Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(fukas @ 2007 04 11, 19:49)
Tai mes pas ta pati gydytoja lankomes ir taip pat gydomes tik, kad man viskas nueje i akis, o ten niekaip negereja (veidas tai neisbertas tik ziauriai sausas, ypac kaklas visas net raudonas), va ir siandien buvau pas ji, tai jau 3 k. pasiule i ligonine gultis. Prirase dar kazkokiu vaistu ir vel eisiu po 5 d., taip ir lankausi kas 3-5 d. pas ji. Berimus jis man greit isgyde, bet va su akim nesiseka, siaip geras gydytojas, tik jo bajeriai keisti.

Nu jo,bajeriukai tikrai neblogi, thumbup.gif Bet kai aš pati biški trenkta,tai manęs jis netrigdo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O dėl akyčių,jei pataria gulti pasireabilituti,tai gal surizikuok,juk nieko neprarasi,o gal ir išgydis,juk bėrimusišgydė.. g.gif g.gif Arba dar su kokiu okulistu pasitark,gal kokių lašiuku pasiūlis.. Sunku man ką patarti,nes su mano akim lyg ir viskas gerai,nors kartais paašaroja irbijo riškesnės šviesos... g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buldogiukas @ 2007 04 11, 21:05)
Nu jo,bajeriukai tikrai neblogi, thumbup.gif  Bet kai aš pati biški trenkta,tai manęs jis netrigdo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  O dėl akyčių,jei pataria gulti pasireabilituti,tai gal surizikuok,juk nieko neprarasi,o gal ir išgydis,juk bėrimusišgydė.. g.gif  g.gif  Arba dar su kokiu okulistu pasitark,gal kokių lašiuku pasiūlis.. Sunku man ką patarti,nes su mano akim lyg ir viskas gerai,nors kartais paašaroja irbijo riškesnės šviesos... g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Sunku su tom ligoninem, kai du mazi vaikai, vyras praziltu vienas pasilikes su abiem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fukas @ 2007 04 13, 10:33)
Sunku su tom ligoninem, kai du mazi vaikai, vyras praziltu vienas pasilikes su abiem biggrin.gif

Taip, problemėlė rimta.. g.gif O kokiam laikui guldytų? Vyras gal tik biški pražiltu, juk žili vyrai taip solidžiai atrodo... biggrin.gif biggrin.gif
Aš tai norėčiau pasidžiaugti,šiandien buvau pasirodyt,tai sakė GRAŽU,užlėk po mėnesio prie progos pasirodyti bigsmile.gif bigsmile.gif Visai ir man vaizdelis patinka... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Buldogiukas @ 2007 04 13, 18:58)
Taip, problemėlė rimta.. g.gif  O kokiam laikui guldytų? Vyras gal tik biški pražiltu, juk žili vyrai taip solidžiai atrodo... biggrin.gif  biggrin.gif
Aš tai norėčiau pasidžiaugti,šiandien buvau pasirodyt,tai sakė GRAŽU,užlėk po mėnesio prie progos pasirodyti bigsmile.gif  bigsmile.gif  Visai ir man vaizdelis patinka... thumbup.gif  thumbup.gif

Baltai pavydziu smile.gif
Mano akys niekaip nepasiduoda - vaikstau su raudonais ratilais apir akis, o visur kitur grazu, tik issauseje, na dar kaklas paraudes.
Atsakyti
QUOTE(fukas @ 2007 04 14, 00:16)
Mano akys niekaip nepasiduoda - vaikstau su raudonais ratilais apir akis, o visur kitur grazu, tik issauseje, na dar kaklas paraudes.

