QUOTE(fukas @ 2007 03 24, 23:53)
Nors as dar tik penkta diena kaip tepu, bet ir man oda ziauriai issausejo, net liest baisu - kaip nemano. Be to, man reik tepti apie akis, tai paskui nei uzsimerkt, nei atsimerkt, nes viska taip tempia ir patine. Man tai daktaras leido kai nudziuva vaistas uztepti minkstinamojo kremo, tai as essex tepu, siek tiek gelbeja. Po penkiu dienu irgi eisiu pas daktara vel, ziuresiu, ka sakys, nes man visa kakla jau isbere, tai nesuprantu, ar cia tepalo pasalinis poveikis, daktaras sake, kad gali pablogeti, ar cia man liga progresuoja.
Ar kam nors daktarai patare del mitybos? Nes maniskis nieko nesake, net apie befluore pasta neuzsimine, pati internete radau, kad tokia geriau vartoti, net dazytis leido, nors neisivaizduoju kaip reiktu pasidaryti makiaza ant tokio feiso.
Ar kam nors daktarai patare del mitybos? Nes maniskis nieko nesake, net apie befluore pasta neuzsimine, pati internete radau, kad tokia geriau vartoti, net dazytis leido, nors neisivaizduoju kaip reiktu pasidaryti makiaza ant tokio feiso.
Man ir gydytojas leido pasitepti minkstinamuoju kremu, naudojau Cutibaza.
O del mitybos tai nieko neleido zodziu kosytes, vaisiai, darzoves, liesa mesyte. Nieko stipriai kepto neleido, astriai neleido ir labai karsto maisto, arbatu karstu patare vengti. Taip pat jokio alkoholio. I pirtis taip pat neleido, i soliariuma irgi ne. Gydytojas sake turi sedet kaip lelyte
O kaip keista kad leido dazytis mano gydytojas pasake griezta ne makiazui.
O del befluores pastos tai cia kaip kam, gydytojas uzsimine kad nevisiems ja reikia keisti.
Buvau as pas gydytoja penktadieni, tai jau leido nebevartoti eritromicino, o liepe nusipirkti kremuka (dave meginuka pabandyt), o tik vakarais dar pasiteplioti su tais tepalais.