Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

nutilo musu formas,gal kas pasveikote??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 27, 15:39)

kad nera ka rasyti, nutraukiau visus vaistus tepuosi tik kremuku ir oda svari be berimu...
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 27, 13:39)

Nea,sau nusistaciau biggrin.gif perioralini ,jau antras menuo nepraeina smakras.galvojau herpes,bet ne,taip pora men praejo,kol pradejau dometis kas per velnias.Svarbiausia buvau pas odos kmu,sakau naujos rusies atsirado berimas,tai sako cia pries mm,spiritiniu patepk doh.gif .Bandysiu pati kazkaip gydytis,nes matau niekur stebuklu nepadaro doh.gif
Sekmes ir su artejanciais newyear.gif
Atsakyti
sveikos mielosios, turiu dziugia zinia... ty kad pagaliau atradau galybeje vaistu ir tepalu kai ka gero. tikriausiai zinot , kad turint perioralini dermatita reikia labai atsargiai rinktis kremus. atradau priemoniu ,kurios nesudirgina odos labiau, bet nei vienos kuri ja gydo! tai nebus stebuklas, bet palyginus su kremais kitais tai bus geriausia ka turejot.biodroga(cia firma tokia) kremas. 24 valandu apsauga jautriai odai.. bet turit ziuret ne pagal pavadinima, nes ten tos serijos daug kremu, o ta krema kurio vertime prirasyta zodis dermatitui tinka|! visi kiti bus parasyta is tos firmos kad jauriai ir pan, bet turit ziuret kad butu tas zodis. tiesa jis brangus , apie 180. bet vertas tu pinigu... na bent jau man. tokia balta pailga tutele plamasine su dozatorium. kur kitur biodrogos prekiu yra nezinau, internete paziurekit, as perku priesais viva roma kaune(savanoriu pr). ten kazkaip prekes grozio salonam ir pan parasyta. tai va o dabar papasakosiu savo kelia del to dermatito. zodziu zinau kad jis buna alergines arba grybelines kilmes. dideles itakos duoda organizmo uzterstumas, taigi dieta ir organizmo valymas geriausias budas gydyti. tik stai jau buvau apsigydzius ir prie kuciu stalo kazka suvalgiau ir taip siaubingai visa ismete demem vel doh.gif . taip dziaugiaus apsigydzius. nu ka gi teks is naujo vel...
taigi metronidazolis yra skirtas grybelines kilmes dermatitui salint, tepiau puse metu ,nelabai tas poveikis buvo... meciau as ji. veliau supratau kad del to jog pas mane ne bakterines kilmes dermatitas... ir jis labai sausina oda ir ja plonina!gileja rauksles.oda atstate tik minetas kremas, kuris ypac tinka kaip raminanti priemone po tepalu naudojimo.tada tepiau su flucinar, isgydo gerai bet nerekomenduoju!!nes tai stiprus hormoninis preparatas kuris plonina oda ir palieka rauksles ir isvagojimus! tai suzinojau tik pasiteopliojus 5 dienas(siaip jau ji savaitei parasyta galima) bet geriau ji mest i sona! na nebent ten kai reikia greiciau pagyt tai kokia barzda patept kur storesne oda, nes siaip jis nebrangus kokia 13 lt. tada uzsisakiau is interneto herbal remedy (ar kazkaip panasiai), ten is kazkokiu tailando zodziu... nete raso kad ten padejo labai kitom, as tai asmeniskai nelabai jauciu ta padejima.. na ir nusipirkau dabar elideli cia jusu patarimu psiskaicius, ziuresim kaip bus, patepiau kelias dienas, tai nezinau... man daktaras patare su detox kit homeopatiniais valyt organizma, bet pagailejau pinigu tai dar taip nedariau. soliariumas o man zinokit ne blogina, o gerina. bet as girdejau cia kaip kam ..vienom vienaip kitom kitaip.
Papildyta:
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2011 12 28, 00:51)
sveikos mielosios, turiu dziugia zinia... ty kad pagaliau atradau galybeje vaistu ir tepalu kai ka gero. tikriausiai zinot , kad turint perioralini dermatita reikia labai atsargiai rinktis kremus. atradau priemoniu ,kurios nesudirgina odos labiau, bet nei vienos kuri ja gydo!  tai nebus stebuklas, bet palyginus su kremais kitais tai bus geriausia ka turejot.biodroga(cia firma tokia)  kremas. 24 valandu apsauga jautriai odai.. bet turit ziuret ne pagal pavadinima, nes ten tos serijos daug kremu, o ta krema kurio vertime prirasyta zodis dermatitui tinka|! visi kiti bus parasyta is tos firmos kad jauriai ir pan, bet turit ziuret kad butu tas zodis. tiesa jis brangus , apie 180. bet vertas tu pinigu... na bent jau man. tokia balta pailga tutele plamasine su dozatorium. kur kitur biodrogos prekiu yra nezinau, internete paziurekit, as perku priesais viva roma kaune(savanoriu pr). ten kazkaip prekes grozio salonam ir pan parasyta. tai va o dabar papasakosiu savo kelia del to dermatito. zodziu zinau kad jis buna alergines arba grybelines kilmes. dideles itakos duoda organizmo uzterstumas, taigi dieta ir organizmo valymas geriausias budas gydyti. tik stai jau buvau apsigydzius ir prie kuciu stalo kazka suvalgiau ir taip siaubingai visa ismete demem vel doh.gif . taip dziaugiaus apsigydzius. nu ka gi teks is naujo vel...
taigi metronidazolis yra skirtas grybelines kilmes dermatitui salint, tepiau puse metu ,nelabai tas poveikis buvo... meciau as ji. veliau supratau kad del to jog pas mane ne bakterines kilmes dermatitas... ir jis labai sausina oda ir ja plonina!gileja rauksles.oda atstate tik minetas kremas, kuris ypac  tinka kaip raminanti priemone po tepalu naudojimo.tada tepiau su flucinar, isgydo gerai bet nerekomenduoju!!nes tai stiprus hormoninis preparatas kuris plonina oda ir palieka rauksles ir isvagojimus! tai suzinojau tik pasiteopliojus 5 dienas(siaip jau ji savaitei parasyta galima) bet geriau ji mest i sona! na nebent ten kai reikia greiciau pagyt tai kokia barzda patept kur storesne oda, nes siaip jis nebrangus kokia 13 lt. tada uzsisakiau is interneto herbal remedy (ar kazkaip panasiai), ten is kazkokiu tailando zodziu... nete raso kad ten padejo labai kitom, as tai asmeniskai nelabai jauciu ta padejima.. na ir nusipirkau dabar elideli cia jusu patarimu psiskaicius, ziuresim kaip bus, patepiau kelias dienas, tai nezinau...  man daktaras patare su detox kit homeopatiniais valyt organizma, bet pagailejau pinigu tai dar taip nedariau. soliariumas o man zinokit ne blogina, o gerina. bet as girdejau cia kaip kam ..vienom vienaip kitom kitaip.