O tu veida tepi drėkinamu krem? nes aš pražioi tepiau tik gydomuoju tepaliuku,tai buvo taip išsausėja,iki zaizdelių sutrūkinėjo veidas, verysad.gif tai dabar tepu tepaliuku,o po 4-5minučių ir drėkinamuoju kremu,nes mano odos tipas ir be ligos visuomet problematiškas buvo,ir po kiekvieno prausimosi turėdavau tepti kremuku.. SĖKMĖS,jei ką sužinosiu dėl akyčių pranešiu,tikiousi greitai pasveiksi... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Buldogiukas @ 2007 04 10, 17:43)
Nezinau mergaitės kaip jums tie tepaliukai veikia, g.gif bet mane visi giria kad labai oda pasitaisė biggrin.gif  nors gydyti dar yra ką... Tai sąžiningai geriu doksiciklina ir tepuosi metronidazolio tepaliuku.Pradžioi kai tik pradėjau tepliotis,pora dienų buvo pablogėja,daugiau pabėrė veideli,(gyd.sakė kad taip ir turi būti,toks jo poveikis)bet po 3-4 dienų veidelis pradėjo balti ir gražėti, bigsmile.gif .O daktarėlis dirba Kaune,Odos ir Veneriniu ligų kabinete,K.Petrausko 40,gatvė,o jo vardas Nauris G. Tikrai saunuolis,viską apie tą ligą papasakojo.. Na man tikrai pagelbėjo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Niu matai as ta metronidazolio tepaliuka irgi naudojo, bet man jokio poveikio nebuvo, tad teko bandyti kazka naujo. Na zinot kai jau vilti prarandi, tai jau ir brangesni tepaliukai atrodo prieinami, kad tik padetu.
Na o man gyti sekasi lyg ir neblogai, jau odele svieseja, vis maziau matosi raudonumas. O ir pleiskanojimas mazesnis po to tepaliuko.
Tik va kad kai man buna salta arba labai sukaistu, ta vieta kur buvo berimas paryskeja spalva, net nezinau kodel unsure.gif gal but kad dar neisgyjau, bus matyti kaip ten toliau klostysis gyjimas... Veliau butinai pranesiu, kaip man sekasi...
Papildyta:
QUOTE(fukas @ 2007 04 13, 23:16)

O tu bandei pas kita gydytoja nueiti? Nes gal ne visi yra susidure su tokiu dermatitu kaip tavo... Net nezinau ka tau patarti... Uzjauciu, kad taip kankiniesi, bet buk kantri...
Beja internete skaiciau, kad perioraliniam dermatito gydymui taikomoas ir intensyvi pulsine sviesa (cia GK klinikoje), na kaina tai brangoka, bet raso, kad uztenka vienos proceduros ir jau matosi rezultatas. Kiek cia tiesos neaisku..
Atsakyti
QUOTE(Evil_e @ 2007 04 14, 11:49)
Niu matai as ta metronidazolio tepaliuka irgi naudojo, bet man jokio poveikio nebuvo, tad teko bandyti kazka naujo. Na zinot kai jau vilti prarandi, tai jau ir brangesni tepaliukai atrodo prieinami, kad tik padetu.
Na o man gyti sekasi lyg ir neblogai, jau odele svieseja, vis maziau matosi raudonumas. O ir pleiskanojimas mazesnis po to tepaliuko.
Tik va kad kai man buna salta arba labai sukaistu, ta vieta kur buvo berimas paryskeja spalva, net nezinau kodel  unsure.gif gal but kad dar neisgyjau, bus matyti kaip ten toliau klostysis gyjimas... Veliau butinai pranesiu, kaip man sekasi...
Papildyta:
O tu bandei pas kita gydytoja nueiti? Nes gal ne visi yra susidure su tokiu dermatitu kaip tavo... Net nezinau ka tau patarti... Uzjauciu, kad taip kankiniesi, bet buk kantri...
Beja internete skaiciau, kad perioraliniam dermatito gydymui taikomoas ir intensyvi pulsine sviesa (cia GK klinikoje), na kaina tai brangoka, bet raso, kad uztenka vienos proceduros ir jau matosi rezultatas. Kiek cia tiesos neaisku..

