Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

Sveikos,

kaip jau ir pasakojau anksciau, man ne perioralinis, bet vistiek pakankamai daug prisikentejau kai mane nugyde musu profesionalai...

Savaite laiko dziaugiuosi grazia oda smile.gif neitiketini rezultai paciu paprasciausiu keliu.. 2 proceduros kosmedijos centre pas nuostabia kosmetologe ir parinktos priemones tinkamos...
Procedura gydomoji su dumbliais, sildymais ir t.t. priemones ( tikrai nepigios) GER netic
pienelis, tonikas na ir kremas, sudetyje turintis kalna vitaminu, mineralu ir .t.t.t skirtas po rimtu dermatologiniu susirgimu...
vaikstau kasdien ir ziurineju i veidrodi negaliu patiketi kad mano odai tik tiek ir reikejo doh.gif doh.gif doh.gif
ji spindi, prilietus svelni be grubiu iskilimu ir t.t Negaliu patiketi tuo kas ivyko ir kad kelias pasirodo buvo toks trumpas....
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 04, 17:39)
Sveikos,
kaip jau ir pasakojau anksciau, man ne perioralinis, bet vistiek pakankamai daug prisikentejau kai mane nugyde musu profesionalai...

Savaite laiko dziaugiuosi grazia oda  smile.gif neitiketini rezultai paciu paprasciausiu keliu..  2 proceduros kosmedijos centre pas nuostabia kosmetologe ir parinktos priemones tinkamos...
Procedura gydomoji su dumbliais, sildymais ir t.t. priemones ( tikrai nepigios) GER netic
pienelis, tonikas na ir kremas, sudetyje turintis kalna vitaminu, mineralu ir .t.t.t skirtas po rimtu dermatologiniu susirgimu...
vaikstau kasdien ir ziurineju i veidrodi negaliu patiketi kad mano odai tik tiek ir reikejo  doh.gif  doh.gif  doh.gif
ji spindi, prilietus svelni be grubiu iskilimu ir t.t Negaliu patiketi tuo kas ivyko ir kad kelias pasirodo buvo toks trumpas....

o Jovita sveikinu!!!linkiu kad gyvenime neprisimintum tu blogu prisiminimu 4u.gif baltai pavydziu ir dziaugiuos uz tave!!!nepamirsk musu ir uzsuk i foruma pasipasakoti kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 04, 19:12)
o Jovita sveikinu!!!linkiu kad gyvenime neprisimintum tu blogu prisiminimu  4u.gif  baltai pavydziu ir dziaugiuos uz tave!!!nepamirsk musu ir uzsuk i foruma pasipasakoti kaip sekasi  4u.gif

Herpesas atsirades pries diena jau taip nebeliudina, tiek praejusi doh.gif dekui butinai pasidalinsiu kaip sekasi, o jus viska isbandykite 4u.gif nepasiduokite!!!
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 04, 18:34)
Herpesas atsirades pries diena jau taip nebeliudina, tiek praejusi  doh.gif dekui butinai pasidalinsiu kaip sekasi, o jus viska isbandykite  4u.gif nepasiduokite!!!

papasakok placiau kiek kainavo ir ka ten tau dare?? blush2.gif
Atsakyti
žandų kaitimas man dabar ldažnai užeina, nors bėrimo visai nebeliko tik labai nežymus niežuliukas(toks kutenimas) naktį kartais būna. O jums ar niežti?
Atsakyti
QUOTE(grima @ 2012 02 04, 18:50)
žandų kaitimas man dabar ldažnai užeina, nors bėrimo visai nebeliko tik labai nežymus niežuliukas(toks kutenimas) naktį kartais būna. O jums ar niežti?

pas mane berimu ant skruostu nera kolkas ir tikiuosi nebus,ir man ne skruostai dega ,o zandai pradedant nuo ausies palei zandikaulio apacia,bet kaip ziaurei uzkaistu tai daeina ir iki skruostu,bet tai naikinu dabar su impulsiniu lazeriu,tikiuosi isnyks nes niekad to nebuvo,cia pasekmes streso nes ziaurei stresavau kaip gyd aiskino,kad nuo streso prisitraukie arciau kraujagysles ir jos kaista nuo betkokio dirgiklio,man pagrinde tai nuo kokio nors jaudulio ar panikos,tik pagalvoji kad tik neuzkaisciau paima ir parausta doh.gif o niestet tai neniesti (tfiu tfiu tfiu) tik nemalonus deginantis jausmas. jeigu jum niesti pasidarykite tyrima del erkutes
Atsakyti
Man tai keista,kad mūsų gydytojai perioralinio dermatito priežasčių ieško būtinai vidaus organuose ar endokrininėje sistemoje. O paskaičius užsienietiškuose puslapiuose teigiama vienareiksmiškai: PD yra išsivysčiusių šalių liga , nes čia kremuose,prausikliuose, muiluose, šampūnuose naudojama labai daug petrolatų, sodiumų, laurylsulfatų ir panašių chemikalų, kurie ir sukelia įvairius odos sudirgimus, taip pat ir PD
Atsakyti
QUOTE(grima @ 2012 02 04, 20:44)
Man tai keista,kad  mūsų gydytojai perioralinio dermatito priežasčių ieško būtinai vidaus organuose ar endokrininėje sistemoje. O paskaičius užsienietiškuose puslapiuose teigiama vienareiksmiškai: PD yra išsivysčiusių šalių liga , nes čia kremuose,prausikliuose, muiluose, šampūnuose naudojama labai daug  petrolatų, sodiumų, laurylsulfatų ir panašių chemikalų, kurie  ir sukelia įvairius odos sudirgimus, taip pat ir PD

