Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(Liniukai @ 2011 12 02, 08:14)
Panelės, o tas metizolio tepalas tik su receptu parduodamas?  g.gif

O ziurekit,gal zinot kuri, tai tas metizolio tepalas yra turbut tas pats kaip ir metronidazolis? g.gif Kazkaip vis skaitau,kad dauguma tepat metizoliu,o as tepu metronidazoliu,kuris yra gaminamas vaistinej ir perku be recepto.
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2011 12 02, 09:56)
O ziurekit,gal zinot kuri, tai tas metizolio tepalas yra turbut tas pats kaip ir metronidazolis? g.gif Kazkaip vis skaitau,kad dauguma tepat metizoliu,o as tepu metronidazoliu,kuris yra gaminamas vaistinej ir perku be recepto.

cia tas pats tik vadina sutrumpintai metizoliu ,as tepu metronidazolio geliu vadinas jis metrosa 7.5 mg/g
Papildyta:
QUOTE(Liniukai @ 2011 12 02, 09:14)
Panelės, o tas metizolio tepalas tik su receptu parduodamas?  g.gif

na as nuejau man pardave be recepto,siule rozex arba metrosa gelius,pirkau metrosa nes biski pigeasnis o sudedamosios dalys tos pacios
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 01, 18:44)
as irgi durne tepiau ilga laika su eloconu,***** ot pagalvoji idiote gryna doh.gif  bet viska verciu daktaram (taip vadinamiem) nes pirma kart kaip nuejau tai men nuo grybelio gyde,kur rezultato 0 tik dar labiau isplito,paskui pas kita vel men nuo sudirginimo rezultato 0 (dar prarastas menuo) kita alergologe nu bet cia neskaitau nes pas ja tik savaite,o pas 4 papuoliau jau pastate diagnoze,tai dabar jau vargstu,na bet tikekimes,pagalvoji jeigu butu diagnoze pastate teisinga tai ir buciau sedejus dabar sveika ir vargo nemacius o ne zliumbus naktim ir dienom,kad naujukai salia o tu sedesi baidykle namie su apsikrovus tabletem ir tepalais  doh.gif
o kaip su dazymusi meginai jau?

Suprantu patikėk labai gerai, laikykis! Joa bandžiau, pradžoj trodė, kad sudirgsta truputį, nes aišku tikrini veidą, kaip su padidke, bet lyg nieko smile.gif bet stengiuos kuo mažiau smile.gif Nes man labiausiai akis beria, tai užtenka tušo kokio ir pradėdavo ber, bet db gerai smile.gif tpfu tpfu tpfu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2011 12 02, 13:35)
Suprantu patikėk labai gerai, laikykis! Joa bandžiau, pradžoj trodė, kad sudirgsta truputį, nes aišku tikrini veidą, kaip su padidke, bet lyg nieko smile.gif bet stengiuos kuo mažiau smile.gif Nes man labiausiai akis beria, tai užtenka tušo kokio ir pradėdavo ber, bet db gerai smile.gif tpfu tpfu tpfu  ax.gif

o tau kaip pradejai tept metronidazoliu ir gert antibiotikus dar islysdavo koks spuogas?ar jau kaip pradejai gydytis tai nei vieno?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 02, 14:16)
o tau kaip pradejai tept metronidazoliu ir gert antibiotikus dar islysdavo koks spuogas?ar jau kaip  pradejai gydytis tai nei vieno?

Tai dar visą savaitę mažiausiai, atrodžiau baisi ir atrodė dar labiau kyla, griaušdavo tas tepalas kartais ir pan. Na bet su laiku praėjo, sakau mažiau nervukų, palaukti ir viskasbus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2011 12 02, 14:29)
Tai dar visą savaitę mažiausiai, atrodžiau baisi ir atrodė dar labiau kyla, griaušdavo tas tepalas kartais ir pan. Na bet su laiku praėjo, sakau mažiau nervukų, palaukti ir viskasbus gerai  mirksiukas.gif

na tikekimes.lauksiu su nekantrumu,o raudonis nuejo?pas mane raudona aplink nosi ir ant akies spuogas kazkoks issoko tai nzn tas ne tas,bet pasitepiau pradejo dziuti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 01, 11:03)
sveikute,norejau paklausti o tu grynai per menesi isgyjai?ar tepei metronidozoli ant akiu?mano toks pat gydymas tik + antibiotikai ir dar 10 metronidozolio tableciu

ir kur galima isigyti to vandenuko?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 30, 12:17)
jei spuogiukai, tai erkutė, sakyčiau. Dermatitas - tai raudonos dėmės, be spuogelių.
Pas mane yra/buvo paaštrėjęs per. dermatitas su veido erkute.
Mano dermatitas buvo labai labai didelis aplink nosį, o ant smakro link ausų spuogeliai, t.y. erkutė.
Aplink nosį tept išrašė Maxidex, erkutei tept du receptinius vaistinės gamybos ir raminantį Vitella ictamo.
Man praėjo. Aišku nėra ideali oda, ir raudonumas išlenda aplink nosį ir erkutė, bet taip baisiai kaip buvo nebėra.
dermatologas liepė gert daug vandens, pagert gerųjų bakterijų. Dar gėriau Metronidazolio tablečių kursą. t.y. pakelį

o tai tu pas sakali buvai?ar pasveikai galutinai?ar dar visvien priklausoma nuo vaistu ir tepalu?as rytoj dar nuvaziuosiu pas sakali ,noriu nuomoniu isgirst daugiau del odos bukles,ir noriu pasitikrint del erkutes.ir del akiu pasikonsultuoti,na kiek domejausi tas maxidex yra steroidinis,nebuvo komplikaciju?as tai sau pasakiau gyvenime jokiu steroidu ir hormonu ant veido,jau pasimokiau visam gyvenimui doh.gif
Atsakyti
paskaiciau kad dar ta prakeikima gydo impulsine sviesa?gal esat kas megine? noreciau pameginti sako kapiliarai kurie arti yra nusvyla,ir demes susilygina,gal kas placiau zinot?
Atsakyti
QUOTE(samyra1988 @ 2011 12 02, 14:44)
na tikekimes.lauksiu su nekantrumu,o raudonis nuejo?pas mane raudona aplink nosi ir ant akies spuogas kazkoks issoko tai nzn tas ne tas,bet pasitepiau pradejo dziuti  doh.gif

Na joa dabar nebeesu raudona ir ištinus, nes kai labai išberdavo, tai dar ir ištindavau, tai tada super atrodydavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2011 12 04, 02:04)
Na joa dabar nebeesu raudona ir ištinus, nes kai labai išberdavo, tai dar ir ištindavau, tai tada super atrodydavau smile.gif

***** greiciau tas laikas praeitu,nebegaliu...baisu
Atsakyti
na sveikutes,snd nuvazevau pas privatu gydytoja,mes taip su juo fainai pasisnekejom,pasakiau ka naudoju,kokius vaistus sake viskas teisingai,dar nusiunte del erkes akiu,tai erkes nebera(matyt jau nuzudziau)o rado nugrauztus blakstienu svogunelius doh.gif taip kad erkes ir pas mane pasidarbavo(del to ir issoko rauksles ant voku,na tai va dar israse gaminamo tepaliuko akim ichtiolo,cinko.ir kazkoks basis,dar toki tepaliuka maxidex,bet cia sake tept su juo tik jeigu issoks ant akiu,o aplink nosi tept su metronidazoliu ir vitella,ir testi antibiotiku ir metronidazolio tabletes,po 10 dienu pasirodyti,tai va tokios naujienos doh.gif
Atsakyti