va cia kai kurios nezino kaip atrodo dermatitas... nebutinai ten taip baisia kad visas kaklas ir veidas isbertas... zodziu ispradziu atsiranda toki suogeliai ,bet kai paspaudi tai ten ne spuogas o vandeningi toki... tada neuzilgo tie spuogeliai susilieja sausas rausvas demes. jos gali buti aplink akis, smakra, linijas nuo nosies iki burnos, ar srity tarp antakiu... siaip geriau ir pas daktara nueit ir dar paciai pasidomet kas kaip. nes cia neapziuretai tai galima visko prisigalvot...nu va mazdaug taip gali atrodyt
http://www.google.lt...=1t:429,r:0,s:0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 27 gruodžio 2011 - 23:53
ai man atrodo sumaisiua kremo kaina ax.gif . 130 lygtais... nu zodziu kaip ten bebutu vistiek nepigus.is 24 valandu jautrios linijos prausikliu ar kitu i,skyrus dermatito krema nebandziau ,tai nezinau kaip kas veikia.reikes pabandyt, gal irgi gerai bus 4u.gif . bet jie skaiciau tik siaip jauriai odai, o spec dermatitui tai tik tas vienas kremas. va bandziau is kitos linijos biodrogos ten visokiu tai dirgina!neprisigundykit nusipirkt... o as prausiu su psychogel firmos,cia va prie tokiu visokiu neaiskumu nedirgina. tik as su vandeniu ir prausikliu veida nuplaunu, su vatos tamponeliu nebruzinu,kad nesujautrint. gydyt prausikliai ir kremai psychogel negydo, bet ir blogiau nepadaro. prie dermatito gan geras variantas
Papildyta:
oi cia prispaudaliojau pati save pacitavau:DD. nu nieko gal kaip nors suprasit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 28 gruodžio 2011 - 00:42
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 27, 22:51)
kad nera ka rasyti, nutraukiau visus vaistus tepuosi tik kremuku ir oda svari be berimu...

