Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(samyra1988 @ 2011 11 10, 19:47)
eva zinok varyk ir kuo greiciau,nes paskui gali vis blogeti,as ir apie 6-7 men nekreipiau demesio ,ir dar tepliodavau su hormoniniais tepalais doh.gif  tai sau dar blogiau pasidariau,ir kai nueisi pas daktara jeigu sakys,kad grybelis tai reikalauk kad nusiustu istirti,as kaip pirma karta nuejau,tai mane be jokio tyrimo nuo grybelio 1.5 men gyde!!!!pas kita nuejau jokio grybelio net nebuvo!!! bet ir vel nesekmingai,dabar trecias daktaras nusprende,kad peroralinis dermatitas,tai vyliuosi,kad taip ir yra ir ,kad  jau galutinai pagysiu.sekmes!!!! 4u.gif

Kad man grybelis tai tikrai nesakys.Einu pas gera dermatologa,kuris man jau pries 5 metus diagnozavo perioralini dermatita.Tik tiek,kad jis manes labai nevargina,nebunu baisiai isberta.Bet rytoj ko gero nueisiu konsultacijon.Parasysiu kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2011 11 13, 16:06)
Kad man grybelis tai tikrai nesakys.Einu pas gera dermatologa,kuris man jau pries 5 metus diagnozavo perioralini dermatita.Tik tiek,kad jis manes labai nevargina,nebunu baisiai isberta.Bet rytoj ko gero nueisiu konsultacijon.Parasysiu kaip seksis.

e.v.a lauksim lauksim,dar norejau paklausti o kaip jus geret antibiotikus?pvz man sake gerti 10 dienu po ciela o likusias po puse,na bet as kaip esu nusivylusi gydymais geriu po visa iki siol,nes pasiskaiciau apie antibiotikus,raso jeigu bus per maza doze antibiotiku tai gali issivystyti atsparumas jiems ir neisnaikinti galutinai tu brudu,dar skaiciau paciam informaciniam lapeli,kad sergant odos ligomis reikia gerti po 1 tablete 7-21 diena,o paskui palaikyti dar kokias 3 savaites gydyma po puse tabletes i diena,na ir nusprendziau,kad pagersiu po ciela 20 dienu o paskui jau rysiu po puse g.gif vaziuosiu ryt ar po ryt pas daktareli tai zesim ka pasakys. na merginos kas dar pasipasakosite??? blink.gif
Atsakyti
Buvau vakar pas gydytoja. Na ir norejo man israsyti antibiotiku(as kaip minejau,ju dar niekada negeriau del sios ligos),bet kadangi as dabar dar maitinu vaikuti,tai antibiotikai atkrito kol kas.Liepe tepliotis metronidazoliu ir ateit kai baigsiu maitint.O antibiotiku sake tikrai neisvengsiu ir teks pagert,nes esu jau gerokai paraudusi.Stebesiu kaip cia mane bers toliau ir jei tik bloges,jauciu ilgai netempsiu.Nes dabar jau tokia nu negrazi is tikro,is ryto dar nieko,na bet vakare visa barzda spuogeliais nuejus,paraudus,nu ir kur tokia eit gali.Bandysiu dabar gal dar kosmetika keist,pabandysiu cia kazkurios rekomenduota noreva.
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2011 11 15, 15:49)
Buvau vakar pas gydytoja. Na ir norejo man israsyti antibiotiku(as kaip minejau,ju dar niekada negeriau del sios ligos),bet kadangi as dabar dar maitinu vaikuti,tai antibiotikai atkrito kol kas.Liepe tepliotis metronidazoliu ir ateit kai baigsiu maitint.O antibiotiku sake tikrai neisvengsiu ir teks pagert,nes esu jau gerokai paraudusi.Stebesiu kaip cia mane bers toliau ir jei tik bloges,jauciu ilgai netempsiu.Nes dabar jau tokia nu negrazi is tikro,is ryto dar nieko,na bet vakare visa barzda spuogeliais nuejus,paraudus,nu ir kur tokia eit gali.Bandysiu dabar gal dar kosmetika keist,pabandysiu cia kazkurios rekomenduota noreva.

