Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(jovita25 @ 2012 01 18, 17:18)
As dabar be fotiko, tai kai turesiu imesiu, bet pas mane ne perioralinis tai matyt nelabai idomu bus  smile.gif
Pasidariau vakar issamius kraujo rytimus, del alergiju, cukru ir t.t. ryt atsakymus einu pasiimti, tuomet bus matyt del zarnos ryjimo...
nustojau gerti antibiotikus, vaikstau pas kosmetologe gydo rugstelemis silpnomis, apsilupinejo brudai nuo zandu, taciau nuo visu Balevicienes ir kitu paskirtu rozex, meth ir t.t.t ziauriai susigadino oda, islindo kapiliarai ir t.t. Esu ziauriai nusivylusi Lt dermatologais... kosmetologe man daugiau padejo, savo patarimais, kremais, proceduromis ir t.t.

Dabar labai padeda tos rugsteles, plius prausiklis silpnas ir kremukas toks visiskai be jokui priedu..
siandien po proceduros 3 kremukai paprastuciai drekinantys griauze oda, tai tik vienas is ju buvo tinkamas  doh.gif isivaizduokite kaip yra sudirginta oda, sake per visa laika kol vaikstau ( 3 metai) tokios nera buve, kad prilieti su pirstais, o ji jau raudona... nutraukiau visus tuos sarlatanu gydymus kol zaizdos neprasidejo ant veido...

Taigi trys istaigos kurias perziegnoju..
Baleviciene ( apie ja pasirodo ir daugiau yra labai blogu atsiliepimu) mano kosmetologe pas ja lankesi, tai antra karta kai atvaziavo su dar labiau sudirgusia oda, ji vel uz nieka paprase 150lt si atsisake moketi, tuomet buvo pasiulyta daugiau nebeatvaziuoti... Beje kai ji liete man veida, pries tai valge bandeles, jos metesi ant stalo... nustate ta rozine, nors jos pas mane tikrai nera ir net nepanasu i tai... gaila kad tikejau pasakomis nukvakusios profesores, sorry bet apgailetina kad  visas forumas supermamu yra gydomas taip pat, nors man net ne perioralinis, ikelsiu foto pacios isitikinsite...

Vilniaus lazerines dermatologjos centras... Bioderma valdo, zinot ir pati zinojau kad vaistineje tokie yra  doh.gif  schmoll.gif uz tai moketi 130lt ???
Vilniaus dermat..... Kauno gatveje

Demodex tyrimas, taip britvute grande kad 2 dienas oda dege, rozex ir saltalankiu kremas, aciu dievui uzteko proto nesivadovauti ju patarimais...
va tokia mano sudina patirtis, gal kazkam pades...

nu jo baleviciene as irgi nusivyliau...as tai tepu metrosa geli,man ji rekomendavo mano gydytojas tai kol kas gerai,tepu pazeistas vietas,dar padare man tokia suplaktine smirdancia ruda tai liepe tepti ant spuogu po taskeli einant miegoti,tai tepu,na metrosa liko tepti 1.5 menesio (pagal instrukcijas) tai istepsiu pazesiu kas bus,labai idomu pazet tavo foto,kaip kas darosi pas tave,geriu dar linex,ir vitaminus askorutinas liux,jie kainuoja apie 6 litus 50 tableciu,tai cia imuninei stiprinti ir odai kapiliarams ir t.t.
Atsakyti
oi ***** o mano kokie keliai praeiti tai knyga rasyt galima,
pirma gyde nuo grybelio,dar blogiau padare,antra nuo sudirginimo,3 nuo alergijos,4 nustate PD po 2 savaiciu gydymo isbere apie akis ,vokus galvojau issoksiu is balkono doh.gif na bet ramino,kad man cia tokia reakcija nuo nebenaudojimo tepalu su hormonais,paskui ejau pas privatu(pas ji dabar ir lankausi) dar vazevau pas baleviciene mano gydytojas pasake nustok sokinet is vieno kampo i kita,neleisk pinigu o jis toks senuciukas jau is kart pasake kad reikia skrandy issitirt hormonus lytinius ir skydliaukes,jo konsultacija 50 lt,paskui nieko kol pasveiksi.ai dar einu i GK bet cia ne del to o del kapiliaru,o pirma gydytoja kuri gyde nuo grybelio paskyre tepala kuriuo tepa uzpakalius nuo issutimo,***** tada is vis apsalus buvau ir supratau kas per specealiste doh.gif ir begau nuo jos toli toli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 18, 19:06)
oi ***** o mano kokie keliai praeiti tai knyga rasyt galima,
pirma gyde nuo grybelio,dar blogiau padare,antra nuo sudirginimo,3 nuo alergijos,4 nustate PD po 2 savaiciu gydymo isbere apie akis ,vokus galvojau issoksiu is balkono  doh.gif na bet ramino,kad man cia tokia reakcija nuo nebenaudojimo tepalu su hormonais,paskui ejau pas privatu(pas ji dabar ir lankausi) dar vazevau pas baleviciene  mano gydytojas pasake nustok sokinet is vieno kampo i kita,neleisk pinigu o jis toks senuciukas jau is kart pasake kad reikia skrandy issitirt hormonus lytinius ir skydliaukes,jo konsultacija 50 lt,paskui nieko kol pasveiksi.ai dar einu i GK bet cia ne del to o del kapiliaru,o pirma gydytoja kuri gyde nuo grybelio paskyre tepala kuriuo tepa uzpakalius nuo issutimo,***** tada is vis apsalus buvau ir supratau kas per specealiste  doh.gif ir begau nuo jos toli toli doh.gif

joa klausau ir slykstu darosi, kaip is musu tyciojasi blink.gif man taip pat saltalankiu krema israse kuris skirtas kuno odai, kulnams tepti sausiems
Atsakyti
panos o jum nera taip kad zandai uzsidega?as tai kaip pagalvoju kad niekad nepavyks isgydyti ir ziuriu i veidrodi pamatau nauja kokia deme tai visa nuraudonuoju ir zandai ir aplink akis kur tie spuogai,***** nzn kas cia yra
Atsakyti
ni, neraudonuoju smile.gif
Atsakyti
gydytojas sako emocijos normalu,nu ka as snd dar daugiau spuoguota,nbz ka ir be daryti doh.gif
Atsakyti
nu nabagiukė, nekitaip console.gif

man pakolkas neblogai, bet savatgalį reikės špakliuotis tai nežinau kokia bus reakcija.

bet tai skaičiau kad GK klinikoje šitą reikalą gydo kombinuotai su IPŠ, ar siūlė bandyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 19 sausio 2012 - 10:49
QUOTE(axioma @ 2012 01 19, 11:48)
nu nabagiukė, nekitaip  console.gif

man pakolkas neblogai, bet savatgalį reikės špakliuotis tai nežinau kokia bus reakcija.

bet tai skaičiau kad GK klinikoje šitą reikalą gydo kombinuotai su IPŠ, ar siūlė bandyti?

na kaip as buvau gk tai beveik jau nebesimate,o dabar spuogai lenda tai nzn kada nueisiu pazesim kas kaip,o tau gerai todel kad antibiotikus geri,man gerai budavo irgi,neiissogdavo nauji beveik,o kaip nustojau gert pradejo lysti,na bet duok Dievuli kad nebutu tau taip,ir as tikuosi kad suras nuo ko kas,nes jau verkti kaip norisi doh.gif dar vyras snd isvaziuoja ant2.5 menesio tai vel viena ir LABAS DEPRESIJA
Atsakyti
aš to labiausiai ir bijau, kad baigsis tabletytės, baigsis ir mano laimė. beja, aš ir tiesiog normalių spuogų turiu, bet taip keistai- tik ant vieno žando, bet tirštai taip unsure.gif tai be špakliaus jaučiuosi kaip nuoga.
jau buvau atsidėjus 500 lt ant IPŠ procedūros, bet va nupirkau bilietus į "operhausą" ir viskas blush2.gif reikės kokį mėnesiuką dar pakentėti.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 01 20, 14:34)
aš to labiausiai ir bijau, kad baigsis tabletytės, baigsis ir mano laimė.  beja, aš ir tiesiog normalių spuogų turiu, bet taip keistai- tik ant vieno žando, bet tirštai taip  unsure.gif  tai be špakliaus jaučiuosi kaip nuoga.
jau buvau atsidėjus 500 lt  ant IPŠ procedūros, bet va  nupirkau bilietus į "operhausą"  ir viskas  blush2.gif  reikės kokį mėnesiuką dar pakentėti.

o kiek laiko tau paskirti antibiotikai ir po kiek tabl? pas mane tai visada kakta susaudyta spuogeliais bet dabar tai irgi kaip kremu negalima tai isvis,tada nors tepdavau krema su rugstele tai nebudavo tiek spuogu o dabar kai nieko tai sakes,dygsta kaip grybai doh.gif oi kada tas brudas baigsis? kada kas foto imesit ? blush2.gif
Atsakyti
aš visą mėnesį gersiu po tablietką kasdieną, sumoje 30 vnt. tai kai jau baigsiu reiks nešti snukutį procedūrai. na man matyt gerai tai, kad liga pasireiškus tik vienoje vietoje, ne po visą veidą tai sveiką ir tiesiog spuoguotą žandą tepu Paulas Choise BHA losijonu. bet nuo spuogų man anei niekas nepadeda verysad.gif

foto reikia dienos šviesos, o tamsyje iseinu ir tamsyje grįžtu, va bus šeštadienis sekmadienis tai ir pasifotkinsiu, tik nežinau ar matysis realus vaizdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 01 20, 16:22)
aš visą mėnesį gersiu po tablietką kasdieną, sumoje 30 vnt.  tai kai jau baigsiu reiks nešti snukutį procedūrai. na man matyt gerai tai, kad liga pasireiškus tik vienoje vietoje, ne po visą veidą  tai sveiką ir tiesiog spuoguotą žandą tepu Paulas Choise  BHA losijonu. bet nuo spuogų man anei niekas nepadeda  verysad.gif

foto reikia dienos šviesos, o tamsyje iseinu ir tamsyje grįžtu, va bus šeštadienis sekmadienis tai ir pasifotkinsiu, tik nežinau ar matysis realus vaizdas smile.gif

na cia kaip ir pas mane realaus vaizdo nesimato,yra daug baisiau.na lauksim foto,o pirma karta geri antibiotikus nuo sios ligos?
Atsakyti