tie daktarai patys nezino nieko patikekit mano patirtim,as tiek daktaru praejau kad kiti tiek per savo gyvenima visa nepraeina,jeigu skaitet visa tema,ten parasyta mano istorija,net i vilniu is klp trenkiausi su viltim kad pagysiu...bet seip yra tiesos kad daugeli dermatitu sukelia skrandis ar zarnynas,daug kam rado pylori bakterija ,tai sugere vaistus ir praejo,arba zarnyna issivale ir praejo,pirmadieni ir as einu valytis zarnyna tai pasakysiu ar pades ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2012 02 02, 23:31)
manau dar teks pas reumatologa apsilankyti ! as nzn neturiu kur vaiku palikti jau ryt atakuociau savo gydytoja , nes manau eiles pas reumatologus

eilės pas reumatologus maždaug apie mėnesį, neseniai buvau Santariškėse
Atsakyti
QUOTE(grima @ 2012 02 05, 11:36)
eilės pas reumatologus maždaug apie  mėnesį, neseniai buvau Santariškėse

pas visus gyd dabar kazkodel eiles...as pas endokrinologa jau men irgi laukiu i endoschopa 3 savaites,ryt einu i zarnyno valyma(baisu biski)ir ginekologa
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 01, 19:45)
papasakok dar karteli kos buvo tavo gydymas ?pazesiu kaip bus po zarnu valymu ir endokrinologo,jei neppades sakau reiks imtis ir pragerti koki menesi po 2 doksiciklino ir suplino

as visiskoj nevilty... jau buvo uzgije, per diena ismete puslem visa veida... atrodau kaip raupsuota...ciortum tuos tepalus, su vienu sumaisus sluoksniavima netycia(ty uztepiau pradzioj antra sluoksni, poto pirma..) nudegino paakiu oda. rauksles belekaip atsirado ir tokia pavirsiui atsilupi odele biski. . dieta ir nepadeda daugiau, viena diena valgiau tik salotas ir vegetarini troskini ir isvare visa veida per kelias h...kas is to kad sugersiu vaistus, sutepsiu ,jei man vel ismetys staiga...jau peradedu pamirst ka reiskia sveika grazi oda.nezinau dabar tai as nevilty, galvoju mest sportus,viska ir neit is namu, kol susiklostys aplinkybes vaziuot is lietuvos kur silta...vasara man nebuna...nieko nebezinau...o gal spjaut i tai kaip atrodau ,nesidazyt,nebesirengt graziai ir gyvent sau nekreipdama demesio i raupsuota veida.nezinau...
ka as gydziaus.. tai kvieciu ir dar ten visokiu produktu atsisakymas mityboj...ivairus tepalai ir zoliniai vitaminai odai ar organizmo,kepenu valymui. tepalai:metronidazolis puse metu, zoliniai kazkoki dveji, elidelis, flucinaras.... gal cia ne tik nuo zarnyno , bet ir nuo nervu?
tikiuosi atsiras ryt vilties, susikaupsiu ir nueisiu pas gastroenterologa. nes dabar man beviltiska viskas atrodo
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 01, 17:42)
su cinku kremas kaip tik gerai,manau nieko blogo nepadarys.kas zinot kiek kainuoja maisto netoleravimo testas?gal zinot kur klp daro?nerandu info

maisto netoleravimo testas brangus reikalas... cia yra temele apie tai. klaipedoj nezinau , bet siaip bendram suspratimui imesiu ka as susirasius kaune:
1)1100lt(iki sausio 23d akcija-20proc)-150 produktu
http://www.naturalim...na.lt/lt/kainos

2)550 lt-50 produktų, 950 lt -100 produktų, 1300 lt-150 produktų, 1750 lt-200 produktų, 2050 lt- 250 produktų, 2450 lt-300 produktų,
http://www.ngc.lt/kainos.php

3)is tasku ranku tiria 350lt-200 produktu
http://www.biogrozis.lt/lt/kainos

4) 450-apie 50 produktu
Atliekamas vienas iš šių tyrimų (alcatA, alcatB, alcatC, alcatD), kurį pasirenkate. Šių tyrimų metu nustatinėjama, kokie produktai žmogui nėra tinkami, tačiau neatliekamas valymas, nesustatoma dieta.

