Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

tikrai ne pirmą, čia jau mano maždaug 4 ar 5 bandymas gydytis doxiciklinu. bet ankšiau išrašydavo tik 1 pakuotę, o dabar liepe gerti visas 3.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 01 20, 17:17)
tikrai ne pirmą, čia jau mano maždaug 4 ar 5 bandymas gydytis doxiciklinu. bet ankšiau išrašydavo tik 1 pakuotę, o dabar liepe gerti visas 3.

3 dar cia mazai as geriau 2 menesius ir nzn kas bus,gal praeis kada nors,jeigu bakterija ta ras tai reiks dar gert,bet as pasiryzus nes labai jau noriu isgyti doh.gif
Atsakyti
Absurdas, netikiu tais antibiotikais, sitiek ilgai juos gerti ir matyti, kad nepadeda... velniop. schmoll.gif
Nuo ju tik dar labiau silpsta imunitetas, kuris ir turi kovoti nuo visu situ musu parazitu...
Atsakyti
as po ju dabar jau menesi geriu linex na ir kaip geriau juos labai nepakenke ,nes kartu geriau ugniazoles rauga(jau 4 litra geriu man jis patinka)geriau jauciuosi (fiziskai) ten daug geruju bakteriju ,kur visos dingot gal kokiu naujienu turit ar foto ? smile.gif
Atsakyti
Gal kas pamena, lapkritį rašiau, kad mano metukų dukrytei nustatė perioralinį dermatitą. Tai va, tai tikrai greičiausiai ne toks dermatitas kaip Jums yra. Bėrė veiduką iki dabar, tik organizmas pats bandė kovot, tai apie akis ir nosį nustojo bert, bet aplink burną dėmės vis lindo ir lindo, skruostų oda visai sudiržo. Kartu vaikui vis didejo naktinės pilvo problemos, pūtė pilvą, raitydavosi ir verkdavo naktimis po kelis kartus, kartais po valandą ir daugiau... stogas man net ėmė važiuot. Ieškojom alergijų, skrandžio problemų - nieko rimto nerado, na, bakterijų pasėlis parodė šiokį tokį disbalansą, bet tikrai ne visišką disbakteriozę (be to, aš jai ir taip girdydavau ištisai probiotikus ir didelių rezultatų nepastebėjau). Kol galiausiai pabandėm naują probiotiką Biogaia , girdau jau 9 dienas ir net pati savo akim netikiu - vaikui pamažu gerėja thumbup.gif net bijau girtis, kad nebūtų čia koks atsitiktinumas. Veidukas pamažu gražėja, mažiau pilvą pučia. Žiūrėsim, kas toliau. Nežinau, ar jūsų dermatitus gali nors kiek palengvinti šis probiotikas, bet gal kuri iš visiškos nevilties pabandys. Sėkmės visoms, sveikit smile.gif
Atsakyti
skaiciau vienam forume,kad vienai panelei padejo irgi gerosios bakterijos,ji gydesi ilgai ir niekas nepadejo,paskui kazkas pasake pagert linexo tai ji nusipirko ir praejo labai greitai,paskui po keliu metu vel isbere tai ir vel pagere ir praejo
Atsakyti
turiu perioralinį dermatitą apie 6 metus. užeina, praeina..faktiškai kasmet būna paūmėjimas. Visada lankiausi pas gyd. Grušauską, geriau antibiotikus mėnesiais, tepliojaus metronidazolio tepalu ir žinojau, kad vėl kartosis.
Visalaik pati domejausi šiuo susirgimu, skaitinėjau forumuose, RUS ir EN puslapiuose. Domėjausi netradicine medicina, nes buvau užsispyrusi šią ligą įveikt.
prieš 3 d nuėjau pas kitą dermatologą ir man iškart pasakė, kad bėdų ieškoti viršinimo sistemoje. O jų irgi turiu 6 metus!!! dabar atgaminus visus perioralinio dermatito paūmėjimus, viskas sueina ir su viršinimo sutrikimais.
Po savaitės eisiu tirtis skrandžio (helycobacteri pylori) ir neabejoju, kad vėl ras.
Žodžiu, reikia iš esmės keist mitybą, rūpintis savo skrandžiu ir žarnokais smile.gif per tiek metų įsitikinau, kad tie tepaliukai ir antibiotikai laikinas problemos sprendimas.
Beje, dabar, paskutinio perior.derm. paūmėjimo metu pradėjau gert pelynų arbatą ir atvėsusiu užpilu drėkinau išbertas vietas ant veido - tikrai padėjo! kelis kart nakčiai dar tepiau DUAC tepaliuka. kol kas tfu tfu tfu...

P.S. matau, kad kelios šio forumo narės dalyvauja susirašinėjime ir dėl skranduko problemų wink.gif manau verta į tai atkreipt dėmesį

P.S. jei kas nuspręsit pagert pelynų arbatėlės - atkreipkit dėmesį, kad jos negalima vartot ilgiau kaip 2 sav. Butinos pertraukos (gali prasidet haliucinacijos smile.gif)
Atsakyti
su tuom virškinimu tai taip... gal ir pas mane toj vietoj problemos šaknys, nes kai pradėjau naują gydymą tuo pat metu ir žalią molį rytais geriu, mažum kompleksiškai veikia g.gif ale, bliam... vėl tą žarną ryti doh.gif
Atsakyti
as kaip nuejau pas gyd sake butinai is vidaus zet kas yra visu pirma skrantis paskui skydliauke hormonai ir ginekologija,tai taip ir darau,laukiu 30 dienos eisiu ryti zarna,niekad jauciamu problemu su skrandziu neturejau bet snd kaip sueme skaudet galvojau numirsiu tai pradeda ir jis duot apie save zinot,na bet viliuosi kad prarysiu zarna ir suras nuo ko kas pagersiu vaistu ir praeis doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
ir as jungiuosiu i jusu bureli.
Man diagnozuotas helicobactery pyliory ir stafilokokas pavienios 2009 metais paskyre Ultopa ir dar kazka ir viskas praejo berimai.
Beda ta kad turiu vel Helicobaktery pyliory , rijau zarna , nes vel atsirado berimai.
Siandien sunervinta grizau is daktares pasakymas buvo nusivalyti lakuotus nagus, matyt nepatiko raudona spalva, nenaudoti tualete pursk.aerozolinio oro gaiviklio, na ir nusistebejo kodel seimos gydytojas dar neliepe gerti vaistu nuo helicobaktery pyliory. Ir diagnoze Perioralinis dermatitas. ai tiesa dar gavau barti kam tepiau su hormoniniais vaistais doh.gif sakau vargstu jau nuo lapkricio 1 nebegalejau niekas nezino kur eit ka tirtis tai kazka reik daryt, paemiau ir patepiau dukrytes vaistais.
man labai panasu kad tas dermatitas tai niekas kitas kaip bakterijos (spuogiukai islisdavo maziukai paspaudus isbegdavo balksvas skystis ) sukeltas uzdegimas ir taip pat berimas gali buti susijes su virskinimu. Nes pati turiu nusiskundimu su zarnynu: viduriu putimu ir uzkietejimu.
bet tai va dabar nebezinau ka daryt , taip ir buvo kad paskirtu vaistu dar siandien nenusipirkau.
begu i sorpo norejau tirti is odos nuograndu stafilokoka ir gerkles paseli (nes kyla gerkle,ausimis bet uztenka ir metini saldaini suciulpti ir tam kart nurimsta)
ryt ismiegosiu nezinau ka darysiu doh.gif doh.gif doh.gif

p.s atsiprasau uz klaidas skubu rasyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natur: 23 sausio 2012 - 21:41
o kokius vaistus geret nuo h.pylori? kiek laiko po pirmo karto nebuvo berimu?***** baisu jeigu pastoviai atsinaujina,as zinau kad su sia bakterija reikia laikytis tam tikru valgymo normu kad ji neatsinaujintu,gal nesilaikete ir vel prasidejo del to?o del hormonu as irgi tepiau apie 5-6 menesius tai dar blogiau pasidariau,bet gerai kad nors nedideli ploteli bet pasekmes aisku sunkios .iki siol vargstu , doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 18, 16:28)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
stai va mano siaubas dienos grazume  doh.gif  oda kaip su traktorium 10 kartu pravaziuota  cry.gif

o dieve kaip tau pavydziu, kokia grazi oda...jus nematet mano, atrodau sudazyta kaip obuolys raudonom demem. imesciau foto, bet nemoku as tu kompiuteriniu dalyku.
Atsakyti