Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 06, 17:39)
as jau po zarnyno valymo,labai faina gyd,procedura nera skausminga ,beveik nieko nejauciau,ketvirtadieni vel kartosim,ryt vaziuoju zet atsakymus kraujo...gal ten kas islys doh.gif

As irgi planuoju pasidaryti, kaip procedura ar tikrai imanoma kenteti ?
Gal kas Vilniuje patars kur geriau ir pigiau? smile.gif
Atsakyti
[quote=jovita25,2012 02 07, 10:42]
[/quote
is vis neskausminga,is pradziu tik kaip pradeda leisti vandeni tada nemalonu lyg noretum labai k.... paskui atsuka kraniuka ir tada jau beveik nieko nebejauti tik kaip cirkuliuoja vanduo ,ja reikia pasidaryti 2-3 kartus su 3-4 dienu intervalu,o paskui 1-2 kartus i metus ,pasakojo gydytoja kaip pas ja buvo atejes ienas vaikinas visas nubertas nerealiais spuogais kuriam nei dermatologai niekas padet negalejo,pasidare valymus po kurio laiko buvo lygut lygutelis veidas,***** greiciau tas kosmaras baigtusi doh.gif
Atsakyti

blogiausia kad apie tas namu salygom klizmas ir zarnyno valymus giordziu pabai priestaringu nuomoniu(kaip ir daugelyje dalyku gyvenime). buvau uzsibrezus ,kad cia butinai reik daryt,jei dermatitai ri panasiai, kita tokia sesele pradejo aiskint kaip mikroflora isvaro ir negerai... tai jau vel enzsinau. bet as jauciu vistiek darysiu ka ten beisvarytu... buvau pas dermatologe, nes atsibudau uztinusiom akim kaip mopso ir dar paumejusiu dermatitu, israse priesalergines chemijos, kazkokia naujiena lietuvoj te keli menesiai, ten kazkokia nauja medziaga ieina...vaistininkes draugei sake irgi labai greit nueme alergija.nu ziuresim... gal bent panaikins kol atkasiu priezasti .ryt ateis kraujo atsakymai ,nuo ju priklausys pas koki tolimesni daktara varysiu...neskaitant alergologo. per uzkritusias akis net kurislipt is mikriaus gerai nemaciau:D. i sporta irgi eit negaliu , geda...
Papildyta:
[quote=samyra1988,2012 02 07, 11:21]
[quote=jovita25,2012 02 07, 10:42]
[/quote
is vis neskausminga,is pradziu tik kaip pradeda leisti vandeni tada nemalonu lyg noretum labai k.... paskui atsuka kraniuka ir tada jau beveik nieko nebejauti tik kaip cirkuliuoja vanduo ,ja reikia pasidaryti 2-3 kartus su 3-4 dienu intervalu,o paskui 1-2 kartus i metus ,pasakojo gydytoja kaip pas ja buvo atejes ienas vaikinas visas nubertas nerealiais spuogais kuriam nei dermatologai niekas padet negalejo,pasidare valymus po kurio laiko buvo lygut lygutelis veidas,***** greiciau tas kosmaras baigtusi doh.gif
[/quote]
nu tik nepamirsk parasyt padejo ar ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 07 vasario 2012 - 17:26
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 04, 17:39)
Sveikos,
kaip jau ir pasakojau anksciau, man ne perioralinis, bet vistiek pakankamai daug prisikentejau kai mane nugyde musu profesionalai...

Savaite laiko dziaugiuosi grazia oda  smile.gif neitiketini rezultai paciu paprasciausiu keliu..  2 proceduros kosmedijos centre pas nuostabia kosmetologe ir parinktos priemones tinkamos...
Procedura gydomoji su dumbliais, sildymais ir t.t. priemones ( tikrai nepigios) GER netic
pienelis, tonikas na ir kremas, sudetyje turintis kalna vitaminu, mineralu ir .t.t.t skirtas po rimtu dermatologiniu susirgimu...
vaikstau kasdien ir ziurineju i veidrodi negaliu patiketi kad mano odai tik tiek ir reikejo  doh.gif  doh.gif  doh.gif
ji spindi, prilietus svelni be grubiu iskilimu ir t.t Negaliu patiketi tuo kas ivyko ir kad kelias pasirodo buvo toks trumpas....

sveika, buciau dekinga jei parasytum pavadinimus butent tu priemoniu
Atsakyti
nu ka mergaites atejo mano kraujo tyrimai,pasikartosiu ,kad jau dariau skrandzio tyrimus skydliaukes ismatu,ir buvau pas ginekologe ekoskopui,tai va kraujo formule rodo lyg butu kazkoks uzdegimas,tai kaip gydytoja pamate mano echoskopo nuotraukas is kart be kalbu pasake-kiausidziu uzdegimas,ir sake pilnai gali buti nuo jo nes visur kitur rezultatai idealus,tai net nezinau ar dziaugtis ar verkti,bet viltis mirsta paskutine,kad pradejus gydytis praeis ir tas brudas...einu ketvirtadieni pakartotiniai apziurai(ginekologe)ir skirs gydyma,tikiuos pades...dar ryt einu i gk lazerintis tai tokios tokeles doh.gif
Atsakyti
O tai tau! O tu darei bendrą kraujo tyrimą, ar kaip? Dar klausimas, kas sugėrėt antibiotikus - va man jau trečias mėnuo kaip mėnesinės pavėluoja po savaitę kažkur, ar buvo taip kamnors dėl vaistų? Nes kažkur girdėjau, kad gali sutrikti ciklas blush2.gif

QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 07, 21:07)
nu ka mergaites atejo mano kraujo tyrimai,pasikartosiu ,kad jau dariau skrandzio tyrimus skydliaukes ismatu,ir buvau pas ginekologe ekoskopui,tai va kraujo formule rodo lyg butu kazkoks uzdegimas,tai kaip gydytoja pamate mano echoskopo nuotraukas is kart be kalbu pasake-kiausidziu uzdegimas,ir sake pilnai gali buti nuo jo nes  visur kitur rezultatai idealus,tai net nezinau ar dziaugtis ar verkti,bet viltis mirsta paskutine,kad pradejus gydytis praeis ir tas brudas...einu ketvirtadieni pakartotiniai apziurai(ginekologe)ir skirs gydyma,tikiuos pades...dar ryt einu i gk lazerintis tai tokios tokeles doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 02 07, 22:27)
O tai tau! O tu darei bendrą kraujo tyrimą, ar kaip? Dar klausimas, kas sugėrėt antibiotikus - va man jau trečias mėnuo kaip mėnesinės pavėluoja po savaitę kažkur, ar buvo taip kamnors dėl vaistų? Nes kažkur girdėjau, kad gali sutrikti ciklas  blush2.gif

dariau bendra ir kepenu ir kasos fermentu tyrimus eme daug kraujo,dar cukraus nusedima dare,man menesines visa gyvenima nereguliarios tai tik po antibu ir po stresu visa menesi nesirgau, doh.gif tai vaiksciojau issiputus kaip erke,dar nuo tu uzdegimu kiausidziu skiria antibiotikus kartu su suplin vaistais ,o tas suplin yra metronidazolas,as dar papasakosiu viena bairi,cia pries koki menesi susinervinus nuejau pas bureja ,tokia pas mus rajone senuciuke meta is kortu,tai tikekit ne tikekit kaip mete kortas is kart pasake,kad nueik pas ginekologa,tai kaip siandien atsakymus parodziau gydytojai tai tiesiog apsalus buvau kip ji pasake,kad uzdegimas,is kart tos mociuteles zodziai mintyse ...ir dar sutapimas vienas buvo ji man sako mesdama kortas,po keliu dienu bus nenumatytas ir netiketas zioplas nuostolis,nu ir ka jus manot,vazevau tada registruotis pas endoschopuotoja tai paemiau ir ivazevau i masina(na labai nesmarkiai ibreziau bamperi jam tai teko atlygint) tai va,man teta jau buvo suradus viena moteri is liepojos kuri permato zmones kaip rentgenas ir sako kokias problemas reik gydyt,tai as jau galvoju jeigu is tyrimu nieko neras,tai vaziuosiu pas ja,gal ten pasakytu kur kas ir atidziau galeciau issitirt,nes ***** kiek pinigu tie tyrimai eina naciort doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 07, 22:56)
dariau bendra ir kepenu ir kasos fermentu tyrimus eme daug kraujo,dar cukraus nusedima dare,man menesines visa gyvenima nereguliarios tai tik po antibu ir po stresu visa menesi nesirgau, doh.gif  tai vaiksciojau issiputus kaip erke,dar nuo tu uzdegimu kiausidziu skiria antibiotikus kartu su suplin vaistais ,o tas suplin yra metronidazolas,as dar papasakosiu viena bairi,cia pries koki menesi susinervinus nuejau pas bureja ,tokia pas mus rajone  senuciuke meta is kortu,tai tikekit ne tikekit kaip mete kortas is kart pasake,kad nueik pas ginekologa,tai kaip siandien atsakymus parodziau gydytojai tai tiesiog apsalus buvau kip ji pasake,kad uzdegimas,is kart tos mociuteles zodziai mintyse ...ir dar sutapimas vienas buvo ji man sako mesdama kortas,po keliu dienu bus nenumatytas ir netiketas zioplas nuostolis,nu ir ka jus manot,vazevau tada registruotis pas endoschopuotoja tai paemiau ir ivazevau i masina(na labai nesmarkiai ibreziau bamperi jam tai teko atlygint) tai va,man teta jau buvo suradus viena moteri is liepojos kuri permato zmones kaip rentgenas ir sako kokias problemas reik gydyt,tai as jau galvoju jeigu is tyrimu nieko neras,tai vaziuosiu pas ja,gal ten pasakytu kur kas ir  atidziau galeciau issitirt,nes ***** kiek pinigu tie tyrimai eina naciort  doh.gif

na va as jau po antros ips proceduros,dar + degino apie nosi kapiliarus su diodiniu lazeriu tai skaudziai buvo eina sau,atrodau dabar kaip karpom apie nosi apejus,per pora dienu turi isnykti.
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 07, 20:16)
sveika, buciau dekinga jei parasytum pavadinimus butent tu priemoniu

