Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(jovita25 @ 2011 12 14, 10:55)
As pirmu taikymu kada tik priims, norisi bent kad gydymas butu tinkamas paskirtas, o dabar nieko nebesuprantu nuo kokios ligos gydoma esu... Pati kraustausi is proto, nes tai ne vienintele liga uzpuolusi per si pusmeti, gydytojai, tyrimai... metai atgal buvau sveikas zmogus, o dabar toks jausmas kad griunu visa  verysad.gif
parasysiu kokie atsiliepimai gydytojos, siaip turiu itarima kad bedos su zarnynu dar prisideda, nes keistai berimai tik zandu srityje  g.gif

Pas Baleviciene rytoj vizituoju  smile.gif

labai lauksiu komentaru
Atsakyti
Jovita, mes buvom KAunp g. ir buvo skyre ta saltalankiu krema.
O kai buvom GK klinikoj, sake kad perioralini dermatita gydant nerekomenduotina drekint, nustebo kodel skyre ta krema, juk jis drekina g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nikita* @ 2011 12 14, 12:25)
Jovita, mes buvom KAunp g. ir buvo skyre ta saltalankiu krema.
O kai buvom GK klinikoj, sake kad perioralini dermatita gydant nerekomenduotina drekint, nustebo kodel skyre ta krema, juk jis drekina g.gif

gyd. Lileikis... vat butent man uzteko proto jo nenaudoti, jis irase, bet nenaudojau... turejau namie avene Cicilfat ( prisiskaiciusi bavau forume) ir naudojau Rozex....

Isvis daugiau ten kojos nekelsiu! poziuris i zmogu kaip i gyvuli... dare man ta Demodex tyrima, tai atejau oda sudirgusi, tai taip smarkiai man gramde tose vietose, kad isejau visa perstinti ir vos neklykiau is skausmo.... o kai pasakiau kad gal gali svelniau, tai taip subaube kad net kruptelejau... o ten ejau tikrai ne del taupymo sumetimo, o tiesiog drauge uzsimine kad geri gydytojai ir t..t TIKRAI TAIP NEPASIRODE atmestinai pasiziurejo nors ir demodex buvo teigiamas...

Na o lazerines dermatologijos centre daugiau klausinejo apie viska, bet realiai pasirode mergaite tokia vos kad po studiju bedirbanti g.gif pridave megineliu visokiu Biodermos i raudonuma linkusiai odai, toliau ta pati Cicilfata Avene ir rozex sako toliau naudok, pagal reikiamybe g.gif erkute isteisino, perioralini nustate....

Tai vat trecias vizitas bus pas Baleviciene rytoj g.gif
Atsakyti
Mes ir pas Lileiki papuole buvom:(
As tikiu kad tas saltalankiu kremukas gerai sudirgusiai odelei, bet perioraliniam dermatitui - netinkamas..
Tikiu kad Baleviciene pades! o kur ji dirba?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 14, 11:32)
gyd. Lileikis... vat butent man uzteko proto jo nenaudoti, jis irase, bet nenaudojau... turejau namie avene Cicilfat ( prisiskaiciusi bavau forume) ir naudojau Rozex....

Isvis daugiau ten kojos nekelsiu! poziuris i zmogu kaip i gyvuli... dare man ta Demodex tyrima, tai atejau oda sudirgusi, tai taip smarkiai man gramde tose vietose, kad isejau visa perstinti ir vos neklykiau is skausmo.... o kai pasakiau kad gal gali svelniau, tai taip subaube kad net kruptelejau... o ten ejau tikrai ne del taupymo sumetimo, o tiesiog drauge uzsimine kad geri gydytojai ir t..t TIKRAI TAIP NEPASIRODE atmestinai pasiziurejo nors ir demodex buvo teigiamas...

Na o lazerines dermatologijos centre daugiau klausinejo apie viska, bet realiai pasirode mergaite tokia vos kad po studiju bedirbanti  g.gif pridave megineliu visokiu Biodermos i raudonuma linkusiai odai, toliau ta pati Cicilfata Avene ir rozex sako toliau naudok, pagal reikiamybe  g.gif erkute isteisino, perioralini nustate....

Tai vat trecias vizitas bus pas Baleviciene rytoj  g.gif

man tai is viso kaip buvo su valstybiniais gydytojais,ateinu pirma karta papasakojau kad gyde tipo nuo grybalio,nusiunte padaryt tyrima ,ats neigiamas,tada nusprende kad cia man sudirgo oda nuo gribeliniu vaistu.(kaip taip gali buti jeigu tie berimai atsirado dar pries einant pas visus gydytojus,nu ka israse vaistu nuo alergijos,pabuvau savaite be spuogu tik plemem raudonom,ateinu vel pas ja isbrta tai man sako:
as nzn nuo ko tave gydyti,normalei galvoju,tai sakau ka man daryt?ji sako na nzn eik pas alergologus ir t.t,nu ir kaip nebijot tu daktaru,o ta gydytoja ji jau snuciuke tokia atrodo turetum daug zinot,o jai matai neisejo isgydyti tai ir nebegydysiu,kaip gali buti toks poziuris i darba nesuprantu,cia sakau per forumus greiciau sau diagnoze nustatysi negu pas valstybinius daktarus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Nikita* @ 2011 12 14, 11:46)
As tikiu kad tas saltalankiu kremukas gerai sudirgusiai odelei, bet perioraliniam dermatitui - netinkamas..

