Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

sveikos merginos.ateinu pas jus i tema tokiu klausimu.gal kuri atsirinkote kasfieniam naudojimui kremuka nuo SD.Atsirado pas mane si nelemta liga po gimdymo,tai kol kas nelabai zinau kaip su ja tvarkytis.gydytoja aisku israse horm.tepala ir vedui aisku brangiausia krema.kol kas berimai nebuna labai stiprus,bet va galvoje tai nemazai neuzgyjanciu zidinuku.patarkit,gal sakau yra kokiu tai veiksmingu kremu ir nebutinai uz tokia kosmine kaina.aciukas atrasiusioms. smile.gif
Atsakyti
man liepe savaitele pasitepti imacort kremu, o paskui naudoti Iwostin krema su lipidais smile.gif
Atsakyti
Ar tikrai Imacort tinka žindančioms mamytėms? Man sakė 3 sav. po 2 k. tepti, bet paskaičius anotaciją, žiūriu, kad čia stiprokas vaistas. Gal kažkas homeopatinio panašaus yra?
Atsakyti
as nzn ar tinka... as ne nescia tai ir naudojau nebijodama blush2.gif reiktu pasiteirauti daktares, nereiktu rizikuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenius @ 2009 03 07, 15:04)
Aš taip pat turiu problemų su oda. Praėjau ilgą kelią ieškodama problemos.

Skaitau savo istorija blink.gif blink.gif blink.gif apie kosmetologe, rozine ir tik neseniai pacios susirasta informacija apie soborejini dermatita... esu taske kai atitinka viska 100% kai ismetyta kalnas pinigu, isbandyta nesuskaiciuojama galybe priemoniu...
skaiciau jusu posta ir net sirpuliukai ejo, tik situacija tokia kad niekas man sios deagnozes nepatvirtino apart erkes, rozines, siaip alergijos.... kuo gydytis??? nuo ko pradeti??
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 22, 21:29)
Skaitau savo istorija  blink.gif  blink.gif  blink.gif apie kosmetologe, rozine ir tik neseniai pacios susirasta informacija apie soborejini dermatita... esu taske kai atitinka viska 100% kai ismetyta kalnas pinigu, isbandyta nesuskaiciuojama galybe priemoniu...
skaiciau jusu posta ir net sirpuliukai ejo, tik situacija tokia kad niekas man sios deagnozes nepatvirtino apart erkes, rozines, siaip alergijos.... kuo gydytis??? nuo ko pradeti??

mano irgi analogiska situacija...lygiai taip pinigu ismetyta,dermatologu aplankyta..Dabar gyvenu uzsienyje,tai galvojaau gal cia kazka naujo pasakys,bet viska taip pat,netgi dar blogiau nei lt,dar atmestiniau tie dermatologai dirba ir zymiai brangiau kainuoja...Kas man nustate seborejini dermatita,kas zvyneline,kas abu kartu,kas alergija ar net grybeli lotuliukas.gif Viskas,as gydausi pati,renkuosi informacija pati..Mano beda,kad mane tas dermatitas kankina veido srityje,tai jau niekaip nepridengsi..deja,bet antibiotiniu kremu kartais negaliu apseiti..

Viena,ka as galiu patarti,tai gerti daug nakvisu aliejaus..bent jau man tai labai tegiamai veikia veido oda,ne tokia sausa kaip buvo...Dar as naudoju viena kosmetikos linija,bet ji italiska ir jos nera kitose salyse...Ji skirta butent dermatitinei odai...

http://www.lichtena.it/

Puslapis italiskas,bet gal per google galima pasiversti...

Isgydyt nesigyde,bet odos bukle labai pagerejo ta turiu pripazinti...
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2012 02 23, 02:04)
mano irgi analogiska situacija...lygiai taip pinigu ismetyta,dermatologu aplankyta..Dabar gyvenu uzsienyje,tai galvojaau gal cia kazka naujo pasakys,bet viska taip pat,netgi dar blogiau nei lt,dar atmestiniau tie dermatologai dirba ir zymiai brangiau kainuoja...Kas man nustate seborejini dermatita,kas zvyneline,kas abu kartu,kas alergija ar net grybeli lotuliukas.gif Viskas,as gydausi pati,renkuosi informacija pati..Mano beda,kad mane tas dermatitas kankina veido srityje,tai jau niekaip nepridengsi..deja,bet antibiotiniu kremu kartais negaliu apseiti..

Viena,ka as galiu patarti,tai gerti daug nakvisu aliejaus..bent jau man tai labai tegiamai veikia veido oda,ne tokia sausa kaip buvo...Dar as naudoju viena kosmetikos linija,bet ji italiska ir jos nera kitose salyse...Ji skirta butent dermatitinei odai...

http://www.lichtena.it/

Puslapis italiskas,bet gal per google galima pasiversti...

Isgydyt nesigyde,bet odos bukle labai pagerejo ta turiu pripazinti...

