Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 01 26, 17:12)

oi aciu susirasysiu cia tuos kosminius pavadinimus bakteriju  ant lapuko ir eisiu pas daktare.sakysiu va tirkit... o pas kokia eit? seimos daktare ir prasyt kas siuntinetu ar kokia?

sveikos merginos, ziuriu liudnai laikotes.
mano padetis irgi ne is linksmuju pradejau gerti antibijotikus, nes kaip pasakius nebegalejau tverti ir griebiausi siaudo (susirgo abu vaikai pasigavom Roto teko gulti i ligonine)
dabar rasau ka darau
is gydytojos paskirta:
1) antibijotikas DOXYCYCLIN TC 100mg2 dezutes po 10 kietu kapsuliu, vadinas po pusryciu trucysiu save 20 dienu tomis tabletemis.
2) atntibijotikas 7 dienas, ir ta diena nuo grybelio( maksties) 1kapsule FLUCONAZOL NYCOMED 150mg.
vel 1 dienas antibijotikas vel fluconazol 1 kapsule.
3) odai tepti israse ROZEX tepalo/gelio (veiklioji medziaga metronidazolum) 2 x d.
bet neiskenciu persti oda tad tas vietas dar tepu vaiko kremu su cinku nuo issutimo.
Atsakyti
su cinku kremas kaip tik gerai,manau nieko blogo nepadarys.kas zinot kiek kainuoja maisto netoleravimo testas?gal zinot kur klp daro?nerandu info
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 26, 16:49)
labuka,o tau vokai kaip atrodydavo?papasakok placiau nes as jau nebesuprantu kas man per brudas

Atrodydavo raudoni, paburkę, lyg bučiau katik gerai į akis gavusi, taip pat skausmingi, susiraukšlėję ir nuo visų tepalų ir nuo tų alergijų, tikrai baisiai atrodžiau, buvo gyvenime dienų, kai antiek užtinus buvau, kad net nieko matyt pro vokus nėjo, teko kelias dienas pragulėt lovoj, nes neįmanoma nei ką daryt nei kur eiti. Tikrai baisu buvo, plius dar visi eksperimenatai su vaistais, na bet kolkas viskas normaliai, tik nežinia kaip bus, kai atšils ėl, nes man atrodo, kad aš iš tos pusės, kuriai šviesa ne padeda, o kenkia, negydo manęs saulė sad.gif
Atsakyti
Va va ramumo laikotarpiu ir aš taip atrodžiau smile.gif)

QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 01 31, 22:36)
bandau ikelt pagal sita paaiskinima:" einam į www. radikal.ru ten spaudžiame mygtuką "Pasirinkti" ir pc susirandam savo nuotrauką. tada pazymim pirmą langiuką varnele ir pataisom skaičiukus į 640 px ( bet man tai duoda automatiškai) ir spaudžiam mėlyna langiuką "Zagruzyt" ir tada išmeta po apačia daug spalvotų linkų. tai manrodos antra spalvota nuoroda po pavadinumu "kartynka v tekste" tą linką paryškinat mėlynai ir savo žinutėje sm nukopijuojate tą nuorodą ir automatiškai jūsų atsakyme atsiras nuotrauka.? "
as ne bum bum rusiskai..bet berods viska padariau .nerodo nieko ane?

je je clap_1.gif  kazkas gavos. tai va zodziu cia ramumos laikotarpiu, kada as dar palyginus patenkinta. kitom ir tiek butu siaubas, bet siaip kai pablogejimas tai tos dems pasidaro vysnines spalvos.

Papildyta:
Kas čia per žvakutės, kaina ir kaip jos veikia blush2.gif g.gif ?

QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 01, 12:16)
as vakar pabandziau tokias zvakutes valymui, irgi vaistininke sake geriau nei klizma, bet eina jos pogalais, kokia nesamone  ... ir zarnas gali isgrauzt.zinau dar tokia buna vienkartine klizma su skysciu kazkokiu specialiu ir namie ja statyt gali. tai ta reikes pabandyt...gyvenime nedariau jokiu valymu, gal skamba ziauriai, bet jau kai nori veida turet kaip zmogaus, tai jau daug kam pasiruosus...nu ir jei jau statysiuos maisto toleravima, tai ten man atrodo uz ta pacia suma iseina pravalymai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 07 vasario 2012 - 17:01
QUOTE(Deimiliux @ 2012 02 01, 19:14)
Atrodydavo raudoni, paburkę, lyg bučiau katik gerai į akis gavusi, taip pat skausmingi, susiraukšlėję ir nuo visų tepalų ir nuo tų alergijų, tikrai baisiai atrodžiau, buvo gyvenime dienų, kai antiek užtinus buvau, kad net nieko matyt pro vokus nėjo, teko kelias dienas pragulėt lovoj, nes neįmanoma nei ką daryt nei kur eiti. Tikrai baisu buvo, plius dar visi eksperimenatai su vaistais, na bet kolkas viskas normaliai, tik nežinia kaip bus, kai atšils ėl, nes man atrodo, kad aš iš tos pusės, kuriai šviesa ne padeda, o kenkia, negydo manęs saulė sad.gif

papasakok dar karteli kos buvo tavo gydymas ?pazesiu kaip bus po zarnu valymu ir endokrinologo,jei neppades sakau reiks imtis ir pragerti koki menesi po 2 doksiciklino ir suplino
Atsakyti
Na gėriau 20 dienų doksiciklino pilną tabeletę ( nes kai kurios geria pusę ryte pusę vakare, kad mažiau vimdytų ir pan, bet man jau dzin buvo) ir metradinazolio tabletes vieną ryte ir dar vieną vakare irgi 20 dienų. Plius tepiau su metradinazolio tepalu, stengiaus neplaut su vandeniu ir tiek. Plius įsimylėjau, ir pagyjau kaip tik, kai meilė pasibeldė biggrin.gif P. S. Čia tik pastebėjimas biggrin.gif

QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 01, 19:45)
papasakok dar karteli kos buvo tavo gydymas ?pazesiu kaip bus po zarnu valymu ir endokrinologo,jei neppades sakau reiks imtis ir pragerti koki menesi po 2 doksiciklino ir suplino

Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 02 01, 19:50)
Na gėriau 20 dienų doksiciklino pilną tabeletę ( nes kai kurios geria pusę ryte pusę vakare, kad mažiau vimdytų ir pan, bet man jau dzin buvo) ir metradinazolio tabletes vieną ryte ir dar vieną vakare irgi 20 dienų. Plius tepiau su metradinazolio tepalu, stengiaus neplaut su vandeniu ir tiek. Plius įsimylėjau, ir pagyjau kaip tik, kai meilė pasibeldė biggrin.gif P. S. Čia tik pastebėjimas biggrin.gif

na tai fainai tau,o as jau 10 metu myliu ir ligos tokios kimba,ir dar + zandu raudonis islindo is vis pasaka doh.gif o metronidozolio tabletes cia suplin gerei?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 01, 17:42)
su cinku kremas kaip tik gerai,manau nieko blogo nepadarys.kas zinot kiek kainuoja maisto netoleravimo testas?gal zinot kur klp daro?nerandu info

gali pabandyti pasiteirauti toks tyrimas manau atliekamas SORPO privaciai, bent vaikui savo darem misriai paletei, tad kaina pries 5 metus buvo ~200 lt. yra paletes tik maistui.
Dar placiau del alergijos teiraukites savo gydytojos gal poliklinika turi pasirasiusios sutarti su privacia poliklinika SALVIJA, joje dirba gyd. alergologe Sivickiene.
As testa alergijos taip pat esu dariusis, tik nepamenu kelintais metais, Jurininku ligonines poliklinikoje , nepamenu kai ten gavau nukreipima ir tad man meginiai ant odos sureagavo i krakmola. pamenu kazka kaip per ruka kad nesiausi produktus riesutus, ta pacia bulve, dar kazka ir dare ibrezimus ant odos ir dejo tuos produktus ir vel reakcija buvo i krakmola.
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2012 02 01, 21:47)
gali pabandyti pasiteirauti toks tyrimas manau atliekamas SORPO privaciai, bent vaikui savo darem misriai paletei, tad kaina pries 5 metus buvo ~200 lt. yra paletes tik maistui.
Dar placiau del alergijos teiraukites savo gydytojos gal poliklinika turi pasirasiusios sutarti su privacia poliklinika SALVIJA, joje dirba gyd. alergologe Sivickiene.
As testa alergijos taip pat esu dariusis, tik nepamenu kelintais metais,  Jurininku ligonines poliklinikoje , nepamenu kai ten gavau nukreipima ir tad man meginiai ant odos sureagavo i krakmola. pamenu kazka kaip per ruka kad nesiausi produktus riesutus, ta pacia bulve, dar kazka ir dare ibrezimus ant odos ir dejo tuos produktus ir vel reakcija buvo i krakmola.

as alergijas dariausi pries koki pusmeti tai maistui nealergiska ,bet reik visvien ta netoleravima pasidaryt gal ir maistas kazkiek duoda savo,seip as laikausi negeriu kavos juod arbatos vien tik zalia ,jokiu limonadu saldumynu(leidziu sau tik kukuruzu lazdeles paprastas)labiau valgau darzoves ryzius ,kiekviena ryta avizine kose,tai numeciau nemazai kg,***** kaip sunku kai nzn nuo ko va tas sunkiausiai
Atsakyti
Nea čia jos taip ir vadinas METRONIDAZOLAS, po 500mg per dieną.

QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 01, 21:07)
na tai fainai tau,o as jau 10 metu myliu ir ligos tokios kimba,ir dar + zandu raudonis islindo is vis pasaka doh.gif o metronidozolio tabletes cia suplin gerei?

Atsakyti
sveikos,gavau atsakyma ismatu tai nieko nerasta ismatos puikios jokiu grybu bakteriju blogu nera ,ryt vaziuoju vel priduoti krauja ant kasos ir kepenu fermentu,o jei ten nieko neras liks lytiniai hormonai ir viskas,jeigu ten nieko tai nzn nuo ko mane tas brudas apstojo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 02, 14:59)
sveikos,gavau atsakyma ismatu tai nieko nerasta ismatos puikios jokiu grybu bakteriju blogu nera ,ryt vaziuoju vel priduoti krauja ant kasos ir kepenu fermentu,o jei ten nieko neras liks lytiniai hormonai ir viskas,jeigu ten nieko tai nzn nuo ko mane tas brudas apstojo sad.gif

na smagu tada kad bent viena galima atmesti.
sekmes tau rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti