Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 22:56)
tai kaip zarnynas uzterstas tai gerosios bakterijos ten nesiveisia,o po valymo tai israso geruju bakteriju,na as nebezinau ka man daryti meginu viska

ir paakiu netepk su metronidozoliu gali tik pataskuoti taip ant spuogeliu,geriau tepk su kokiu vitela,as prisitepliojau su metrosa geliu kad visi paakiai susirauklejo ir dabar nzn ka daryti,kaip skauda ar degina dek ramuneliu kompresus karsti istrauks ir truputi pabalins as tai ant viso veido darau ,kas vakara,o ka tau dermatologas sake??ir kiek laiko jau taip tau?
Atsakyti
as nuo tu prakeiktu tepalu pasenau trim metais...man jie ziauriai daro rauksles o tos demes sausina oda...siaip as irgi baigiu isprotet, dalinuos ka zinau, va bandysiu daryt ko dar nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 01 31, 23:00)
dieta dieta  organizmo valymas...  as tai darau, bet vistiek nepadeda, matyt per mazai darau. nu pasitart siulau su vaistininke pamineti apie furlac ir zarnyno valyma centre ka pasakys...as tai stengiuos,kad neuzistovetu zarnyne niekas, bet irgi reikes pradet statytis klizmas ir badaut arba ant vaisiu 36h i savaite,nu tipo dieta viena diena ir valyma padaryt...bet nezinau ar prisiversiu...zinau kad man reikia ant dar grieztesnes dietos sest. ir jo gal kita savaite irgi reikes su furlacu pasidaryt valyma

tu is pradziu eik tyrimus pasidaryk,gal tau ta helio bakterija ir usteks sugert vaistus ir praeis,as taip norejau kad man ta suda rastu ir viskas dingtu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 23:01)
ir paakiu netepk su metronidozoliu gali tik pataskuoti taip ant spuogeliu,geriau tepk su kokiu vitela,as prisitepliojau su metrosa geliu kad visi paakiai susirauklejo ir dabar nzn ka daryti,kaip skauda ar degina dek ramuneliu kompresus karsti istrauks ir truputi pabalins as tai ant viso veido darau ,kas vakara,o ka tau dermatologas sake??ir kiek laiko jau taip tau?

metronidazoliu tepiau puse metu, nieko nepadeda...tada kai tepdavau nebudavo voku. tik barzda ir salia nosies, dabar atvirksciai pasidare, aplink akis blogiausia...man 2 -3 kazkur metai, vasara dingsta, o pablogejimas tai koki 5 menesiai. na seniau tiek nebudavo tu demiu, ir nebudavo taip kad jos ziauriai ryskios buna. pamatytumet mane kai visai blogai, tai pagalvotumet kad sumusta bunu:(... o as kai buvau pas grusauska tai nebudavo taip blogai, jis dave metranidazoli ir sake jei bus blogejimas antibiotikus rasys. temoiu be ju, nes jie vistiek nepasalins priezasties ir nenoriu ju gert. o dabar meciau salin visus tepalus cheminius, tepu zoliniu kazkokiu, silpnai jis padeda, bet negaliu ziuret i rauksles nuo tu cheminiu, o dar kapiliarai pradejo mustis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 23:05)
tu is pradziu eik tyrimus pasidaryk,gal tau ta helio bakterija ir usteks sugert vaistus ir praeis,as taip norejau kad man ta suda rastu ir viskas dingtu  doh.gif

aciu , butinai pasidarysiu. mano sarase tada numeris vienas:mitybos testas ir ta bakterija...jei jau tikrai buna ji sukelineja ir uztektu ja panaikint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 31 sausio 2012 - 22:18
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 01 31, 23:11)
metronidazoliu tepiau puse metu, nieko nepadeda...tada kai tepdavau nebudavo voku. tik barzda ir salia nosies, dabar atvirksciai pasidare, aplink akis blogiausia...man 2 -3 kazkur metai, vasara dingsta, o pablogejimas tai koki 5 menesiai. na seniau tiek nebudavo tu demiu, ir nebudavo taip kad jos ziauriai ryskios buna. pamatytumet mane kai visai blogai, tai pagalvotumet kad sumusta bunu:(... o as kai buvau pas grusauska tai nebudavo taip blogai, jis dave metranidazoli ir sake jei bus blogejimas antibiotikus rasys. temoiu be ju, nes jie vistiek nepasalins priezasties ir nenoriu ju gert. o dabar meciau salin visus tepalus cheminius, tepu zoliniu kazkokiu, silpnai jis padeda, bet negaliu ziuret i rauksles nuo tu cheminiu, o dar kapiliarai pradejo mustis doh.gif