ALCAT A
Obuoliai, miežiai, jautiena, brokoliai, kepimo mielės, bananai, juodieji pipirai, kopūstai, kantalupai, kazeinas, cukranendrės, morkos, kukurūzai, karvės pienas, žiediniai kopūstai, vištiena, cinamonas, kakava, kiaušinio baltymas, kiaušinio trynys, česnakai, gliutenas, citrinos, apelsinai, vynuogės, žalieji žirneliai, aviena, medvilnės sėklos, lapinės salotos, garstyčios, žemės riešutai, kiauliena, ryžiai, sojos pupelės, kriaušės, fruktozė, gliadinas, avižos, svogūnai, krevetės, saldžiosios bulvės, pomidorai, tunas, kalakutiena, aguročiai, braškės, vijoklinės pupelės, vanilė, kviečiai, baltosios bulvės.

ALCAT B
Migdolai, šparagai, avokadas, bazilikas, vaivorai, alaus mielės, briuselio kopūstai, Candida albicans, saldžiosios ceratonijos, anakardžio riešutai, salierai, vyšnios, moliuskai, kokoso riešutai, menkė, kava, krabas, spanguolės, agurkai, baklažanai, imbierai, ožkos pienas, greipfrutas, žalieji pipirai, otas, medus, apyniai, laimo citrinos, omaras, soros, grybai, alyvuogės, raudonėliai, petražolės, persikai, pekanas, margosios pupelės, slyvos, smiltyninis gyslotis (Psyllium), rugiai, lašiša, šukutės, sezamo sėklos, jūros ešerys, plekšnė, špinatai, juodoji/žalioji arbata, arbūzas, išrūgos.

ALCAT C
Abrikosai, artišokai, ešerys, laurų lapai, grvuogės, juodaakės pupelės, grikiai, kmynai, kajeno pipirai, avinžirniai, gvazdikėliai, kmyninis kuminas, datulės, krapai, antis, figos, sėmenys, juodalopė menkė, lazdyno riešutai, silkė, melionai, daržinės pupelės, kiviai, lęšiai, limos pupelės, salyklas, mangai, mėlynosios pupelės, muskato riešutai, austrės, papajos, paprikos, mėtos, pistacijos, moliūgai, ridikėliai, burokai, dažinis dygminas, šalavijas, sardinės, cukriniai runkeliai, saulėgrąžos, tapijoka, čiobreliai, upėtakis, ropės, veršiena, graikiniai riešutai, sykas.

ALCAT D
Braziliški riešutai, šamas, elniena, ančiuviai, anyžių sėklos, jautienos kepenys, juodieji serbentai, kininiai kopūstai, kardamonai, vaistinė ramunėlė, vėžiai, plekšnė, garbanotoji cikorija, šili pipirai, kalendros, kario prieskoniai, kinva, ankštinės pupelės, pankoliai, jalapeno pipirai, porai, makadamijos riešutai, lapiniai kopūstai, rusvadumbliai, saldymedis, skumbrė, klevų cukrus, tiesiosios pupelės, midijos, nektarinai, okra, fazanas, pastarnokai, kedro riešutai, granatai, kvietys spelta, lapinės salotos, rozmarinas, krokai (šafranas), avies pienas, putpelė, rabarbaras, agurotis, cukinija, kalmaras, mangoldas, kardžuvė, peletrūnai, ciberžolė, rėžiukas.

http://www.avevitakl...CFcovmAodVSjcnQ

5)1650lt-273 produktai imupro testas vilniuse(bet dabar nedaro kazkuriam laikui)
http://gera-sveikata...?page=kontaktai

reikia nueiti pas seimos gydytoja kad duotu psiuntimus pas:
is kraujo padaryt stafilokokas ,tada krauja priduodi del CRB(cia iskart kai pablogejimas reik)
pas alergologa issirasyt vaistus,kad isghert tam kartui kai isbere
pas gastrologa imant kiekybini ismatu paseli nustatoma kokiu bakteriju trukumas, del dibakteriozes(kitaip disbiozes) ir aplamai viskas salmonele, stafilokokas, Bifido ir Lacto bakterijos, e.koli ir kr.grybai ir t.t. bei zarna ryti ir helicobaktery pyliory bakterijas
endokrinologa skydliaukes hormonus
ginekologa lytiniai hormonai

