Įkraunama...
Įkraunama...

Perioralinis dermatitas

QUOTE(Razinkaa @ 2011 01 14, 21:04)
o pas ka lankotes, jei galima paklausti?

Barauskiene, Santariskese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 15 sausio 2011 - 18:35
Gal kas zino ar galima nesciosioms teptis metronidazolio kremu? Niekur nerandu info, tik pradejau gydytis ir suzinojau, kad laukiuosi.
Atsakyti
Merginos papasakokit, kaip sekesi isgyti ir per kiek laiko... baigineju antibiotiku kursa, bet ziuriu, kad vis dar randasi nauji spuogeliai... verysad.gif
Atsakyti
As geriu 2-a diena antibiotikus. Gydytoja sake, kad turetu pradeti gereti 2-4 para. Ziuresim kas bus penktadieni. Siaip ar taip einu pas ja kita savaite. Jei poveikio nebus galgi netrucins manes tais antibiotikais menesi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 18, 09:38)
As geriu 2-a diena antibiotikus. Gydytoja sake, kad turetu pradeti gereti 2-4 para. Ziuresim kas bus penktadieni. Siaip ar taip einu pas ja kita savaite. Jei poveikio nebus galgi netrucins manes tais antibiotikais menesi  unsure.gif

tikrai turetu pradeti gereti. aisku, dar priklauso kokia bukle. pas mane gan sunki forma, bet tikrai greit pasimato pagerejimas. blogiausia, kad nuolat atsinaujina. ir antibiotikus ne po savaite, o po menesi gerti reikia. tepalai kazkiek pristabdo, bet be antibiotiku po kelis kartus i metus, neapsieinu
Atsakyti
QUOTE(Razinkaa @ 2011 01 18, 11:46)
tikrai turetu pradeti gereti. aisku, dar priklauso kokia bukle. pas mane gan sunki forma, bet tikrai greit pasimato pagerejimas. blogiausia, kad nuolat atsinaujina. ir antibiotikus ne po savaite, o po menesi gerti reikia. tepalai kazkiek pristabdo, bet be antibiotiku po kelis kartus i metus, neapsieinu

O pas jus tose vietose oda serpetoja?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 18, 12:02)
O pas jus tose vietose oda serpetoja?

kaip cia pasakius. siek tiek. pas mane labai daug pazeistu vietu. smilkiniai, skruostai isberti raudonais spuogiukais, ploteliais. po to, kai atsinaujina, oda vel labai sudirgsta, rausta ir serpetojimas tada intensyvesnis. paskui aprimsta
Atsakyti
Man tai labai, lupineju rytais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 18, 14:12)
Man tai labai, lupineju rytais  unsure.gif

o je...
o pradejo luptis, kai pradejot gert antibiotikus? jei taip, tai dziuna spuogai, tie visi negerumai. nebebus kam dziut, nebeserpetos
o jei ne, tai gal oda ziauriai sausa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Razinkaa @ 2011 01 18, 16:28)
o je...
o pradejo luptis, kai pradejot gert antibiotikus? jei taip, tai dziuna spuogai, tie visi negerumai. nebebus kam dziut, nebeserpetos
o jei ne, tai gal oda ziauriai sausa?  g.gif

Serpetojo is pat pradziu. Gal ne ta diagnoze, nes kita gyd. tai seborejini dermatita diagnozavo, bet kad jos gydymas nepasiteisino.
P.s. man spuogu tai kaip ir nera gal apie akis tokie lyg berimai, o aplink burna tiesiog raudona. Zodziu as dabar tikra grazuole biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 18 sausio 2011 - 19:54
Tai vat, siandien jau 4 dienos kai geriu doksicillina. Rezultato veide nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 01 20, 10:49)
Tai vat, siandien jau 4 dienos kai geriu doksicillina. Rezultato veide nematau  schmoll.gif

man po pablogejimo kazkur savaites reikia
vis gi, gal jums ne ta diagnoze nustate? g.gif
as lankausi odos ir veneriniu ligu klinikoj, kairiukscio gatvej, pas gyd. Lapinskaite. pabandykit ir jus ten. daug gyd. aplankiau, bet tik ji nustate liga
Atsakyti