Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

Kur čia ta moterėlę radai, kuri pabūrė wink.gif)), gal ir man reik nueit biggrin.gif bet dar sakoma, kad negerai pas jų eit, nes ką pasako, tas maždaug lyg įsiteigia.. Na man visada buvo reguliarios mėnesinės, tai dabar net nežinau, pastoviai mąstyk, negi pastojau, bet tai neįmanoma, jaučiu čia nuo antibiotikų :?

QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 07, 22:56)
dariau bendra ir kepenu ir kasos fermentu tyrimus eme daug kraujo,dar cukraus nusedima dare,man menesines visa gyvenima nereguliarios tai tik po antibu ir po stresu visa menesi nesirgau, doh.gif  tai vaiksciojau issiputus kaip erke,dar nuo tu uzdegimu kiausidziu skiria antibiotikus kartu su suplin vaistais ,o tas suplin yra metronidazolas,as dar papasakosiu viena bairi,cia pries koki menesi susinervinus nuejau pas bureja ,tokia pas mus rajone  senuciuke meta is kortu,tai tikekit ne tikekit kaip mete kortas is kart pasake,kad nueik pas ginekologa,tai kaip siandien atsakymus parodziau gydytojai tai tiesiog apsalus buvau kip ji pasake,kad uzdegimas,is kart tos mociuteles zodziai mintyse ...ir dar sutapimas vienas buvo ji man sako mesdama kortas,po keliu dienu bus nenumatytas ir netiketas zioplas nuostolis,nu ir ka jus manot,vazevau tada registruotis pas endoschopuotoja tai paemiau ir ivazevau i masina(na labai nesmarkiai ibreziau bamperi jam tai teko atlygint) tai va,man teta jau buvo suradus viena moteri is liepojos kuri permato zmones kaip rentgenas ir sako kokias problemas reik gydyt,tai as jau galvoju jeigu is tyrimu nieko neras,tai vaziuosiu pas ja,gal ten pasakytu kur kas ir  atidziau galeciau issitirt,nes ***** kiek pinigu tie tyrimai eina naciort  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 02 08, 13:24)
bet tai taip keistai  g.gif  pas mane irgi padidėję liaukocitų. ir taip buvo ištisai vos ne 3 metus  ( nuo 11 iki 13 svyruodavo) ir joki daktarai nerado ligų, jaučiausi ir jaučiuosi dabar puikiai, nieko neskauda. buvau nusiusta į klinikas vos ne vėžio ieškoti  doh.gif  bet paskui prieš antrą važiavimą pasitikrinau kraują ir viskas buvo netgi labai gerai tai daugiau ligų ir nebeieškojau smile.gif  dabar visai neseniai tikrinausi kraują ir vėl 11 tų liaukocitų rodo, nors nieko blogo nejaučiu. gal tikrai kažkur vykstantis uždegimas man snukį bjauroja  g.gif

Reiskia pas tave yra kazkur letinis uzdegimas kuris pastoviai atsinaujina,matai pati sakiai,kad tau pastoviaiatsinaujina tas dermatitas tai del to ir sokineja tau tie kraujo turimai,manau saknys tame
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 02 08, 14:25)
Kur čia ta moterėlę radai, kuri pabūrė wink.gif)), gal ir man reik nueit biggrin.gif bet dar sakoma, kad negerai pas jų eit, nes ką pasako, tas maždaug lyg įsiteigia.. Na man visada buvo reguliarios mėnesinės, tai dabar net nežinau, pastoviai mąstyk, negi pastojau, bet tai neįmanoma, jaučiu čia nuo antibiotikų :?

Ta moterele tai pasmus klp marija vardas,labai faina bet jau sena labai,ima tik 20LT zinau kad eitinegalima na betka darysi manreikejo labai ir viska is praeities pasake kaip is atverstos knygos, tai tikiu ir ka i ateiti pasake,ji sake kad niekur kitur ligu nemato tik ginekologijoj ir se tau taip ir yra analizai visur geri tikva echoskopas parode savo,ir kaip eisit i echoskopa butinai eikit kaip prasirgsit nes kaip praeita karta man dare mandauglaiko velavo mm ir nieko nematee, nes ten buna viskas patine pries mm,o po kaip viskas normalizuojasi tai tada ir islenda visi uzdegimai cistos ir t.t
Atsakyti
Na aš kai ėjau pas ginę, tai ji nieko man nedarė, sako normalu, kad vėluoja normalus ciklas, nors gyvenime man taip nebūdavo, kad trumpesnis tai jo pasitaikydavo, bet kad ant tiek ilgas tai ne sad.gif tai man sakė, tik kad jautrios kiaušidės, nes kai maigė pilvą ir "ten" skaudėjo.. Čia gal, kad prieš menkes taip jos tokios :?? Darė tepinėlį, irgi geras, nieko blogo nemato, gal reik ir man kokią acho pasidaryt, kad netyčia neatsinaujintų viskas sad.gif

QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 08, 16:18)
Ta moterele tai pasmus klp marija vardas,labai faina bet jau sena labai,ima tik 20LT  zinau kad eitinegalima na betka darysi manreikejo labai ir viska is praeities pasake kaip is atverstos knygos, tai tikiu ir ka i ateiti pasake,ji sake kad niekur kitur ligu nemato tik ginekologijoj ir se tau taip ir yra analizai visur geri tikva echoskopas parode savo,ir kaip eisit i echoskopa butinai eikit kaip prasirgsit nes kaip praeita karta man dare mandauglaiko velavo mm ir nieko nematee, nes ten buna viskas patine pries mm,o po kaip viskas normalizuojasi tai tada ir islenda visi uzdegimai cistos ir t.t

Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 02 08, 17:24)
Na aš kai ėjau pas ginę, tai ji nieko man nedarė, sako normalu, kad vėluoja normalus ciklas, nors gyvenime man taip nebūdavo, kad trumpesnis tai jo pasitaikydavo, bet kad ant tiek ilgas tai ne sad.gif tai man sakė, tik kad jautrios kiaušidės, nes kai maigė pilvą ir "ten" skaudėjo.. Čia gal, kad prieš menkes taip jos tokios :?? Darė tepinėlį, irgi geras, nieko blogo nemato, gal reik ir man kokią acho pasidaryt, kad netyčia neatsinaujintų viskas sad.gif

na aisku paidaryk del saves kad ramu butu,o gydytojai kurie sako kad nieko blogo nemato reikia sakyti,kad nuo jusu tokio nematymo laiku,atsiranda visokie dermatitai ligos ir t.t jeigu noriu issitirt reiskia tirk,as jau taip su jais sneket pradejau nes kitaip neimanoma,sako tai cia nieko baisaus manau taip ir anaip,nervina mane doh.gif
Atsakyti
pasidariau kraujo tyrimus, ty cukrus, CRB, kepenu, instu fermentas, slapimo ,kraujo bendras. kaip ir sakiau kaip bus...visi tyrimai puikus blink.gif ! pasiemiau siuntimu kruva siandien ir uzsirasiau pas alergologa,bet eiles dviem savaitem... as tai nelauksiu,tai varau per ta laika pas visus kitus iseiles. uzsiregistarvau dar pas kita dermatologe ant ryt,ta gal naujo ka pasakys, juk kuo daugiau nuomoniu tuo geriau....pasirodo dermatologam niekur siuntimu nereik, tai gali vaiksciot kad ir pas visas iseiles. tuo paciu toj klinikoj ir pylori balterijos tyrima pasidarysiu... maniau jis is ismatu ar zarnu daromas, bet pasirodo is kraujo ir kainuoja te 8 litai. dar uzsiregistravau ryt i pas gartroenterologa. nu ir viskas... beliko ginekologe, bet kad maniske nieko nezino apie tai kas dermatita gali is ginekologiniu sukelinet. tai nezinau nei kur eit...o skydliauke tai nezinau, pirma pas tuos visus nueisiu ziures ar siuss kuris dar ir skydliauke darytis
. o is savavalisko gydymo tai meciau tepalus salin, tepu cinko tepaliuku, meciau visus vitaminus i sona ir geriu gerasias bakterijas ir ta nauja rupafin nuo alergijos... nu akys jau atslugi tinimas kazkiek, meldziu dieva kad apsilygintu bent tiek kad pudra galeciau uzsidet, nes pokalbis del darbo ryt...sportus jau meciau,nes i zmones negaliu tokia eit gi
Papildyta:
klausykit, o skydliauke tai kuris is daktaru siuncia tirt del dermatito? ar paciai uzsirasyt reikia pas endokrinologa ir pasakot apie ta dermatita? kokius ten tuos hormonus tirt kur itakoja ta dermtt? as tai pries puse metu tai dariau jau kazkokius skudliaukes, tai buvo geri...
Papildyta:
vajej vajej kokia cia beda su situ biesu doh.gif . cia kaip ir kai turejau mazas nuolatines temperaturas, ieskojau priezasties, bet visur viskas gerai buvo doh.gif . tai nusprendziau kad nerviskai... va ir toliau gyvenu kartas nuo karto drebedama kreciant salciui.jauciu kad ir su dermatitu tokia be atsakymo ateitis laukia... unsure.gif
Papildyta:
arba kaip ir su koja... buvus sena trauma ir kartais slubuoju, ejau per daktarus, niekas nieko nerado, na klubo atroze kuri atseit neduoda skausmo. ta koja net rankos neatstumia, neturi jegos, bet irgi priezastis jokia..raumenyna stiprint.. va i ir dermatitu matau ateity ,simptomai yra, priezasties -ne. jauciu samanai visoki irgi laukia manes...arba gyvenimas su tuom kaip yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 08 vasario 2012 - 18:19
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 08, 19:30)
pasidariau kraujo tyrimus, ty cukrus, CRB, kepenu, instu fermentas, slapimo ,kraujo bendras. kaip ir sakiau kaip bus...visi tyrimai puikus blink.gif ! pasiemiau siuntimu kruva siandien ir uzsirasiau pas alergologa,bet eiles dviem savaitem... as tai nelauksiu,tai varau per ta laika pas visus kitus iseiles.  uzsiregistarvau dar pas kita dermatologe ant ryt,ta gal naujo ka pasakys, juk kuo daugiau nuomoniu tuo geriau....pasirodo dermatologam niekur siuntimu nereik, tai gali vaiksciot kad ir pas visas iseiles. tuo paciu toj klinikoj ir pylori balterijos tyrima pasidarysiu... maniau jis is ismatu ar zarnu daromas, bet pasirodo is kraujo ir kainuoja te 8 litai. dar uzsiregistravau ryt i pas gartroenterologa. nu ir viskas... beliko ginekologe, bet kad maniske nieko nezino apie tai kas dermatita gali is ginekologiniu sukelinet. tai nezinau nei kur eit...o skydliauke tai nezinau, pirma pas tuos visus nueisiu ziures ar siuss kuris dar ir skydliauke darytis
. o is savavalisko gydymo tai meciau tepalus salin, tepu cinko tepaliuku, meciau visus vitaminus i sona ir geriu gerasias bakterijas ir ta nauja rupafin nuo alergijos... nu akys jau atslugi tinimas kazkiek, meldziu dieva kad apsilygintu bent tiek kad pudra galeciau uzsidet, nes pokalbis del darbo ryt...sportus jau meciau,nes i zmones negaliu tokia eit gi
Papildyta:
klausykit, o skydliauke tai kuris is daktaru siuncia tirt del dermatito? ar paciai uzsirasyt reikia pas endokrinologa ir pasakot apie ta dermatita? kokius ten tuos hormonus tirt kur itakoja ta dermtt? as tai pries puse metu tai dariau jau kazkokius skudliaukes, tai buvo geri...
Papildyta:
vajej vajej kokia cia beda su situ biesu doh.gif . cia kaip ir kai turejau mazas nuolatines temperaturas, ieskojau priezasties, bet visur viskas gerai buvo doh.gif . tai nusprendziau kad nerviskai... va ir toliau gyvenu kartas nuo karto drebedama kreciant salciui.jauciu kad ir su dermatitu tokia be atsakymo ateitis laukia...  unsure.gif

