Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

samyra, as tai dar ir pas alei bioenergetika vaistau nuolat kur su virgulem dirba(ai nu ten raso kozkurioj temoj apie ji,vitalijus is vilniaus), sportuoju, mesos beveik nevalgau, kvieciu mazai, jokiu kavu,jokiu juodu arbatu ir panasaus brudo,jokios chemijos namie, beveik vien darzoves valgau, vaikiski skalbimo milteliai ir tt... nu jei jau roze butu tai konkreciai pasidaryciau maisto tinkamumo testa tavo vietoj,as dabar dar pinigeliu gailiu, siaip dietiskai valgau ax.gif ). nu mano sveikata zymiai geresne su situ gyvenimo budu, negu seniau buvo, bet to dermatito niekaip neatsikratau...
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 26, 17:20)
o ka tepi ant voku?pas mane visi paakiai raukslem nueje,as jau pirmadieni zarna ryt einu,***** o taip graziai viskas pas mane gijo ir se tau pradejo zandai kaisti akys istino,dar viens kitas spuogas ant zandu lenda,nu krc,taip tik atrodo kad galvos nesuktum,as ir jau dziaugiausi galvojau nu dar menesiukas ir praeis o dabar kas????? viskas is pradziu tik kad visas snukis
Papildyta:
o koks daktaras tiria zarnyna?

gal kas ka geriau tepa, man tai ne kazka tie tepalai padeda... metranidazolis apsoliuciai nepadeda,as turiu elideli man degina oda jis labai asmeniskai, remedy tailando zoliu nuo dermatito tepala, kazkiek padeda,bet ne stebuklas, dar hormonini turiu flucinar,bet kad juos kur galai tuos hormoninius, rauksles belekaip darosi nuo ju... dabar dar idave pazystamas kazkoki irgi naturalu ,nors sakiau nenoriu, bet ikiso...ziuresiu.zodziu eina sau tie tepalai, nieko man jie nepadeda zmoniskai, tik vietoj vysniniu pasidaro raudonos demes
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 01 26, 17:26)
samyra, as tai dar ir pas alei bioenergetika vaistau nuolat kur su virgulem dirba(ai nu ten raso kozkurioj temoj apie ji,vitalijus is vilniaus), sportuoju, mesos beveik nevalgau, kvieciu mazai, jokiu kavu,jokiu juodu arbatu ir panasaus brudo,jokios chemijos namie, beveik vien darzoves valgau, vaikiski skalbimo milteliai ir tt... nu jei jau roze butu tai konkreciai pasidaryciau maisto tinkamumo testa tavo vietoj,as dabar dar pinigeliu gailiu, siaip dietiskai valgau ax.gif ). nu mano sveikata zymiai geresne su situ gyvenimo budu, negu seniau buvo, bet to dermatito niekaip neatsikratau...
Papildyta:

gal kas ka geriau tepa, man tai ne kazka tie tepalai padeda... metranidazolis apsoliuciai nepadeda,as turiu elideli man degina oda jis labai asmeniskai, remedy tailando zoliu nuo dermatito tepala, kazkiek padeda,bet ne stebuklas, dar hormonini turiu flucinar,bet kad juos kur galai tuos hormoninius, rauksles belekaip darosi nuo ju... dabar dar idave pazystamas kazkoki irgi naturalu ,nors sakiau nenoriu, bet ikiso...ziuresiu.zodziu eina sau tie tepalai, nieko man jie nepadeda zmoniskai, tik vietoj vysniniu pasidaro raudonos demes

man ne roze o rozines pradzia cia du skirtingi dalykai roze ir rozine,negydisi peroralinio islys ir rozine kaip man,cia peroralinio pasekmes kas tikrai reiskia kad kazkas negerai is vidaus cia imesiu linka pazekit kas kaip http://tutifruti-moo...musu-veide.html nzn ar vykti ryt pas daktara del akiu odos na nzn jis greit nuo mane begs,nzn ka daryti su kuo tepti ir t.t
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 26, 17:59)
man ne roze o rozines pradzia cia du skirtingi dalykai roze ir rozine,negydisi peroralinio islys ir rozine kaip man,cia peroralinio pasekmes kas tikrai reiskia kad kazkas negerai is vidaus cia imesiu linka pazekit kas kaip http://tutifruti-moo...musu-veide.html nzn ar vykti ryt pas daktara del akiu odos na nzn jis greit nuo mane begs,nzn ka daryti su kuo tepti ir t.t

