Elidel tepalas negydo, bet puikiai nuramina dermatita, t.y. jo beveik nesimato (jei nebuvo sunkios stadijos), nesiplecia, o tuo metu galima gydytis. Siaip puikus tepalas, tik reikia nepadauginti.
netepkite veido hormonais!!! Isplonejusi oda bus paraudusi ir neatsistatys, tuo tarpu kad ir kaip baisiai atrodytu veidelis per liga, issigydzius dermatita jo ne zymes nebesimato (isskyrus sunkias stadijas), jis kazkaip odos stipriai nepazeidzia.
Viskas bus gerai!
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 06 08, 13:53)
Elidel tepalas negydo, bet puikiai nuramina dermatita, t.y. jo beveik nesimato (jei nebuvo sunkios stadijos), nesiplecia, o tuo metu galima gydytis. Siaip puikus tepalas, tik reikia nepadauginti.
netepkite veido hormonais!!! Isplonejusi oda bus paraudusi ir neatsistatys, tuo tarpu kad ir kaip baisiai atrodytu veidelis per liga, issigydzius dermatita jo ne zymes nebesimato (isskyrus sunkias stadijas), jis kazkaip odos stipriai nepazeidzia.
Viskas bus gerai!
Viskas bus gerai!
Tai kad paskaiciau kad sis Elidel tepalas skirtas atopinio dermatito pazeistai odai. Atopinis ir perioralinis dermatitas du skirtingi dalykai. O sakykit jums padejo sis tepalas? Nes man dabar visi zandai, kakta nusauseja baisiom raudonom demem grynai kaip atopinio dermatito ir persti ziauriai
Nezinau kas ten parasyta, bet puikiai zinau kas man buvo ir dar geriau zinau kad padejo
QUOTE(oii @ 2007 06 08, 12:45)
As ir jauciu kaip nuo saulės akys kaista, ašaroja . Jau geriau, bet dar nedrįstu vaistų nebesitepti
Taigi, taigi, tikra tiesa, veidelis grazyn, taciau be akinuku nuo saules ne zingsnio , ka jau kalbeti apie vairavima nors tepaliuku ir as dar naudojuosi, bet sako kat kai suvartosiu tiutele bus gana.. Tai matysim kaip cia bus, jei matysim..
QUOTE(vilnius @ 2007 06 10, 22:21)
Tai kad paskaiciau kad sis Elidel tepalas skirtas atopinio dermatito pazeistai odai. Atopinis ir perioralinis dermatitas du skirtingi dalykai. O sakykit jums padejo sis tepalas? Nes man dabar visi zandai, kakta nusauseja baisiom raudonom demem grynai kaip atopinio dermatito ir persti ziauriai
man sis tepaliukas veida smarkiai apgyde , bet nebesitepti dar nedrystu. Tik aplink lupas kazkaip negyja
Buvau prie juros per ilgaji savaitgali. Gavau siek tiek saulutes tai dabar oi kokia grazuole atrodo teks vel kulniuoti pas gydytoja. Pasipasakokit gal kam pavyko isigydyti pilnai, nes baigiu prarasti vilti
QUOTE(vilnius @ 2007 06 28, 23:05)
Buvau prie juros per ilgaji savaitgali. Gavau siek tiek saulutes tai dabar oi kokia grazuole atrodo teks vel kulniuoti pas gydytoja. Pasipasakokit gal kam pavyko isigydyti pilnai, nes baigiu prarasti vilti
na man jau pusantro menesio nera atkrycio, jokiu berimu, aisku dar truputi apie akis pasitepu super plonai elidel tepalu, be to sauleje nesirodau, stengiuosi vaikscioti pavesyje, o juolabiau neinu i joki pleza. Vietoj kremo naudoju bepenteno tepala.
QUOTE(fukas @ 2007 07 02, 21:42)
na man jau pusantro menesio nera atkrycio, jokiu berimu, aisku dar truputi apie akis pasitepu super plonai elidel tepalu, be to sauleje nesirodau, stengiuosi vaikscioti pavesyje, o juolabiau neinu i joki pleza. Vietoj kremo naudoju bepenteno tepala.
bet uztat dabar visos esame baltaodės, kaip tikros lietuvaites kai pasiziuriu pries kelias dienas su draugem darytas foto, tai taip skiriuosi savo nerialiu baltumu... kad net darbe daznai paklausia ar tikrai gerai jauciuosi, gal pailset man reiketu, o gal nemiegojai pastaraja savaite.. Mama juokiasi, sako atrodai kaip tikra ankstesniu laiku aukstuomenes dama...
Pries kelias dienas pabandziau nesitepti elidel tepalu, galvojau, gal uzteks kas kokias dvi dienas pasitepti, nes daktare minejo, kad kiti pasilieka kas savaitine doze tik, bet deja nieko neisejo, po pusantros paros isbere apie akis, na tiksliau skriuostikaulius, nors pas man net paciam ligos paumejime taip nebuvo, ta prasne ne bere, o tiesiog raudonavo, vel pradejus teptis viskas praejo, bet liudna pasidare, kad vis delto as dar priklausoma nuo vaistu ir nezinia kuo visa tai baigsis. Juolab, kad intensyviai valiau savo organizma homeopatiniais vaistais, taciau padarius tyrima paaiskejo, kad visi rodikliai labai pasitaise apart kepenu ir aplamai virskinimo sistemos, taigi kol kapenys normaliai neveiks, tol nieko gero nebus, dabar vel daktare prirase leidziamu dvieju rusiu vaistu menesiui - badysiuos toliau, bent jau yra viltis, kad pageres.
Na va, ir man po daugelio metu vargu su oda pripazino perioralini dermatita...bet apie tepalus, kuriuos jus tepat as ne negirdejusi, as ejau ir i klinikas, bet man siulo tik antibiotikus, net nediagnozavo kokia liga.... bet aciu as ju isgerusi jau tiek, kad aatsisakiau, nes nenoriu jau paskui eit gydyti inkstu ir kepenu ir shiaip gydytoja per du metrus paziurejo ir rekomendavo tik odos prieziuros priemones, o ne kokius vaistus...tai zinai ir as pati tiek galiu sau pasidaryt....paskui kreipiausi i gydytoja homeopate, kuri ir paaiskino kokia man liga ir kad visa esme kad man sutrikusi medziagu apykaita ir tik ja pagydzius susitvarkys mano oda....ka dabar ir pradejau pagaliau i mano darza atejo zinojimas....nuo ko gydytis...
Taigi, tie tradiciniai daktarai siulo gydyti tik simtomus, t.y. oda, o juk tai didelis organas, kuris parodo kitu veikla, o tikriau neveikima. Uzvakar vel apsilankiau pas alergologe pasitarti, kiek as dar galiu tuos tepalus naudoti, tai nieko naujo ir gero nesuzinojau: stebek, bandyk, saugokis ir t.t., tipo mano prigimtis atopine (cia sutrumpintai, kad as turiu polinki i dermatita ir esu alergiska). Apie homeopatini gydyma atsiliepe skeptiskai. Bet man paciai dabar tik homeopatinis organizmo valymas ir teikia vilties.
Būtų įdomu paklausyti, dėl ko jau jiems tas homeopatinis gydymas kliūva...išvis man ta tradicinė medicina, vieną galą gydo, kitą gadina....