Įkraunama...
Įkraunama...

Seborėjinis dermatitas

QUOTE(Alexia @ 2011 02 04, 10:54)
Pasidomekit ar tas tepaliukas  ne hormoninis, nes darot meskos paslauga odytei.
O mane gydys soliariume  biggrin.gif Tiksliau ultravioletiniais spinduliais klinikose.

Oho kaip idomu g.gif
Atsakyti
Turbut kalba eina apie tai: http://www.manosveik...slo-pasiekimai/
Atsakyti
Tai va. As dar nebaigiau UVA spinduliu kurso Santariskese, o ant veido nematyti nei zymes. Tiesa, dar laukiu atsakymo del psoraizes verysad.gif , bet tikiuosi nepasitvirtins.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2011 02 04, 11:54)
Pasidomekit ar tas tepaliukas  ne hormoninis, nes darot meskos paslauga odytei.
O mane gydys soliariume  biggrin.gif Tiksliau ultravioletiniais spinduliais klinikose.

tikrai nehormoninis. jau israsant receptuka gydytoja sake kad jokiu hormonu
leliukams ji nesiulo - ir as ne bet kuo pasitikiu. si gydytoja gyde ir mane, ir mano
vyresne dukryte - dar nei karto neteko vartoti hormonu. kartais jos tepaluose
buna ideta maza maza dalele kokio nors antibiotiko, bet cia jau pagal ligos
stipruma.

o kodel jums reikia soliariumo ??? kas jusu odelei nutike ???
Atsakyti
Laba diena.
Turiu ir aš šitą "draugą" - seborėjinį dermatitą. Pas mane jis galvos srityje, plaukuose. Daug išbandžiau ir šampūnų, ir vaistų ir niekas nepadeda.
Norėjau pasiteirauti apie šampūną "SKIN CAP". Skaičiau, kad jis lyg ir padeda, bet kažkaip norėtūsi nuomonių tų žmonių, kurie tai išbandė. Taigi, gal yra bandžiusių? Gal galėtumėt pasidalinti nuomonėm?
Atsakyti
Sveiki.Skaitineju apie SD jau kelinta diena,mano mazukiui tik 6 savaites ir nuo 2 savaiciu kankina sita liga,visas veidukas apsidejais geltonais luobiukais,galvyte, ir kunelis visas isbertas,galvojau kad alergija,pradejom naudoti misinius Neocate,bet nieks nepadejo ,tada dermatologe patvirtino kad cia ne alergija o SD,nezinau ka ir naudoti esam ne LT o USA,israse hormonini tepaliuka,bet nnoriu as juo ji teplioti,taciau kai kurios vietos tokios negrazios sausos ,raudonos,ties ausim taip suskile kad net iki kraujo.Naktim nemiega,nu galvojam kad Colic,rekia po 6 valandas,rieciasi,vienu zodziu pilna bedeliu ir nezinom kaip is cia isbrist.Vos tik gime gavo kruva antibijotiku,nes turejo plauciu uzdegima,galvoju gal suarde visa zarnyno veikla,nupirkau geruju bakteriju,bet pagerejimo nematau.Ir valgo labai prastai,valgydamas,verkia,kai ryja eina garsai is pilvo,suka galva ,tik kaip miega ramiai pavalgo.Gal kas ka galetume patarti?
Atsakyti
Yra toks augalas - baltažiedė notrelė.Tai nedilginanti dilgėlė.Stebūklingas augalas nuo visokių egzemų ir dermatitų.Tiesiog pasidarykit nuoviro ir prauskitės juo,plaukit galvą.Oda taps švari,sveika.
Atsakyti
QUOTE(edziukas33 @ 2011 04 28, 19:14)
Sveiki.Skaitineju apie SD jau kelinta diena,mano mazukiui tik 6 savaites ir nuo 2 savaiciu kankina sita liga,visas veidukas apsidejais geltonais luobiukais,galvyte, ir kunelis visas isbertas,galvojau kad alergija,pradejom naudoti misinius Neocate,bet nieks nepadejo ,tada dermatologe patvirtino kad cia ne alergija o SD,nezinau ka ir naudoti esam ne LT o USA,israse hormonini tepaliuka,bet nnoriu as juo ji teplioti,taciau kai kurios vietos tokios negrazios sausos ,raudonos,ties ausim taip suskile kad net iki kraujo.Naktim nemiega,nu galvojam kad Colic,rekia po 6 valandas,rieciasi,vienu zodziu pilna bedeliu ir nezinom kaip is cia isbrist.Vos tik gime gavo kruva antibijotiku,nes turejo plauciu uzdegima,galvoju gal suarde visa zarnyno veikla,nupirkau geruju bakteriju,bet pagerejimo nematau.Ir valgo labai prastai,valgydamas,verkia,kai ryja eina garsai is pilvo,suka galva ,tik kaip miega ramiai pavalgo.Gal kas ka galetume patarti?

