Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(natur @ 2012 02 02, 18:27)
na smagu tada kad bent viena galima atmesti.
sekmes tau rytoj  mirksiukas.gif

galetu surast nuo ko nes jei neras as neissivaizduoju kur kreiptis ir ka daryti,kaip gydytis
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 02, 19:01)
galetu surast nuo ko nes jei neras as neissivaizduoju kur kreiptis ir ka daryti,kaip gydytis

manau dar teks pas reumatologa apsilankyti ! as nzn neturiu kur vaiku palikti jau ryt atakuociau savo gydytoja , nes manau eiles pas reumatologus
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2012 02 02, 22:31)
manau dar teks pas reumatologa apsilankyti ! as nzn neturiu kur vaiku palikti jau ryt atakuociau savo gydytoja , nes manau eiles pas reumatologus

gerai kad vaikuciai yra tai yra kur nukreipti mintis,mane uzpuole dabr si beda tai negaliu net pastoti nuo tu stresu o taip norisi,man pradeda bert smakra ,kakta irgi kazkokiais spuogais visa susaudytaaplink vokus,jau buvo rezultatas pries koki menesi visai neblogas kaip fotkinausi o dabar atrodo viskas nuo pradziu tik trigubai baisiau,is kur semtis jegu nezinau...
Atsakyti
dar pamirsau pasakyti,snd nubegau nusipirkau homeopatiniu lasiuku detox-kit,cia tipo valo toksinus ir t.t tai pazesim gal pageres(juos pirkau nes niekaip daug metu negaliu atsikratyt spuogu nuo kaktos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 03, 16:23)
dar pamirsau pasakyti,snd nubegau nusipirkau homeopatiniu lasiuku detox-kit,cia tipo valo toksinus ir t.t tai pazesim gal pageres(juos pirkau nes niekaip daug metu negaliu atsikratyt spuogu nuo kaktos  doh.gif

aga maciau tokius homeopatinej vaistinej
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2012 02 04, 00:18)
aga maciau tokius homeopatinej vaistinej

gal kas bandet?
Atsakyti
Šiaip manau, jei pastotum, tai bent jau nėštumo laikotarpiui atsikratytom to brudo, nes ne vienaminėjo, kad per nėštumą ir keli ėnesiai po jo praeina wink.gif

QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 02, 23:30)
gerai kad vaikuciai yra tai yra kur nukreipti mintis,mane uzpuole dabr si beda tai negaliu net pastoti nuo tu stresu o taip norisi,man pradeda bert smakra ,kakta irgi kazkokiais spuogais visa susaudytaaplink vokus,jau buvo rezultatas pries koki menesi visai neblogas kaip fotkinausi o dabar atrodo viskas nuo pradziu tik trigubai baisiau,is kur semtis jegu nezinau...

Papildyta:
Neišsigąsk, kad gali padaugėti spuogų, nes kai valos pat žinai, kad daugėja wink.gif

QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 03, 16:23)
dar pamirsau pasakyti,snd nubegau nusipirkau homeopatiniu lasiuku detox-kit,cia tipo valo toksinus ir t.t tai pazesim gal pageres(juos pirkau nes niekaip daug metu negaliu atsikratyt spuogu nuo kaktos  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 02 04, 10:19)
Šiaip manau, jei pastotum, tai bent jau nėštumo laikotarpiui atsikratytom to brudo, nes ne vienaminėjo, kad per nėštumą ir keli ėnesiai po jo praeina wink.gif
Papildyta:
Neišsigąsk, kad gali padaugėti spuogų, nes kai valos pat žinai, kad daugėja wink.gif

taip ,zinau ir jau snd daugiau spuogu ant smakro ir kaktos doh.gif na gal pageres,dar tepu skinoren krema tai gal pavyks issinaikint,pirmadieni dar klizma statys tai dar svaresne busiu,man tie spuogai visad budavo ant kaktos,vienu momentu radau tinkama krema rasos su aha rugstim tai buvo pranyke,tai dziaugiausi ,o kaip pd atejo ir negalejau niekuom tepti vel priviso ,ir dar dabar oda balta ir jie tokie raudoni atrodo kad vajezau,ir dar nuo skinoreno raso,kad po poros dienu gali pasunket tai nzn kaip toliau bus,sakau kazkas prakeike gatvei matyt ir tokia vaikstau.
Atsakyti
Dvi ziemas paeiliui mane irgi buvo uzpuoles sitas dermatitas. Pirma karta man paskyre doksiciklina kaps. 24 dienas, tepti eritromicino tepalu ryte, vakare ir dar naciai tokia plaktinele:

