Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(jovita25 @ 2011 12 19, 17:37)
Sveika,

Man si gydytoja lygiai toki pati gydyma paskyre, po 7d. kita dalis tokia pati ir pasirodymas po 3-4 sav. Odele mano grazeja jau, gal kad papildomai prisilaikau, ,vandenukas, jokiu saldumynu....
Neskubek su tomis sviesomis, man bent jau lazerines dermatologijos centre sake, kad visiskai to nereikia, nors planavau atlikti sias proceduras.... Esi jaunute ( nors mes beveik vienmetes) todel bent kuri laika patarciau vengti tokiu proceduru, nes veliau gali buti dar daugiau bedu su odele...
Dabar oda tavo yra nukankinta todel i viska ir reaguoja, pamatysi veliau bus tikrai geriau  4u.gif

Kadangi arteja sventes ir visos vistiek planuojate pasidazyti bent minimaliai ir t.t.  Galiu pasidalinti patirtimi ir siu metu atradimu, nors cia forume jau senokai yra diskusiju tema  smile.gif

Mineraline biri pudryte SUDIE berimai, uzsitersusios poros jokiu pakitimu nebuna nusiprausus.
Ju visokiu buna, as atradau butent skirta labai jautriai odelei  smile.gif Ant skruostuku uzdedu MAC kuris taip pat neturi jokiu dirgikliu savo sudetyje, super odyte tokia sveika atrodo, spindinti o svarbiausiai nekenkia visai....Niekada nebegrizciau prie Krem pudru  doh.gif

Sveikutė, o kas čia per pudrytė, gal linką kokį galėtum atsiūsti, norėčiau ir aš konors natūralaus, nes bijau "atkristi" ir taip jautri ta odelė po visokių hormoninių tepalų liko, tai baisu, bet jau antras mėnuo nei bėrimo, tai begalo laiminga esu, na tik su užsikimšusiomis poromis problemos, visas veidas dabar nusėtas juodais taškiukais, šveisk nešveitus sad.gif(( Ką patartumėt sad.gif(((?
Atsakyti
Grafikeli kuri surasiau man gydytoja sudeliojo, pacios jokiu improvizaciju smile.gif
O pudryte tai tikrai super, kitos bandytos sitai neprilygo ir kitos drauges turincios jautria, problemine oda naudoja, pasikartosiu cia man metu atradimas 4u.gif

http://www.barexmine...521f370939bb0e3

puikiai maskuoja, kuo negalejau patiketi po tiek metu vartojamos krem pudros... jokiu berimu, jokiu sudirgimu sudetis taip pat pakankamai naturali mano akimis, jokiu parabenu ir t.t.
Cia forume dirbanti kosmetologe Lahja veliau kai suzinojau tik ir siulo sia pudryte visoms problemine oda turincioms klientems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2011 12 20, 02:21)
Sveikutė, o kas čia per pudrytė, gal linką kokį galėtum atsiūsti, norėčiau ir aš konors natūralaus, nes bijau "atkristi" ir taip jautri ta odelė po visokių hormoninių tepalų liko, tai baisu, bet jau antras mėnuo nei bėrimo, tai begalo laiminga esu, na tik su užsikimšusiomis poromis problemos, visas veidas dabar nusėtas juodais taškiukais, šveisk nešveitus sad.gif(( Ką patartumėt sad.gif(((?

deimiliux labai dziaugiuos uz tave ir linkiu kad tas brudas niekad negriztu 4u.gif
Atsakyti
As siandien jau ir pasidaziau atrodo odele labai sveikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 20, 12:35)
As siandien jau ir pasidaziau atrodo odele labai sveikai  4u.gif

labai malonu girdeti,o tau spuogelai kyla nauji ar senieji isnyko?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 20, 18:31)
labai malonu girdeti,o tau spuogelai kyla nauji ar senieji isnyko?

aplink akytes tik dar tokie negrazumai, zandukai labai pasitaise. Senieji dar nyksta deja...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 20, 19:08)
aplink akytes tik dar tokie negrazumai, zandukai labai pasitaise. Senieji dar nyksta deja...

na su laiku praeis,labai to linkiu 4u.gif o kur tos pudros pirkt?
Atsakyti
Pasidziaugiau matyt per anksti g.gif pradejo plemais viskas luptis, galvoju kad del Eryt. nes nuo kitu nieko panasaus nebuvo lyg ir schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 21, 09:20)
Pasidziaugiau matyt per anksti  g.gif pradejo plemais viskas luptis, galvoju kad del Eryt. nes nuo kitu nieko panasaus nebuvo lyg ir  schmoll.gif

as manau,kad ir turetu luptis visos kakos nuo odos ir atsinaujint nauja oda
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 21, 11:32)
as manau,kad ir turetu luptis visos kakos nuo odos ir atsinaujint nauja oda

Na tuomet reikia laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 21, 10:56)
Na tuomet reikia laukti  4u.gif

laukiu ir as tik niekaip n esulaukiu,va dabar metronidozolio prisitepiau ir sedziu doh.gif
Atsakyti
http://dermline.ru/nav/01/13-106.htm

va cia yra daug foto peroralinio dermatito doh.gif doh.gif
Atsakyti