QUOTE(jovita25 @ 2011 12 25, 09:20)
O dabar pasigilinus kazkaip toptelejo mintis, tave gydo nuo peruoralinio mane nuo rocea ( rozines) gydyma paskyre praktiskai identiska, kitai merginai skaiciau forume nuo paprastos acnes irgi panasu gydyma paskyre, man galai nebesusiveda... Galiu pasakyti tik viena, Baleviciene paskirti tepalai man nei kiek nepadeda, plius alergizuoja smarkiai... eryt ji pati telefonu man sake nebetepti... lieka rozex tik ir vitella savo sudetimi labai panasus i Avene Cicilfate kuri man patare naudoti Vilniau lazerines dermatologijos centre... tai blyn uz ka as mokejau dar 150lt pasiklausiau jos pasakojimu apie gyvenima, o realiai nieko tokio ko anksciau nezinojau, taip ji labai maloni bet man ne to malonumo reikia is gydytojo!!! zodz. nesupranto ko isvis pas ja ejau, nes nuo VLDC paskirto gydymo man gerejo... Bet kapiliaru tvarkytis lazeriu nepatare nes odos bukle to nereikalauja ala man nereikalinga... bereikalingai pinigai ismesti i bala...
Beje kiek skaiciau apie rozine ji neisgydoma todel tu visu tapalu tepimas tik oda dar labiau gadina... Ieskosiu kazkokiu alternatyviu gydymo budu nors istiesu nebezinau kas man
Demodex erke, kosmetologe siulo silpnomis rugstimis odos bukle pagerinti
Rozine
Dermatitas X
Trys istaigos visu isvados skirtingos, treciosios kad man tiesiog paprastoji acne
**** tai kaip man gydytis ir ka daryti jai Baleviciene ne dievas, Kauno gatve gydo nuo demodex ir t.t.t.t
na taip sunku su tom ligom,o tu is kokio miesto?jeigu is kauno gal pas grusauska megink nulekt?sake irgi neblogas gydytojas,matai pas mane yra sunku gydyti nes as ilgai panose nezinodama tepiau su hormonais
gydausi viska kaip paskyre baliaviciene,kiek perskaiciau forumu ,visi sako ,kad svarbiausia laikytis vieno gydymo,ir neteplioti po 10 tepalu,o standartinis gydymas metronidozolis +antibiotikai,va cia yra forumas rusu kalba
http://www.woman.ru/...read/3970718/2/ tai skaitau ir seku kaip panelem sekasi,visos tepa su metronidazoliu dar + eritromicinas,nzn tikrai siai ligai reik kantrybes gelezines,na meginsiu laikytis to gydymo pazesim kaip seksis,o tu antibiotiku negerei?jeigu ne,tai nueik pasidaryk tyrima nuo helikobakter pylori,nes sitokios nesamones nuo tos bakterijos
pas baleviciene vaziuosi pasirodyt?as tai dar lankausi ir klp pas privatu dermatologa,kaip tik buvau pas ji pries 3 dienas,israse vitaminu kapiliaram ir imunitetui stiprinti,tai geriu,ai dar nusipirkau nuo nervu zoleliniu tableciu ,tai va ir sedziu kaip lele
beje su sventemis!!!