Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(Dzemba @ 2012 01 23, 18:02)
Beje, dabar, paskutinio perior.derm. paūmėjimo metu pradėjau gert pelynų arbatą ir atvėsusiu užpilu drėkinau išbertas vietas ant veido - tikrai padėjo! kelis kart nakčiai dar tepiau DUAC tepaliuka. kol kas tfu tfu tfu...

P.S. matau, kad kelios šio forumo narės dalyvauja susirašinėjime ir dėl skranduko problemų wink.gif manau verta į tai atkreipt dėmesį

P.S. jei kas nuspręsit pagert pelynų arbatėlės - atkreipkit dėmesį, kad jos negalima vartot ilgiau kaip 2 sav. Butinos pertraukos (gali prasidet haliucinacijos smile.gif)

O kaip maždaug tą pelynų arbatą naudoti?Kaip paruošti? Kokios čia dozės?

P.s. gal kuri bandėte teptis nimbamedžio aliejumi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grima: 27 sausio 2012 - 20:33
sveikos,as jau po zarnos rijimo nieko nerado skrandis grazus tos bakterijos nera!!
Atsakyti
tai kaži čia dabar sveikinti ar ne g.gif

sveikinu, kad sveika smile.gif bet tai vėl nebeaišku iš kur visas grožis pareina.

bandžiau fotkintis ale nelabai kas matosi, bo tik rausva dėmė pakolkas pas mane. pradėjau 3-ią dešimtį tablečių, žiūrėsiu kas bus joms pasibaigus.

papasakok, kaip procedūros lazeriu sekasi smile.gif aš irgi noriu nešti snukį pasitvarkyti. kaži nuo raudonuojančios nosies man pagelbės?
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 01 30, 15:24)
tai kaži čia dabar sveikinti ar ne  g.gif

sveikinu, kad sveika smile.gif  bet tai vėl nebeaišku iš kur visas grožis pareina.

bandžiau fotkintis ale nelabai kas matosi, bo tik rausva dėmė pakolkas pas mane. pradėjau 3-ią dešimtį tablečių, žiūrėsiu kas bus joms pasibaigus.

papasakok, kaip procedūros lazeriu sekasi smile.gif  aš irgi noriu nešti snukį pasitvarkyti. kaži nuo raudonuojančios nosies man pagelbės?

oi net nezinau sveikint ar ne,tik kad nervina kad toliau paieskos bus,sekantis vizitas pas endokrinologa,ginekologa,ir homeopata,na lazeris tai dar nieko pasakyt negaliu nes tik viena procedura ir mazai laiko praejo,bet kapiliaras sproges po 2 deginimu beveik dingo,sake su laiku isnyks,as irgi svitrinu nosi ir zandus nuo skruostu link kaklo,gydytoja sake kad mano atveju reikia 3-5 proceduru,o rezultata pajust tureciau po 2-3 karu,tai ir laukiu 2 proceduros,tepu su rozex ryte ir elideliu vakare,bet pastebejau kad tame plote kur tas raudonis prasimusa tokios lyg baltos demeles pradejo lysti gal cia jau rezultatas lenda,kiek skaiciau koks tos sviesos veikimas tai yra taip:
ta sviesa uzdaro kraujagysles nesveikas kad i jas neteketu kraujas ir tada pradeda nykti raudonis,o galutinai neberausta kaip kraujagysles nesveikos apmirsta ir ten nebepriteka kraujas,tai gal jau pas mane biski ir ismire,net nezinau ka pasakyti,esu nusiteikus visas 5 pasidaryt,tada jau tikrai galesiu pasakyt ar verta,va cia daug pavyzdziu koks rezultatas pries ir po http://www.google.lt...1MuXm4QSmxez5DA
norejau paklausti kas rijot zarna ar po to skrandis skaudejo?***** nieko suvalgyt negaliu skauda,gal del to kad labai 'tampe" kaip dare ta procedura
Atsakyti
kur ikelei foto pas mane zandukai labai labai panasiai... tik aisku kai dar nepazenge smarkiai labai tai mazesnis plotas, bet siaip panasumo dauug...
As einu pas koesmetologe sia savaite, pasikalbesime kada jau galiu keliauti lazerintis..
viska isbandysiu...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 30, 16:53)
kur ikelei foto pas mane zandukai labai labai panasiai... tik aisku kai dar nepazenge smarkiai labai tai mazesnis plotas, bet siaip panasumo dauug...
As einu pas koesmetologe sia savaite, pasikalbesime kada jau galiu keliauti lazerintis..
viska isbandysiu...