Man taip pat veido srityje pastoviai teis zandais kartais virs antakiu prisideda kai paumeja.. kovoju jau ilga laika, ir nugydyta buvau ne karta... as taip pat galvoju pati gydytis pastebejau kad tai daug efektyviau kad ir kaip neitiketinai skambetu...
sudejau visas priemones visu kosmetologiu ir gydytoju rekoemnduotas ir tepuosi Avene cicilfate kremuku jis tikrai neblogai veikia jame yra cinko jis toks dermatologinis daugiau...
o pries sita linija dar kazka naudojai?? gal yra kokie patarimai del maisto ??
Atsakyti
Nezinau ar skaitet viska nuo pradziu ir matet mano posta, bet as aprasiau kas man padeda. Kad turiu dermatuta nustatte elementariausioj poliklinikoj, bet va su gydymu jau buvo sudetingiau. Na ka cia ir isgydysi kai liga nepagydoma, bet ismokau su ja daugmaz kovoti vienos dermatologes padedama. Taigi, pirmiausia gydytoja pasake viena paprasta dalyka, reikia butinai sureguliuoti riebalu issiskyrima. Pas mane beda kaip dazniausiai buna yra ant veido. Zandu ir po antakiais. Visa gyvenima kovoju su spuogais ir inkstirais, paauglyeteje atrodziau baisiai, bet pavyko kazkaip ta daugiau maziau apsitvarkyt,bet va pries keleta metu prikibo tas dermatitas. Turiu baisiai riebia oda, tad nekeista, kad prikibo dar ta liga. Taigi-reguliuoti riebalu issiskyrima. Pirmiausia liepe pasidaryti veido valyma. Israse kazkokiu tepamu antibiotiku, jau deja nepamenu kokiu, valiau veida tuo tirpalu iki valymo kokia savaite. Vieno neuzteko, oda buvo baisiai uztersta, tad dariausi du. O po to gygytoja tiesiog israse Skinoreno, kuris man visad padeda uzejus paumejimui. Va gyvenau kuri laika siltuose krastuose, nuo prakaito ir visokiu kremu oda sudurniavo, dermatitas paumejo baisingai, maniau nusidraskysiu visa veida, tai nulekiau i vaistine (ten sis vaistas be recepto laimei) ir skinorenas sutvarke per kelias dienas, oda nupleiskanojo, nusilupo ir atrode puikiai. Tad dabar taip ir gyvenu, saltuoju metu laiku labiau vargstu, bet kazkaip susitvarkau. Aisku atsiranda tu raudonu demeliu tai sen, tai ten, bet jau nebe taip baisiai viskas atrodo. Ir nebemetau pinigu jokie Avene ar panasiai, kainos kosmines, naudos-nulis. Na biodermos zalios linijos koki prausikli dar nusiperku, nes gydytoja rekomendavo, bet ir tai ne visada jo turiu.
Atsakyti
ne visi gydytojai dirba saziningai... tiesiog paskiria kremu tu firmu is kuriu gavo ''kysiuka''... o zmogaus problema ir lieka to zmogaus problema, tai tenka lakstyt nuo vieno gydytojo pas kita verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2012 02 23, 13:53)
ne visi gydytojai dirba saziningai... tiesiog paskiria kremu tu firmu is kuriu gavo ''kysiuka''... o zmogaus problema ir lieka to zmogaus problema, tai tenka lakstyt nuo vieno gydytojo pas kita  verysad.gif

tai vat butent vienas savo diagnoze pasako kitas vel kitokia, o realiai niekas nepadeda jokio pagerejimo... ejau ir pas zinomas ir siame forume isgirtas, juokas per asaras.. sedi ponia Balaviciene mokslu daktare sausainius kapoja, tada man veida liecia ir nustato rozine 25 metu merginai...
kita gydytoja sako nejuokaukit tai tikrai ne rozine, cia bus dermatitas x ..... dar kita cia jautri oda..
visi rozex ir t.t. ziauriai oda sudirgino, meciau ir nieko nebetepu.. vakstau pas kosmetologe raminanacioms proceduros, nuvalau toniku ryte ir vakare ir tepu kremu Gernetic CYTOBI gydomasisi..

http://www.kosmedija...tai/cytobi.html

Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2012 02 23, 11:53)
ne visi gydytojai dirba saziningai... tiesiog paskiria kremu tu firmu is kuriu gavo ''kysiuka''... o zmogaus problema ir lieka to zmogaus problema, tai tenka lakstyt nuo vieno gydytojo pas kita  verysad.gif

Visiskai sutinku. Uztat ir vazineja paskui po visokias maljorkas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(santrula @ 2012 02 23, 13:54)
Visiskai sutinku. Uztat ir vazineja paskui po visokias maljorkas sad.gif

Taip taip, man rekomendavo kelis, tiksliau reklaminius lapelius padave ir sako va cia visos sitos linijos produktai gerai ir viena ir kita linija, tai jei jau turi tuos reklaminius lapelius, tai ne is bet kur, o platintojai uz "atkata" kazkoki dave. Taip ir guli tie lapeliai stalciuj, o nuejus i vaistine pasiziuret kainas tai mazdaug nuo 30-40 lt tik prasideda kainos, o kadangi liga sunkiai gydoma, isisenejus, tai ir tie ju kremukai nieko nepades, arba tik truputi, tegu guli toliau tie simtais kainuojantys nuodai lentynose, as ju nepirksiu.

O del skinoreno, tai jis yra receptinis vaistas. Tai ka siulot? Nueit pas seimos gydytoja ir paprasyt, kad vaistam, kuriu as noriu recepta israsytu? biggrin.gif
Atsakyti