Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(Liniukai @ 2011 12 14, 14:08)
Labas visoms  4u.gif jau rašiau šioje temoje, kaip kažkuri minėjote diagnozę greičiau galima nusistatyti pasiskaičius forumą nei kad atsakymą gauti iš ale gydytojų. Turiu klausimą, ar jums tos vietos kur yra išbėrimai neišsausėja? Nes man paskutiniu metu labai sausėja, gal dėl to kad atsisakiau visokiu kremu, veidą prasiu tik su MEDIMIX muilu ir vanduo, nieko daugiau netepu. Šiandien esiu pas privatų daktarą Šiauliuose, jį rekomendavo nemažai žmonių, nors vizitas ir konsultacija mokami, bet jau kitaip nebegaliu.

kaip sekesi?gal liga nustate?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 21, 22:09)
http://dermline.ru/nav/01/13-106.htm

va cia yra daug foto peroralinio dermatito doh.gif  doh.gif

O jei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 22, 14:28)

va tokios grazios ir vaikstom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 22, 16:59)
va tokios grazios ir vaikstom  blush2.gif

Na pas mane taip niekada nebuvo pas mane daugiau raudoni spuogai tokie kaip rozine, dabar siaip kazkiek paberia jau tokiais Acnes spuogeliais
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 22, 16:39)
Na pas mane taip niekada nebuvo pas mane daugiau raudoni spuogai tokie kaip rozine, dabar siaip kazkiek paberia jau tokiais Acnes spuogeliais

o pas mane grazumas alink nosi ir ant voku doh.gif
Atsakyti
sveikos,pas mane ne kokios naujienos... cry.gif trecia diena nebegeriu antibiotiku ir radau siandien ryte dovana doh.gif vel paberta prie nosies doh.gif oi nebegaliu cry.gif
Atsakyti
Sveika,

As siandien ryte atsikeliau visa raudona dememis veidas ismetytas schmoll.gif vel situacija tokia kokia buvo pirma karta kreipusis i medikus verysad.gif toks jausmas kad paskirtas paskutines gydytojos gydymas tik dar labiau viska paastrino doh.gif verysad.gif verysad.gif
tiek pinigu visiems sukista tiek vizitu ir nieko!!!!

Pasiskabinau gydytojai kazkaip pirminis druagiskumas dinges.... ech ir vel komercija...
As ne burtininke, na taip ne burtininke bet tik konsultacija 150lt kainavo... zodz. bandysiu vaziuot pasirodyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita25: 23 gruodžio 2011 - 11:11
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 23, 12:00)
Sveika,
As siandien ryte atsikeliau visa raudona dememis veidas ismetytas  schmoll.gif vel situacija tokia kokia buvo pirma karta kreipusis i medikus  verysad.gif toks jausmas kad paskirtas paskutines gydytojos gydymas tik dar labiau viska paastrino  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif
tiek pinigu visiems sukista tiek vizitu ir nieko!!!!

Pasiskabinau gydytojai kazkaip pirminis druagiskumas dinges.... ech ir vel komercija...
As ne burtininke, na taip ne burtininke bet tik konsultacija 150lt kainavo... zodz. bandysiu vaziuot pasirodyti

gal tau nuo pudros tos?ar nuo biodermos vandenio?as tai taip ir jauciau,kad kaip nustosiu gert antibiotikus isbers doh.gif vienai panelei is cia irgi taip buvo,sake padedavo kol gere antibiotikus,nuvyko pas baleviciene paskyre gydyma toki koki man ir praejo,be antibiotiku,na labai bijau ,jau atrode,kad viskas geryn ir se tau... doh.gif na bet tepuosi 3 diena,man atrodo jau niekas niekad nebepades.... doh.gif kaledu dovana puiki cry.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 23, 13:31)
gal tau nuo pudros tos?ar nuo biodermos vandenio?as tai taip ir jauciau,kad kaip nustosiu gert antibiotikus isbers doh.gif  vienai panelei is cia irgi taip buvo,sake padedavo kol gere antibiotikus,nuvyko pas baleviciene paskyre gydyma toki koki man ir praejo,be antibiotiku,na labai bijau ,jau atrode,kad viskas geryn ir se tau... doh.gif  na bet tepuosi 3 diena,man atrodo jau niekas niekad nebepades.... doh.gif kaledu dovana puiki  cry.gif