Papildyta:
cia tas kru is ranku tasku, man asmeniskai nezinau ar opatikimas reikalas...juk gi ne siaip nori idomumo delei,bet man tai tiesiogiai speju sukelia alergijas. sake ten ir pigiau dar nei 350 eina susirast, uz 120 vos ne... tas kur 1100 tai ten pro testas, o tas kur 1650 tai impuro ten genetinis, naujesne technologija, ir rasyta nete daugiau apie ji uzsenietiskuose portaluose ir pan. mano mama susistacius ta uz 1100 , svoris zaibiskai nukrito(dabar jau kokia 15 kilu speju maziau sveria,isvis kudute beliko net valgydama trigubai didesnes porcijas nei paskirta) ir sveikata geresne zymiai. i ta uz 1100 ir 1640 ieina ir zarnyno valymai ir dietos sutatymai ri p[rieziura, i tas pigesnes tik produktus nustato... del tu is delnu tai nesidomejau, bet jei jau daryt tai as manau normaliai daryt, nes ten pvz ta kur uz 450 tai isvis neapsimoka, mazai produktu ir dar nieko nepriziuri. klaipedoj analogiski tyrimu variantai turetu buti...
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 04, 20:53)
tie daktarai patys nezino nieko patikekit mano patirtim,as tiek daktaru praejau kad kiti tiek per savo gyvenima visa nepraeina,jeigu skaitet visa tema,ten parasyta mano istorija,net i vilniu is klp trenkiausi su viltim kad pagysiu...bet seip yra  tiesos kad daugeli dermatitu sukelia skrandis ar zarnynas,daug kam rado pylori bakterija ,tai sugere vaistus ir praejo,arba zarnyna issivale ir praejo,pirmadieni ir as einu valytis zarnyna tai pasakysiu ar pades ar ne  doh.gif

nu man tai tikrai pagrinde is vidaus, nes tada logiskai mastant nebutu pagerejimu . pablogejimu ir pan...ir tada per kelias h ar nakti neismetytu viso veido puslem.plius as naudoju veidui plaut tai ten kur dermatitui tinka priemones, pasta ir be luoro, sampunas negauna salycio su veidu, cheminiu valikliu namie nera, skalbimo milteliai kudikiam skirti,minkstiklis irgi.
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 04, 17:39)
Sveikos,

Savaite laiko dziaugiuosi grazia oda  smile.gif neitiketini rezultai paciu paprasciausiu keliu..  2 proceduros kosmedijos centre pas nuostabia kosmetologe ir parinktos priemones tinkamos...
vaikstau kasdien ir ziurineju i veidrodi negaliu patiketi kad mano odai tik tiek ir reikejo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Jovita butu malonu , kad parasytum tu priemoniu skirtu specialiai dermatitiniam veidui pavadinimus:). bent jau gal skausma ir niezuli nuimtu...
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 04, 09:38)
gal kas bandet?

nebandziau, bet daug girdejau apie juso ,kad skiria prie tu dermatitu... dabaigsiu gert ka turiu, ir juos bandysiu... nes man aplamai reikia organizma valyti del bendros savijautos irgi...
Papildyta:
QUOTE(natur @ 2012 02 01, 21:47)
gali pabandyti pasiteirauti toks tyrimas manau atliekamas SORPO privaciai, bent vaikui savo darem misriai paletei, tad kaina pries 5 metus buvo ~200 lt. yra paletes tik maistui.
Dar placiau del alergijos teiraukites savo gydytojos gal poliklinika turi pasirasiusios sutarti su privacia poliklinika SALVIJA, joje dirba gyd. alergologe Sivickiene.
As testa alergijos taip pat esu dariusis, tik nepamenu kelintais metais,  Jurininku ligonines poliklinikoje , nepamenu kai ten gavau nukreipima ir tad man meginiai ant odos sureagavo i krakmola. pamenu kazka kaip per ruka kad nesiausi produktus riesutus, ta pacia bulve, dar kazka ir dare ibrezimus ant odos ir dejo tuos produktus ir vel reakcija buvo i krakmola.

dabar klinikose irgi 200 litu tas alergijai...bet keik ten ir ko ten ieeina nezinau. o tai kiek ten tu produktu buna? tai kam daryt maisto toleravimo jei galima sita alergini pasidaryt? idomu kas kaip ten su jais...reikes pasidomet.gal jus zinot?
Atsakyti

reikia laukti pegerejimo...gal tada atsiras vel vilties kazka daryt... siandien net edu beleka nes vistiek jau sakes
Papildyta:
samyra, google neradau kas daro klaipedoj testa ta ... as tau siulau paskambint i koki didesni naturalios medicinos centra klaipedoje ir pasiteirauti ar zino kur teikiama tokia paslauga klpd. jei nezinod, dar i kita paskambint... klaipeda gi nera maza, turetu but kazkur juk, tik matyt nesireklamuoja normaliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 06 vasario 2012 - 00:21