Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(Garbanele @ 2011 02 26, 13:24)
Man jau po dvieju paru naudojimo to berzu deguto jauciasi efektas, aplink akytes nebeisdygo nauju, o senieji spuogeliai tiesiog nyksta...
nakciai visa veida istepu ir ryte dar patepu, be to ant jo ir kremine pudra galiu siektiek patepti, nes riebesnis veidas, nei po metronidazolio...
Kolkas super...jis man patinka... kvapas pakenciamas, lasiniai po nosim kvepia ir tiek.... biggrin.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif
isdygo vel prie akiu po viena, ir apie burna... matyt norejau tiketi, kad padeda ir tikejau nematydama realybes... tepsiu jauciu amzinai ta berzu deguta...arba metronidazoli... ax.gif
Atsakyti
kuku smile.gif

vis neprisiruosiu paklausti. be vaistu, smirduku ir panasiu dalyku, koki krema tepat? ar isvis jokio?
ir kuo valot veida? ar prausiat paprastu vandeniu?
Atsakyti
Dermatologe man rekomendavo naudoti priemones su vaisiu rugstimi, - jos labiau naktines, diena, ypac vasara, gali netikti ant saules.
Todel dienai naudoju siaip man tinkanti krema, o pries nakti sita PRAUSIKLI ir sita KREMA

Kai buna paumejimas, naudoju juos ir diena, tik pasisaugau saules (cia jei vasara). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzane @ 2011 03 02, 21:13)
Dermatologe man rekomendavo naudoti priemones su vaisiu rugstimi, - jos labiau naktines, diena, ypac vasara, gali netikti ant saules.
Todel dienai naudoju siaip man tinkanti krema, o pries nakti sita PRAUSIKLI ir sita KREMA

Kai buna paumejimas, naudoju juos ir diena, tik pasisaugau saules (cia jei vasara).  mirksiukas.gif

dekui uz atsakyma. pasidairysiu ir as situ produktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2011 02 27, 21:41)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
isdygo vel prie akiu po viena, ir apie burna... matyt norejau tiketi, kad padeda ir tikejau nematydama realybes... tepsiu jauciu amzinai ta berzu deguta...arba metronidazoli...  ax.gif

na užjaučiu...aš vis dar tepu metronidazolį, reikės juo teptis tris mėnesius (taip gyd sakė). Atrodo situacija gerėja, o kaip bus kai nustosiu gert antibiotikus ir teptis neįsivaizduoju g.gif doh.gif labai jau n orėtųsi pabėgti nuo tos bjaurybės...
Papildyta:
QUOTE(zyzane @ 2011 03 02, 21:13)

Kai buna paumejimas, naudoju juos ir diena, tik pasisaugau saules (cia jei vasara).  mirksiukas.gif

prieš keletą metų man šias priemones skyrė dermatologė (privačioje odos klinikoje Savanorių pr. ) nuo spuogelių. Tuo metu jų išlysdavo smakro srityje ir kt. O dabar aš naudoju Dr. Hauschka Cleansing cream veidui prausti ir normalizuojantį aliejų. O tas vietas apie burną ir nosį tepu tik metronidazoliu. Nors gydytojas sakė, kad praėjus pusvalandžiui po metronidazolio patepimo galima tepti net karvašūdžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip as kai tepu berzu deguta, tai daugiau nieko nenaudoju, tepu ji vakare nusipraususi ir ryte (paskui dar ir pudros tepu). Kaip tepiau rozex'a tai pasitepus vaistu ant spuogeliu, paskui visa veida sviestmedzio aliejumi tepdavau. Man daktare rekomendavo naturalius aliejus tepti ir siaip sake veido neprausti... g.gif
Atsakyti
Nebeturiu dermatito, padejo ugniazoles tepalas, kuri iki siol naudoju... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2011 06 12, 09:43)
Nebeturiu dermatito, padejo ugniazoles tepalas, kuri iki siol naudoju...  thumbup.gif

Tai beržų degutas netiko? Kur ugniažolės tepalą pirkot? Aš apsidraudimui klausiu, nes gydžiausi antibiotikais. Nes kaip minėjo gydytojas, kai kuriems žmonėms kartojasi...
Atsakyti
Tai cia tas pats tepaliukas... ugniazole su berzu degutu... beja, pries menesi ir ugniazoles raugo isgeriau viena buteliuka, nezinau kiek jis dar padejo...
Esu patenkinta smile.gif naudoju ji vietoj kremo, man sausa oda, tai jis labai tinka...
Kaip Jums? pasibaige problemos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanele: 14 birželio 2011 - 11:00
QUOTE(Garbanele @ 2011 06 14, 10:59)
Tai cia tas pats tepaliukas... ugniazole su berzu degutu... beja, pries menesi ir ugniazoles raugo isgeriau viena buteliuka, nezinau kiek jis dar padejo...
Esu patenkinta  smile.gif  naudoju ji vietoj kremo, man sausa oda, tai jis labai tinka...
Kaip Jums? pasibaige problemos?

mm, aisku 4u.gif na, mano oda tai mišri, T zonoje riebesnė oda, tai aš kaip kremo negalėčiau jo naudot. Bet jei pasikartotų, manau nesvarbu, kad blizgėčiau bandyčiau vistiek ax.gif
aš tai pasigydžiau, kaip minėjau 40 dienų antibiotikai ir metronidazolio tepaliukas, kurį reikėjo teptis tris mėnesius doh.gif jau pora savaičių nieko netepu, kol kas nieko. Žiūrėsim kaip toliau, tikiuosi įveikiau tą bjaurybę, kuria serga "bjaurios bobos" - gydytojo žodžiai lotuliukas.gif
Sėkmės visiems gydantis ir svarbiausia nenuleisti rankų wink.gif
Atsakyti
Labuka, daug patarimu geru dalyku perskaiciau pas jus. Tai galvoju pasidalinsiu gal ir jus kazka pritaikysit sau kaip man sekesi susitvarkyti sia lyga.

Pagrindinis dalykas nuo ko dingo berimas nuo akiu tai daktaro patarimas butinai ryte ir vakare valyti blakstiens antakius su natrio chlorido vandenuku su soda - gal sutapimas bet labai padejo. Iki siol kazkur po 15 kartu nubraukiu su vatele. Aisku papildomai tepiau menesi vaistukus pagamintus gelsvus ant voku ... kadangi man rado erkuciu ant blakstineu, kurios erzino ir aplink burna veido zona.
Taip pat pakeiciau visa visa kosmetika savo - tonika, pieneli, krema i antialergiska vaistinese.... naudoju viska iwostin, bijau ka ir keisti daugiau kol gerai.
Daznai drekinu veida terminiu saltinio vandeniu
Aisku kaip ir dauguma tepiau menesi ryte ant paberto smakro ir prie nosies ta vadinama metrado ar kaip jis ten tepaliuka, o vakare kita - vitella ictamo.
Taip pat sveiciau lauk visas paduskas ir itin daznai keiciu pataline, zodziu daznai tvarkausi smile.gif
Nerase gydytojas jokiu antibiotiku.
Nedraude daktaras nei dazytis nei buti sauleje - ir daziausi ir deginaus sauluteje, man kazkaip nuo silumos nei geredavo nei blogedavo.
Kolkas tfu tfu bet viskas dinge, tikiuosi ilgam ilgam.

Ir labai linkiu mums visoms kad musu graziu dieneliu ir nuotaikeliu si ligele negadintu 4u.gif
Atsakyti