buvo apmazeje, bet jauciu nuo varskes suvalgius vek ismete aplink akis skausmingai... zodziu supratau viena: jei nieko nedarysiu , tik tepliosiuos tepalais, niekas nepasikeis... taigi pasiskaicius cia mano planas kur susitrumpinau is skelbimu toks:
reikia nueiti pas seimos gydytoja kad duotu psiuntimus pas:
is kraujo padaryt stafilokokas ,tada krauja priduodi del CRB(kas tai nesupratau,bet pasakysiu,kad reikia )
pas alergologa issirasyt vaistus,kad isghert tam kartui kai isbere
pas gastrologa imant kiekybini ismatu paseli nustatoma kokiu bakteriju trukumas, del dibakteriozes(kitaip disbiozes) ir aplamai viskas salmonele, stafilokokas, Bifido ir Lacto bakterijos, e.koli ir kr.grybai ir t.t. bei zarna ryti ir helicobaktery pyliory bakterijas
endokrinologa skydliaukes hormonus
ginekologa lytiniai hormonai
maisto netoleravimo testas(tai cia svarbiausiai man jauciu)
saunuole reik eit ir galu gale pasizet kas yra,as irgi varau ,jau zarna prarijau,nieko nerado,va dabar endokrinologas laukia,paskui zarnos,ir tyrimai kakuciu ,imesk foto kaip ten tave beria gal ka patarsim
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 18:19)
saunuole reik eit ir galu gale pasizet kas yra,as irgi varau ,jau zarna prarijau,nieko nerado,va dabar endokrinologas laukia,paskui zarnos,ir tyrimai kakuciu ,imesk foto kaip ten tave beria gal ka patarsim
CRB yra vienas geriausių uždegimo rodiklių, kurio pokyčiai atsiranda praėjus vos 6 val. po uždegimo (audinių pažeidimo) pradžios. Rimstant uždegimui, CRB reikšmė greitai mažėja.CRB kiekį svarbu nustatyti vertinant reumatoidinio artrito, sisteminės raudonosios vilkligės, vaskulitų, miokardo infarkto klinikinę eigą. Po chirurginių intervencijų CRB kiekis geitai didėja, bet paskui greitai mažėja, jei neišsivysto bakterinė infekcija. Jei persišaldţius CRB padidėja tik truputį, tai antibiotikų vartoti neverta, nes uţdegimą sukelia ne bakterijos, o virusai.
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 18:19)
kad nerandu kur kai vos ne violetine buvau...jauciu istryniau. nu bandau iklet ramumos laikotarpiu...ech kaip sudetingai cia, butu paprastas browse ir ramu
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 19:05)
CRB yra vienas geriausių uždegimo rodiklių, kurio pokyčiai atsiranda praėjus vos 6 val. po uždegimo (audinių pažeidimo) pradžios. Rimstant uždegimui, CRB reikšmė greitai mažėja.CRB kiekį svarbu nustatyti vertinant reumatoidinio artrito, sisteminės raudonosios vilkligės, vaskulitų, miokardo infarkto klinikinę eigą. Po chirurginių intervencijų CRB kiekis geitai didėja, bet paskui greitai mažėja, jei neišsivysto bakterinė infekcija. Jei persišaldţius CRB padidėja tik truputį, tai antibiotikų vartoti neverta, nes uţdegimą sukelia ne bakterijos, o virusai.
tai tipo ji reikia daryt kai stiprus pablogejimas? ir ka jis pasako?
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 01 31, 22:04)
kad nerandu kur kai vos ne violetine buvau...jauciu istryniau. nu bandau iklet ramumos laikotarpiu...ech kaip sudetingai cia, butu paprastas browse ir ramu
Papildyta:
Papildyta:
del to tyrimo tai nezinau ,cia nete radau ir ikeliau,
bandau ikelt pagal sita paaiskinima:" einam į www. radikal.ru ten spaudžiame mygtuką "Pasirinkti" ir pc susirandam savo nuotrauką. tada pazymim pirmą langiuką varnele ir pataisom skaičiukus į 640 px ( bet man tai duoda automatiškai) ir spaudžiam mėlyna langiuką "Zagruzyt" ir tada išmeta po apačia daug spalvotų linkų. tai manrodos antra spalvota nuoroda po pavadinumu "kartynka v tekste" tą linką paryškinat mėlynai ir savo žinutėje sm nukopijuojate tą nuorodą ir automatiškai jūsų atsakyme atsiras nuotrauka.? "
as ne bum bum rusiskai..bet berods viska padariau .nerodo nieko ane?
je je kazkas gavos. tai va zodziu cia ramumos laikotarpiu, kada as dar palyginus patenkinta. kitom ir tiek butu siaubas, bet siaip kai pablogejimas tai tos dems pasidaro vysnines spalvos.
je je kazkas gavos. tai va zodziu cia ramumos laikotarpiu, kada as dar palyginus patenkinta. kitom ir tiek butu siaubas, bet siaip kai pablogejimas tai tos dems pasidaro vysnines spalvos.