taip taip drauge...man irgi prasidejo viskas nuo nosies paskui aplink akis o dabar ant zandu kapiliarai arti odos tai jie nuo bet ko dega!!!taip atsidaro prakeiktas veido raudonis ir dabar leidziu pinigus lazeriams doh.gif as tai gerciau vietoj taves antibiotikus nes padeda jie ,tik reikia gerti taisiklingai
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 23:17)
taip taip drauge...man irgi prasidejo viskas nuo nosies paskui aplink akis o dabar ant zandu kapiliarai arti odos tai jie nuo bet ko dega!!!taip atsidaro prakeiktas veido raudonis ir dabar leidziu pinigus lazeriams  doh.gif as tai gerciau vietoj taves antibiotikus nes padeda jie ,tik reikia gerti taisiklingai

tai bet jie tam kart kol geri sutvarko problema, priezastis tai nedinsgta, tai kas is to... tai as irgi su lazeriu dabar kapiliarus naikinu, siaip sake ne nuo tepalu jie atsirado, butu vistiek islinde po 5 metu, bet galejo ir paskatint greiciau kad islindo...bet dar tik virsuneles kapiliaru prie nosies, tai gaudo jas su lazeriu.
Papildyta:
man dabar net nosies snervese ilindes tas dermatitas buna... po biski naujas vietas randa...nu zodziu as kazkaip pati bandziau daugiau, valydama organizma, kazkokius ten vitaminus valancius oda gerdama,tepalus tepdama, bet matau nieko nebus ir reiks eit per daktarus, kad ieskotu priezasties dar kazkokios nei uzterstumas ir duotu chemijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 31 sausio 2012 - 22:22
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 01 31, 23:35)
tai bet jie tam kart kol geri sutvarko problema, priezastis tai nedinsgta, tai kas is to... tai as irgi su lazeriu dabar kapiliarus naikinu, siaip sake ne nuo tepalu jie atsirado, butu vistiek islinde po 5 metu, bet galejo ir paskatint greiciau kad islindo...bet dar tik virsuneles kapiliaru prie nosies, tai gaudo jas su lazeriu.
Papildyta:
man dabar net nosies snervese ilindes tas dermatitas buna...  po biski naujas vietas randa...nu zodziu as kazkaip pati bandziau daugiau, valydama organizma, kazkokius ten vitaminus valancius oda gerdama,tepalus tepdama, bet matau nieko nebus ir reiks eit per daktarus, kad ieskotu priezasties dar kazkokios nei uzterstumas ir duotu chemijos

na taip reik ieskoti bet as savo atveju nemanau kad surastu,o apie vaistus tuos furac tai klausiau sake jis nevalo o tik vidurius paleidzia,o kaip daro valyma su klyzma tai issivalo zarnyno sieneles,,sugeri gerasias bakterijas ir zarnynas pradeda idealiai funkcionuoti,mano kakta yra problematiska dar,ten visada beria spuogeliais o ypac pries mm,tai dabar susaudyta sedziu,po valymo dar noriu apsilankyti pas homeopata gal jis ka pades....
Atsakyti
labas rytas panos.

atsikeliau su paausyje ištinusiu limfmazgiu, persigandau juodai. rodos net ta pusė veido patinus, bet nieko neskauda. tai iš pat ryto nulekiau į kliniką bent pirminį kraujo tyrimą pasidaryti ant greičiaus. Na ir taip su seselėm išsikalbėjom apie tą h. pylori bakteriją. tai sako pasidaryk tiesiog kraujo testą dėl antikūnių kraujyje ir bus aišku ar turi tu tą bakteriją ar ne, nes vien del to tai žarnos ryti nereikia. tai ir pasidariau prie to pačio. na ir ką- nerodo kraujas kad tą bjaurastį turėčiau. taigi, bėda mano bent jau ne šioje bakterijoje. dar sakė, kad tą bakteriją naikina labai stipriais antibais, sakė nemažai žmonių negali jų vartoti, nes sukelia vėmimą ir viduriavimą, labai blogai jaučiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 01 vasario 2012 - 09:27
QUOTE(axioma @ 2012 02 01, 10:26)
labas rytas panos.