nu geras,o koki krema naudoji?gal buvai belevicienei pasirodyti?tai ir rozex ir vitelos nebetepi?
Papildyta:
QUOTE(d-oncek @ 2011 12 28, 00:01)
Nea,sau nusistaciau biggrin.gif perioralini ,jau antras menuo nepraeina smakras.galvojau herpes,bet ne,taip pora men praejo,kol pradejau dometis kas per velnias.Svarbiausia buvau pas odos kmu,sakau naujos rusies atsirado berimas,tai sako cia pries mm,spiritiniu patepk doh.gif .Bandysiu pati kazkaip gydytis,nes matau niekur stebuklu nepadaro doh.gif
Sekmes ir su artejanciais newyear.gif

tai jeigu esate is kauno nuvykite pas gydytoja Grusauska,girdejau,kad jis neblogas gydytojas ir daugeliui cia padejo,o standartinis gydymas antibiotikai + metronidazolio gelis ir tableciu kursas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Besikiskiakopusteliaudama @ 2011 12 28, 01:03)
sveikos mielosios, turiu dziugia zinia... ty kad pagaliau atradau galybeje vaistu ir tepalu kai ka gero. tikriausiai zinot , kad turint perioralini dermatita reikia labai atsargiai rinktis kremus. atradau priemoniu ,kurios nesudirgina odos labiau, bet nei vienos kuri ja gydo!  tai nebus stebuklas, bet palyginus su kremais kitais tai bus geriausia ka turejot.biodroga(cia firma tokia)  kremas. 24 valandu apsauga jautriai odai.. bet turit ziuret ne pagal pavadinima, nes ten tos serijos daug kremu, o ta krema kurio vertime prirasyta zodis dermatitui tinka|! visi kiti bus parasyta is tos firmos kad jauriai ir pan, bet turit ziuret kad butu tas zodis. tiesa jis brangus , apie 180. bet vertas tu pinigu... na bent jau man. tokia balta pailga tutele plamasine su dozatorium. kur kitur biodrogos prekiu yra nezinau, internete paziurekit, as perku priesais viva roma kaune(savanoriu pr). ten kazkaip prekes grozio salonam ir pan parasyta. tai va o dabar papasakosiu savo kelia del to dermatito. zodziu zinau kad jis buna alergines arba grybelines kilmes. dideles itakos duoda organizmo uzterstumas, taigi dieta ir organizmo valymas geriausias budas gydyti. tik stai jau buvau apsigydzius ir prie kuciu stalo kazka suvalgiau ir taip siaubingai visa ismete demem vel doh.gif . taip dziaugiaus apsigydzius. nu ka gi teks is naujo vel...
taigi metronidazolis yra skirtas grybelines kilmes dermatitui salint, tepiau puse metu ,nelabai tas poveikis buvo... meciau as ji. veliau supratau kad del to jog pas mane ne bakterines kilmes dermatitas... ir jis labai sausina oda ir ja plonina!gileja rauksles.oda atstate tik minetas kremas, kuris ypac  tinka kaip raminanti priemone po tepalu naudojimo.tada tepiau su flucinar, isgydo gerai bet nerekomenduoju!!nes tai stiprus hormoninis preparatas kuris plonina oda ir palieka rauksles ir isvagojimus! tai suzinojau tik pasiteopliojus 5 dienas(siaip jau ji savaitei parasyta galima) bet geriau ji mest i sona! na nebent ten kai reikia greiciau pagyt tai kokia barzda patept kur storesne oda, nes siaip jis nebrangus kokia 13 lt. tada uzsisakiau is interneto herbal remedy (ar kazkaip panasiai), ten is kazkokiu tailando zodziu... nete raso kad ten padejo labai kitom, as tai asmeniskai nelabai jauciu ta padejima.. na ir nusipirkau dabar elideli cia jusu patarimu psiskaicius, ziuresim kaip bus, patepiau kelias dienas, tai nezinau...  man daktaras patare su detox kit homeopatiniais valyt organizma, bet pagailejau pinigu tai dar taip nedariau. soliariumas o man zinokit ne blogina, o gerina. bet as girdejau cia kaip kam ..vienom vienaip kitom kitaip.
Papildyta:
va cia kai kurios nezino kaip atrodo dermatitas... nebutinai ten taip baisia kad visas kaklas ir veidas isbertas... zodziu ispradziu atsiranda toki suogeliai ,bet kai paspaudi tai ten ne spuogas o vandeningi toki... tada neuzilgo tie spuogeliai susilieja  sausas rausvas demes. jos gali buti aplink akis, smakra, linijas nuo nosies iki burnos, ar srity tarp antakiu... siaip geriau ir pas daktara nueit ir dar paciai pasidomet kas kaip. nes cia neapziuretai tai galima visko prisigalvot...nu va mazdaug taip gali atrodyt
http://www.google.lt...=1t:429,r:0,s:0