Na matai sako tas gijimo procesas odos 1-2 men. tai buna pagereja ala vel pablogeja... tai nebesivalau jau tuo biodroga ir pudros nenaudoju bet nuo jos man tikrai nieko panasaus nebuvo, man oda sireagavo i Erytromicini tepala butent tada ismete
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 23, 21:53)
Na matai sako tas gijimo procesas odos 1-2 men. tai buna pagereja ala vel pablogeja... tai nebesivalau jau tuo biodroga ir pudros nenaudoju bet nuo jos man tikrai nieko panasaus nebuvo, man oda sireagavo i Erytromicini tepala butent tada ismete

na man ta pati pasake kad gijimas bus nuo 3 iki 6 men doh.gif atrodo galima iskesti jeigu man is karto butu diagnoze pastate,kaip gydziausi ne nuo peroralinio tikedama,kad isgysiu buvau dar baisesne ir neemiau i galva,bet kaip ciut ne puse metu gydausi tai jau ir i depresija puoliau,ir jau nebetikiu niekuom,ir i kiekviena spuogeli prakeikta reguoju didziausia isterika....va snd ryte atsikeliau nusiprasiau veida nuo vitelos ir pazejus i veidrodi ciut is padu neisvirtau doh.gif ir vel galvoje sukasi mintys ,kad gydymas ne toks kad vel sudas...kad neisgysiu gyvenime...bet reik kazkaip nekreipt demesio ir sukandus dantis tepti...ir laukti as jau va men geriau doksiciklina ir tepiau vitella,paskui pakeiciau gydytoja sake tepti metronidazoli ir gert tabletes doksiciklina ir + metronidazolio tabl.taip ir dariau 20 dienu,pagerejimas buvo jau beveik nieko nesimate tik neriski raudona deme kuria tik as matydavau,tai nuvazevus pas baleviciene ji tokio baisaus ir nieko nepamate,gydyma paliko ta pati tik + eritromicinas,tai va praejo 3 dienos nuo nutraukimo visu tableciu ir va snd ryte vel berimas prie nosies doh.gif ryte pasitepiau eritromicinu praejo puse dienos lyg spuogai ir susitrauke truputi,liko raudonos demes susirauklejusios,kas bus toliau neaisku,BET JAU TIKRAI ATSIBODO!!!!kur toliau kreiptis jeigu nepades?????
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 23, 23:51)
na man ta pati pasake kad gijimas bus nuo 3 iki 6 men  doh.gif  atrodo galima iskesti jeigu man is karto butu diagnoze pastate,kaip gydziausi ne nuo peroralinio tikedama,kad isgysiu buvau dar baisesne ir neemiau i galva,bet kaip ciut ne puse metu gydausi tai jau ir i depresija puoliau,ir jau nebetikiu niekuom,ir i kiekviena spuogeli prakeikta reguoju didziausia isterika....va snd ryte atsikeliau nusiprasiau veida nuo vitelos ir pazejus i veidrodi ciut is padu neisvirtau  doh.gif  ir vel galvoje sukasi mintys ,kad gydymas ne toks kad vel sudas...kad neisgysiu gyvenime...bet reik kazkaip nekreipt demesio ir sukandus dantis tepti...ir laukti as jau va men geriau doksiciklina ir tepiau vitella,paskui pakeiciau gydytoja sake tepti metronidazoli ir gert tabletes doksiciklina ir + metronidazolio tabl.taip ir dariau 20 dienu,pagerejimas buvo jau beveik nieko nesimate tik neriski raudona deme kuria tik as matydavau,tai nuvazevus pas baleviciene ji tokio baisaus ir nieko nepamate,gydyma paliko ta pati tik + eritromicinas,tai va praejo 3 dienos nuo nutraukimo visu tableciu ir va snd ryte vel berimas prie nosies doh.gif ryte pasitepiau eritromicinu praejo puse dienos lyg spuogai ir susitrauke truputi,liko raudonos demes susirauklejusios,kas bus toliau neaisku,BET JAU TIKRAI ATSIBODO!!!!kur toliau kreiptis jeigu nepades?????

