QUOTE(saulyte79 @ 2007 04 21, 22:26)
Tikrai tikiuosi, kad jums pades ir nereikes gultis i ligonine.
O as siandien atsikeliau "grazi kaip reta", akys buvo tokios uztine, kad praktiskai nieko nemaciau, o dar tas niezejimas is proto veda. Taigi nulekiau pas daktara (kaip tik siandien dirbo) ir ka jus manote liepe tris dienas teptis ,elcolon atrodo vadinasi, tepalu, o jis juk hormoninis, o aiskino neseniai, kokie jie blogi. Zodziu nezinau nei ka daryti, manau reikes eiti pas koki kita daktara, kad suzinoti dar viena nuomone. Taip sakau todel, kad mano kolege taip pat turi sia beda, tik pas ja labiau pazenge, zodziu jau apvaisciojo vos ne visus dermatologus ir ka jus manote, kiekvienas suranda vos ne skirtinga diagnoze. Dabar buvo dar pas viena profesore, tai ji sako, kad cia visai ne dermatitas, o kazkoks grybas ir gydyti visai reikia ne su tuo kuo ji dabar gydosi ir nuo to dabartinio gydymo savo bukle tik blogina...
O as siandien atsikeliau "grazi kaip reta", akys buvo tokios uztine, kad praktiskai nieko nemaciau, o dar tas niezejimas is proto veda. Taigi nulekiau pas daktara (kaip tik siandien dirbo) ir ka jus manote liepe tris dienas teptis ,elcolon atrodo vadinasi, tepalu, o jis juk hormoninis, o aiskino neseniai, kokie jie blogi. Zodziu nezinau nei ka daryti, manau reikes eiti pas koki kita daktara, kad suzinoti dar viena nuomone. Taip sakau todel, kad mano kolege taip pat turi sia beda, tik pas ja labiau pazenge, zodziu jau apvaisciojo vos ne visus dermatologus ir ka jus manote, kiekvienas suranda vos ne skirtinga diagnoze. Dabar buvo dar pas viena profesore, tai ji sako, kad cia visai ne dermatitas, o kazkoks grybas ir gydyti visai reikia ne su tuo kuo ji dabar gydosi ir nuo to dabartinio gydymo savo bukle tik blogina...
man irgi daktaras vis paskiria hormoninio tepalo kai pablogeja, kad nuimti infekcija, nors pats minejo, kad jie siaip netinka siai ligai gydyti, tai as dabar nusprendziau kenteti ir pralaukti pabligejima. O gryba tai juk lengva nustatyti tereikia paimti odos megini ir istirti, man pirma daktare tyre ir nieko nerado: nei grybo, nei erkutes, todel nusprende, kad tai alergija ir skyre hormonini tepala, o antras daktaras nustate p. dermatita. As dar uzsiregistravau kaune i konsultacine poliklinika pas Japertiene, grozio salone sake, kad vienai ju kirpejai irgi buvo kaip man, tai ji ja isgyde. Jei nepageres per svaite, eisiu pas ja, gal ka naujo sugalvos.
Dar as tepuosi medetku tepalu vietoj minkstinamojo kremo (ir akis tame tarpe), tai nuo jo bent jau atsileidzia oda, geriau po jo jauciuosi nei po paprasto kremo (anksciau naudojau essex).