Tiesiog Vilnietems noriu parekomenduoti kosmetologe Viktorija ( ji turi medicinini issilavinima) taigi man tikrai labai pagelbejo, priemones naudoju Gernetic smile.gif Kiek skaiciau, tai gydytojo dermatologo sukurtos priemones rimtesniems odos gydymams, tai daugiau dermatologiniui gydymui papildyti, o ne kosmetines proceduroms. Tikrai esu ja labai patenkinta, taigi visoms rekoemnduoju, odytei stiprinti kai jau apsigydisite, reikes viska atstatyti...
Man taip pat dare bendra kraujo tyrima kaip ir samyrai... rode padidejusi liaukocitu kieki, visa kita gerai rode, jokiu pakitimu organuose, ekoskopija taip pat viskas gerai. Rytoj keliausiu pas gydytoja noriu zarna ryti ir zarnyno valymui uzsirasysiu... turiu bedu su virkinimu manau kad tai sukelia berimus, net vistiek neturiu tokios odos, ji tik atrodo geriau ne taip baisiai... taciau vistiek berimai atsiranda tie ances psuogeliai ir butent ant zandu, kakra, smakras ir nosis viskas normaliai, jokui pakitimu.... taigi as taip pat dar gydausi, tikriausiai labai jau uzsiterses organizmas, nes kankina nuovargis, mieguistumas...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 08, 12:49)
Tiesiog Vilnietems noriu parekomenduoti kosmetologe Viktorija ( ji turi medicinini issilavinima) taigi man tikrai labai pagelbejo, priemones naudoju Gernetic  smile.gif Kiek skaiciau, tai gydytojo dermatologo sukurtos priemones rimtesniems odos gydymams, tai daugiau dermatologiniui gydymui papildyti, o ne kosmetines proceduroms. Tikrai esu ja labai patenkinta, taigi visoms rekoemnduoju, odytei stiprinti kai jau apsigydisite, reikes viska atstatyti...
Man taip pat dare bendra kraujo tyrima kaip ir samyrai... rode padidejusi liaukocitu kieki, visa kita gerai rode, jokiu pakitimu organuose, ekoskopija taip pat viskas gerai. Rytoj keliausiu pas gydytoja noriu zarna ryti ir zarnyno valymui uzsirasysiu... turiu bedu su virkinimu manau kad tai sukelia berimus, net vistiek neturiu tokios odos, ji tik atrodo geriau ne taip baisiai... taciau vistiek berimai atsiranda tie ances psuogeliai ir butent ant zandu, kakra, smakras ir nosis viskas normaliai, jokui pakitimu.... taigi as taip pat dar gydausi, tikriausiai labai jau uzsiterses organizmas, nes kankina nuovargis, mieguistumas...

nusipirk dar detox kit rinkini bus dvigubas poveikis
Atsakyti
bet tai taip keistai g.gif pas mane irgi padidėję liaukocitų. ir taip buvo ištisai vos ne 3 metus ( nuo 11 iki 13 svyruodavo) ir joki daktarai nerado ligų, jaučiausi ir jaučiuosi dabar puikiai, nieko neskauda. buvau nusiusta į klinikas vos ne vėžio ieškoti doh.gif bet paskui prieš antrą važiavimą pasitikrinau kraują ir viskas buvo netgi labai gerai tai daugiau ligų ir nebeieškojau smile.gif dabar visai neseniai tikrinausi kraują ir vėl 11 tų liaukocitų rodo, nors nieko blogo nejaučiu. gal tikrai kažkur vykstantis uždegimas man snukį bjauroja g.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 02 08, 14:24)
bet tai taip keistai   g.gif   pas mane irgi padidėję liaukocitų. ir taip buvo ištisai vos ne 3 metus  ( nuo 11 iki 13 svyruodavo) ir joki daktarai nerado ligų, jaučiausi ir jaučiuosi dabar puikiai, nieko neskauda. buvau nusiusta į klinikas vos ne vėžio ieškoti  doh.gif   bet paskui prieš antrą važiavimą pasitikrinau kraują ir viskas buvo netgi labai gerai tai daugiau ligų ir nebeieškojau smile.gif  dabar visai neseniai tikrinausi kraują ir vėl 11 tų liaukocitų rodo, nors nieko blogo nejaučiu. gal tikrai kažkur vykstantis uždegimas man snukį bjauroja  g.gif

Pas mane tas pats, bet jokiu tyrimu nedaro, sako nu gal koks uzdegimukas... tai vat pati lysiu i akis ir tegu ziuri, gal cia skrandis prisidejes ar virskinamasis koks uzdegimas...

http://www.holimed.l...mid,66/lang,lt/

gal kazka girdejote apie sia vilniuj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita25: 08 vasario 2012 - 12:29