ta dermatita gali sukelti belenkas,bet koks savo darbo neatliekantis organas,net ir ginekologinis,o skydliauke tiria ar atlieka skydliaukes hormonai savo funkcija jeigu ne reikia ieskoti priezasties kodel
Atsakyti

kad jie ka rastu turi buti arba pasisekimas kad ryskiai kur kas negerai, arba sukistu belekiek pinigu ir surast daktara kuris nuo sirdies uzsiimtu. nes jie padaro kelis tyrimus ir paleidzia su atsakymu" gal"
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 08, 19:42)
ta dermatita gali sukelti belenkas,bet koks savo darbo neatliekantis organas,net ir ginekologinis,o skydliauke tiria ar atlieka skydliaukes hormonai savo funkcija jeigu ne reikia ieskoti priezasties kodel

tai va cia pasaka be galo... pasidarysiu visus tyrimus kur cia rekomendavot, bet speju bus viskas ok,nes man amziais taip buna... o ka tada reikes daryt... su kitkuo dar galiu isgyvent, bet su sita nesamone nezinau kaip susitaikyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 08 vasario 2012 - 18:46
sveikos, merginos

vakar uzmaciau sita puslapi http://www.5braskes....i.d?id=55190071

as kai paziurejau, kad zandai, tai problemos su kiausidem kazkodel atkreipiau demesi. va ir samyrai pasitvirtino
aisku, kiek cia tiesos toj diagramoj,t ai tik velnias zino

o del skydliaukes. as turiu su ja problemu, visam gyvenimui, todel, kad mano ligos forma nepagydoma. vadinasi, bedos su veido oda irgi visam gyvenimui bus....
Atsakyti
bet kaip man gerai tas cinko tepaliukas, pasaka... gerai kad ji nusipirkau,nedegina,kaip nuo tu gydomuju, gal dermatito nenaikina, bet matau kad zaisdeles uztraukineja
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti