Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

as pirkau gaminama azuolyno vaistineje, taip ir vadinosi metronidazolio tepalas.
o homeopatas buvo skyres daug vaistu, uz mazdaug 350-400 litu.
ir geriami, ir leidziami. o naudos buvo lygiai nulis;D na bet ne visiems taip buna gi. apsilankykit ir nuspresit kas ir kaip.
Atsakyti
PASIKARTOSIU, merginos - gal neskaitete visos temos. Man su tokia diagnoze (perioralinis dermatitas, erkute) LABAI padejo homeopato sutaisytas smirdintis tepalas siera+derva. Paprasta, pigu ir veiksminga. Analogisku, tik ne tokiu smardziu ir ne tokiu koncentruotu, prekiauja zolininke Adele - nusipirkau ir jei pamatau nors menkiausia uzuomina, tepu is karto. Adeles tepalas internetu
Siemet pastebejau paastrejima viena ryta ir neturejau jokiu degutiniu tepalu po ranka, tai tepiau arbatmedzio aliejumi (yra Eurovaistineje), nes jau nebuvo ko prarasti - oda nusilupo po keliu dienu ir erke neisisiubavo. Profilaktiskai lasinu po kelis lasus i krema, tepu nakciai.

Pirmasis mano susirgimas buvo ziaurus ir stiprus, geriau antibiotikus gal 2men, kokiu tik vaistu neisbandziau bei tepalu... bet toks jausmas, kad kaip prasidejo NEZINIA NUO KUO, taip ir praejo NEZINIA NUO KO. Dabar visa laika labai atidziai seku veido bukle ir stengiuosi sugriebti pacioje pradzioje naturaliomis priemonemis. Kol kas sekasi. tfu tfu tfu.

SEKMES VISOMS!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jonceponce @ 2011 02 16, 11:38)
as pirkau gaminama azuolyno vaistineje, taip ir vadinosi metronidazolio tepalas.
o homeopatas buvo skyres daug vaistu, uz mazdaug 350-400 litu.
ir geriami, ir leidziami. o naudos buvo lygiai nulis;D na bet ne visiems taip buna gi. apsilankykit ir nuspresit kas ir kaip.

Aisku tuomet, dekui labai 4u.gif del homeopato verta pamastyti turbut, jau buvau pasišovusi keliaut, bet dabar abejoju...ir litu daug ir rezultato nera sad.gif
Papildyta:
QUOTE(zyzane @ 2011 02 16, 16:06)
PASIKARTOSIU, merginos - gal neskaitete visos temos. Man su tokia diagnoze (perioralinis dermatitas, erkute) LABAI padejo homeopato sutaisytas smirdintis tepalas siera+derva. Paprasta, pigu ir veiksminga. Analogisku, tik ne tokiu smardziu ir ne tokiu koncentruotu, prekiauja zolininke Adele - nusipirkau ir jei pamatau nors menkiausia uzuomina, tepu is karto. Adeles tepalas internetu
Siemet pastebejau paastrejima viena ryta ir neturejau jokiu degutiniu tepalu po ranka, tai tepiau arbatmedzio aliejumi (yra Eurovaistineje), nes jau nebuvo ko prarasti - oda nusilupo po keliu dienu ir erke neisisiubavo. Profilaktiskai lasinu po kelis lasus i krema, tepu nakciai.

Pirmasis mano susirgimas buvo ziaurus ir stiprus, geriau antibiotikus gal 2men, kokiu tik vaistu neisbandziau bei tepalu... bet toks jausmas, kad kaip prasidejo NEZINIA NUO KUO, taip ir praejo NEZINIA NUO KO. Dabar visa laika labai atidziai seku veido bukle ir stengiuosi sugriebti pacioje pradzioje naturaliomis priemonemis. Kol kas sekasi. tfu tfu tfu.