oi panos netepliokit su tais hormonais doh.gif nes metus juos tepti buna dar baisiau,as tepiau apie 4-5 menesius ir oda tapo priklausoma,man kaip daktaras suzinojo kad tepiau tai sake galva nusukt reiketu blush2.gif jokiu budu!!!!!! nueikite pasidaryt tyrima helikobakter pylori,daug skaiciau apie ja,viena priezastis visu dermatitu,na as aplankius 6 dermatologus jau,tai visi iki vieno sake jokiu kremu,reik pakentet ta tarpa net kaip oda sausa,paserpetos keleta savaiciu ir pripras ir praeis ,tai trauke veida siaubingai bet iskentejau,dabar nereikia kremo,dar sake kad reikia iskenteti viena paskirta gydyma,netepliot 10 tepalu,norejau paklausti o kaip gydetes?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 28, 11:40)
nu geras,o koki krema naudoji?gal buvai belevicienei pasirodyti?tai ir rozex ir vitelos nebetepi?
Papildyta:

tai jeigu esate is kauno nuvykite pas gydytoja Grusauska,girdejau,kad jis neblogas gydytojas ir daugeliui cia padejo,o standartinis gydymas antibiotikai + metronidazolio gelis ir tableciu kursas doh.gif
Papildyta:

oi panos netepliokit su tais hormonais  doh.gif  nes metus juos tepti buna dar baisiau,as tepiau apie 4-5 menesius ir oda tapo priklausoma,man kaip daktaras suzinojo kad tepiau tai sake galva nusukt reiketu  blush2.gif  jokiu budu!!!!!! nueikite pasidaryt tyrima helikobakter pylori,daug skaiciau apie ja,viena priezastis visu dermatitu,na as aplankius 6 dermatologus jau,tai visi iki vieno sake jokiu kremu,reik pakentet ta tarpa net kaip oda sausa,paserpetos keleta savaiciu ir pripras ir praeis ,tai trauke veida siaubingai bet iskentejau,dabar nereikia kremo,dar sake kad reikia iskenteti viena paskirta gydyma,netepliot 10 tepalu,norejau paklausti o kaip gydetes?

