QUOTE(Buldogiukas @ 2007 04 10, 17:43)
Nezinau mergaitės kaip jums tie tepaliukai veikia,

bet mane visi giria kad labai oda pasitaisė

nors gydyti dar yra ką... Tai sąžiningai geriu doksiciklina ir tepuosi metronidazolio tepaliuku.Pradžioi kai tik pradėjau tepliotis,pora dienų buvo pablogėja,daugiau pabėrė veideli,(gyd.sakė kad taip ir turi būti,toks jo poveikis)bet po 3-4 dienų veidelis pradėjo balti ir gražėti,

.O daktarėlis dirba Kaune,Odos ir Veneriniu ligų kabinete,K.Petrausko 40,gatvė,o jo vardas Nauris G. Tikrai saunuolis,viską apie tą ligą papasakojo.. Na man tikrai pagelbėjo
Niu matai as ta metronidazolio tepaliuka irgi naudojo, bet man jokio poveikio nebuvo, tad teko bandyti kazka naujo. Na zinot kai jau vilti prarandi, tai jau ir brangesni tepaliukai atrodo prieinami, kad tik padetu.
Na o man gyti sekasi lyg ir neblogai, jau odele svieseja, vis maziau matosi raudonumas. O ir pleiskanojimas mazesnis po to tepaliuko.
Tik va kad kai man buna salta arba labai sukaistu, ta vieta kur buvo berimas paryskeja spalva, net nezinau kodel

gal but kad dar neisgyjau, bus matyti kaip ten toliau klostysis gyjimas... Veliau butinai pranesiu, kaip man sekasi...
Papildyta:
QUOTE(fukas @ 2007 04 13, 23:16)
Baltai pavydziu
Mano akys niekaip nepasiduoda - vaikstau su raudonais ratilais apir akis, o visur kitur grazu, tik issauseje, na dar kaklas paraudes.
O tu bandei pas kita gydytoja nueiti? Nes gal ne visi yra susidure su tokiu dermatitu kaip tavo... Net nezinau ka tau patarti... Uzjauciu, kad taip kankiniesi, bet buk kantri...
Beja internete skaiciau, kad perioraliniam dermatito gydymui taikomoas ir intensyvi pulsine sviesa (cia GK klinikoje), na kaina tai brangoka, bet raso, kad uztenka vienos proceduros ir jau matosi rezultatas. Kiek cia tiesos neaisku..