Jei maitinate pati, pamėginkite nevartoti JOKIU pavidalu cukraus, baltų pikliuotų miltų, acto, kavos ir jokių buljonų, ar juose virtų sriubų. Tik nemanykit, kad nuo vienos dienos viskas pasikeis. Manau savaitę turėtumėte mažiausiai laikytis šios dietos ir matysit, ar mažėja problema, ar ne.
Manau dėl savo vaiko pakentėsite, nes aš kiek suprantu vaikiuko organizmas yra gan stipriai užterštas jį reikia valyti, o jei maitinate būsite puiki gydytoja savo atžalai ir padėsite sau.
P.S. Jei turite celiulitą, jo nebus mirksiukas.gif , kalbu iš savo patirties mirksiukas.gif .
Atsakyti
Visą gyvenimą ieškojau panacėjos nuo pleiskanų. Radau visai neseniai. Pradžioje padėjo sulsenos pasta (dabar naudoju šampūną sulsenos -tai nelabai jis man tepadeda). O prieš kokius 1,5 metų radau šampūną vchy riebiems plaukams nuo pleiskanų. Man tai buvo stebūklas. Ir galva nebeniežėjo, ir pleiskanos išnyko ir net veido odos nebebėrė. Dabar kurį laiką jo nebenaudoju, nes nusipirkau sulsenos šampūną ir noriu jį sunaudoti. Būtinai vėl plausiu su vichy. Jis toks nepigus, tad ne kasdien tik su juo plaudavau - kas 2-3 kartą...Mano kolegei vichy šampūnas nepadėjo nuo pleiskanojančios galvos - bet pas ją tikrai ne seborėjinis dermatitas, o kaži kokios kitos kilmės pleiskanojimas....linkiu sėkmės paieškose. Aš ieškojau 30 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(red40 @ 2011 07 18, 15:26)
Visą gyvenimą ieškojau panacėjos nuo pleiskanų. Radau visai neseniai. Pradžioje padėjo sulsenos pasta (dabar naudoju šampūną sulsenos -tai nelabai jis man tepadeda). O prieš kokius 1,5 metų radau šampūną vchy riebiems plaukams nuo pleiskanų. Man tai buvo stebūklas. Ir galva nebeniežėjo, ir pleiskanos išnyko ir net veido odos nebebėrė. Dabar kurį laiką jo nebenaudoju, nes nusipirkau sulsenos šampūną ir noriu jį sunaudoti. Būtinai vėl plausiu su vichy. Jis toks nepigus, tad ne kasdien tik su juo plaudavau - kas 2-3 kartą...Mano kolegei vichy šampūnas nepadėjo nuo pleiskanojančios galvos - bet pas ją tikrai ne seborėjinis dermatitas, o kaži kokios kitos kilmės pleiskanojimas....linkiu sėkmės paieškose. Aš ieškojau 30 metų smile.gif

O dekui uz naudinga info,gal reiks isbandyt. Pas mane si liga dar ne baisiausios stadijos,bet gyvenima vistiek apsunkina smile.gif
Atsakyti
Laba diena, norėjau paklaust ar ELIDELI tepalas yra veiksmingas gydant seborėjinį dermatitą, ar jis tik tinka gydyti atiopinį dermatitą? unsure.gif
Atsakyti
Vichy sampunas nerealus dalykas siuo klausimu. Daug metu jau tik ji ir naudoju, deja neperseniausiai sumaste ji patobulinti, deja patobulintas variantas neduoda tokio rezultato. Ar ir kitiem taip?
Atsakyti