baleviciene dirba vilniuje vivulskio 22,as pirmadieni leksiu is klp i vilniu,nesulaukiu
Atsakyti
QUOTE(*Nikita* @ 2011 12 14, 12:46)

Liliekis kiek matau visiems vienoda gydyma skiria, net nebesigilina schmoll.gif ka dar jums israse prie saltalankiu kremo? g.gif

Baleviciene dirba Vivulskio g. As taip pat tikiuosi, kad pades nes cia komentarai tikrai geri apie ja...gailiuosi kad anksciau neilindau i foruma, cia temu daug kartais sunku ir atrasti visas...
Papildyta:
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 14, 12:48)
man tai is viso kaip buvo su valstybiniais gydytojais,ateinu pirma karta papasakojau kad gyde tipo nuo grybalio,nusiunte padaryt tyrima ,ats neigiamas,tada nusprende kad cia man sudirgo oda nuo gribeliniu vaistu.(kaip taip gali buti jeigu tie berimai atsirado dar pries einant pas visus gydytojus,nu ka israse vaistu nuo alergijos,pabuvau savaite be spuogu tik plemem raudonom,ateinu vel pas ja isbrta tai man sako:
as nzn nuo ko tave gydyti,normalei galvoju,tai sakau ka man daryt?ji sako na nzn eik pas alergologus ir t.t,nu ir kaip nebijot tu daktaru,o ta gydytoja ji jau snuciuke tokia atrodo turetum daug zinot,o jai matai neisejo isgydyti tai ir nebegydysiu,kaip gali buti toks poziuris i darba nesuprantu,cia sakau per forumus greiciau sau diagnoze nustatysi negu pas valstybinius daktarus doh.gif
Papildyta:

baleviciene dirba vilniuje vivulskio 22,as pirmadieni leksiu is klp i vilniu,nesulaukiu

Taip valstybines pamirsti kai kazkas rimto... ten sedi visi beletik sedeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 14, 11:57)
Liliekis kiek matau visiems vienoda gydyma skiria, net nebesigilina  schmoll.gif ka dar jums israse prie saltalankiu kremo?  g.gif

Israse kazkokio gaminamo tepalo nepasakysiu net pavadinimo, pagerejimo nebuvo visai:(
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif jau rašiau šioje temoje, kaip kažkuri minėjote diagnozę greičiau galima nusistatyti pasiskaičius forumą nei kad atsakymą gauti iš ale gydytojų. Turiu klausimą, ar jums tos vietos kur yra išbėrimai neišsausėja? Nes man paskutiniu metu labai sausėja, gal dėl to kad atsisakiau visokiu kremu, veidą prasiu tik su MEDIMIX muilu ir vanduo, nieko daugiau netepu. Šiandien esiu pas privatų daktarą Šiauliuose, jį rekomendavo nemažai žmonių, nors vizitas ir konsultacija mokami, bet jau kitaip nebegaliu.
Atsakyti
QUOTE(Liniukai @ 2011 12 14, 14:08)
Labas visoms  4u.gif jau rašiau šioje temoje, kaip kažkuri minėjote diagnozę greičiau galima nusistatyti pasiskaičius forumą nei kad atsakymą gauti iš ale gydytojų. Turiu klausimą, ar jums tos vietos kur yra išbėrimai neišsausėja? Nes man paskutiniu metu labai sausėja, gal dėl to kad atsisakiau visokiu kremu, veidą prasiu tik su MEDIMIX muilu ir vanduo, nieko daugiau netepu. Šiandien esiu pas privatų daktarą Šiauliuose, jį rekomendavo nemažai žmonių, nors vizitas ir konsultacija mokami, bet jau kitaip nebegaliu.

labuka,na man sauset pradejo kaip pradejau metronidozoli tepti,butinai pranesk kaip sekesi ir ka pasake
Atsakyti
O as isvis su vandeniu negaliu plauti, nes iskarto sudirgsta oda, todel tik vandenuku biodermos valau...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 12 14, 16:39)
O as isvis su vandeniu negaliu plauti, nes iskarto sudirgsta oda, todel tik vandenuku biodermos valau...

as is pradziu irgi neprausiau bet paskui pradejo spuogai lysti tai prausiu su norevos putom ir virintu vandeniu
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 14, 17:42)
as is pradziu irgi neprausiau bet paskui pradejo spuogai lysti tai prausiu su norevos putom  ir virintu vandeniu

Man atvirksciai minejo, kad vanduo kenkia kai ir perioralinis...
Atsakyti