Ychtyoli 0,25
Zinc
Talci aa 5.0
0leum helianthi(saulegrazu aliejus) 25,0

Veida valyti atsaldyta nestipria juodaja arbata(kai uzeina stiprus paraudimo priepuoliai labai gerai padeda sios arbatos pavilgai ). Juodoji arbata veikia priesuzdegimiskai, tinka ir akims.
Siemet , kai paumejo antra karta, gydausi be antibiotiku, tik tepalais ir arbatos pavilgais . Gal but man nebuvo taip stipriai kaip jums .bet atrodo veikia gerai,jau aprimo per 3 menesius

Atsakyti
QUOTE(grima @ 2012 02 04, 12:57)
Dvi ziemas paeiliui  mane irgi  buvo uzpuoles sitas dermatitas. Pirma karta man paskyre doksiciklina kaps.  24 dienas, tepti eritromicino tepalu ryte, vakare ir dar naciai tokia plaktinele:

Ychtyoli 0,25
Zinc
Talci aa  5.0
0leum helianthi(saulegrazu aliejus) 25,0

Veida valyti atsaldyta nestipria juodaja arbata(kai uzeina stiprus paraudimo priepuoliai labai gerai padeda sios arbatos pavilgai ). Juodoji arbata veikia priesuzdegimiskai, tinka ir akims.
Siemet , kai paumejo antra karta, gydausi be antibiotiku, tik tepalais ir arbatos pavilgais . Gal but man nebuvo taip stipriai  kaip jums .bet atrodo veikia gerai,jau aprimo per 3 menesius

o kuriose vietose berimai?neieskojot priezasciu viduj?as va jau laukiu antradienio,kad suzinoti kepenu ir kasos fermentu rezultatus,gal jie ka parodys,ir dar endokrinologas ir ginekologas laukia.o jum grynai tik ziema buna?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 04, 14:36)
o kuriose vietose berimai?neieskojot priezasciu viduj?as va jau laukiu antradienio,kad suzinoti kepenu ir kasos fermentu rezultatus,gal jie ka parodys,ir dar endokrinologas ir ginekologas laukia.o jum grynai tik ziema buna?

Pirmi bėmai atsirado užpraeitą vasarą, stipriai paūmėjo lapričio mėnesį, tada ir pradėju gydytis. Man berimai bųna apie burną: ant smakro ir skruostų. Akių pas mane nesiekia. Arbata vilgau akis tik todėl, kad yra kažkoks akių sausumas, paraudimas.Pas mane kaip minėjau dermatitas dar nėra labai stiprus. Priežasčių neieškojau, žadu eiti pas endokrinologą, ateity gal žarnyne ieškosiu priežasčių. Įtariu, kad man viskas prasidėjo nuo Faberliko drėkinančio kremo, nes kai tik pradėjau jį naudoti taip ir pradėjo atsirasti bėrimų mazgeliai. Internete skaičiau, kad perioralinis dermatitas gali atsrasti nuo drėkinančių kremų ir nuo fluoro garų dantų pastose. Dabar pastą naudoju be fuoro, veidui tik natųralius aliejus
Atsakyti
QUOTE(grima @ 2012 02 04, 16:36)
Pirmi bėmai atsirado užpraeitą vasarą, stipriai paūmėjo lapričio mėnesį, tada ir pradėju gydytis. Man berimai bųna apie burną: ant smakro ir skruostų. Akių pas mane nesiekia. Arbata vilgau akis tik todėl, kad yra kažkoks akių sausumas, paraudimas.Pas mane kaip minėjau dermatitas dar nėra labai stiprus. Priežasčių  neieškojau, žadu eiti pas endokrinologą, ateity gal žarnyne ieškosiu  priežasčių. Įtariu, kad man viskas prasidėjo nuo Faberliko  drėkinančio kremo, nes kai tik pradėjau jį naudoti taip ir pradėjo atsirasti bėrimų mazgeliai.  Internete skaičiau, kad perioralinis dermatitas gali atsrasti nuo drėkinančių kremų ir nuo  fluoro garų  dantų pastose. Dabar pastą naudoju be fuoro, veidui  tik natųralius aliejus

na tikrai patariu eit ieskot problemos is kur atsirado,nes man buvo 3 mazi spuogeliukai prie nosies ,o dabar kyla aplink akis ,smakre,aplink nosi is abieju pusiu ,kakta visa susaudyta(tik nzn ar pd prie to prisidejo) vokai kazkokie nesveiki,dar + zandai kaisti pradejo,nu krc gyvenimo ner..tai pradejau vaiksciot per gydytojus aisku nieko kol kas neranda,kaip mano uosvine sako eini komisija kaip i kosmosa skristum doh.gif dabar valau organisma ,gal kiek pades
Atsakyti