QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 07, 22:56)
dariau bendra ir kepenu ir kasos fermentu tyrimus eme daug kraujo,dar cukraus nusedima dare,man menesines visa gyvenima nereguliarios tai tik po antibu ir po stresu visa menesi nesirgau, tai vaiksciojau issiputus kaip erke,dar nuo tu uzdegimu kiausidziu skiria antibiotikus kartu su suplin vaistais ,o tas suplin yra metronidazolas,as dar papasakosiu viena bairi,cia pries koki menesi susinervinus nuejau pas bureja ,tokia pas mus rajone senuciuke meta is kortu,tai tikekit ne tikekit kaip mete kortas is kart pasake,kad nueik pas ginekologa,tai kaip siandien atsakymus parodziau gydytojai tai tiesiog apsalus buvau kip ji pasake,kad uzdegimas,is kart tos mociuteles zodziai mintyse ...ir dar sutapimas vienas buvo ji man sako mesdama kortas,po keliu dienu bus nenumatytas ir netiketas zioplas nuostolis,nu ir ka jus manot,vazevau tada registruotis pas endoschopuotoja tai paemiau ir ivazevau i masina(na labai nesmarkiai ibreziau bamperi jam tai teko atlygint) tai va,man teta jau buvo suradus viena moteri is liepojos kuri permato zmones kaip rentgenas ir sako kokias problemas reik gydyt,tai as jau galvoju jeigu is tyrimu nieko neras,tai vaziuosiu pas ja,gal ten pasakytu kur kas ir atidziau galeciau issitirt,nes ***** kiek pinigu tie tyrimai eina naciort