QUOTE(saulyte79 @ 2007 04 16, 16:49)
Sveikos, likimo seses,
As irgi pasiguosiu, kad vargstu su ta pacia prakeikta beda. Ji prasidejo mazuliu berimu aplink smakra (kuri siaip taip issigydziau), bet perejo i akis. Su akiu asarojimu, paraudimu, tinimu ir ziauriu niezuliu kovoju iki siol Isgeriau jau ir antibiotiku visa kursa, bet nieko nepadejo... Tepuosi saziningai ryte ir vakare tepalu, bet kol kas tie raudoni lopai tik dar pamazu plinta... Buvau optimistiskai nusiteikusi, bet dabar vis atsikeliu kas dien labiau uztinus, tai ir optimizmas mazeja...
As irgi pasiguosiu, kad vargstu su ta pacia prakeikta beda. Ji prasidejo mazuliu berimu aplink smakra (kuri siaip taip issigydziau), bet perejo i akis. Su akiu asarojimu, paraudimu, tinimu ir ziauriu niezuliu kovoju iki siol Isgeriau jau ir antibiotiku visa kursa, bet nieko nepadejo... Tepuosi saziningai ryte ir vakare tepalu, bet kol kas tie raudoni lopai tik dar pamazu plinta... Buvau optimistiskai nusiteikusi, bet dabar vis atsikeliu kas dien labiau uztinus, tai ir optimizmas mazeja...
Mano gydytojas kai pamate, kad jokie tepalai mano akim nepadeda, liepe netepti, todel geriu tik antibiotikus ir dar prirase tokiu vaistu - Medrol, tai kazkokie hormoniniai baisus vaistai, bent man taip pasirode paskaicius anotacija, nes gydytojas nieko neaiskino, turiu juos gerti 6 d., po to vel pas daktara. Jau pirmos dienos vakare (vaistus reikia isgerti iki 12 val.) pasimate rezultatas. Taigi dabar vaikstau balta grazi, tik akys vis tiek kazkokios apduvavusios, ta prasme, kad ziuriu kaip pro silpna ruka, vis pakrapstyt reikia, tik jau nezinau nuo ko tai, nes as esu alergiska medziu ziedadulkem, o jie kaip tik zydet pradeda, tai gal nuo to, o ne nuo dermatito. Tik labai bijau, kad nustojus gerti tuos hormoninius vaistus viskas vel gris. Nors kai issigydziau berimus, tai jie niekada nepasikartojo, nors jokio tepalo, apart minkstinamojom kremo netepu (naudoju medetku tepaliuka), gal kad antibiotikus iki siol geriu??
Na as dar maista labai ziuriu: jokiu pieno produktu, kavos, arbatos (tik vaisine), jokiu miltiniu patiekalu, tas pats maistas tik kas 5 diena (isskyrus vaisius ir darzoves) - na cia Tulcinos prisakymai, bet pradejus baisu viska mest, nes paskui jau galiu nebesuprast nuo ko pabloges.