labukas,na as irgi snd is gydytojo,tai sake sugerti likusius antibiotikus,tepti ryte ir vakare su vitella ichtamo tepalu,dar israse prausimosi putu noreva firmos,ir krema sebodiane DS,zesim kaip bus toliau... tikekimes 4u.gif na o kitom kaip sekas sveikti ar pasveikti ? smile.gif
Atsakyti
sveikos.....na as vel depresijoj,vakar kazkodel pradejo perstei aky,na nekreipiau demesio snd ziuriu ,kad truputuka paraudusi tai galvoju gal pradejo sokt dermatitas ant akiu sad.gif(((esu depresijoj blioviau visa nakty tai dar ir ryte su isvirtusiom akim buvau,geriu doxiciklina jau dvi savaites,mano protu nesuvokiama kaip gali geriant antibiotikus kad dar islindinetu dermatitas??gal as klystu,gal cia ir ne tas,paprasciausiai sureiksminu kiekviena paraudima.bet gyvenu kaip ant adatu,baimeje pastoviai,kaip jus save nuteikiate ,kad isgysit?as negaliu ,seip esu stipri,kovinga,bet dabar kazkaip rankos nusileidzia pilnai... doh.gif nors praejo tik dvi savaites....ir dar vyras isvazeves ir nera salia kam issiverkti,tik pagalve ir suo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samyra1988: 16 lapkričio 2011 - 14:37
[quote=samyra1988,2011 11 16, 15:36]
sveikos.....na as vel depresijoj,vakar kazkodel pradejo perstei aky,na nekreipiau demesio snd ziuriu ,kad truputuka paraudusi tai galvoju gal pradejo sokt dermatitas ant akiu sad.gif(((esu depresijoj blioviau visa nakty tai dar ir ryte su isvirtusiom akim buvau,geriu doxiciklina jau dvi savaites,mano protu nesuvokiama kaip gali geriant antibiotikus kad dar islindinetu dermatitas??gal as klystu,gal cia ir ne tas,paprasciausiai sureiksminu kiekviena paraudima.bet gyvenu kaip ant adatu,baimeje pastoviai,kaip jus save nuteikiate ,kad isgysit?as negaliu ,seip esu stipri,kovinga,bet dabar kazkaip rankos nusileidzia pilnai... doh.gif nors praejo tik dvi savaites....ir dar vyras isvazeves ir nera salia kam issiverkti,tik pagalve ir suo....
na va snd ryte susinervinusi nuvazevau vel pas daktara,tai sake kad cia peroralinis persimete i akis.siaubas bliauti tai kai noris,tik negaliu nes akys griauzia,sake maziau pergyvent bet kai??atsirado kazkokios prakeiktos rauksles apie akis,oi nebegaliu,skauda....
Atsakyti
[quote=samyra1988,2011 11 17, 13:42]
[quote=samyra1988,2011 11 16, 15:36]
na va snd ryte susinervinusi nuvazevau vel pas daktara,tai sake kad cia peroralinis persimete i akis.siaubas bliauti tai kai noris,tik negaliu nes akys griauzia,sake maziau pergyvent bet kai??atsirado kazkokios prakeiktos rauksles apie akis,oi nebegaliu,skauda....
[/quote]

Va dėl akių man baisiausia ir būdavo, ištinusios, raudonos, skaudančios, lyg sumušta, plius tos raukšlės... Ech baisiai tikrai buvo, dabar lyg nieko, bet irgi paranoja, jei tik koks spuogelis ar dėmelė...

Mergaitės dar norėjau paklaust, tą matrodinazolio tepalą reik tris mėnesius tepliotis taip? O ir tada kai ir nieko nebėra atrodo? Vistiek tepliot, kad neatsirastų? Ar ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2011 11 17, 14:17)
Mergaitės dar norėjau paklaust, tą matrodinazolio tepalą reik tris mėnesius tepliotis taip? O ir tada kai ir nieko nebėra atrodo? Vistiek tepliot, kad neatsirastų? Ar ką daryt?

As manau,kad reikia tepliot.Bent man taip sake gydytojas,tai as tris men saziningai ir tepu.Tik dabar galvoju kiek kartu per diena.Kai pirmasyk atsirado tas dermatitas,tai pamenu,kad tepdavau ryte ir vakare.O praejus kazkiek laiko tik vakare.Dabar kai buvau,tai net nepaklausiau,tepu tik vakare.Gal ir mazokai g.gif
Atsakyti
norisi tiesiog nusprogti....nebegaliu daugiau....geriu doksiciklina 2 savaites ir se tau islindo ko net neturejau,nesuprantu...labai sirdy gelia nzn kur lysti....
Atsakyti
Sveika Samyra1988,

Labai retai čia rašau, tačiau perskaičiusi tavo komentarus, nesusilaikiau neparašiusi, nes puikiai suprantu, ką tu išgyveni. Esu čia rašiusi anksčiau. Aš jau daugiau nei metai esu su gražiu veidu - oda nėra ideali ir tikriausiai niekada nebus, bet jokių spuogų ir paraudimų nebūna. Tikrai nepagailėk nei laiko nei pinigų ir nuvyk į Vilnių pas gyd. Baliavičienę. Aš pas ją nuvykau jau baisioj stadijoj, jau buvau tris kartus gėrusi antibjotikų kursą (tiesa, man antibjotikai padėdavo, bet vos baigus gerti - vėl atsinaujindavo). Baliavičienė man net neliepė gerti antibjotikų (diagnozė - perioralinis dermatitas), bet išrašė metronidazolį, kremą vitella ictamo ir eritromicino tepalą, kuris man suveikė kaip stebuklas - o kitos nematau forume, kad naudotų. Iki šiol šio tepalo turiu po ranka ir laikas nuo laiko pasitepu, bet šiaip problemų dėl odos jau neturiu (tfu, tfu, tfu ir beldžiu tris kart į medį smile.gif )
Ir aš verkdavau ir nebežinodavau kur dėtis, bet tikrai galiu pasakyti, kad reikia nenuleisti rankų, atrasi tinkamą gydytoją, kuris ir tau išrašys stebuklingą tepalą smile.gif

Išmėgink Baliavičienę (be gydytojo tiesiog bandyti tepalą nepatarčiau), o tepalas kaip sakiau vadinasi eritromicinas, jis gaminamas vaistinėse ir kainuoja apie 10 lt, jis padarytas antibjotikų pagrindu, tai irgi nėra gerai organizmui, bet vis nereikia gerti tokių arkliškų dozių. Tik jei prašysi to tepalo tai prašyk kad darytų ne kremo, o vazelino pagrindu, tada nesausina odos ir labai ją nuramina.

Sėkmės ir laikykis!
Atsakyti
laba
aciu uz palaikima,na as viliuosi tuom.kad geriu dar tik pora sav,bet skaudu kad jis isplito,gydytojas sake,kad taip turi buti,na meginsim sita gydyma o paskui zesim ka toliau daryt,visa sirdimi tikuosi ,kad pavyks iveikti sia PRAKEIKTA liga!!!!
Atsakyti
na merginos paguoskit,papasakokit kam pavyko isgyti ir per kiek laiko.....
Atsakyti