tai ka nemasazuosi gi viso veido...as dar mastau gal akupunktura pabandyt ... as nenoriu su tais daktarais prasidet,netikiu as tais reikalais, kiek man kartu nerade kas blogai arba pateike 10 priezasciu kas blogai,bet neaisku nuo kurios is ju simptomas vienas ar kitas, o dazniausiai priraso kruva chemijos,kurios nebutinai reikia, bet beda vistiek lieka, simptomai tam kart praeina... va man su virgulem tas reikalas ir sveikesnis gyvenimas 100 kart daugiau naudos duoda. nu bet kas belieka, reikes eit ir tirt ten tuos hormonus,bakterijas ir aiskintis.nu pradziai dar pabandysiu maisto toleravimo testa ir akupunktura gal, dar pas kokia ginekologe. nejaugi moterys nezinot jokios kaune kur kazka nutuokia apie tuos dermatitus? beje aciu visom uz atsakymus, dabar bent zinosiu pas kokius specialsitus ateity eiti ir ka jiem sakyti
Atsakyti
Ikisiu ir as savo trigrasi ir nepaguosiu. Perioralinio diagnoze nustate pries beveik 8m. Dar pries tai du metus vaiksciojau, kur galejau, nieks nesugebejo pasakyt, kas veido odai (kaune). Paskui persikeliau i vilniu, ejau per daktarus, rado skydliaukes bedu, o tuoj pat ir perioralinio dermatito diagnoze gavau. Maniau, kad bedos baigesi, nes tik pradejus gerti antibiotikus, veidas pagrazejo, nebeatsirasdavo nauju dariniu. Bet dziaugiausi neilgai. Tik nustojus vartot ir vel tas pats. Jokie tepalai nepadejo ir nepadeda iki siol. Tuos metus taip ir stumiau, pavartoju antibiotiku, pateplioju, nustoju gert uz kiek laiko vel is naujo. Galiu pasakyt tik viena - liga apstojo tada, kai laukiausi ir dar po gimdymo keleta menesiu, paskui vel tas pats
Veidai nuotraukose, kurias cia maciau super grazus, palyginti su mano. Smilkiniai, zandai pazeisti. Teplioju karts nuo karto dermovate. Hormoninis, zinau, kad negalima, bet.... Vasari einu pas savo seimos gydytoja, bandysiu prasyti siuntima pas dar koki dermatologa, gert istisai, menesiais antibiotikus svelniai tariant nesinori. Klaiku darosi, paskaicius informacini lapeli
Atsakyti
nu ka panos as po priepolio tokio dar tikrai nebuvo ,akys istino,atsimerkt negalejau,israudonavo visas veidas galvojau greitaja kviest,akys ziaurei raudonos uzsidejau ramuneliu arbatos praejo,liko aplink akis ratilai susirauksleje ir raudoni,ryt pas gydytoja akys istinusios ir raudonos skauda priliest negaliu,prigeriau migdomu einu miegot
Atsakyti
tai cia tau tikrai blogiausiai...aisku as cia nekisu, gal nesuprantanciam juokingai nuskambes,bet tokiu atveju siulyciau naturalia medicina kokia isbandyt,energetiskai gydytis...nieko tokio nebandei?
Atsakyti
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2012 01 27, 03:02)
tai cia tau tikrai blogiausiai...aisku as cia nekisu, gal nesuprantanciam juokingai nuskambes,bet tokiu atveju siulyciau naturalia medicina kokia isbandyt,energetiskai gydytis...nieko tokio nebandei?