o tai kokie pas tave pozymiai?kaista dega jie?man kaip ramu buna normalus jie o kaip susinervinu uzkaista,dega!!!o pas tave tose paciose vietose?
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 30, 17:45)
o tai kokie pas tave pozymiai?kaista dega jie?man kaip ramu buna normalus jie o kaip susinervinu uzkaista,dega!!!o pas tave tose paciose vietose?

oi matyt ne taip supratau,tu apie tas foto kur is interneto?as galvojau tu apie mano foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 30, 18:48)
Papildyta:

oi matyt ne taip supratau,tu apie tas foto kur is interneto?as galvojau tu apie mano foto smile.gif

taip kaip pas tave toje nuorodoje i google doh.gif o foto kiek save fotkinau nesimato normaliai...
pas mane isejus is duso labai uzkaista ir aisku kai susinervinu
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 30, 19:13)
taip kaip pas tave toje nuorodoje i google  doh.gif o foto kiek save fotkinau nesimato normaliai...
pas mane isejus is duso labai uzkaista ir aisku kai susinervinu

nu jo as ir uzkaistu kaip susinervinu,o ant tu raudonu demiu tave beria?ar is kart atsirado spuogeliai ar po biski?tikiuosi lazeris isnaikins sita suda,nes atsirado kaip is lempos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 30, 20:26)
nu jo as ir uzkaistu kaip susinervinu,o ant tu raudonu demiu tave beria?ar is kart atsirado spuogeliai ar po biski?tikiuosi lazeris isnaikins sita suda,nes atsirado kaip is lempos doh.gif

jo tose vietose ir yra tie berimai panasus i paprasta acne... todel daug ir kraipo galva kad neaisku kas gi cia per liga...

Bejej kiek samyra kainavo viena procedura?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita25: 30 sausio 2012 - 19:29
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 30, 20:25)
jo tose vietose ir yra tie berimai panasus i paprasta acne... todel daug ir kraipo galva kad neaisku kas gi cia per liga...

Bejej kiek samyra kainavo viena procedura?

mokejau 300,kiek antra kart mokesiu nzn
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 30, 21:57)
mokejau 300,kiek antra kart mokesiu nzn

cia tavo mieste tokia kaina, idomu ar Vilniuje tokia pati kaina, man dar kosmetologe sake palukti dar oda siabingai jautri po visu suknistu gydy mu kurie man nepadejo!!!!
Uzsirasiau pas kruva vgydytoju prasideda ir mano vojazai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 31, 09:42)
cia tavo mieste tokia kaina, idomu ar Vilniuje tokia pati kaina, man dar kosmetologe sake palukti dar oda siabingai jautri po visu suknistu gydy mu kurie man nepadejo!!!!
Uzsirasiau pas kruva vgydytoju prasideda ir mano vojazai...  verysad.gif

kaina priklauso kazkaip nuo impulsu,kaina kiekvienam indvidualiai,pas kokius gyd uzsirasei?mane nervina kad eiles dideles ,as pvz kad zarna praryt laukiau 2 savaites,dabar pas endokrinologa vasario 2 dalins talonus kada pas ji papulsiu nzn.snd vel vaziuosiu pas dermatologa pasakyt kad nerado bakterijos,tai zesim kokius dar tyrimus pasiulys pasidaryt.uzkniso!!dar po vakar taip skrandi skauda kad sakes,isdraske matyt man kaip eme megini bakterijai doh.gif
Atsakyti