O dabar pasigilinus kazkaip toptelejo mintis, tave gydo nuo peruoralinio mane nuo rocea ( rozines) gydyma paskyre praktiskai identiska, kitai merginai skaiciau forume nuo paprastos acnes irgi panasu gydyma paskyre, man galai nebesusiveda... Galiu pasakyti tik viena, Baleviciene paskirti tepalai man nei kiek nepadeda, plius alergizuoja smarkiai... eryt ji pati telefonu man sake nebetepti... lieka rozex tik ir vitella savo sudetimi labai panasus i Avene Cicilfate kuri man patare naudoti Vilniau lazerines dermatologijos centre... tai blyn uz ka as mokejau dar 150lt pasiklausiau jos pasakojimu apie gyvenima, o realiai nieko tokio ko anksciau nezinojau, taip ji labai maloni bet man ne to malonumo reikia is gydytojo!!! zodz. nesupranto ko isvis pas ja ejau, nes nuo VLDC paskirto gydymo man gerejo... Bet kapiliaru tvarkytis lazeriu nepatare nes odos bukle to nereikalauja ala man nereikalinga... bereikalingai pinigai ismesti i bala...
Beje kiek skaiciau apie rozine ji neisgydoma todel tu visu tapalu tepimas tik oda dar labiau gadina... Ieskosiu kazkokiu alternatyviu gydymo budu nors istiesu nebezinau kas man

Demodex erke, kosmetologe siulo silpnomis rugstimis odos bukle pagerinti
Rozine
Dermatitas X

Trys istaigos visu isvados skirtingos, treciosios kad man tiesiog paprastoji acne g.gif **** tai kaip man gydytis ir ka daryti jai Baleviciene ne dievas, Kauno gatve gydo nuo demodex ir t.t.t.t
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 25, 09:20)
O dabar pasigilinus kazkaip toptelejo mintis, tave gydo nuo peruoralinio mane nuo rocea ( rozines) gydyma paskyre praktiskai identiska, kitai merginai skaiciau forume nuo paprastos acnes irgi panasu gydyma paskyre, man galai nebesusiveda... Galiu pasakyti tik viena, Baleviciene paskirti tepalai man nei kiek nepadeda, plius alergizuoja smarkiai... eryt ji pati telefonu man sake nebetepti... lieka rozex tik ir vitella savo sudetimi labai panasus i Avene Cicilfate kuri man patare naudoti Vilniau lazerines dermatologijos centre... tai blyn uz ka as mokejau dar 150lt pasiklausiau jos pasakojimu apie gyvenima, o realiai nieko tokio ko anksciau nezinojau, taip ji labai maloni bet man ne to malonumo reikia is gydytojo!!! zodz. nesupranto ko isvis pas ja ejau, nes nuo VLDC paskirto gydymo man gerejo... Bet kapiliaru tvarkytis lazeriu nepatare nes odos bukle to nereikalauja ala man nereikalinga... bereikalingai pinigai ismesti i bala...
Beje kiek skaiciau apie rozine ji neisgydoma todel tu visu tapalu tepimas tik oda dar labiau gadina... Ieskosiu kazkokiu alternatyviu gydymo budu nors istiesu nebezinau kas man

Demodex erke, kosmetologe siulo silpnomis rugstimis odos bukle pagerinti
Rozine
Dermatitas X

Trys istaigos visu isvados skirtingos, treciosios kad man tiesiog paprastoji acne  g.gif **** tai kaip man gydytis ir ka daryti jai Baleviciene ne dievas, Kauno gatve gydo nuo demodex ir t.t.t.t

na taip sunku su tom ligom,o tu is kokio miesto?jeigu is kauno gal pas grusauska megink nulekt?sake irgi neblogas gydytojas,matai pas mane yra sunku gydyti nes as ilgai panose nezinodama tepiau su hormonais doh.gif gydausi viska kaip paskyre baliaviciene,kiek perskaiciau forumu ,visi sako ,kad svarbiausia laikytis vieno gydymo,ir neteplioti po 10 tepalu,o standartinis gydymas metronidozolis +antibiotikai,va cia yra forumas rusu kalba http://www.woman.ru/...read/3970718/2/ tai skaitau ir seku kaip panelem sekasi,visos tepa su metronidazoliu dar + eritromicinas,nzn tikrai siai ligai reik kantrybes gelezines,na meginsiu laikytis to gydymo pazesim kaip seksis,o tu antibiotiku negerei?jeigu ne,tai nueik pasidaryk tyrima nuo helikobakter pylori,nes sitokios nesamones nuo tos bakterijos doh.gif pas baleviciene vaziuosi pasirodyt?as tai dar lankausi ir klp pas privatu dermatologa,kaip tik buvau pas ji pries 3 dienas,israse vitaminu kapiliaram ir imunitetui stiprinti,tai geriu,ai dar nusipirkau nuo nervu zoleliniu tableciu ,tai va ir sedziu kaip lele blink.gif beje su sventemis!!!
Atsakyti