nebandziau ,gulsiuos i ligonine issamiems tyrimams,nes taip negalima,iki infarkto daeis
Atsakyti
Na matau visos cia vilti prarade jau verysad.gif as jau ir neberasau nes nera ka pasakoti...
zandai negrazus raudoni, niekas man nepadejo vaikstau pas kosmetologe savo ir gydomes raminanciomis proceduromos, va ir viskas... viska istyre kraujas geras, zarnyne bakterijos nera zodziu as sveika.... visi vis skirtingai man ligas piesia... likau prie to kad turiu jautria sudirgusia oda tai ir gydausi pati kolkas pa blogejimo nera, bet ir pagerejimo nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 27, 13:13)
Na matau visos cia vilti prarade jau  verysad.gif as jau ir neberasau nes nera ka pasakoti...
zandai negrazus raudoni, niekas man nepadejo vaikstau pas kosmetologe savo ir gydomes raminanciomis proceduromos, va ir viskas... viska istyre kraujas geras, zarnyne bakterijos nera zodziu as sveika.... visi vis skirtingai man ligas piesia... likau prie to kad turiu jautria sudirgusia oda tai ir gydausi pati kolkas pa blogejimo nera, bet ir pagerejimo nera smile.gif

jovita o kaip tave beria ,idek foto,o zarna rijai?skydliauke issitirk pazek ar atlieka funkcija,pas mane tai prasidejo tokie prikolai kad zandai pasiema ne is nieko uzkaista,po valandos atsileidzia,na pirmadieni einu jau zarna ryt bus aisku gal,paskui kitas vizitas pas ginekologa ir endokrinologa o jeigu ten nieko tai gulsiuos i ligonine kad istirtu is ilgai ir skersai,snd buvau del akiu tai pasireiskes blefaritas israse antibiotiniu lasu i akis ir ramuneliu ir medetku kompresus ,oi nebezinau uz ka mum tai mergaites sakau gyvenimas sugadintas,del to raudonio gk sake kad po 3-5 proceduru isnyks ,tikiuosi dar del to
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 27, 17:17)
jovita o kaip tave beria ,idek foto,o zarna rijai?skydliauke issitirk pazek ar atlieka funkcija,pas mane tai prasidejo tokie prikolai kad zandai pasiema ne is nieko uzkaista,po valandos atsileidzia,na pirmadieni einu jau zarna ryt bus aisku gal,paskui kitas vizitas pas ginekologa ir endokrinologa o jeigu ten nieko tai gulsiuos i ligonine kad istirtu is ilgai ir skersai,snd buvau del akiu tai pasireiskes blefaritas israse antibiotiniu lasu i akis ir ramuneliu  ir medetku kompresus ,oi nebezinau uz ka mum tai mergaites sakau gyvenimas sugadintas,del to raudonio gk sake kad po 3-5 proceduru isnyks ,tikiuosi dar del to

As eisiu irgi i GK klinika konsultacijai, bet kolkas pas kosmetologe pazaisime apraminsime ja...
Padarysiu nuotraukeles tik nelabai zinau kaip cia ikelti,,
Zarnos neryjau sake nereikia, skydliaukes irgi netyre, visi kiti tyrimai padaryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita25: 27 sausio 2012 - 17:46
Norėciau atnaujinti šią temą . Gal atsilieps kas nors iš seniau sirgusių ir besigydžiusių. Labai įdomu kaip sekasi šiandien Jums.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 27, 18:46)
As eisiu irgi i GK klinika konsultacijai, bet kolkas pas kosmetologe pazaisime apraminsime ja...
Padarysiu nuotraukeles tik nelabai zinau kaip cia ikelti,,
Zarnos neryjau sake nereikia, skydliaukes irgi netyre, visi kiti tyrimai padaryti  smile.gif

o tai ta helio bakterija tyre?yra aprasyta ankciau kaip cia foto ikelt pazek kelis puslapius atgal,butinai pasidaryk skydliauke ar atlieka funkcija pas mane rado mazgeli tai einu vel pas endokrinologa issamesniam tyrimui,o tau nekaista zandai ar tos demeles kaip susinervini ar emociniu pagrindu?man pradejo kais zandai ***** kaip nervuoja,greiciau ta antra procedura padarytu gal tada nebekais,ir akys mano tragiskos!!!
Atsakyti