SEKMES VISOMS!!!  drinks_cheers.gif

As perskaiciau visa tema nuo pradzios, kai tik suzinojau savo diagnoze, bet parasiau tik po gydymo, nes tik tada galejau pareiksti savo nuomone apie gydyma, rezultatus 4u.gif kai susiduriau su tokia problema, tai visa Jusu informacija tiesiog rijau ...dabar ne nezinau ka ir sakyti, daryti...turbut kol sulauksiu eiles pas gydytoja, pabandysiu Jusu pasiulyta zolininkes tepaliuka, nors siandien vos nenusipirkau metronidazolio vaistineje...
beje, Jums nustate, kad erkute? nes man dare tyrima is veido odos meginio, tai nerado rosacea ir erkutes. O pavyzdziui lygiai toki pati berima, kaip man yra dabar turejau pries keturis metus nestumo pabaigoje ir po gimdymo. Vaiko gydytoja, pamaciusi pasake, kad erkute ir sako pasitepk su spiritu 70%, kuriuo bambute valai ir tada bepanthen tepalu. PAsitepiau keleta kartu ir po 3-5 dienu veidas buvo grazut grazutelis. Taigi apsiejau ir be odos gydytoju ir paprastai pasigydziau. O si karta bandziau taip gydytis, bet nepadejo sad.gif turbut del to, kad ir tyrimas nerode erkutes....
Visgi aciu Jums labai uz savo patirties pasidalinima, pabandysiu Jusu ir Joncepone (jei prireiks po Jusu) minetus variantus. 4u.gif
Atsakyti
Na ka, gyd. Grušauskas šiandien man patvirtino peroralinį dermatitą. Vaistai, kuriuos skyrė gyd 2-oj ligoninėj - netinkami, net dar labiau kenkia...paskyrė šiandien man metronidazolio tepaliuką ir antibiotikų 40-čiai dienų doh.gif žiūrėsim kokie bus rezultatai. Gydytojas žiauriai patiko, tikiuosi ir gydymas tiks ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites isbertais veidukais 4u.gif
Na, as vis dar vargstu su savo veidu... kazkaip sudomino tas Adeles tepaliukas smirdintis... ax.gif ar nereiks uzsisakyti... nes tas metronidazolis man nieko neveikia... aplink nosi ir burna lupasi odele, baisu ir ziuret i save...
Ale, kas per zaltys ta erkute... bjauriausia, kad neaiskios jos atsiradimo priezastys, ir neaisku kas skatina jos negyjima... tas siutina labiausiai.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2011 02 23, 23:06)
Sveikos mergaites isbertais veidukais  4u.gif
Na, as vis dar vargstu su savo veidu... kazkaip sudomino tas Adeles tepaliukas smirdintis...  ax.gif  ar nereiks uzsisakyti... nes tas metronidazolis man nieko neveikia... aplink nosi ir burna lupasi odele, baisu ir ziuret i save...
Ale, kas per zaltys ta erkute... bjauriausia, kad neaiskios jos atsiradimo priezastys, ir neaisku kas skatina jos negyjima... tas siutina labiausiai....  g.gif

sveika, zemiete smile.gif paieskok tepaliuko senamiescio maximoje esancioje parduotuveje Dvi širdys, aš kai buvau Mžk pirkau ten adelės tepaliuka, tik ne sita, bet atrodo gali uzsakyti esant poreikiui 4u.gif na, o nuo metronidazolio pirmas dienas ir man luposi oda, dabar lyg nieko...truputi sumazejo berimas, bet dar yra...
beje, kaip man aiškino gyd Grušauskas, tai erkutė ir peroralinis dermatitas ne tas pats schmoll.gif tik gydomas panašiai...
Papildyta:
QUOTE(Merlin @ 2011 02 16, 11:10)
Man taip pat pries menesi nustate sia bjaurybe sad.gif Papuoliau pas jau mineta PAulauskiene 2-oj ligoninej odos skyriuj. Tai niekm jos nepatarciau. VAjetau, kaip zmogus ne nuo duzios dirba. Pasakiau situacija, padare tyrima del rosacea, nerado, tai israse vaistus, padave receptus, sakau tai kas man cia yra, kokia diagnoze - sako - jeigu Jums tai ka nors sako - peroralinis dermatitas. Paklausiu - kokios priezastys, sako  - ivairios ir tipo vyniok is cia. Taip ir norejosi rezti, kad ne viena tu aukstaji su magistru baigusstisi, maniau sprogsiu is pykcio.
Papildyta:

