QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 23:01)
ir paakiu netepk su metronidozoliu gali tik pataskuoti taip ant spuogeliu,geriau tepk su kokiu vitela,as prisitepliojau su metrosa geliu kad visi paakiai susirauklejo ir dabar nzn ka daryti,kaip skauda ar degina dek ramuneliu kompresus karsti istrauks ir truputi pabalins as tai ant viso veido darau ,kas vakara,o ka tau dermatologas sake??ir kiek laiko jau taip tau?
metronidazoliu tepiau puse metu, nieko nepadeda...tada kai tepdavau nebudavo voku. tik barzda ir salia nosies, dabar atvirksciai pasidare, aplink akis blogiausia...man 2 -3 kazkur metai, vasara dingsta, o pablogejimas tai koki 5 menesiai. na seniau tiek nebudavo tu demiu, ir nebudavo taip kad jos ziauriai ryskios buna. pamatytumet mane kai visai blogai, tai pagalvotumet kad sumusta bunu:(... o as kai buvau pas grusauska tai nebudavo taip blogai, jis dave metranidazoli ir sake jei bus blogejimas antibiotikus rasys. temoiu be ju, nes jie vistiek nepasalins priezasties ir nenoriu ju gert. o dabar meciau salin visus tepalus cheminius, tepu zoliniu kazkokiu, silpnai jis padeda, bet negaliu ziuret i rauksles nuo tu cheminiu, o dar kapiliarai pradejo mustis
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 23:05)
tu is pradziu eik tyrimus pasidaryk,gal tau ta helio bakterija ir usteks sugert vaistus ir praeis,as taip norejau kad man ta suda rastu ir viskas dingtu
aciu , butinai pasidarysiu. mano sarase tada numeris vienas:mitybos testas ir ta bakterija...jei jau tikrai buna ji sukelineja ir uztektu ja panaikint.