Aš tą tepaliuką naudoju ne viena,dar kartu ir antibiotikus geriu,tai nežinau tiksliai nuo ko man pagerėjo,ar nuo vieno,ar nuo kito.. g.gif g.gif Svarbiausia PAGERĖJOOO lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sia liga gydyti tikrai reikia kantrybes, nes nuo sausio men. gydausi ir vis dar islenda tie raudoni smulkus spuogeliukai mirksiukas.gif Atrodo jau dingo, bet vel...manau veike aplinkos faktoriai: garai ir t.t. kuriu isvengti sunkoka. Pastebejau, kad pries moteriskas dieneles mirksiukas.gif spuogeliukai pasirodo. O jus tepate tepaliukais visa veida ar tik ta vieta aplink burna? As naudoju PARODONTAX dantu pasta be fluoro,nes tik sia radau pirkti. Kokios jus naudojate pastas?
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2007 04 15, 10:17)
Sia liga gydyti tikrai reikia kantrybes, nes nuo sausio men. gydausi ir vis dar islenda tie raudoni smulkus spuogeliukai  mirksiukas.gif  Atrodo jau dingo, bet vel...manau veike aplinkos faktoriai: garai ir t.t. kuriu isvengti sunkoka. Pastebejau, kad pries moteriskas dieneles  mirksiukas.gif spuogeliukai pasirodo. O jus tepate tepaliukais visa veida ar tik ta vieta aplink burna? As naudoju PARODONTAX dantu pasta be fluoro,nes tik sia radau pirkti. Kokios jus naudojate pastas?

Aš tepu tik tas vieteles kur paberta,netepu viso veido nes ir taip odelė sausa ax.gif O dėl dantų pastos,tai nebuvau girdėjus kad fluoras neigiamai veikia,nors mano darbas susijas su stomatologija,aš naudoju VELYM dantų pastą,ji yra balinanti ir joje yra fluoro,bet tai man kažkaip netrugdo sveikti g.gif g.gif Be fluoro lygtai yra Erilex herba, Corident natura, Sensodyne mint (žalsva), Sensodyne original(rausva) jei neklystu,dar reikėtu pasitikslinti.. g.gif g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir as tepu tik ten kur yra berimas su tuo tepaliuku, ant sveikos odos stengiuosi netepti, kad nepakenkciau. O dantu pasta naudoju SENSODAIN clasic, tik kad kai ja vartoju pastebejau kad dantukai gelsvesni darosi verysad.gif
Na as tai ir internete skaiciau, kad fluoras gali sukelti sia liga ir pati gydytoja sake, todel ir liepe valytis dantukus be fluore dantu pasta. Bet kad as jau biski geriau jauciuosi, tai ryte valau su fluoru, o vakare be fluoro rolleyes.gif nes man nepatinka gelsvi dantukai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Evil_e @ 2007 04 15, 13:28)
Ir as tepu tik ten kur yra berimas su tuo tepaliuku, ant sveikos odos stengiuosi netepti, kad nepakenkciau. O dantu pasta naudoju SENSODAIN clasic, tik kad kai ja vartoju pastebejau kad dantukai gelsvesni darosi  verysad.gif
Na as tai ir internete skaiciau, kad fluoras gali sukelti sia liga ir pati gydytoja sake, todel ir liepe valytis dantukus be fluore dantu pasta. Bet kad as jau biski geriau jauciuosi, tai ryte valau su fluoru, o vakare be fluoro  rolleyes.gif nes man nepatinka gelsvi dantukai  schmoll.gif

Niu matot kaip cia gaunas su tuo fluoru, g.gif aš tik šiaip žinau kad fluoras gali sukelti pykinimą ar vemimą,galvos skausmą, silpnumą, bet kalbant apie fluoro aplikacijas kurios dedamos vaikams dėl dantų ėduonies rizikos, arba suaugusiems po atliktos burnos higienos. O ir visi tie reiškiniai pasireiškia apsinuodijus fluoru,žodžiu kad taip nutiktu reikia nemažai dantų pastos suvalgyti, biggrin.gif biggrin.gif žinoma gali būti kad ir šiai ligai ytakos turi kažkokios,reikės daugiau pasidomėti g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, likimo seses,

As irgi pasiguosiu, kad vargstu su ta pacia prakeikta beda. Ji prasidejo mazuliu berimu aplink smakra (kuri siaip taip issigydziau), bet perejo i akis. Su akiu asarojimu, paraudimu, tinimu ir ziauriu niezuliu kovoju iki siol verysad.gif Isgeriau jau ir antibiotiku visa kursa, bet nieko nepadejo... Tepuosi saziningai ryte ir vakare tepalu, bet kol kas tie raudoni lopai tik dar pamazu plinta... Buvau optimistiskai nusiteikusi, bet dabar vis atsikeliu kas dien labiau uztinus, tai ir optimizmas mazeja... verysad.gif
Atsakyti