sorry, suklydau gydytojos pavarde..kadangi anksciau su dukryte buvom pas sia, tai ir uzkibo ant liezuvio galo... ax.gif Paulauskiene nebloga gyd. N, o gydytoja, kuri nustate peroralini dermatita ir taip ale "nuoširdžiai" dirba Danutė-Marija Obelenienė, pasitikslinau recepte...
Atsakyti
Jop, vakar Dviejuose sirdyse nusipirkau tepaliuka is Adeles Ugniazole su berzu degutu, kvepia jis malkomis arba rukytais lasiniais lotuliukas.gif mano veidas dabar taip kvepia...nakciai visa veiduka issitepiau, tai betn patiko, kad nesausina... ir ryte pasitepiau, dabar kvepia panosyje..
Beja, nete skaiciau, kad reikia ugniazoles raugo gerti, sake tikrai geras dalykas, bet parduotuvej nebuvo, reikia netu uzsisakinet... gal kuri bandet gerti?
Papildyta:

Bet daug kur raso, kad erkute ir perioralinis dermatitas tas pats... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanele: 25 vasario 2011 - 11:04
QUOTE(Garbanele @ 2011 02 25, 11:04)

Bet daug kur raso, kad erkute ir perioralinis dermatitas tas pats...  g.gif

na, idomiai cia...kazin kaip istikro??? pakartotinai eisiu pas gyd Grusauska, dar karta pasitikslinsiu - ar tikrai erkute ir peroralinis dermatitas ne tas pats. Nors man ir 2-oj sake, kad cia ne erkute ir ne rosacea (dare tyrima), o peroralinis dermatitas...
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2011 02 25, 11:04)
Jop, vakar Dviejuose sirdyse nusipirkau tepaliuka is Adeles Ugniazole su berzu degutu, kvepia jis malkomis arba rukytais lasiniais  lotuliukas.gif  mano veidas dabar taip kvepia...nakciai visa veiduka issitepiau, tai betn patiko, kad nesausina... ir ryte pasitepiau, dabar kvepia panosyje..
Beja, nete skaiciau, kad reikia ugniazoles raugo gerti, sake tikrai geras dalykas, bet parduotuvej nebuvo, reikia netu uzsisakinet... gal kuri bandet gerti?
Papildyta:

Bet daug kur raso, kad erkute ir perioralinis dermatitas tas pats...  g.gif

as irgi nusipirkau pries savaite sita smirduka smile.gif. MB erzina, klausia, kokiu cia kumpiu issitepiau. man po savaites naudojimo issausejo oda, nezinau, gal tai sutapimas.
kitas dalykas, nepamirskit, kad pasitepus, reikia pasildyti teptas vietas. as dazniausiai to nedarau, gal ir poveikio ner, jei nepasildai
Atsakyti
na, o as dar pasiskaitinejau nete, tai peroralinis ir erkute tikrai ne tas pats, tiesiog erkute daznai randama serganciuju peroraliniu dermatitu ir rozine veido odoje, nes palankios salygos joms veistis pazeistoje veido odoje... 4u.gif
Atsakyti
na, siaip ant to smirduko parasyta, kiek ilgai ji naudoti reikia, kad efektas pasijaustu - su zoleliniais gydymais greito poveikio tiketis neverta...Antra vertus, su antibiotikais irgi doh.gif . As nebandziau su siuo tepalu gydytis kai buvo didelis paumejimas, tik kai nezymus buvo ir padejo gan greit. Didesni man pagyde ta mineta derva+siera per pora savaiciu.. Bet nezinau, kas toki tepala pagaminti galetu.. g.gif
Atsakyti
Man jau po dvieju paru naudojimo to berzu deguto jauciasi efektas, aplink akytes nebeisdygo nauju, o senieji spuogeliai tiesiog nyksta...
nakciai visa veida istepu ir ryte dar patepu, be to ant jo ir kremine pudra galiu siektiek patepti, nes riebesnis veidas, nei po metronidazolio...
Kolkas super...jis man patinka... kvapas pakenciamas, lasiniai po nosim kvepia ir tiek.... biggrin.gif
Atsakyti