atsikeliau su paausyje ištinusiu limfmazgiu, persigandau juodai. rodos net ta pusė veido patinus, bet nieko neskauda. tai iš pat ryto nulekiau į kliniką bent pirminį kraujo tyrimą pasidaryti ant greičiaus. Na ir taip su seselėm išsikalbėjom apie tą h. pylori bakteriją. tai sako pasidaryk tiesiog kraujo testą dėl antikūnių kraujyje ir bus aišku ar turi tu tą bakteriją ar ne, nes vien del to tai žarnos ryti nereikia. tai ir pasidariau prie to pačio. na ir ką- nerodo kraujas kad tą bjaurastį turėčiau. taigi, bėda mano bent jau ne šioje bakterijoje. dar sakė, kad tą bakteriją naikina labai stipriais antibais, sakė nemažai žmonių negali jų vartoti, nes sukelia vėmimą ir viduriavimą, labai blogai jaučiasi.

tai va axioma ieskosim bedu kitur,nusifotkink idek foto kokia esi pazesim tave
Atsakyti
lotuliukas.gif jei nuo pažiūrėjimo padėtų tai aš ne tik snukį parodyčiau. Dabar pas mane pagerėjimas, oda lygi be pūslelių tik ružava dėmė yra. bet tai patempus odą matosi daugybė smulkučių kapiliarų tai speju, kad tą ružavumą duoda tas kraujagyslių tinklas. na labai gerai būtų su IPŠ ten prasieiti, ale neapsisprandžiu ko šį mėnesį labiau noriu- ar procedūros ar elipsinio treniruoklio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 02 01, 09:23)
na taip reik ieskoti bet as savo atveju nemanau kad surastu,o apie vaistus tuos furac tai klausiau sake jis nevalo o tik vidurius paleidzia,o kaip daro valyma su klyzma tai issivalo zarnyno sieneles,,sugeri gerasias bakterijas ir zarnynas pradeda idealiai funkcionuoti,mano kakta yra problematiska dar,ten visada beria spuogeliais o ypac pries mm,tai dabar susaudyta sedziu,po valymo dar noriu apsilankyti pas homeopata gal jis ka pades....

as vakar pabandziau tokias zvakutes valymui, irgi vaistininke sake geriau nei klizma, bet eina jos pogalais, kokia nesamone ... ir zarnas gali isgrauzt.zinau dar tokia buna vienkartine klizma su skysciu kazkokiu specialiu ir namie ja statyt gali. tai ta reikes pabandyt...gyvenime nedariau jokiu valymu, gal skamba ziauriai, bet jau kai nori veida turet kaip zmogaus, tai jau daug kam pasiruosus...nu ir jei jau statysiuos maisto toleravima, tai ten man atrodo uz ta pacia suma iseina pravalymai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 01 vasario 2012 - 11:19
QUOTE(axioma @ 2012 02 01, 11:37)
lotuliukas.gif    jei nuo pažiūrėjimo padėtų tai aš ne tik snukį parodyčiau. Dabar pas mane pagerėjimas, oda lygi be pūslelių tik ružava dėmė yra. bet tai patempus odą  matosi daugybė smulkučių kapiliarų tai speju, kad tą ružavumą duoda tas kraujagyslių tinklas. na labai gerai būtų su IPŠ ten prasieiti, ale neapsisprandžiu ko šį mėnesį labiau noriu- ar procedūros ar elipsinio treniruoklio  doh.gif

tau dabar kapiliaru nenaikins kol tepi tepalais,man pvz aplink nosi irgi yra kapiliaru ir laikos toks ruzavumasbet kaip buvau sako palauk kol oda atsistatys tenai tada padarysim o cia kokie 2 men turi praeiti,tai dare zandus ir nosi
Papildyta:
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 02 01, 12:16)
as vakar pabandziau tokias zvakutes valymui, irgi vaistininke sake geriau nei klizma, bet eina jos pogalais, kokia nesamone  ... ir zarnas gali isgrauzt.zinau dar tokia buna vienkartine klizma su skysciu kazkokiu specialiu ir namie ja statyt gali. tai ta reikes pabandyt...gyvenime nedariau jokiu valymu, gal skamba ziauriai, bet jau kai nori veida turet kaip zmogaus, tai jau daug kam pasiruosus...nu ir jei jau statysiuos maisto toleravima, tai ten man atrodo uz ta pacia suma iseina pravalymai...

uzsirasiau pirmadieniui zarnyno valymiu,dar susiskambinau kad padarytu ismatu paselio tyrimus,koprograma ir del kirmeliu,tai lauksiu kol padarysiu ir vesiu zet kas ten per brudas
Atsakyti