QUOTE(jovita25 @ 2011 12 14, 11:32)
gyd. Lileikis... vat butent man uzteko proto jo nenaudoti, jis irase, bet nenaudojau... turejau namie avene Cicilfat ( prisiskaiciusi bavau forume) ir naudojau Rozex....
Isvis daugiau ten kojos nekelsiu! poziuris i zmogu kaip i gyvuli... dare man ta Demodex tyrima, tai atejau oda sudirgusi, tai taip smarkiai man gramde tose vietose, kad isejau visa perstinti ir vos neklykiau is skausmo.... o kai pasakiau kad gal gali svelniau, tai taip subaube kad net kruptelejau... o ten ejau tikrai ne del taupymo sumetimo, o tiesiog drauge uzsimine kad geri gydytojai ir t..t TIKRAI TAIP NEPASIRODE atmestinai pasiziurejo nors ir demodex buvo teigiamas...
Na o lazerines dermatologijos centre daugiau klausinejo apie viska, bet realiai pasirode mergaite tokia vos kad po studiju bedirbanti
pridave megineliu visokiu Biodermos i raudonuma linkusiai odai, toliau ta pati Cicilfata Avene ir rozex sako toliau naudok, pagal reikiamybe
erkute isteisino, perioralini nustate....
Tai vat trecias vizitas bus pas Baleviciene rytoj
man tai is viso kaip buvo su valstybiniais gydytojais,ateinu pirma karta papasakojau kad gyde tipo nuo grybalio,nusiunte padaryt tyrima ,ats neigiamas,tada nusprende kad cia man sudirgo oda nuo gribeliniu vaistu.(kaip taip gali buti jeigu tie berimai atsirado dar pries einant pas visus gydytojus,nu ka israse vaistu nuo alergijos,pabuvau savaite be spuogu tik plemem raudonom,ateinu vel pas ja isbrta tai man sako:
as nzn nuo ko tave gydyti,normalei galvoju,tai sakau ka man daryt?ji sako na nzn eik pas alergologus ir t.t,nu ir kaip nebijot tu daktaru,o ta gydytoja ji jau snuciuke tokia atrodo turetum daug zinot,o jai matai neisejo isgydyti tai ir nebegydysiu,kaip gali buti toks poziuris i darba nesuprantu,cia sakau per forumus greiciau sau diagnoze nustatysi negu pas valstybinius daktarus
Papildyta:
QUOTE(*Nikita* @ 2011 12 14, 11:46)
Mes ir pas Lileiki papuole buvom:(
As tikiu kad tas saltalankiu kremukas gerai sudirgusiai odelei, bet perioraliniam dermatitui - netinkamas..
Tikiu kad Baleviciene pades! o kur ji dirba?
baleviciene dirba vilniuje vivulskio 22,as pirmadieni leksiu is klp i vilniu,nesulaukiu