QUOTE(Garbanele @ 2011 02 16, 10:14)
As tai vis vargstu, isgerus 20 dienu antibiotikus, nepraejo, dabar visa ta laika tepu su Rozex...ten kur patepu po geros paros isnyksta, bet kitur atsiranda, daugiausiai apie burna ir nosi, retai apie akis...speju, kad visam gyvenimui man tas vargas... beja, kazkas minejo, kad saules reikia vengti su sia liga. Ka reiks daryti vasara?
Man taip pat pries menesi nustate sia bjaurybe
Papuoliau pas jau mineta PAulauskiene 2-oj ligoninej odos skyriuj. Tai niekm jos nepatarciau. VAjetau, kaip zmogus ne nuo duzios dirba. Pasakiau situacija, padare tyrima del rosacea, nerado, tai israse vaistus, padave receptus, sakau tai kas man cia yra, kokia diagnoze - sako - jeigu Jums tai ka nors sako - peroralinis dermatitas. Paklausiu - kokios priezastys, sako - ivairios ir tipo vyniok is cia. Taip ir norejosi rezti, kad ne viena tu aukstaji su magistru baigusstisi, maniau sprogsiu is pykcio. O israse suplaktine su talku, eteriu ir t.t, daug sudetiniu daliu, toks smirdintis skystis, vakare Hidrokortizono tepaliukas ir dar Aerius tabletes nuo alergijos. 10 dienu panaudojau vaistus (rase hidrokortizono anotacijoje, kad ne daugiau 10 dienu naudot), atrode geriau, bet nustojus vel tas pats
nebenaudoju pastos su fluoru, vengiu karstu gerimu, maisto. Nebezinau ka daryt. Nuvaziavau i homeopatijos vaistine, tai dave zirniuku nuo alergijos, bet rezultato kol kas nulis...galvoju, gal pas homeopata nuvaziuot i ortopedini, nes daugiau nezinau kur galima koki gera homeopata rast...nezinau uz ko griebtis...vyras net ozonuoto aliejaus parnese, nes mato kaip atrodau ir jauciuosi, kur kreiptis??? nejaugi nera vaistu be antibijotiku, kurie taip pat ne visiems cia minetiems padeda?
Papildyta:
QUOTE(jonceponce @ 2011 02 16, 10:33)
nueiti i akupunkturos seansus;> isgydo nuo tokiu nesamoniu.
kur nueiti i tokius seansus, kokia tikimybe, kad padeda? gal pati lanketes?