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 01 31, 22:36)
bandau ikelt pagal sita paaiskinima:" einam į www. radikal.ru ten spaudžiame mygtuką "Pasirinkti" ir pc susirandam savo nuotrauką. tada pazymim pirmą langiuką varnele ir pataisom skaičiukus į 640 px ( bet man tai duoda automatiškai) ir spaudžiam mėlyna langiuką "Zagruzyt" ir tada išmeta po apačia daug spalvotų linkų. tai manrodos antra spalvota nuoroda po pavadinumu "kartynka v tekste" tą linką paryškinat mėlynai ir savo žinutėje sm nukopijuojate tą nuorodą ir automatiškai jūsų atsakyme atsiras nuotrauka.? "
nera foto ,tu kaip ikeli nukopink nuoroda ,,kartinka v tekste,, ir ikelk i zinute
cia aisku atrodau kaip mirstanti gazele, , bet esme kad matosi skausmingi vokai kairej pvz pusej...sakau cia toks dar gerybinis laikotarpis... buna siaip gerokai blogiau
arba atsiusk man i skypa as idesiu
Papildyta:
ai va gavosi,o tai pas tave tik demes raudonos?spuogeliu yra?oda lygi atrodo ,tik tos raudonos demes,as dar skaiciau apie zarnyno valyma ryt paskambinciu pasikonsultuot,jauciu eisiu zarnas prasivalyt gal pades,nes nebezinau ko griebtis
Papildyta:
as ziuriu kad pas tave vokai raukslejasi kampuciuose,o akys neniesti?man taip buvo kad pradejo sauseti akiu vokai ,padare demodexo tyrima tai nerado .tik nugrauztus plaukus rado,tai israase tokiu vaistu tai lyg pageredavo bet ne iki galo,tai prisiskaiciau vel teorijos labai daug ir suradau kad prie visu situ dermatitu islenda blefaritas,tai pasakiau gyd sake gali buti,paprasiau antibiotiniu lasu ir tepalo tai pagerejo is kart tik nzn ar bus poveikis kaip nustosiu teptis
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 22:43)
ai va gavosi,o tai pas tave tik demes raudonos?spuogeliu yra?oda lygi atrodo ,tik tos raudonos demes,as dar skaiciau apie zarnyno valyma ryt paskambinciu pasikonsultuot,jauciu eisiu zarnas prasivalyt gal pades,nes nebezinau ko griebtis
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 22:46)
Papildyta:
Papildyta:
as ziuriu kad pas tave vokai raukslejasi kampuciuose,o akys neniesti?man taip buvo kad pradejo sauseti akiu vokai ,padare demodexo tyrima tai nerado .tik nugrauztus plaukus rado,tai israase tokiu vaistu tai lyg pageredavo bet ne iki galo,tai prisiskaiciau vel teorijos labai daug ir suradau kad prie visu situ dermatitu islenda blefaritas,tai pasakiau gyd sake gali buti,paprasiau antibiotiniu lasu ir tepalo tai pagerejo is kart tik nzn ar bus poveikis kaip nustosiu teptis
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 22:46)
Papildyta:
Papildyta:
imkis dietos masito netoleravimo kur ir iseina zarnyno valymai. jei nesilaikai jokios dietos...as tai ir taip laikaus del veido, bet ketinui dar ir nusistayt kas tinka. o siaip del valymo zinau kad atseit zymiai geriau "furlac" panaudot, nes kai centre valai, atseit ir gerasias isplauna bakterijas...be to furlac pigesnis budas ir niekur vykt nerek. bet ten tai stiprus pravalymas jau butu, stipriau nei klizma.
o del mano odos tai jinai ir nebuna grubleta, pradzioj spuogai isdugsta, tada uz dienos,jei daugiau ju nedygsta susilieja i demes... kai pablogejimas jos lb ryskios buna , didesnes ir tokios kaip zaizdeles. o vokai biski atine, o sausi tai ten kur demes...nes jos man pasidaro sausos, nu lyg butu stipriai nusalus oda. siaip jo skauda ir niezti. bet sakau cia dar visai neblogai ka matot... gaila tu anu foto neturiuva ten tai matos ir demes ir spuogai ir stiprus patinimas ir zaisdeles
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 01 31, 22:53)
nu pradzioj spuogeliai isdygsta, tada jie jau kita diena susilieja dazniausiai i demes... imkis dietos masito netoleravimo kur ir iseina zarnyno valymai. jei nesilaikai jokios dietos...as tai ir taip laikaus del veido, bet ketinui dar ir nusistayt kas tinka. o siaip del valymo zinau kad atseit zymiai geriau "furlac" panaudot, nes kai centre valai, atseit ir gerasias isplauna bakterijas...be to furlac pigesnis budas ir niekur vykt nerek. bet ten tai stiprus pravalymas jau butu, stipriau nei klizma.
o del mano odos tai jinai ir nebuna grubleta, pradzioj spuogai isdugsta, tada susilieja i demes... kai pablogejimas jos lb ryskios buna , didesnes ir tokios kaip zaizdeles
o del mano odos tai jinai ir nebuna grubleta, pradzioj spuogai isdugsta, tada susilieja i demes... kai pablogejimas jos lb ryskios buna , didesnes ir tokios kaip zaizdeles
tai kaip zarnynas uzterstas tai gerosios bakterijos ten nesiveisia,o po valymo tai israso geruju bakteriju,na as nebezinau ka man daryti meginu viska
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 31, 22:56)
tai kaip zarnynas uzterstas tai gerosios bakterijos ten nesiveisia,o po valymo tai israso geruju bakteriju,na as nebezinau ka man daryti meginu viska
dieta dieta organizmo valymas... as tai darau, bet vistiek nepadeda, matyt per mazai darau. nu pasitart siulau su vaistininke pamineti apie furlac ir zarnyno valyma centre ka pasakys...as tai stengiuos,kad neuzistovetu zarnyne niekas, bet irgi reikes pradet statytis klizmas ir badaut arba ant vaisiu 36h i savaite,nu tipo dieta viena diena ir valyma padaryt...bet nezinau ar prisiversiu...zinau kad man reikia ant dar grieztesnes dietos sest. ir jo gal kita savaite irgi reikes su furlacu pasidaryt valyma