ir dar va ta helio bakterija tirt reikia po dvieju savaiciu kaip nustojot gert antibiotikus (jeigu juos geret) nes antibiotikas iskraipo tyrima as sakiau irgi eisiu issitirt tik laukiu pakol praeis 2 sav
Atsakyti
su naujaisiais,gal pas ka yra naujienu kokiu?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2012 01 01, 16:49)
su naujaisiais,gal pas ka yra naujienu kokiu?

su naujais 4u.gif jokiu naujienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 01, 19:34)
su naujais  4u.gif jokiu naujienu  smile.gif

pas mane irgi,tik kad nustojau tepti eritromicina ir vitella,apsistojau ties vienu metrosa geliu jis man kazkaip labiausiai tiko ir tu visu
Atsakyti

Papildyta:

oi panos netepliokit su tais hormonais doh.gif nes metus juos tepti buna dar baisiau,as tepiau apie 4-5 menesius ir oda tapo priklausoma,man kaip daktaras suzinojo kad tepiau tai sake galva nusukt reiketu blush2.gif jokiu budu!!!!!! nueikite pasidaryt tyrima helikobakter pylori,daug skaiciau apie ja,viena priezastis visu dermatitu,na as aplankius 6 dermatologus jau,tai visi iki vieno sake jokiu kremu,reik pakentet ta tarpa net kaip oda sausa,paserpetos keleta savaiciu ir pripras ir praeis ,tai trauke veida siaubingai bet iskentejau,dabar nereikia kremo,dar sake kad reikia iskenteti viena paskirta gydyma,netepliot 10 tepalu,norejau paklausti o kaip gydetes?
[/quote]

tai as ir sakiau kad hormonu nereikia , reikia atidziau skaityti. o pas grusauska as ir buvau, paskyre tipini gydyma, metranidazolis nepadejo, antibiotikais nenuodysiu saves, o kuom kitu teptis tai va galiu ir cia pasikaityt kas ka siulo. del tos bakterijos nieko nezinau, pastebejau man su maistu susije ... gal kam ir padetu tas tyrimas... o tas kremas yra SPECIALIAI dermatitui! ty jis gydo , ramina pazeista ir sveika oda. o ne siaip...nu cia jau kaip kas norit, bet va mane pvz vel isbere tepliojuos tais tepalais, uzsitepiau krema po ju ir iskart veidas zymiai pagrazejo.
Papildyta:
beje panos pasakykit, nuo to elidel turi taip degti oda? cia gydo skaitos ar kad netinka uztai?
Atsakyti
[quote=Besikiskiakopusteliaudama,2012 01 06, 15:36]
Papildyta:

[/quote]

tai as ir sakiau kad hormonu nereikia , reikia atidziau skaityti. o pas grusauska as ir buvau, paskyre tipini gydyma, metranidazolis nepadejo, antibiotikais nenuodysiu saves, o kuom kitu teptis tai va galiu ir cia pasikaityt kas ka siulo. del tos bakterijos nieko nezinau, pastebejau man su maistu susije ... gal kam ir padetu tas tyrimas... o tas kremas yra SPECIALIAI dermatitui! ty jis gydo , ramina pazeista ir sveika oda. o ne siaip...nu cia jau kaip kas norit, bet va mane pvz vel isbere tepliojuos tais tepalais, uzsitepiau krema po ju ir iskart veidas zymiai pagrazejo.
Papildyta:
beje panos pasakykit, nuo to elidel turi taip degti oda? cia gydo skaitos ar kad netinka uztai?
[/quote]
tai niekas ir nesako,kad siulot hormonus.ne bet ne tame esme,tai jeigu su maistu susije tai tikrai padetu tyrimas del bakterijos,nes kaip yra ta bakterija tai daug ko tenka atsisakyti is maisto,o elidel bent jau kaip as naudojau tai man tikrai nedege oda
Atsakyti