doh.gif kai man bus mazdaug 50 metu,tai mano vaikas dar tik 12 klasiu baigs,..na man baisu pagalvot,.vaikui nelabai gerai kai mama jau bus pasenus o jis tik vidurine baiges,..tai kai taip pagalvoju,mano vyras sako nu davai laukiam to leliuko ir nereiks sukt galvos,bet vis nesiryztu.
Atsakyti
QUOTE(Liettuvaitte @ 2007 01 19, 10:49)
Jetau as kaip pagalvoju doh.gif kai man bus mazdaug 50 metu,tai mano vaikas dar tik 12 klasiu baigs,..na man baisu pagalvot,.vaikui nelabai gerai kai mama jau bus pasenus o jis tik vidurine baiges,..tai kai taip pagalvoju,mano vyras sako nu davai laukiam to leliuko ir nereiks sukt galvos,bet vis nesiryztu.

O mano mamai ir virš 50 m. buvo, kai vidurinę baigiau. O tėvui dar daugiau. Ir jie man patys geriausi tėvai mirksiukas.gif
Mes su vyru irgi dar nesiryžtam turėti vaikelį. Nors jau nejaunikliai esam. Bet aš tikiu, kai suplanuosim, tai ir bus geriausias laikas.
Atsakyti
QUOTE(Liettuvaitte @ 2007 01 19, 11:49)

Tik pirmy!!! nestuke.gif Mano mamai buvo 55m, kai brolis baigė mokyklą. Svarbu, ne tiek, kiek tau metų, o taip, kaip jautiesi. Tu gali buti ir 25 metu bobutė, ir 60 metu šauni jaunatviška mama.
Atsakyti
QUOTE(Liettuvaitte @ 2007 01 18, 21:02)
blush2.gif bet zinau kad ne vienai man mintys tokios kyla,..o gal kazkaip savaime turi viskas issisprest,.nes tikrai to tinkamo laiko gali taip ir neatsirast,.nes galvoju dabar,dirbu naujam darbe tik puse metu,norisi igyt praktikos,.norisi issaugot darbo vieta irpan,.. g.gif nezinau doh.gif

man atrodo, jei taip galvosi: darbas, mokslai praktika ir t.t., tai tas laikas niekada neateis. Dabar darbas, paskui bus dar kas nors...
Atsakyti
verysad.gif Pati zinau kad visada bus kazkas del ko atkeldinesim nestuma,..pati suprantu,bet vis tiek nesiryztu,. blush2.gif
Papildyta:
Bet galvoju juk tik puse metu gyvenam,iki vestuviu negyvenom kartu,.tai gal su laiku turi ateiti jausmas,noras,ryztas vaikeliui,.gal per mazai gyvenam dar kartu,norisi dar vienas kitu pasidziaukt,.nors ,mano vyras sake as pasiruoses buti teciu ax.gif
Atsakyti
Labuks visoms 4u.gif

as jums noriu papasakoti savo istorija apie planavima, derybas su vyru lotuliukas.gif ir baimes.

As jau vedusi beveik 3 metukai. Jau kaip ir norisi vaikiuko, bet kaip ir bijau, vyras irgi noretu bet irgi : sako nedrasu . Dar mokydamasi universitete pradejau dirbti. Va tada prasidejo linksmybes : darbas, mokslai, diplominio rasymas. Sukausi kaip vijurkas bigsmile.gif Jei kas paklausdavo apie seimos pagausejima tai sakydavau nera laiko ax.gif Bet einant laikui baigesi mokslai, gavau diploma ir kaip tycia imone kurioje dirbau uzsidare. Tada nusprendziau kad reikia 2 men pailseti, kaip tik buvo vasara, o tada pradesiu ieskotis darbo. Vyras nerode dideles iniciatyvos vaiku atzvilgiu tai ir man kazkaip .... Bet va jau 4 men niekaip negaliu gauti darbo (vyras turi gera darba ir gera atlyginima). Ir kaip tycia beveik visur kur nueinu vis darbdavei paklausia apie vaikus blink.gif Tipo ar dar neturite? o gal planuojate? Nes man jau 26metukai ir vedusi. Tai potenciali nestuke.gif ir kai viena diena nuejus eilini karta kalbetis del darbo, gavau vel klausima apie vaikus, tai pasakiau sau, kad jau gana. Supratau viena kad pagaliau atejo laikas vaikams, nes darbdavei ziuri i mane itartinai ir nieko cia nepakeisi. Tiesiog noriu pasakyti, kad tokia situacija gyvenime man tiesiog kaip ir suteike drasos tongue.gif. nes vaikiuko norim abu tik nedrysom, o dabar pasakiau kad gana atidelioti schmoll.gif Ir dabar esu planuojanciu sarase tikiuos valantino dienai jau turesiu vyrui dovanele biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Na tau tarsi susidare aplinkybes tokios,.buvo geras pastumejimas leliuko lauktis,.puiku kad jau ryztingai planuojat leliu thumbup.gif
Atsakyti
Taip istikruju, man tiesiog taip susikloste aplinkybes "ispaude i kampa" bigsmile.gif
Bet gal ir gerai nes kitaip dar nezinia kiek laiko buciau dvejojusi. Dabar svarbiausia kad viskas butu gerai thumbup.gif
Bet zinokit baime tai niekur nedingo doh.gif
Sekmes visoms planuojancioms wub.gif
Atsakyti
ot gal mane kada ispraus i kampa aplinkybes ax.gif ,..bet siaip kaip maza buvau visada svajodavau,kad kai istekesiu,.planuosiu vaikeli,ir net negalvojau apie tai kad nebus ryzto ir pan,..
Atsakyti
Vaikelio aš irgi noriu 4u.gif Kaip ir pradėjom su vyru planuoti, bet ... Nors mums abiems greit 30 , bet savo buto neturim. O parvežti vaikelį į nuomojamą butą nenoriu schmoll.gif O ir neaišku kaip buto šeimininkė sureaguotų. g.gif
Bet užtat mano bendradarbiai jau pora kartų mane į dekretines leisti pradėjo doh.gif Labai norėčiau pateisinti jų lūkesčius, bet nedrįstu...
Atsakyti